Page 1

DECORATIES PEETERS INTERIEUR OP MAAT


Een individueel verhaal voor elke klant Decoraties Peeters uit Olen biedt een totaaloplossing voor alle interieur- en decoratieprojecten. Het familiebedrijf, dat in 2008 zijn veertigste verjaardag vierde, staat onder leiding van interieurarchitect Tom Peeters. “We zijn een hecht team”, vertelt hij. “Mijn broer Jef is de werfleider. Onze zus An staat in voor alles wat met de winkel te maken heeft. Samen met de ongeveer twintig medewerkers en de vaste onderaannemers, doen we er alles aan om voor elke klant – groot of klein – een individueel verhaal te schrijven.”

In 1968 startten pa Staf en ma Rina in Olen een succesvolle schilderszaak op met bijhorende winkel. Onder impuls van de kinderen schakelde het bedrijf de afgelopen jaren om van puur schildersbedrijf tot volledige interieurspecialist. “De schilderszaak van onze ouders stond in de wijde omgeving gekend voor zijn vakmanschap en piekfijne afwerking. Deze ijzersterke reputatie koesteren we”, vertelt Tom Peeters. Of het nu gaat om schilderwerken, behangen, vloerbekleding, volledige interieurprojecten, gipsplaatwerken, de binnenafwerking, gordijnen en draperieën,… Voor elk interieurfacet zoekt Decoraties Peeters samen met de klant naar een antwoord op maat.


Kleur op maat De uitgebreide en aantrekkelijke winkel vormt het hart van Decoraties Peeters. Iedereen kan hier binnenstappen met eender welke decoratievraag. Samen met u gaan onze specialisten op zoek naar de juiste oplossing. We hebben een ruim gamma aan verven, vloerbekleding, behang, zonnewering, gordijnen en draperieën. Decoraties Peeters is de trotse verdeler van exclusieve behangmerken.

gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. Na een bezoek bij u thuis en via persoonlijke gesprekken, creëren we de ruimtes van uw dromen. Of het nu modern, tijdloos of trendy moet zijn. Met deze persoonlijke en individuele aanpak onderscheidt Decoraties Peeters zich van talrijke warenhuizen en ‘doe het zelf’-ketens die ook verf verkopen.

Als u uiteindelijk zelf aan de slag wilt, kan u in onze winkel terecht voor alle verfbenodigdheden en onderhoudsproducten.

Omdat Decoraties Peeters zelf zijn verven mengt, is geen enkele kleurtint onmogelijk. In het uitgebreide kwaliteitsgamma van Sigma en Histor vindt u gegarandeerd uw gading. Als Sigma Select Shop staat Decoraties Peeters garant voor alle technische ondersteuning en advies.

Verf op maat Een mooie kamer is pas af met het juiste kleurtje aan de muren. Maar, wat past bij mijn meubels? Hoe kan ik de sfeer creëren die ik wil? Hoe komt deze kamer het best tot zijn recht? Iedereen met schilderplannen weet hoe moeilijk het is om de juiste verven en kleuren te kiezen. Meer en meer mensen verwachten - volledig terecht een professioneel en persoonlijk advies. Bij Decoraties Peeters kan u als klant terecht voor gratis kleuradvies. En daar springen we niet lichtzinnig mee om. Wanneer u uw vraag of probleem heeft voorgelegd,

Gordijnen en draperieën op maat Ook voor gordijnen en draperieën gaat Decoraties Peeters met u op zoek naar de juiste oplossing. Eens uw keuze gemaakt, werken we de stoffen af naar keuze. Over het opmeten en het plaatsen moet u zich alvast geen zorgen maken. Dat doen we gewoon gratis.


Decoratieteam op maat

Als u beroep wilt doen op een team van bekwame schilders en behangers bent u bij Decoraties Peeters aan het juiste adres. Schilderen, behangen, gordijnen of draperieÍn plaatsen, vast tapijt leggen,‌ onze 15 vakspecialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Voor elk project stellen we flexibel het juiste decoratieteam samen. Zelfs bijzondere verftechnieken zoals Boss Paints, retro, marmer of kalkverf hebben voor ons geen geheimen. Vooraleer we bij u aan de slag gaan, mag u rekenen op een gratis offerte met uitgebreid advies, de juiste materiaalkeuze en een correcte prijs voor de uitvoering.


Gyproc op maat

Het plaatsen van valse wanden en plafonds is een precisiewerk. Ons team van gediplomeerde vakspecialisten verbouwt elke zolder tot een extra leefruimte waar het heerlijk vertoeven is. Ook voor het volledig afwerken van een industriebouw tot een kantoor of kleine verbouwingen in uw woning kan u onze vaklui inschakelen.


Ontwerp op maat

De kracht van Decoraties Peeters zit in de creativiteit en de kwaliteit om voor elk interieur een passend ontwerp uit te tekenen. Om alle mogelijkheden optimaal te benutten, gaan de interieurarchitecten van Decoraties Peeters graag zo vroeg mogelijk met u en de architect aan tafel zitten. Ook op basis van afgewerkte plannen of schetsen, tekent Decoraties Peeters het interieur van uw dromen uit. Zaakvoerder en interieurarchitect Tom Peeters staat garant voor de inhoudelijke opvolging van elk ontwerpproject. Sorry, voor een standaardontwerp dat voor elke klant uit de kast wordt gehaald, moet u elders zijn. Wij werken enkel op maat.


Totaalinrichting op maat

Wie al heeft kennisgemaakt met de ellende om aannemers te laten samenwerken bij de afwerking van een nieuwbouw of verbouwing, kende jammer genoeg Decoraties Peeters nog niet. Wij nemen de volledige coördinatie bij de afwerking van uw project voor onze rekening. Decoraties Peeters werkt hiervoor al jarenlang samen met vaste onderaannemers waarin we het volste vertrouwen hebben. Voor elk aspect van de binneninrichting kan u samenwerken met Decoraties Peeters: ingebouwde kasten, elektriciteit, sanitair, vloeren, parket, de keuken, de badkamer, verven en behangen, valse plafonds en wanden,… Decoraties Peeters staat u bij met technisch advies, werkt de bestekken uit, stelt de planning op, bewaakt de uitvoeringstermijnen en coördineert het geheel. In plaats van speelbal te worden tussen verschillende aannemers, vindt u in Decoraties Peeters één vertrouwenspersoon die u bij het hele bouwproces bijstaat. We zijn er dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis rotsvast van overtuigd dat uw project met ons sneller afgewerkt raakt dan wanneer u zelf alles zou opvolgen. Volgens deze ‘all in’-formule heeft Decoraties Peeters al tal van projecten gerealiseerd: privé woningen, kantoren, winkels, horeca,… Wie voor de totaalinrichting van zijn project in zee gaat met Decoraties Peeters, mag op zijn twee oren slapen. Het resultaat zal er zijn.


P 0ARKET'ALLERY.6 Buitensingel 12 B-3920 Lommel Tel. 011-520 710 Fax 011-520 711 info@parketgallery.be www.parketgallery.be

s,EVERENPLAATSENVANPARKETVLOEREN s2ENOVATIEENONDERHOUDVANPARKETVLOEREN s6ERHUUR ENAANKOOPCENTERMACHINES s$OE HET ZELF s0RODUCTEN

PARKET GALLERY-ADV-190x64.indd 2

/0%.).'352%.3(/72//- ma. : 13.30 - 18.00 uur di. : 13.30 - 18.00 uur woe. : 13.30 - 18.00 uur do. : 13.30 - 18.00 uur vr. : 13.30 - 18.00 uur za. : 10.00 - 12.00 uur en van 13.30 - 17.00 uur zo. en feestdagen : gesloten

28-04-2008 14:35:45

ontwerp drukwerk webdesign beletteringen full colourprints spandoeken foto op canvas gevelreclame reclamezuilen

Rijtenstraat 24 3920 Lommel

Waterrijtstraat 13A 3900 Overpelt T 011 55 48 98 info@in-zicht.be

www.in-zicht.be

anders in visuele communicatie

Akenkaai 52A (Quai des PĂŠniches) 1000 Bruxelles tel.: +32(0)25130261 fax: +32(0)25130128 info@intede.be www.intede.be

ELECTROTECHNISCHE INSTALLATIES IN-ZICHT-ADV-peeters.indd 1

Kantoor OEVEL - RAF VERREZEN – Oevel@fortis.com

Koen Laenen bvba

30-04-2008 10:

koenlaenenbvba@pandora.be


BM Metaalwerken bvba Stadsestraat 43 E 2250 Olen Tel: 014/26 73 73 Fax: 014/26 73 74 info@bmmetaal.be www.bmmetaal.be

Bouwsmederij van lichte constructies in staal, inox en aluminium:

- Constructie van stalen ramen en deuren

- Constructie van trappen, leuningen, terrassen,‌

- Winkelinrichtingen in metaal - Beglaasde RF deuren en ramen


Guy Peeters Sanitair Centrale verwarming Gaskachels Schoorsteenwerken Nieuwbouw en renovatie

www.jab.de

Nieuw!!! zelfbouwpakketten (sanitair en cv) gratis prijsofferte Guy Peeters 0476/24.97.55 Tulpenstraat 36 (privĂŠ) Winkelom 83 C4 (magazijn) 2440 Geel guy.peeters.geel@pandora.be Contactpersoon: Natascha Leysen 0477/31.29.48 natascha.leysen@pandora.be

Showroom: JAB ANSTOETZ bvba, Leuvensesteenweg, 613 b 17, B - 1930 Zaventem

JAB_DecoratiesPeeters91,5x135.in1 1

29.07.2008 13:48:38 Uhr

@78KZgoZ`Zg^c\h`Vciddg<ZWgjZgh"HX]gdkZc 9dge'( ''*%DaZc IZa/ ;Vm/ <hb/ :bV^a/

%&)$'++,() %&)$'+)--% %).+$*%-&%, ;gVch#HX]gdkZc5kZgo#`WX#WZ

@VciddgjgZc/  bVV/  Y^ch/  ldZ/  Ydc/  kg^_/

&%#%%"&'#%%&,#%%"&.#%% &%#%%"&'#%% &%#%%"&'#%% &%#%%"&'#%%&,#%%"&.#%% &%#%%"&'#%%

KddgVajlkZgoZ`Zg^c\ZcodlZakddgeVgi^Xja^ZgZc VahkddgoZa[hiVcY^\Zc!@BDĂ&#x2030;hZc\gdiZWZYg^_kZc#


Designed by Big Media Group N.V., www.uwbrochure.be

Decoratie Peeters  
Decoratie Peeters  

DECORATIES PEETERS INTERIEUR OP MAAT gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. Na een bezoek bij u thuis en via persoonlijke gesprekke...

Advertisement