Page 1


Samenwerken aan totaalprojecten Bato vormt de koepelnaam voor vier ondernemingen uit Peer, alle actief in specifieke takken van de bouwsector. Deze bedrijven staan onder leiding van de familie Kelchtermans. Zonen Bart en Tom worden dagdagelijks bijgestaan en ondersteund door vader Luc en moeder Alice. De vier ondernemingen werken voortdurend nauw samen en realiseren zo totaalprojecten: van projectontwikkeling, over de volledige realisatie – inclusief de afwerking – tot en met de verkoop, verhuur en het syndicusschap. De mix van jarenlange ervaring in de bouwsector met frisse, jeugdige ideeën, maakt van Bato een dynamische en klantgerichte onderneming.


Bato Invest Thuis in projectontwikkeling Bato Invest ontwikkelt al sinds 1992 eigen bouwprojecten. Voortdurend speuren we de ruime regio af op zoek naar aantrekkelijke opportuniteiten voor de bouw van eengezinswoningen, appartementen en/of kantoren. Voor de realisatie van onze projecten werken we nauw samen met zusterbedrijf Bato Bouw. Bato Vastgoed neemt de verhuur, verkoop en het syndicusschap op zich. Inmiddels heeft Bato Invest een aantal appartementen in portefeuille die worden aangeboden op de verhuurmarkt. Daarnaast realiseerden we al tal van koopprojecten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wie een woning of appartement koopt van Bato Invest mag zeker zijn van de kwaliteit. De technische opvolging van het project verloopt via Bato Bouw. Deze neemt in eigen beheer de ruwbouwwerken op zich, voor de verdere afwerking en technieken schakelen we onze vaste onderaannemers in. Vraag voor uw droomwoning of kantoor naar onze lopende en toekomstige projecten. Zoekt u als eigenaar van een strategisch gelegen grond een betrouwbare projectontwikkelaar? Aarzel niet en contacteer ons.


Bato Bouw Uw betrouwbare bouwpartner Bato Bouw realiseert zowel projecten voor zusterbedrijf Bato Invest als voor derden. Bato Bouw kan elke stijl aan – klassiek, eigentijds en modern – en bouwt zowel woningen, appartementen als kantoorgebouwen. Nieuwbouw én renovatie. Bato Bouw heeft steeds een drietal werven lopende. U vindt in Bato Bouw een betrouwbare bouwpartner die u inschakelt volgens uw eigen noden en behoeftes.

Totaalprojecten, onze specialiteit Wenst u zorgeloos te bouwen met slechts één aanspreekpunt? Bato Bouw neemt de volledige realisatie en coördinatie van uw bouwproject op zich, inclusief de afwerking. Dankzij de efficiënte samenwerking met onze vaste onderaannemers, staan wij garant voor een korte bouwtijd en oplevering volgens de afgesproken deadlines. Omdat wij ook de afwerking in handen hebben, starten we al tijdens de ruwbouwfase met de vlekkeloze integratie van het ventilatiesysteem, elektriciteit en andere leidingen.


Ruwbouw of betonkelder Zoekt u een aannemer voor uitsluitend de ruwbouw of een betonkelder? Bato Bouw klaart de klus met eigen vakmensen en tegen scherpe prijzen.

Open communicatie Bato Bouw hecht het grootste belang aan een open communicatie met u als bouwheer. U kan altijd terecht bij ĂŠĂŠn en dezelfde persoon die de volledige verantwoordelijkheid voor het project draagt. Bij vragen geven we snel het juiste antwoord, voor problemen zoeken we zonder uitstel naar een goede oplossing.

Prijs? Heeft uw architect al een plan uitgetekend? Bezorg het ons en wij stellen vrijblijvend een offerte op.


Bato Vastgoed Erkend vastgoedmakelaar Als jong bedrijf behaalde Bato Vastgoed in 2010 de officiĂŤle erkenning van vastgoedmakelaar bij het BIV. Bato Vastgoed groeide als zusterbedrijf organisch uit de bestaande activiteiten van Bato Invest en Bato Bouw. Zo kunnen we de volledige keten van een vastgoedproject aanbieden: projectontwikkeling, totaalrealisatie, verkoop, verhuur ĂŠn beheer. Als vastgoedmakelaar hebben we zowel eigen projecten als vastgoed van derden in portefeuille.


Sterk in beheer Met de nieuwe wet op het medeeigenaarschap zoeken steeds meer mede-eigenaars naar een professionele syndicus. Bato Vastgoed specialiseert zich in het beheer van appartementsgebouwen. Volledig conform de wettelijke voorschriften staan wij garant voor een beheer in alle transparantie en een open communicatie met alle mede-eigenaars. En dit aan aantrekkelijke tarieven.

“Zoekt u een professionele syndicus of wenst u vastgoed te koop of te huur aan te bieden? Aarzel niet en contacteer Bato Vastgoed.�


Pleisterwerken Tom Kelchtermans bvba

Als u voor een stijlvolle gevel kiest Pleisterwerken Tom Kelchtermans specialiseert zich in sierbepleistering voor nieuwbouw en renovatie. Als jong en dynamisch bedrijf zijn we gestart via de overname van een gereputeerde en ervaren speler in de wereld van de gevelwerken. Met gevelbepleistering geven we uw oudere woning een tweede jeugd. Dankzij een nieuwe techniek kunnen we uw woning zelfs aan de buitenkant extra isoleren en met sierpleister stijlvol afwerken. Tal van nieuwe pastorijwoningen of moderne huizen hebben één of meerdere muren te bepleisteren. Pleisterwerken Tom Kelchtermans voert deze opdracht tot in de puntjes uit.

U kiest U kan steeds kiezen uit een breed kleurenpallet en tal van structuren. Wij specialiseren ons in verschillende technieken: • Gevelrenovatie • Buitenbepleistering • Siliconenbepleistering • Cementering • Kaleien • Leembepleistering • Minerale pleisters • Gevelreiniging • Schilderen van oude gepleisterde gevels • Buitengevel-isolatiesystemen Wenst u een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!


Bato nv Kaulillerweg 96 3990 Grote Brogel (Peer) Tel.: 011-63 46 79 Fax: 011-63 55 50 info@batonv.be www.batonv.be

DESIGNED BY BIG MEDIA GROUP NV, WWW.UWBROCHURE.BE

Bato  
Bato  

Bato brochure

Advertisement