Page 1


Metaalwaren Claerbout: bijna 150 jaar ervaring. Metaalwaren Claerbout werd in 1866 opgericht in Lichtervelde. Door groei was het noodzakelijk om eind 2006 te verhuizen naar een groter pand in Hooglede. Metaalwaren Claerbout is lid van de Meno Group die in totaal meer dan 150 vakhandels telt. Wij richten ons tot de vakman. Een team van 30 medewerkers (waarvan 3 technici in eigen hersteldienst) staat elke dag klaar om onze klanten te helpen en professioneel advies te geven bij hun aankoop. Dankzij ons ruim magazijn van 6000 m² kunnen wij een zeer breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten aanbieden.


Gereedschappen Handgereedschap Elektrisch gereedschap Werfgereedschap Snijgereedschap Pneumatisch gereedschap Meetinstrumenten Metaalbewerkingsmachines Houtbewerkingsmachines Schuurmachines Compressoren Stroomgroepen Ladders en steigers


Metaalwaren Deur- en meubelbeslag Hang- en sluitwerk Ijzerwaren Aluminium profielen Bevestigingen: * Lijmen & siliconen * Chemische ankers & pluggen * Schroeven, bouten & moeren

Veiligheidsartikelen Uitrusting Werkkledij Persoonlijke beschermingsmiddelen


Metaaldraadproducten en fabricatie clipsen Metaaldraad is een uitgesproken specialisatie van Metaalwaren Claerbout. Deze producten worden ook verkocht in onze buurlanden. * Allerhande metaaldraadproducten * Gepuntlast gaas (inox of verzinkt) * Geweven gaas * Clipsen * Afsluitingen

Straatmeubilair en brievenbussen Met een breed aanbod aan straatmeubilair en brievenbussen richt onze gespecialiseerde afdeling zich op de projectmarkt. Zowel architecten, scholen, ziekenhuizen, bedrijven als openbare besturen appreciĂŤren onze sterke dienstverlening en producten van topkwaliteit. Deze mooie designartikelen zijn verkrijgbaar in inox, aluminium en gepoederlakt staal. * Zitbanken * Afvalbakken * Fietsrekken * Overkappingen


Hersteldienst Ons professioneel atelier is de perfecte aanvulling op het ruime assortiment dat u in onze winkel vindt. Hier staan drie ervaren technici in voor de herstellingen of onderhoudswerken aan uw gereedschappen en andere producten. Zij staan ook voortdurend klaar om een passend antwoord te formuleren op uw vragen of opmerkingen. Dat is de beste garantie voor een vlekkeloze dienst na verkoop.

Leveringsdienst Bij ons kan u ook probleemloos terecht voor vlotte en snelle leveringen. Wij leveren wekelijks uw bestelling uit op een vaste dag. Omdat duidelijke afspraken nu eenmaal een goede band smeden.

Plaatsingsdienst Onze gekwalificeerde medewerkers zijn helemaal vertrouwd met de plaatsing van brievenbussen en straatmeubilair. Zij zorgen ervoor dat onze kwalitatieve producten op de best mogelijke manier op de juiste plaats worden ge誰ntegreerd.

Bestellingen In onze uitgebreide magazijn vindt u een enorme waaier aan hoogwaardige producten voor de uitoefening van uw beroep. Ook oplossingen die niet standaard tot ons aanbod behoren, kan u bij ons probleemloos verkrijgen.


Optimale bereikbaarheid Lange openingsuren beschouwen wij als een cruciaal onderdeel van een goede dienstverlening. Onze zaak is elke weekdag open van 7 tot 12 uur en van 13 tot 18.30 uur. Ook op zaterdag kan u bij ons terecht: van 8 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Webshop Op onze webshop kan u heel wat producten elektronisch aankopen. Dankzij de duidelijk gestructureerde website vindt u in een handomdraai wat u zoekt. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk geleverd krijgt.

Demodagen Om de twee jaar verwelkomen wij u graag op onze druk bijgewoonde demo-avonden. Op die manier blijft u perfect op de hoogte van de meest recente vernieuwingen in de gereedschappen en uitrusting.


Beter werken met grote merken Metaalwaren Claerbout is lid van de Meno Group, de absolute nummer ĂŠĂŠn op vlak van gereedschappen, ijzerwaren en tal van andere producten voor de professionele vakman. Deze toonaangevende aankoopgroepering telt meer dan 150 verkooppunten en presenteert een uitgebreid gamma aan erg competitieve prijzen. Bovendien heeft u dankzij ons lidmaatschap de keuze uit een rijk aanbod van het huismerk Ironside: hoogwaardig handgereedschap met kwaliteitsgarantie. Meno Group maakt zelf deel uit van de bekende Duitse groep EDE.


trilplaten


Bruggesteenweg 112 8830 Hooglede T +32 (0)51 725 726 F +32 (0)51 725 576 info@claerbout.be www.claerbout.be DESIGNED BY BIG MEDIA GROUP NV, WWW.UWBROCHURE.BE

Claerbout  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you