Page 1

U de zaken, wij de lunch‌


U wenst indruk te maken op uw zakenpartners met uw producten of diensten maar ook met een verzorgde maaltijd, een efficiënt uitgeruste vergaderzaal, een uitstekende bediening… En toch wilt u het tegelijk subtiel houden… Mogen wij een suggestie doen?

RESTAURANT ARENBERG leent zich perfect als professioneel en persoonlijk kader voor uw zaken Een beknopte voorstelling …


EEN HEDENDAAGS COMPLEX MET EEN HISTORISCH KARAKTER Vandaag huisvesten de gebouwen van Arenberg een verfijnd restaurant, maar dat is ooit anders geweest! Tijdens de 17e eeuw behoorde de hoeve tot het Jezuïetenpachthof. Een eeuw later maakte het gebouw deel uit van de vierkantshoeve van de Hertog Englebert Van Arenbergh, wiens domein tot ver buiten onze contreien strekte. Na de Eerste Wereldoorlog werd het goed eigendom van de Belgische Staat. Nadien kreeg het gebouw de functie van achtereenvolgens kalfskwekerij en paardenmanège. In 1995 kochten Iris en Lieven Demeestere het complex om er een uniek restaurant in onder te brengen. De rust van Egenhovenbos en het historische karakter waren reeds aanwezig. Het gebouw diende enkel nog grondig gerenoveerd te worden. Op 1 oktober 1996 vond de officiële opening plaats. In 2002 onderging het restaurant een tweede grondige renovatie. Aan het bestaande gebouw werd een ‘orangerie’ met zicht op de prachtige tuin aangebouwd. Ook het bestaande terras werd verder in de tuin verlengd. Vandaag luncht of dineert u in een prachtig modern interieur met respect voor een bijzondere geschiedenis.


GENIETEN ZONDER ZORGEN Restaurant Arenberg is voor velen het synoniem voor ‘genieten zonder zorgen’. Vanaf de start legden gastvrouw Iris en meesterkok Lieven Demeestere voor zichzelf de lat zeer hoog en stelden zij als doel voor ogen: gastronomie brengen die uitmunt in topkwaliteit en de gasten onthalen met een onvoorwaardelijke gastvrijheid. Deze doelstelling blijven zij waarmaken niet alleen dankzij hun gedrevenheid en passie maar ook dankzij hun goed opgeleide medewerkers die vakkundig, alert en discreet te werk gaan. Lieven is een gedreven chef die zichzelf dagelijks creativiteit, inventiviteit, perfectie en niet in het minst een goede organisatie oplegt. Eerlijkheid en eenvoud zijn troef in zijn manier van koken. Kwalitatieve topproducten, kraakverse kruiden en groenten, smaakvolle bouillons, zachte olijfolie… en heel veel liefde voor het vak zijn de ingrediënten in zijn lichte creatieve keuken boordevol nieuwe en gekende smaken maar vooral met respect voor het basisproduct. Dat hun aanpak van in het begin succes oogstte, bewijzen de vele loftuigingen en de quoteringen in de verschillende culinaire gidsen. Restaurant Arenberg mag zich dan ook profileren als een restaurant met internationale uitstraling. Het grootste aandeel van het klantenbestand wordt ingevuld door zakenlui.


LAAT HET UW ZAKENPARTNER SMAKEN Terwijl u uw zakenbesprekingen in goede banen leidt, serveert Restaurant Arenberg gastronomische formules op maat:

- Kiest u voor een lichte lunch of diner, dan is de uitzonderlijke formule ‘Menu à la carte’ een absolute aanrader. Bij deze formule laat u uw zakenpartners zelf hun eigen 3-gangenmenu samenstellen uit telkens acht voor-, hoofd- en nagerechten en dit tegen een vaste prijs. Bij deze ‘menu à la carte’ hoort uiteraard het gepaste glas wijn, dat u dan kan selecteren uit de prachtige wijnkaart die Iris zorgvuldig heeft samengesteld uit haar favorieten en topdomeinen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid-Afrika,… - Fijnproevers mét tijd kiezen dan weer resoluut voor het 4-gangenmenu ‘Meesterkoks’ of het 5-gangenmenu ‘Arenberg’. Bij beide menu’s kan u dan kiezen voor de all-in formule, met inbegrip van het glaasje Chardonnay Meerdael Rosé Brut, de passende wijnen, het water en de mokka of thee met zoetjes.


ONTSPANNEN EN TOCH EFFICIENT VERGADEREN Op de eerste verdieping van het complex, bevinden zich de twee modern gerenoveerde zalen, beide voorzien van airconditioning en audio-visueel materiaal, waar u zowel seminaries, lunchcauseriën als bedrijfsfeesten kan organiseren. - zaal ‘Catalpa’ met het dakterras voor een maximum van 45 personen - de zaal ‘Renova’ met zicht op de binnentuin voor een maximum van 85 personen. De prachtige zalen combineren rust en gezelligheid met professionalisme en efficiëntie om uw meetings vlekkeloos te laten verlopen.


Faculty Club Faculty Club

Geniet van een culinaire belevenis!

A la carte restaurant in brasseriestijl Q Culinaire menu’s door Arenberg@FacultyClub Q Imposante feestzaal voor 200 personen Q PrivÊ salons voor speciale gelegenheden Q Binnentuin met prachtig zomerterras Q Professionele vergader- en congresservice Q Ideale ligging langs de Leuvense stadsring

DESIGN : www.megaluna.be

Q

Wenst u meer informatie, contacteer dan het Sales team: Faculty Club vzw, Groot Begijnhof 14, B-3000 Leuven T +32 (0)16 32 95 00 F +32 (0)16 32 95 02 E info@facultyclub.be W www.facultyclub.be


ARENBERG @ FACULTYCLUB Sinds december 2004 werkt Restaurant Arenberg nauw samen met Faculty Club, het prestigieuze congrescentrum in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof te Leuven (zie advertentie hiernaast). Lieven Demeestere selecteerde een professioneel keukenteam om de keuken in Faculty Club te bemannen van maandag tot en met vrijdag. Deze unieke samenwerking staat garant voor een hoog culinair niveau tijdens alle events, lunches en diners in één van de 16 banketzalen van Faculty Club alsook in het gezellige restaurant à la carte aldaar.

SMILEY Restaurant Arenberg en Arenberg@Facultyclub beschikken beiden over het ‘Smiley’-label toegekend door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen. Beide keukenteams werken immers volgens een autocontrolesysteem zodat alle producten in het volledige productieproces voldoen aan de strengste wettelijke voorschriften inzake voedselhygiëne en kwaliteit.

DE IDEALE LIGGING Restaurant Arenberg ligt in een domein van 6ha temidden van een oase van groen nabij het Egenhovenbos in Heverlee. Een topligging op amper twee minuten rijden van het stadscentrum van Leuven en vlakbij het kruispunt van de E40 met de E314. Het restaurant beschikt over een ruime privéparking, deels overdekt.


F F FRANK FISSETTE WIJNCONSULENT Rechtstreekse invoer van authentieke wijnen van o.a.: DENIS MORTET - Gevrey-Chambertin COMTE LIGER-BELAIR - Vosne-Romanée SYLVAIN CATHIARD - Vosne-Romanée FREDERIC MUGNIER - Chambolle Musigny MICHEL BOUZEREAU - Meursault JEAN-CLAUDE BACHELET - Saint-Aubin CLOS DES PAPES - Chateauneuf-du-Pâpe JEAN-MARC VINCENT - Santenay ROBERT-DENOGENT - Fuissé LOUIS CHEZE - Limony CHATEAU DE LA NEGLY - Fleury d’Aude CLOS NAUDIN - PHILIPPE FOREAU - Vouvray GUISEPPE RINALDI - Barolo VAN VOLXEM - Wiltingen DR. LOOSEN - Bernkastel Bezoek onze website voor uitgebreide info over deze domeinen:

www.frankfissette.be SLUISSTRAAT 44 - 3590 DIEPENBEEK - 011/23.38.00

De Witte Duif EEN NAAM OM TE DRAGEN

NV De Witte Duif Kortestraat 6-8-10 - Leuven Tel.: 016 22 15 28 - Fax: 016 22 66 75 www.dewitteduif.com


Deze brochure werd gerealiseerd door:

Een product van: Big Media Group nv Louis Pasteurstraat 21, 3920 Lommel Tel.: +32 (0)11 808 808 - Fax: +32 (0)11 808 809 info@uwbrochure.be - www.uwbrochure.be

w w w. c h a r d o n n a y m e e r d a e l . b e

Vorsenzang 2, Gelrode (Aarschot), Schuin tegenover garage Ford Feyaerts, Telnr.: 016/57 04 40, Faxnr.: 016/57 04 51, www.armandmathijs.be


=dgZXV:kZcih

=G"heZX^Va^hi

jl ^c]dgZXVeZghdcZZa

B6CEDL:G7Za\^jb Adj^oVaVVc*'(6kZcjZAdj^hZ"7gjhhZa&%*%7gjmZaaZh IZa# ('%'+(.&%,%";Vm ('%'+(.&%,& lll#bVcedlZg#WZ

Audit Bookkeeping and Tax Advisory Corporate services Online Accounting Non ProďŹ t Organisations

OfďŹ ce Leuven Kesseldallaan 6 3010 Leuven

OfďŹ ce Brussels Square Eugène Plasky 92/94 1030 Brussels

Tel.: 00 32 (0)16 - 35.53.50 Fax: 00 32 (0)16 - 35.52.75 bart.franceus@ecovis.com

Tel.: 00 32 (0)2 - 736.02.91 Fax: 00 32 (0)2 - 736.03.19 bart.franceus@ecovis.com

Ecovis - Economy & Vision: tax services, accounting & auditing, legal services, corporate advisory services. At present we have over 150 ofďŹ ces in Austria, Belgium, Bulgaria, China, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France,Germany, Great Britain, Greece, Hungary, India, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovak Republic, Slovenia, Spain, Switzerland, Turkey, Ukraine and USA employing over 1,800 associates and members of staff.


Patrick bvba

Ambachtenstraat 7 B-3210 Lubbeek

SPECIALITEITEN

Specialist in verse vis, schaal- & schelpdieren, King Krab > rechtstreekse aankoop specialiteiten verse vis op al de Europese veilingen > BRC niveau A > eigen fileeratelier op maat van de klant > uw partner voor versheid en kwaliteit

VOOR RESTAURANTS

&

TRAITEURS

Tel: 016 62 27 51 Fax: 016 62 22 87 E-mail: huis.patrick@skynet.be

Kielsbroek 21 - 2020 Antwerpen T +32 3 241 00 80 - F +32 3 241 00 99 E info@dejagernv.be

www.dejagernv.be

$'BGH-DJHUB%URFKXUHB[LQGGde gedekte tafel

, l art de la table

UDO DEBECKER

NV

Uw partner voor de gedekte tafel

- privaatwas - restaurantlinnen - hotellinnen

Silodesign

Ginco

Cim Montgatina

- linnenverhuur - strijkdienst met dienstencheques

Hering Berlin

Sieger by FĂźrstenberg

- verhuur van antistof- tapijten

Robert Welch

Spal

Engelse Wandeling 2K11K • Bouwcentrum Pottelberg • BE-8500 Kortrijk • Tel. 0032 56 21 46 67 • Fax 0032 56 22 23 91

UW PARTNER VOOR TEXTIELHYGIENE

info@debecker.be • www.debecker.be


RESTAURANT ARENBERG – KAPELDREEF 46 – 3001 HEVERLEE Tel 016/22.47.75 – www.restaurantarenberg.be – restaurant.arenberg@telenet.be Gesloten op zondag, maandag en woensdagavond

Designed by Big Media Group NV, www.uwbrochure.be

Restaurant Arenberg  

U e zaaen, wij unch… met uw producten of diensten maar ook met een verzorgde maaltijd, leent zich perfect als professioneel en persoonlijk k...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you