Page 1

NYHETER FRA VAASAN

AUG. - OKT. 2012

gled deg til

HøSteNS NyHeter PANNekAke fullkorN uteN PAlmeolje

to deilige NySkAPiNger: HoNey buN kANel og HoNey buN SAfrAN

ferdig Stekt focAcciA i tre VAriANter


tHøS ter NyHe

Som Selger

Kjære kunde og samarbeidspartner

V

i håper du har brukt sommeren godt og både høstet gode opplevelser og ladet batteriene gjennom en god sommerferie.

Hos VAASAN har vi både hatt sommerferie og forberedt oss på en travel høst med lansering av mange spennende nyheter. For nå kommer de på løpende bånd, og vi gleder oss til å vise dem til deg. Denne utgaven av Bake My Day blir annerledes enn de foregående. Vi har her satt fokus på produktkategoriene pannekaker, baguetter og focaccia og skal vise deg både attraktive nyheter og selgende oppskrifter.

Inspirerende hilsen fra Kenneth kjemPegod NyHet: Honey bun - en saftig, luftig bolle med masse kanel Side 9

ferdig stekt focaccia i tre nye varianter! Side 10

I

Hva kan vi gjøre for at du skal lykkes enda bedre? VAASAN nøyer vi oss ikke med å være din leverandør av brød og kaker. Vårt ansvar strekker seg mye lengre. Vi vet jo at du har en veldig travel hverdag og at tiden ofte ikke strekker til i forhold til alt som skulle vært gjort. Og det er her vi som din løsningsleverandør kommer inn – vi kan hjelpe deg med å forenkle hverdagen!

Våre fagkonsulenter er til for din skyld. De hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen de produktene som selger best blant dine kunder. De har også mye kunnskap om stekerutiner, påsmøringstips- og oppskrifter, nye og selgende eksponeringsmåter av varene og ikke minst tips til reduksjon av svinn. Og vil du oppnå mersalg – spør din VAASAN fagkonsulent! juleSAlget nærmer seg - bestill VAASAN lussekatter! Side 18

2

Har du fått vår nye, lekre jubileumsproduktbok? Om du har det, håper vi du finner den nyttig og inspirerende – smekkfull av fagkunnskap og gode tips og råd som den er. Har du ikke fått den – kontakt din fagkonsulent snarest, så får du den – helt gratis! Nytt i denne utgaven er bransjeinndelingen, der vi spesielt tar for oss bransjene hotell, restaurant, café, kantine og institusjon.

God lesing! 3


Sj luN

Jordbærwraps

VAASAN

NyH et

PANNekAker

N e t u PAlmeolje

Pannekake fullkorn Kikerter Salatmix Jordbær Nøtte- og rosinmix, Sukkererter Tzatziki Røde bønner

Smør pannekakene med tzatziki. Legg ingrediensene midt i pannekaken og brett sammen. En ny vinner i café og kantine.

VAASAN lANSerer PANNekAke fullkorN! eN groV PANNekAke med rAPSolje!

Rapsolje Rapsolje er en vegetabilsk matolje som utvinnes av frøene til rapsplanten, også kalt nordens olivenolje. Den er gul, med nøytral smak og lukt, og kan brukes til det meste av matlaging. Rapsolje inneholder 93 % av det sunne, umettede fettet, og er også den vegetabilske planteoljen med høyest innhold av omega-3. I tillegg er oljen rik på vitamin E.

Det sunne alternativet er helt i tråd med dagens trender. Vi har erstattet palmeolje med den sunnere rapsoljen. Pannekaken er laget av bokhvete, rugmel og havre og passer til alle måltider. Og den egner seg like godt for restaurant, kantine, café og institusjon/kjøkken.

PANNekAke 40 g uten sukker og palmeolje Antall i kartong: 40 g x 100 stk

EPD: 2019248

NyH

et

PANNekAke fullkorN, 60 g Antall i kartong: 60 g x 100 stk

Tilberedning for alle våre pannekaker: Legges utover stekebrettet og stekes ved 180 °C i ca. 4 minutter.

4

I tillegg har vi forbedret våre øvrige, klassiske sukkerfrie pannekaker. De er nå alle produsert med rapsolje.

EPD: 2610434

PANNekAke 60 g uten sukker og palmeolje Antall i kartong: 60 g x 100 stk

EPD: 1355189

PANNekAke 90 g uten sukker og palmeolje Antall i kartong: 90 g x 50 stk

EPD: 1355171

5


Lakserullader Du trenger: Pannekake fullkorn, røkelaks eller stekt laks, Crème fraîche, hakket gressløk, sitronsaft, salt, pepper

1. Lag lakserøren Bland laks og crème fraîche, smak til med gressløk, sitron, salt og pepper. 2. Legg røren på pannekaken og rull sammen 3. Del i biter og anrett pent på tallerken

Sj luN

Pannekake BLT

Pannekake fullkorn Urtekrem Salatmix Bacon Rødløk Tomat Frisk basilikum

Legg en brettet pannekake på en tallerken, smør den med urtekrem. Ha på salatmix og legg på sprøstekt bacon og litt rødløk. Legg på en ny brettet pannekake med urtekrem, tomater i skiver og noen friske basilikumblader.

dAg mid

Tacofylte pannekaker

Pannekake fullkorn Kjøttdeig Tacokrydder Brune bønner Løk Tomat Mais Tacosaus

Pannekaker fylles med stekt kjøttdeig tilsmakt tacokrydder, brune bønner, løk, tomater mais og tacosaus. Rulles og legges i ildfast form. Ha ost eller ostesaus på toppen. Gratineres.

tiPS

& rÅd

Sj luN

Pannekake med reker

Pannekake fullkorn Salatmix Avokado Lime Frisk chili Store reker Frisk timian Rødløk Cherrytomater Urteaioli

6

Legg salatmiks, avokadobiter marinert i lime og frisk chili på en tallerken. Dryss over store, håndplukkede reker. Pynt med frisk timian, rødløkringer, cherrytomater og urteaioli. Serveres med pannekake fullkorn.

40 g pannekake passer perfekt til frokost, liten lunsj eller dessert!

dAg mid

Salmalaks og pannekaker

Pannekake fullkorn Salmalaks Rømme Asparges Gul papirika Champignon Frisk timian

Stek grønnsaker og sopp raskt.Legg dette på en tallerken med nystekt salmalaks over. Ha på litt stekesjy. Smør pannekaker med litt rømme. rull de sammen legg dem på siden. Pynt med en ekstra klatt rømme og en kvast frisk timian.

7


K hon iss m e ey kis hone sm y e ,

NyHet

t Ser deS

Het pannekake

Pannekake Ananasring Fersk chili Vaniljeis Sitronmelisse

Stek to ananasskiven i varm stekepanne med finhakket fersk chili. Legg ananasen halvveis inni pannekaken. Legg på vaniljeis og pynt med hakket chili og sitronmelisse.

Pannekaker uten grenser Våre produkter skal være mer enn bare produkter – de skal også være en inspirasjon til fornyelse! Derfor lagde vi i fjor et eget pannekakehefte med hele 16 fristende pannekakeretter til frokost, lunsj, middag og dessert. Bruk disse oppskriftene også til vår nye pannekake fullkorn! Du finner dem både i

buN

t Ser deS

Anisjordbær i pannekake

Pannekake Jordbær Anismarinade Vaniljekrem Mynteblader

HoNey

Pannekaken fylles med hjemmelaget vaniljekrem og anismarinerte jordbær. Dryss over mynteblader.

kANel

VAASAN SkAPer Nye SPeNNeNde Produkter Som Selger! Honey bun kanel er en slik fristende nyskapning – en sammenslåing av to velkjente favoritter; kanelbolle og berlinerbolle! Ja, Honey bun er kombinasjonen av det beste fra to verdener. En saftig, luftig og rågod bolle med masse kanel og sukker i svingene.

forbered deg PÅ forelSkelSe frA førSte bit! Honey bun kanel er et produkt kundene dine vil elske, og det passer like godt på kantine, café, hotell og institusjon. Høy ferskhetsgrad og god holdbarhet gjør at det holder seg fint i disken hele dagen – så la det virkelig bugne der!

iN t SerVer

Nyt

heftet og på våre nettsider www.vaasan.no

Honey bun har enkel håndtering – den tiner på 30 minutter Antall i kartong: 65 g x 48 stk

8

SkAP mer glede og mer SAlg! Du selger lett 3 eller 5 honey buns i gledesposen fra VAASAN. Spør din fagkonsulent om å få med gledesposene! Vil du få kundene dine til å elske produktet? Skjær opp Honey buns i biter og la dem få prøvesmake!

EPD: 2611051

9


VAASAN focaccia Flott størrelse og tykkelse gjør brødene lette å håndtere Ypperlig å skjære i biter til buffé, som ventebrød og til all slags mat Det optimale påsmurt-produktet! Raskt å dele og fylle 15 – 18 porsjoner Produktet passer alle kundegrupper – spesielt kantine, hotell og catering Stekt i form 26 cm x 36 cm og 4 cm høy – som gir en jevn og god kvalitet og smaksopplevelse

Slik smører du effektivt mange focaccia på 1-2-3

For flere tips, råd og oppskrifter, se www.vaasan.no

NyHeter

Tre flunkende nye, ferdig stekte focaccia – det finnes ikke maken!

F

ocaccia er blitt kjempepopulært. Det flate brødet kommer nesten alltid på bordet på italienske restauranter, med hoved-oppgave å døyve den verste sulten. Man bryter brødet og dypper gjerne i olivenolje. Deigen inneholder hvete med høyt gluteninnhold, ligner pizzadeig i konsistens og består ellers av olivenolje, vann, salt og gjær. Toppen består av smågroper for å unngå bobler i skorpen. Focaccia har sin opprinnelse fra etruskerne eller antikkens grekere og er ofte pyntet og smaksatt med krydder som assosieres med pizza.

Nå lanserer VAASAN tre nye og unike varianter. Focaccia Fin, Focaccia Grov og Focaccia Flerkorn! Dette er produkter av høyeste kvalitet. Ferdig stekte og med en perfekt størrelse er de ekstremt praktiske og enkle å håndtere. De har den grovheten kundene dine etterspør og egner seg ypperlig til å skjære i biter til buffé, som ventebrød og til all slags mat.

focAcciA fiN

focAcciA flerkorN

focAcciA groV

Produktet er bakt på hvetemel og fint rugmel. Antall i kartong: 1500 g x 5 stk EPD: 2451722

Produktet er bakt med hvetemel, fint rugmel, linfrø, sesamfrø og solsikkekjerner og har frødekor på toppen. Antall i kartong: 1500 g x 5 stk EPD: 2610392

Produktet er bakt med høy andel av sammalt hvete og er med dekor. Antall i kartong: 1500 g x 5 stk EPD: 2610376

Tilberedning for alle våre focaccia: Produktet er ferdig stekt. Kan stekes i 4-5 minutter på ca. 190 °C.

10

Focaccia med kylling & guacamole

Del focacciaen i to. Smør den første delen med guacamole. Legg over salat, stekt kylling og fetaost. Legg på lokket og del opp i serveringsstykker.

11


tiPS

Slik lager du smørgåstårta

&rÅd

skrifter Finn opp til og idéer på påsmurt an.no www.vaas

V

elg den av våre tre typer focaccia som passer best. Del focacciaen i 3 lag. Dynk brødet med melk. Fordel fyllet og bre det utover det nedeste laget. Legg toppen av focacciaen som midterste lag da det er enklere å smøre ostekremen glatt på laget uten skorpe. Bre fyll utover lag to og legg på tredje laget som lokk. Bre over ostekrem og stryk den glatt. Pynt! Her er det bare å bruke fantasien. Kaken kan f.eks dekoreres på siden med salatblader, agurk eller knust butterdeig. Toppen kan pyntes med laks, reker, skinke, ost, kreps, salat, tomat, agurk, paprika, urter, egg osv.

Ostekrem Majones og crème fraîche blandes 50/50. Tilsett revet ost. Smaksettes med salt, hvitpepper og sitron.

Oppskrift på fyll Rekefyll Majones og crème fraîche blandes 50/50. Bland i hakkede reker, egg, ev. krabbe og dill. Smaksettes med salt, hvitpepper, sitron, chilisaus og ev. pepperrot eller cognac.

Skinkefyll Majones og crème fraîche blandes 50/50.

Smørgåstårta Smørgåstårta er en svensk og svært populær klassiker, som slo ordentlig gjennom på 1970tallet. Dette er en stor smørbrødanretning med såpass mye fyll og pålegg at den ser ut som en stor kake. Den er ofte bygd opp i flere lag brød med forskjellig pålegg og kremoster. Vanlige ingredienser er skinke, reker, røkelaks, egg, tomat og agurk. Smørgåstårta serveres ofte ved familiehøytider, bursdagsselskaper og på Sveriges nasjonaldag 6. juni. Smørgåstårtan nytes kald

Bland i strimlet kokt skinke, røkt skinke, purre og eple. Smaksettes med salt, hvitpepper og sitron.

Leverposteifyll Bland sammen leverpostei og vispet kremfløte. Smaksett med revet eple og hakket sylteagurk

og skjæres opp som en kake.

12

13


Havrebaguette med spekeskinke og brie

Vi utvider baguettekategorien med flere nyheter!

Havrebaguette Spekeskinke Brie Cherrytomat Rødløk Ristede pinjekjerner Olivenolje Frisk basilikum

Del baguetten i to. Legg spekeskinke og brie lagvis med rødløksringer. Topp med olivenolje, halve cherrytomater og ristede pinjekjerner. Pynt med basilikumblader.

B

aguetten har i flere hundre år vært en del av den franske kulturen, og vi nordmenn har for lengst tatt den til vårt hjerte og gjort den til norsk hverdagskost. Dermed er også produktet i sterk vekst. Det franske ordet baguette betyr liten pinne. Produktet har skjeve skår på toppen som gjør at skorpen blir tykkere, samtidig som varmen slipper lettere til i deigen inni – noe som er viktig for stekeresultatet. I Frankrike har skårene enda en betydning. Antall og utseende på skårene viser nemlig hvilket bakeri baguetten kommer fra. VAASAN, som din løsningsleverandør, kan tilby baguetter tilpasset dagens trender og målgruppenes behov. Nå lanserer vi våre ferskeste nyheter; havrebaguette i to størrelser. I tillegg har vi fantastisk gode ferdig stekte baguetter, 100 % natural baguetter, rustikke og steinovnsbakte baguetter i både fine og grove varianter.

jeg er HAVreN jeg HAr bjeller PÅ… Havreprodukter er en ny og spennende trend, og VAASAN ligger som alltid langt fremme. Med havrens nøtteaktige, gode smak og et sterkt sunnhetsstempel, er VAASANS havrebaguetter en sikker vinner for dine kunder. Våre prisgunstige 90 og 150 grams havrebaguetter passer alle kundegrupper, men er kanskje spesielt aktuelle for caféer og kantiner, som er de største baguettekanalene. Baguettene har en høy andel havregryn, som binder vann og gir et meget saftig produkt. Faktisk finnes det ingen andre baguetter på det norske markedet med en så høy andel (16 %) havre. NyHeter

14

Havrebaguette 90 g Tilberedning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 7-9 minutter fra tint tilstand. Antall i kartong: 90 g x 60 stk, lengde 17-19 cm

EPD: 2610095

Havrebaguette 150 g Tilberedning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Antall i kartong: 150 g x 40 stk, lengde 23-25 cm

EPD: 2610384

Havrebaguette med kyllingsalat Havrebaguette

Hjemmelaget karri-

Salatmix

kyllingsalat

Karrikyllingsalat: majones

grønnsaker

crème fraîche

(rød paprika, gul

salt

paprika, rødløk,

pepper

stangselleri, sukker-

karri

erter og raspet

Stekt kyllingfilet

gulrot)

Lag dressing av majones og crème fraîche, smak til med salt, pepper og karri. Bland inn finkuttete grønnsaker og kyllingfilet. Del baguetten i to. Legg på salatmix og karrikyllingsalat – legg deretter på lokket.

Visste du at havre har en nøtteaktig god smak og er kjempesunt med et høyt innhold av proteiner (13-15 %) og sunt fett er havre mer næringsrik enn andre kornsorter havre inneholder mye mineraler, spesielt jern, og er rik på vitamin B havre inneholder 7 av de 9 essesielle aminosyrene mennesker trenger. Aminosyrer er byggestenene i proteinet.

15


Velfylt diSk

Selger

bedre

Grov baguette med reker og avokado Grov baguette

Fersk lime

Store reker

Olivenolje

Avokado

Salt

Aioli

Pepper

Rødløk

Timian

Fersk chili Del baguetten i to. Smør med aioli på begge sider. Bland sammen avokadoterninger, rødløksbiter, finhakket chili, limesaft, olivenolje, salt og pepper. Fylles på den ene halvsiden av baguetten. Legg reker på den andre halvdelen. Pynt med frisk timian.

Fin baguette med marinerte krepsehaler og egg Baguette fin Egg Urtedressing

Hjemmelaget krepsesalat Rødløk

Urtedressing: Egg Rapsolje Salt Pepper

Friske urter (f.eks basilikum, timian, kjørvel, rosmarin eller estragon)

Alt legges i en sylinder, sett stavmikser i bunnen og jobb oppover.

Krepsehalesalat:

Grov baguette med egg og røkelaks Grov baguette

Agurk

Røkelaks

Salatblader

Egg

Philadelphia

Del baguette i to. Smør med Philadelphiaost. Legg i salat, egg og røkelaks. Pynt med agurk.

Majones Crème fraîche Chilipulver Finhakket dill Salt Pepper

Grønnsaker (f.eks grønn paprika, sukkererter, reddik, rød paprika, vårløk) krepsehaler

Lag først dressingen av majones og crème fraîche. Smak til med chili, dill, salt og pepper. Ha i finkuttete grønnsaker og krepsehaler. Del baguetten i to. Smør med urtedressing. Legg på eggeskiver, deretter krepsehalesalaten. Toppes med rødløksringer.

ferdig Stekte bAguetter

100 % NAturAl bAguetter

For å gjøre det på aller enkleste måte, er ferdig stekte baguetter løsningen. VAASAN har to typer ferdig stekte baguetter; en fin og en mørk. Baguettene skal kun tines og smøres, men kan også stekes i 3-5 minutter for å få en ekstra sprø skorpe.

VAASANS 100 % natural konsept er en stor og økende suksess! Vi har konstatert at kundene ønsker produkter uten kunstige tilsetningsstoffer. VAASAN tilbyr to baguetter i 100 % natural-serien som også er grove.

Baguette fin, ferdig stekt, 140 g EPD: 220681

Sandwichbaguette grov, 90 g Tilberedning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 7-9 minutter fra tint tilstand. Antall i kartong: 90 g x 60 stk, lengde 18-20 cm EPD: 1627314

Baguette mørk, ferdig stekt, 140 g EPD: 1698711

Tilberedning: Ferdig stekt, skal kun tines. Ønsker du ekstra sprø skorpe, stek i forvarmet ovn ved 200 °C i 3-5 minutter. Antall i kartong: 140 g x 60 stk, lengde 27-30 cm

16

Baguette grov, 150 g Tilberedning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 10-12 minutter fra tint tilstand. Antall i kartong: 150 g x 42 stk, lengde 26-29 cm EPD: 1456219

17


VAASAN forNyer

juleN

Selv om julen først og fremst handler om tradisjon, ser vi i VAASAN at mange setter pris på små, men velsmakende fornyelser.

NyHeter

NyHet

HoNey buN SAfrAN Her har du et kjempegodt, nytt juleprodukt! Honey bun safran er en velsmakende blanding av berlinerbolle og lussekatt. Bollen er tilsatt safran for å få den ekte julefølelsen, og både topp og svinger har deilig sukkerstrø. En saftig, luftig og god julebolle VAASAN er helt alene om! Den har høy ferskhetsgrad og god holdbarhet – den kan fint ligge i disken en hel dag. Denne vil kundene dine elske, så la disken din bugne av Honey bun safran i desember - bare tin, server og nyt!

Safran Safran er et krydder som består av de tørkede arrene fra safrankrokusen. Dette er ett av de mest kostbare krydderne som finnes. Til en kilo safran kreves minst 70 000 krokuser, eller omtrent 150 000 til 200 000 arr, som må plukkes og renses for hånd. Krydderet brukes som smakstilsetting, samt å gi maten en vakker, guloransje farge.

merSAlg i gledeSPoSe! Det er lett å skape mersalg, og sammen med vår gledespose er det fint å gi kundene dine en impuls til å ta med flere produkter hjem. Honey bun safran er et typisk mersalgprodukt! Selg tre eller fem Honey bun safran i gledespose! Du kan også skjære opp produktet i småbiter og servere kundene en smakebit! Enkel håndtering – tiner på 30 minutter. Tilberedning: Tin & server Antall i kartong: 65 g x 45 stk

18

tiN

SerVer

Nyt

EPD: 2610442

luSSekAtt VAASAN er først ut med denne nyheten til horeca. Denne svenske spesialiteten ble testet på det norske markedet i 2011, og ble en kanonsuksess! Lussekatt er svensk hvetebakst smaksatt med safran som selges rundt Luciafeiringen 13. desember. Perfekt til julekosen i desember. Tilberedning: Tines på stekebrett i 30-60 minutter. Stekes ved ca. 190 °C i 7-9 minutter. Antall i kartong: 70 g x 45 stk

EPD: 2423275

19


HÅNdlAgde krumkAker Krumkaker er typisk til jul. Enten som tilbehør til multekremen eller isen, eller som julekake til kaffen. VAASAN har en variant med assortert julekakeutvalg, der krumkaker er én av produktene. På etterspørsel fra våre kunder lanserer vi nå våre håndlagde krumkaker i unik pakning! Dette er norsk julebakst av ypperste NyHet kvalitet, bakt etter tradisjonell oppskrift.

iNgeN jul

uteN VAASAN

julebAkSt

Antall i kartong: 36 stk bokser à 9 stk krumkaker EPD: 2611440

NorSk jul – NorSke julekAker Tradisjoner er til for å holdes, og VAASANs julebakst er en førsteklasses kvalitetstradisjon. Men julen starter tidlig, og du må sørge for å ha all bakst i hus til førjulens mange hyggestunder. Bestill nok julekaker – og gjør det nå! VAASANs julekaker er bakt i Norge på ekte tradisjonelt vis. Kun de beste råvarer er brukt, og vi benytter gamle, gode oppskrifter. For det er bare slik vi får et topp resultat!

berliNerkrANSer

SiruPSNiPPer

julekAker ASS

krANSekAke

Antall i kartong: 650 g x 6 stk. EPD: 718353

Antall i kartong: 650 g x 6 stk. EPD: 718403

Antall i kartong: 650 g x 4 stk/ 600g x 2 stk. (2 xBerlinerkranser, 2 x Pepperhjerte, 1 x Sirupsnipper, 1 x Serinakaker. EPD: 2203842

Antall i kartong: 1030 g x 1 EPD: 1206754

PePPerHjerter

kokoStoPPer

Antall i kartong: 25 x 120 stk EPD: 159202

Antall i kartong: 600 g x 6 stk. Antall i kartong: 600 g x 6 stk. EPD: 718379 EPD: 718387

SeriNAkAker

SmultriNger

Antall i kartong: 600 g x 6 stk. Antall i kartong: 27 g x 80 stk. EPD: 928747 EPD: 827063

20

krANSekAkeStANg

luxuSjulebAkSt

gløgg 2,5 liter

Antall i kartong: 145 g x 20 stk. (8 x sandkaker, 6 x goro og 6 x krumkaker). EPD: 1312503

Antall i kartong: 2,5 l x 4 stk. Konsentrat. Blandingsforhold 1:5 EPD: 506089

21


Har du prøvd ut våre mai-nyheter?

flAguette PoWergrAiN

VAASAN lanserer mange nye og spennende produkter, og vi håper du har glede av våre fristelser. I mai lanserte vi flere smakfulle nyheter, og vi vil derfor minne om disse:

HjerteruNdStykke Hjerterundstykket er et typisk gledesprodukt fra VAASAN. Her får du et meget smakfullt, spennende og dekorativt porsjonsbrød som er ferdig stekt. Med sin unike hjerteform sprer det glede og tiltrekker seg oppmerksomhet både blant store og små. Bakt med havrefiber gjør det til et halvgrovt produkt som passer utmerket som kuvertbrød til suppen eller salaten. Men det kan også med fordel brukes til påsmurt eller som burgerbrød på barnemenyen. Så hvorfor ikke bytte ut det tradisjonelle kneipprundstykket med denne gledessprederen? Hjerterundtykket egner seg spesielt godt til hotell (buffé), café, kantine og institusjon.

lA Alle

Hjerter

Tilberedning: Produktet er ferdig stekt og skal kun tines. Kan stekes ved ca. 200 °C i 1-2 minutter. Antall i kartong: 45 g x 60 stk

EPD: 2545762

glede Seg tobleroNe WieNertriANgel Alle har et forhold til Toblerone, som gjerne er den første, utenlandske sjokoladen man stifter bekjentskap med. Vårt nye produkt består av sprø wienerdeig med fyll av klassisk, herlig Toblerone-sjokolade! Den sveitsiske kvalitetssjokoladen har en original form og nydelig smak. Triangelbitene skal representere det kjente fjellet Matter-horn i de sveitsiske alper, og de deilige mandelbitene med honning gir Toblerone den velkjente smaken. Toblerone Wienertriangel har allerede blitt en knallsuksess! Her ser våre kunder muligheten til å tilby kundene noe helt annerledes og velsmakende. I VAASAN synes vi selvsagt det er morsomt at en innovasjon i wienersegmentet blir tatt varmt i mot. Har du ennå ikke prøvd produktet, må du gjøre det. Her er det både fornøyde kunder og gode penger å hente. Passer godt til hotell, café og kantine. Du finner Toblerone eksponeringslommer i kartongen - bruk dem og få enda større oppmerksomhet med det velkjente Toblerone-merket!

Tilberedning: La produktet tine i 10-15 minutter i romtemperatur. Stekes ved 175°C i 16-18 minutter. Antall i kartong: 90 g x 72 stk EPD: 2545598

22

VAASANs enormt populære flaguetteserie har fått et nytt familiemedlem. Med sitt rustikke og grove utseende, og fylt med linfrø, sesamfrø, havregryn, hvetekli og solsikkekjerner, er Flaguette Powergrain allerede blitt en slager. Fantastisk til påsmurt og som burgerbrød. Et meget trendy og populært produkt. Passer perfekt til café, restaurant og kantine.

Tilberedning: Produktet er ferdig stekt, men kan også stekes i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Antall i kartong: 100 g x 48 stk

EPD: 2545648

blÅbærterte Først kom VAASAN bringebærterte og ble en stor suksess fra dag én. I mai lanserte vi ”fetteren” med blåbær, og vi har stor tro på en like stor suksess med dette produktet. Blåbærterten er lagd med de beste råvarene. En nydelig, sprø tertebunn, fylt med deilig yoghurtkrem og massevis av saftige, smakfulle villblåbær av aller beste kvalitet. Andelen blåbær er på hele 32 %, med det resultat at smaksopplevelsen er førsteklasses. Vi er stolte over å kunne introdusere nok en bærterte av høyeste kvalitet. Blåbærterten kan serveres på mange ulike måter, eller bare som den er.

Tilberedning: Tines over natten på kjøl. Antall i kartong: 1450 g x 4 stk, ferdig oppdelt i 12 biter

EPD: 2545564

briNgebærterte Bringebær og terte - en perfekt kombinasjon. Bringebærterten består av en sprø mørdeigbunn fylt med deilig yoghurtkrem og massevis av hele og søte bringebær av aller beste kvalitet. Bringebær er rike på antioksidanter, og med 40 % andel av bær blir denne innbydende kvalitetsterten den rikeste på bringebær og sunneste på markedet. Bringebærterten kan serveres som den er, eller med vaniljekrem, pisket krem, rømme eller en av våre gode couliser. Ønsker du ytterligere serveringstips, se www.vaasan.no.

Tilberedning: Tines over natten på kjøl. Antall i kartong: 1450g x 4 stk, ferdig oppdelt i 12 biter

EPD: 2404101

23


et

NyH

Toblerone wienertriangel – sommerens viktigste mersalg Toblerone wienertriangel er en ny oppfinnelse med stort potensial som skal plusse på sommerens bunnlinje. Sprø wienerdeig med fyll av klassisk, herlig Toblerone gir øyeblikkelig vann i munnen. Produktet kan eksponeres på en flott måte i den vedlagte lommen med den velkjente Toblerone-logoen. Toblerone wienertriangel egner seg like godt til kaffen på hotell og restaurant, som i café, kantine og institusjon.

tiPS

& rÅd

Pudre med melis før servering – da får du produktet til å se ut som et fjell med snø! Det er bare å glede seg, både til smaken og

Tilberedning: La produktet tine i 10-15 minutter i romtemperatur. Stekes ved 175°C i 16-18 minutter. Antall i kartong: 90 g x 72 stk EPD: 2545598

VAASAN Norge AS • Skysstasjonen 11, 1383 Asker • Postboks 215, 1372 Asker Telefon: 66 98 70 00 • Kundeservice: 66 98 70 08 • Telefax: 66 98 70 10 E-post: firmapost@vaasan.com • www.vaasan.no

24

mersalget!

Bake My Day 4 | 2012  

Bake My Day 4 | 2012