Page 1

UVV’40 KAMP 2012

8 – 9 – 10 juni Locatie “De Maat” in Mol (B)

Jeugdkamp UVV’40 2012


Inleiding Hallo spelers en ouders/verzorgers, Zitten jullie je ook al zo te verheugen op het Jeugdkamp van UVV? Gelukkig is het nog maar een paar nachtjes slapen en dan mogen we weer op pad met zijn allen. Het belooft weer een superkamp te gaan worden met een overvol en oergezellig programma. Omdat we weer met meer dan 100 kinderen op pad gaan hebben we ook dit jaar weer die prachtige accommodatie in Mol geboekt. Onze vrienden daar hebben er ook nu weer alles aan gedaan om ons in een geweldige sfeer te ontvangen. Onze groepsleiders hebben beloofd dat ze er ook dit jaar weer alles aan gaan doen om er een groot feest van te maken, dus dat moet wel goed gaan komen. Vorig jaar hadden we nog een megagrote tienkamp met superveel luchtkussens op de Maat. Dit jaar gaan we weer eens bij het Zilvermeer kijken. Hier kunnen we klimmen, waterfietsen, survivallen en van die megahoge glijbaan af. We hebben hier een superleuk programma in elkaar gezet, maar we moeten die dag wel op tijd terug zijn, want om 18 uur begint de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK! Een heel belangrijke pot en we hebben natuurlijk geregeld dat we dit live op een groot scherm kunnen gaan kijken. Neem dus zoveel mogelijk oranje spullen mee om ook in BelgiĂŤ te laten weten dat niemand gaat winnen van Nederland. Het overige programma, alles wat je mee moet nemen en de kampregeltjes vind je verderop in deze gids. Neem deze gids goed door voor je op pad gaat. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben kun je altijd bij een van onderstaande personen aankloppen. Tot op het kamp!

Kampcommissie:

Keukendames:

Assistentie:

Remco Raats

Jodie Vlamings

John Bruininks

Maurice de Koning

Mary Voeten

Kees Mouwen

Monique Jochems

Bart van Baal

Cindy Heestermans

Niek Roovers

Tanja Verburgt

Luc Keijzers

Jeugdkamp UVV’40 2012


Verzamelen Ook dit jaar reizen we weer met touringcarbussen richting Mol. De bussen stellen zich op bij het Wilhelminaplein (voor het oude gemeentehuis). De kinderen kunnen zich veilig verzamelen op het grasveld met al hun bagage die met de bus mee gaat. Zou u zo vriendelijk willen zijn NIET TE PARKEREN rond dit plein, anders kunnen de bussen geen kant op!! Mogelijk kunt u de kinderen en de bagage even afzetten op het Wilheminaplein en daarna de auto parkeren op de parkeerplaats van Jeugdland. Dit ook in verband met de veiligheid van de kinderen. Voordat we de bussen ingaan moeten de kinderen zich eerst voegen bij hun groepsleider. Met hun leider en de bagage gaan ze dan samen naar de bus. Deze groepsleider blijft het hele weekend verantwoordelijk voor zijn of haar eigen groepje. De leider zal ook in dezelfde slaapzaal overnachten. In het groepenoverzicht vind je de leider en de teamgenoten bij wie je hoort. Deze groep is bij het verzamelen ook te herkennen aan het groepsnummer. Bij het verzamelen krijgen de kinderen ook weer een prachtig groepsshirt. Aan dit shirt is de groep en leider te herkennen. Voor alle duidelijkheid, het is de bedoeling dat de kinderen op vrijdag thuis hun avondmaaltijd hebben genuttigd!!

De kamplocatie De bussen brengen ons naar landgoed “De Maat” in Mol België. Deze locatie ligt net over de grens bij Reusel en de abdij van Postel. Het is een compleet ommuurd landgoed waar tot aan de Tweede Wereldoorlog een kasteel in stond. Dit kasteel is echter tijdens de oorlog in zijn geheel afgebrand en niet meer terug te vinden op dit landgoed. De vroegere personeelswoning, boswachterswoning en het koetshuis staan er nog wel en zijn simpel maar goed gerenoveerd, waardoor wij een perfecte stek voor ons kamp zullen hebben. Alle benodigd sanitair en een grote keuken zijn aanwezig en wij kunnen hier dan ook optimaal gebruik van maken. Het terrein beschikt over een groot terras, voetbalveld, bos, weiland, en een klimberg!!! De kinderen hebben alle ruimte om op het terrein te spelen. Omdat het complex ommuurd is kunnen de kinderen ook niet van het terrein af. Op dit complex is ook een beheerder met zijn gezin aanwezig die ons verzekerd heeft dat we alle vrijheid hebben veel plezier te maken. Alleen om 24 uur ‘s nachts moet het buiten stil zijn, want hij en zijn gezin willen vanaf die tijd ook van hun welverdiende nachtrust genieten.

Jeugdkamp UVV’40 2012


In geval van nood In geval van nood zijn de onderstaande personen tijdens het kamp te bereiken: Remco Raats: 06 51832588 Niek Roovers: 06 12919313 Routebeschrijving naar het kampadres op landgoed “De Maat” te Mol: Afstand: 60 km. Reistijd: 60 min. • • • • • •

A58 richting Tilburg Afslag 10 nemen richting Hilvarenbeek, dit is de N269 Na 20 km kom je in Reusel, op de rotonde in Reusel rechtsaf (Wilhelminalaan) Na 120 m. linksaf richting Postel (Lensheuvel) Passeer de Abdij van Postel, einde Reuselseweg rechtsaf en dan weg volgen richting Balen (N136) Over de Bailey brug heen en daar ligt Landgoed “De Maat” (weg volgen en dan eerste poort links in draaien)

Het is niet de bedoeling dat de ouders dit weekend een bezoek brengen aan het kamp!!!

Medicatiegebruik door deelnemers voetbalkamp Kinderen die medicatie gebruiken, dienen deze medicijnen, voorzien van naam, teamnaam, teamnummer en innametijd, af te geven bij hun groepsleider. De groepsleiders zullen deze vóór vertrek van de bussen afgeven bij Remco Raats. Remco zal er op zijn beurt voor zorgen dat alle medicijnen meegaan naar ‘De Maat’ en daar deze overdragen aan Jodie Vlamings. Tijdens het kamp zal Jodie de medicijnen beheren en uitgeven aan de desbetreffende kinderen, dit om te voorkomen dat andere kinderen in aanraking kunnen komen met deze medicijnen. Geef van elk medicijn één dosis extra mee. Mocht één tabletje verloren gaan, wat we natuurlijk te allen tijde proberen te voorkomen, hebben we nog een reservetabletje!!

Jeugdkamp UVV’40 2012


Groepsindelingen Teams: D1-E3 Groep 1

Timo Argelo

Denemarken

Sander van den Boer

Leider: Dominic Vlamings

Luc van Aalst Danny Voeten Jan Bruininks Ruben van Zuijlen

Groep 2

Jaap Berendschot

Engeland

Simon van den Broek

Leider: Robbert Kleijn

Joey Bruins Rinus van der Weerd Marijn Wohrmann

Groep 3

Bas van Dongen

Kroatië

Ingmar Stolk

Leider: Richard Verburgt

Olivier Dop Sam Mante Marnix Argelo Luc Keijzers

Groep 4

Jorg Feskens

België

Maurits van den Maagdenberg

Leider: Jos Dam

Philip Schroder Max van de Heijden Dani Macintosh

Groep 5

Tim Chin See

Polen

Joey Kuijpers

Leider: Edwin Heestermans

Gijs van Gurp Thijs Oprins Pepijn Hendrickx Tom de Pijper

Groep 6

Nick Huijbregts

Tsjechië

Jim Verburgt

Leider: Allard Argelo

Wessel Janssens Ivo van der Stoel Mick van den Velden

Jeugdkamp UVV’40 2012


Teams: E4-F4 Groep 7

Jochem Butz

Duitsland

Finn van Rees

Leider: Jeffrey van Dongen

Jasper van den Maagdenberg Daan van Dongen Max Lemmens

Groep 8

Sander Jochems

Frankrijk

Joost Verschueren

Leider: Cris Franken

Luc van den Wijngaard Ivar Bal Olivier van der Weert

Groep 9

Mika Gelens

Griekenland

Tom de Koning

Leider: Klaas Veen

Joep Dirven Bas Verburgt Roemer Buining Jubbe Stoop

Groep 10

Jari Heestermans

Zwitserland

Tim Pennock

Leider: Jurgen Stoop

Thomas Kleijn Jasper Verheijen Niek Kuijpers Stijn Veen

Groep 11

Owen Lichtenberg

OekraĂŻne

Jules van der Wallen

Leider: Paul Walraven

Willem Berendschot Rens van Haren Stijn van Rens

Groep 12

Bas van den Maagdenberg

Ierland

Tobie Walraven

Leider: Robbert Vugts

Boris Bloemers Jur Kiestra Jelle Wohrmann

Groep 13

Senne van Breugel

Portugal

Rick Franken

Leider: Hans Wohrmann

Bram Dekker Bas Pennock Joost Vugts

Jeugdkamp UVV’40 2012


Teams: F5 – FTR Groep 14

Ralf Lemmens

Nederland

Faas van de Wouw

Leider: Willem Butz

Daan van der Riet Jip Berben Lucas Franken Moos Berben

Groep 15

Joris Butz

Spanje

Finn Gelens

Leider: Bjorn Berben

Thimo Bogers Felix Jongen Hidde Smits

Groep 16

Tygo Fonk

Schotland

Thomas Kaijim

Leider: Maikel Gelens

Zeger Wentink Jens Elisen Seb Laurijssen Daan Melisse

Groep 17

Tim Janssen

Italië

Matts Rademakers

Leider: Harold Elisen

Teun Zweegers Jur IJzermans Rutger van den Maagdenberg Beau Bruijns

Groep 18

Janniek Bastiaansen

Zweden

Nout van Ittersum

Leider: Gino Hendrikx

Mees Meuwese Piet van de Pol Mink Smits

Groep 19

Tibbe van Bijnen

Rusland

Milan Hendrikx

Leider: Jeroen Bastiaansen

Sjoerd van Nes Bastiaan Scheerhoorn

Jeugdkamp UVV’40 2012


Kampregels 1. Het is niet toegestaan na 24 uur nog buiten rond te lopen. Toiletbezoek uitgezonderd. Na 24 uur kom je ook je eigen slaapvertrek niet meer uit en na 2 uur is IEDEREEN stil, inclusief de leiders !!!! 2. De keuken mag zonder toestemming van de keukendames niet worden betreden. 3. Er mag geen drank en eten worden genuttigd in de slaapvertrekken. Dit geldt ook voor de (groeps)leiders. 4. Het is verboden te roken voor de jeugdleden. Voor de groepsleiders geldt een rookverbod in alle gebouwen en buiten in de nabijheid van kinderen. 5. Bedden mogen niet worden verschoven i.v.m. het vrijhouden van vluchtmogelijkheden. Onderlaken is verplicht, ook bij gebruik van slaapzak. 6. Overdag mag niet in de slaapvertrekken worden verbleven. Indien beslist nodig alleen onder begeleiding. 7. Bij vertrek alle gelegenheden netjes en schoon achterlaten. Hierop wordt door de groepsleider toezicht gehouden. 8. Opdrachten van de kampleiding en de beheerder dienen nagekomen te worden. 9. Men is als deelnemer zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor verlies en/of diefstal van eigendommen. De leiding of UVV'40 kan hierop niet worden aangesproken. 10. We bevinden ons in een natuurgebied; planten en bomen mogen niet beschadigd worden.

Verzekering Voor het gehele gezelschap is voor de duur van dit voetbalkamp een collectieve reisverzekering afgesloten.

Tassenlabels Om er voor te zorgen dat iedereen zijn tas terug kan vinden als hij in de bus is geweest, zullen we bij het verzamelen op het Wilhelminaplein tassenlabels uitdelen. De leiders van de groepen hebben voor ieder kind een tassenlabel.

Jeugdkamp UVV’40 2012


Meenemen • • • • • • •

• • • • • • • • • • • • • • •

Mascotte van je team! Oranje spullen voor de wedstrijd van Nederland Sport-/voetbalschoenen Regenkleding Toiletartikelen (tandenborstel, washandje, handdoek, tandpasta, etc.) Slaapzak, kussen, hoeslaken verplicht! Luchtkussen of slaapmatje voor de spelers van de D-jeugd tot en met de E3 en hun begeleiders. Voor de kinderen van de overige teams zijn matrassen beschikbaar. (pomp niet nodig, wordt door de commissie verzorgd) Pyjama Ondergoed Kousen / sokken Schoenen Sportkleding en trainingspak Korte / lange broek Dikke trui / sweater Blouse / T-shirt Zwemkleding en extra badlaken Zonnebrand, evt. muggenolie Plastic zak voor vuile kleding Knuffel Zaklamp Labello (tegen schrale lippen) Een goed humeur!!!!!

Opmerking: Waar nodig merktekens aanbrengen, zeker op slaapzak en kussen! Alles moet in één tas worden meegenomen, uitgezonderd slaapzak en kussen. Geen plastic zak, dit geeft onvoldoende bescherming. Maak van de slaapzak en kussen één pakket!!

Niet meenemen • • • • • • • • •

Geld Mobiele telefoon Snoepgoed en drinken Speelgoed Sieraden Radio, MP3 speler etc. Zakmessen Aanstekers en sigaretten Slecht weer

Jeugdkamp UVV’40 2012


Programma vrijdag 8 juni 17.15 uur

Verzamelen op het Wilhelminaplein, melden bij je groepsleider

18.00 uur

Vertrek van de bussen

19.15 uur

Aankomst in Mol en inrichten slaapplaatsen

19.45 uur

Welkomstwoord

20.00 uur

Aanvang avondactiviteiten: – GPS tocht – Levend stratego – Voetgolf Kussengevecht! E- en F-jeugd naar bed D-jeugd naar bed

Programma zaterdag 9 juni 8.00 uur

Opstaan, wassen en bedden opmaken Ontbijt

9.00 uur

Vertrek naar Zilvermeer met de Jeugdkamp-Express

10.00 uur

Aanvang eerste ronde activiteiten Zilvermeer: – Klimmen, roeien en waterfietsen – Rollen & Bollen – Smurf je rot

12.30 uur

Lunch op het Zilvermeer

13.00 uur

Aanvang tweede ronde activiteiten Zilvermeer: – Minigolf en gocarts – Klimmen, roeien en waterfietsen – Avonturentrophy

16.00 uur

Terug naar de Maat

17.00 uur

Groot frietfestijn

18.00 uur

NEDERLAND – DENEMARKEN live op groot scherm

20.00 uur

Avondprogramma met verschillende activiteiten: – Kampvuur bouwen – Verschillende spelen – Live: Duitsland – Portugal Kussengevecht! D-, E- en F-jeugd naar bed

Jeugdkamp UVV’40 2012


Programma zondag 10 juni 8.30 uur

Opstaan, wassen en bedden opmaken Ontbijt

9.30 uur

Aanvang voetbaltoernooi op de Maat Tussendoor: – Olympische kampspelen

12.15 uur

Douchen en omkleden

13.00 uur

Lunch Opruimen en tassen pakken

14.00 uur

Prijsuitreiking en afsluiting

15.00 uur

Vertrek met bussen naar Ulvenhout

16.30 uur

Aankomst op Jeugdland

kamp

Ophalen kinderen op zondag Op zondag zal, als het weer dat toelaat, op Jeugdland een terras en muziek klaar staan. Het is de bedoeling dat u op Jeugdland uw kind opvangt. Het zou gezellig zijn als u op tijd aanwezig zou zijn om uw kind(eren) te verwelkomen. Na aankomst van de kinderen zullen zij per groep ontvangen worden en zal er nog een foto van iedere groep gemaakt worden. Hierna is er nog voldoende gelegenheid om even na te praten en nog wat te drinken.

Reacties Het is voor ons erg belangrijk om reacties te krijgen op ons voetbalkamp. Deze opmerkingen kunnen wij gebruiken om ons kamp nog verder te optimaliseren. Nieuwe ideeën zijn ook altijd erg welkom. Deze reacties kunt u bij voorkeur per email sturen aan Niek Roovers: niekroovers@hotmail.com. Telefonisch bij Remco Raats of tijdens een ontmoeting op of rond het voetbalveld.

Verloren voorwerpen Mocht uw kind na het kamp spullen missen of verkeerd hebben meegenomen, kunt u hierover contact opnemen met Remco Raats.

Jeugdkamp UVV’40 2012


Met dank aan Al onze geweldige groepsleiders, de keukendames en alle mensen en bedrijven die ons met financiën en anderszins hebben gesteund:

JG Sound & Light Dam BV Stukadoorsbedrijf Alpha Gelens Schoonmaakdiensten A&S Stucadoorsbedrijf De Vossenhoek Caravan & Recreatie

UVV’40

Jeugdkamp UVV’40 2012

kampgids_2012  

UVV’40 KAMP 2012 Locatie “De Maat” in Mol (B) Jeugdkamp UVV’40 2012 Het overige programma, alles wat je mee moet nemen en de kampregeltjes v...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you