Page 1

Uuden kodin sisustus AVAA OVI UUDEN KODIN TYYLIIN


bonava.fi

Löydä oma sisustustyylisi

SAIJA OJALA, SISUSTUSSUUNNITTELIJA, BONAVA SUOMI OY

Sisustussuunnittelijamme on laatinut avuksesi viisi upeaa tyylikokonaisuutta, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalintojen tekemisestä ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. Jokaisen Bonava-kodin hintaan sisältyy harkittu moderni perustyyli, joka tarjoilee upean pohjan oman makusi mukaiselle sisustukselle. Halutessasi voit valita lisähintaisista tyylikokonaisuuksista toisenlaisen vaihtoehdon. Hurmaannutko klassisesta tai skandinaavisesta tyylistä vai innostutko enemmän teollisen rouheasta tai ajan hengen mukaisesta trendikkäästä tyylistä?

2

Uusi koti on sisustamista vaille valmis. Astu kanssamme inspiroivien ideoiden maailmaan. Jokaisen sisustustyylin kantavia voimia ovat toiminnallisuus, laatu ja muotoilu. Materiaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Kaikille sisustustyyleille yhteistä on ajattomuus. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, voit olla varma siitä, että tyyli kestää aikaa.

Uuden kodin ilme syntyy yhdistämällä sisustussuunnittelijan tyylikokonaisuuksiin omia herkullisia mausteita, jotka tekevät asunnosta juuri sinun persoonallisen kotisi. Bonavan sisustuspalvelu on olemassa sinua varten. Kun olet ostamassa uutta kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin niin uuteen keittiöösi ja oleskelutiloihin kuin kylpyhuoneeseesi. Innostu ja inspiroidu. Tutustu tyyleihin ja löydä mieleisesi. Tee kodistasi oman ­elämäsi näyttämö.


Uuden kodin sisustus

Uudessa kodissa voit päästää ajatukset lentoon ja unelmat valloilleen.

Onko tyylisi moderni, klassinen, skandinaavinen, trendikäs vai teollinen? Valitse tyyli makusi mukaan ja tee asunnosta unelmiesi koti.

3


bonava.fi

4


Uuden kodin sisustus

KEITTIÖ ON UUDEN KODIN SYDÄN

Keittiöt Keittiö on kodin keskipiste, jossa vietetään yhä enemmän aikaa. Siksi sen tyylillä on väliä. Moderni keittiö sisältyy aina Bonava-kodin hintaan. Vaihtoehtoisesti voit valita klassisen, skandinaavisen, trendikkään tai teollisen tyylin lisähintaan.

TUTUSTU TYYLEIHIN JA VALITSE OMASI

5


bonava.fi

Moderni Jokaiseen Bonava-kotiin sisältyvä moderni tyyli on kauniin pelkistetty ja valoisan vaalea sisustuskokonaisuus, joka sopii moneen makuun.

tiön linjakasta ilmettä. Uuden kotisi varustetasosta riippuen, mikroaaltouuni on joko integroitu tai sille on jätetty paikkavaraus. Kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä.

Moderni tyyli tarjoaa neutraalin tyylikkään pohjan, jota on helppo lisämaustaa oman maun mukaan tekstiilein, lempivärein ja persoonallisin yksityiskohdin.

Modernin tyylin mukaisen keittiön kaapistot ovat valkoiset ja työtaso tummaa kestävää laminaattia. Kaapistojen välitila on valoa heijastavaa valkoista lasia, joka on helppo pitää puhtaana. Led-valaistus korostaa keit-

Eteisessä ja makuuhuoneessa on tilaa säästävät ja muunneltavat säilytys­järjestelmät liukuovin. Raikkaan vaaleansävyinen lattia viimeistelee kodikkaan kokonaisuuden.

Tutustu myös moderniin tyyliin sopivaan kylpyhuonekokonaisuuteen, joka on suunniteltu täydentämään kodin raikkaan selkeää ilmettä.

Uuden kotisi varustetasosta riippuen, mikroaaltouuni on joko integroitu tai sille on jätetty paikkavaraus. Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.

6


Uuden kodin sisustus

Puhdaslinjainen ja vaaleasävyinen moderni tyyli sisältyy Bonava-kodin hintaan. Tätä ajatonta ja selkeää tyyliä on helppo höystää persoonalliseksi oman maun mukaan.

7


bonava.fi

Klassinen Klassinen sisustustyyli edustaa menneen ajan, nykyhetken ja tulevaisuuden luontevaa tasapainoa. Klassinen koti arvostaa perinteitä modernein maustein. Se kestää aikaa ja tuntuu yhtä oikealta valinnalta tänään kuin kymmenen vuoden kuluttuakin. Klassisen tyylin toiminnallisuus yhdistyy ajattomaan ilmeeseen.

Klassisessa keittiössä on valkoiset ja tyylikkäät kehystetyt peiliovet. Kaapistojen välitilan valkoiset, tiililadontaa mukailevat kaakelit tuovat kotiin klassista tunnelmaa.

Eteisessä ja makuuhuoneessa on tilaa säästävät ja muunneltavat säilytysjärjestelmät liukuovin. Kodin lattiat ovat lämminhenkistä pähkinäpuuta.

Valkoiset kodinkoneet sulautuvat tyylikkäästi valkoisiin kaapistoihin ja vaaleaan sisustukseen. Liesikupu on ruostumatonta terästä, mikä sopii ovien ja laatikoiden teräksenvärisiin vetimiin.

Tutustu myös klassisen tyylin mukaiseen kylpyhuoneeseen, joka istuu värimaailmallaan ja sisustusmateriaaleillaan muun kodin henkeen.

Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.

8


Uuden kodin sisustus

Klassinen tyyli kestää aikaa. Se on kodikas, aito ja lämminhenkinen, tyylikkäillä yksityiskohdilla ja rustiikkisella ripauksella maustettuna. Saat klassisen tyylin lisähintaan.

9


bonava.fi

Trendikäs Trendikäs sisustustyyli yhdistää aidot materiaalit luonnolliseen ja samanaikaisesti trendikkääseen ulkoasuun. Yksityiskohdat ja integroidut kodinkoneet vahvistavat puhtaan pelkistettyä ilmettä. Keittiön työtaso on kestävää, marmorikuvioitua kvartsia tarjoten sekä tyyliä että toiminnallisuutta samassa paketissa. Kaapisto-

jen puhtaat linjat pelkistettyine vetimineen vahvistavat tyyliin sopivaa persoonallista ilmettä sekä harmonista kokonaisuutta.

Eteisessä ja makuuhuoneessa on tilaa säästävät ja muunneltavat säilytys­järjestelmät liukuovin.

Lattian vaalea, mattalakattu tammiparketti sointuu hienosti muuhun sisustukseen tarjoillen hyvän pohjan oman maun mukaiselle sisustukselle sekä omille rakkaille esineille ja huonekaluille.

Tutustu myös trendikkään tyylin mukaiseen kylpyhuoneeseen, joka jatkaa oleskelu­ tilojen ajan hengen mukaista linjaa.

Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.

10


Uuden kodin sisustus

Ajan hengen mukainen, hillityn elegantti tyyli syntyy trendikkäistä valinnoista, kuten harmaista kaapinovista, marmorikuvioiduista pinnoista ja inspiroivista yksityiskohdista. ­ Saat trendikkään tyylin lisähintaan.

11


bonava.fi

Skandinaavinen Skandinaavinen sisustustyyli luottaa nyky­ aikaisiin helppohoitoisiin materiaaleihin, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Väriskaala on luonnollinen ja materiaalit aitoja. Skandinaavinen tyyli on suunniteltu luomaan valoisaa ilmettä ja lämmintä tunnelmaa, joka ilahduttaa myös pimeinä vuodenaikoina.

Skandinaavinen koti on helppohoitoinen ja se kestää aikaa – korkeasta laadusta ja tyylikkäästä muotoilusta tinkimättä. Kodin keittiössä on kiiltävän valkoiset ovet ja teräspintaiset vetimet. Työtaso ja kaapistojen välitila on hiekanväristä kvartsia. Laadukkaat kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä, kylmälaitteet ja astianpesukone kalustepeitteisiä.

Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.

12

Eteisessä ja makuuhuoneessa on tilaa säästävät ja muunneltavat säilytys­järjestelmät liukuovin. Kodin lattiat ovat valkomatta­ lakattua, 3-sauvaista tammiparkettia. Voit halutessasi viimeistellä uuden kodin skandinaavisen ilmeen tyylinmukaisella kylpyhuoneella.


Uuden kodin sisustus

Neutraali värimaailma ja aidot materiaalit luovat rauhallista, eleganttia ja lämmintä harmoniaa, joka huokuu skandinaavisen pelkistettyä ja kutsuvaa tyyliä. Saat skandinaavisen tyylin lisähintaan.

13


bonava.fi

Teollinen Teollinen sisustustyyli tuo kotiin kontrasteilla sävytettyä vivahteikasta tyyliä. Keittiön mustat, puuviilupintaiset kaapistot valkoisella taustalla ja teräksisillä yksityiskohdilla tarjoavat komean kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti sekä luonnonläheinen että rouhea. Teollisen keittiön kodinkoneet on integroitu kaapistoihin. Uuni ja liesikupu tuovat sisus-

tukseen särmikkään rosterisen säväyksen. Kaapistojen välitilan vaakasuuntaan ladottu kiiltävä laatoitus lisää tilan mielenkiintoista rytmiä. Pehmeyttä kokonaisuuteen tuo kodin vaaleasävyinen ja lämminhenkinen parketti. Eteisessä ja makuuhuoneessa on tilaa säästävät ja muunneltavat säilytys­järjestelmät liukuovin.

Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.

14

Tutustu myös teollisen tyylin mukaiseen kylpyhuoneeseen, jonka särmikäs ilme on suunniteltu täydentämään kodin boheemia tunnelmaa.


Uuden kodin sisustus

Ilmeikkään rouhea teollinen tyyli säväyttää. Mustan ja valkoisen vahva yhdistelmä tarjoaa kontrasteja sekä rohkeaa ja boheemin inspiroivaa tunnelmaa. Saat teollisen tyylin lisähintaan.

15


16


Uuden kodin sisustus

PÄIVÄN HYVÄÄN ALKUUN JA LOPPUUN

Kylpyhuoneet Kodin pesutiloilla on suuri rooli mukavaa asumista ajatellen. Moderni kylpyhuone sisältyy aina Bonava-kodin hintaan. Vaihtoehtoisesti voit valita lisähintaisista vaihtoehdoista klassisen, skandinaavisen, trendikkään tai teollisen tyylin.

TUTUSTU TYYLEIHIN JA VALITSE OMASI

17


Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.


Uuden kodin sisustus

Moderni

Moderni kylpyhuone visualisoituna erikokoisiin asuntoihin.

Jokaisen Bonava-kodin hintaan sisältyvä moderni kylpyhuone on tyylikkään pelkistetty ja raikkaan ajaton kokonaisuus, joka sopii moneen makuun. Modernissa kylpyhuoneessa on isot, tummat lattialaatat sekä vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat. Kalusteissa on valkoiset ovet ja tyylikkään kiiltävät kromivetimet. Posliinitason yläpuolella on valopeili.

Seinä-wc ja kääntyvät suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen. Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat ­lisähintaisia varusteita.

Puhdaslinjainen ja raikkaan moderni kylpyhuone sisältyy uuden Bonava-kodin hintaan. Tummat lattialaatat tasapainottavat muuten vaaleaa kokonaisuutta.

19


Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.


Uuden kodin sisustus

Klassinen

Klassinen kylpyhuone visualisoituna erikokoisiin asuntoihin.

Klassinen kylpyhuone henkii ajatonta raikkautta ja vaaleansävyisten pintojen harmoniaa. Suunnittelussa on panostettu selkeisiin linjoihin ja käytännöllisiin ­säilytystiloihin. Klassisen pesuhuoneen harkitun tyylikäs ilme syntyy isoista, harmaista lattialaatoista ja vaakaan asennetuista mattavalkoisista seinälaatoista. Kalusteissa on valkoiset kehysovet ja kiiltävät kromivetimet. Posliini­ tason yläpuolella on valaisinpeilikaappi.

Seinä-wc ja kääntyvät suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen. Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat ­lisähintaisia varusteita.

Ajattomassa ja lämminhenkisessä klassisessa kylpyhuoneessa yhdistyvät tyyli ja toiminnallisuus. Saat klassisen kylpyhuoneen lisähintaan.

21


bonava.fi

Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.

22 Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.


Uuden kodin sisustus

Trendikäs

Trendikäs kylpyhuone visualisoituna erikokoisiin asuntoihin.

Trendikkään kylpyhuoneen elegantin ilmeen salaisuus piilee pelkistetyissä yksityiskohdissa, selkeissä linjoissa ja viileän harmaansävyisessä värimaailmassa. Trendikkään kylpyhuoneen isot lattialaatat ovat vaaleanharmaat. Valkoisissa, vaakaan asennetuissa seinälaatoissa on ajan henkeen sopiva marmorikuvio. Kalusteissa on sileät, harmaat ovet ja vähäeleiset kromi­ vetimet. Posliinitason yläpuolella on tyylikäs valopeili.

Seinä-wc ja kääntyvät suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen. Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat ­lisähintaisia varusteita.

Trendikäs kylpyhuone hurmaa puhdaslinjaisella ja persoonallisen viileällä ilmeellään. Saat trendikkään kylpyhuoneen lisähintaan.

23


Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.


Uuden kodin sisustus

Skandinaavinen

Skandinaavinen kylpyhuone visualisoituna erikokoisiin asuntoihin.

Skandinaavisen kylpyhuoneen luonnon­ läheinen tunnelma syntyy selkeistä linjoista, laadukkaista materiaaleista ja hillityistä väreistä. Skandinaavisen kylpyhuoneen isot lattia­ laatat ja vaakaan asennetut, beigen sävyiset seinälaatat. Kalusteissa on kiiltävän valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Posliini­ tason yläpuolella on valaisinpeilikaappi.

Seinä-wc ja kääntyvät suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen. Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat ­lisähintaisia varusteita.

Skandinaavinen kylpyhuone henkii lämpimien sävyjen harmoniaa ja neutraalia tyylikkyyttä. Saat skandinaavisen kylpyhuoneen lisähintaan.

25


26 Visualisointikuva. Painoteknisistä syistä johtuen tuotteiden sävyt voivat poiketa aidoista materiaaleista.


Uuden kodin sisustus

Teollinen

Teollinen kylpyhuone visualisoituna erikokoisiin asuntoihin.

Teollinen kylpyhuone säväyttää mustan ja valkoisen rohkeilla kontrasteilla. Rouheaa ilmettä on helppo maustaa omilla sisustus­ yksityiskohdilla. Teollisen kylpyhuoneen persoonallinen ilme lähtee mustista, puusyykuvioisista kalusteovista. Kuusikulmaiset, mustat lattialaatat antavat särmikästä kontrastia kiiltävän valkoisille seinälaatoille.

yläpuolella on valopeili. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Teollisen kylpyhuoneen ilmeen viimeistelee kaunis lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen. Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat ­lisähintaisia varusteita.

Rouhean persoonallinen teollinen kylpyhuone tarjoaa kiehtovia kontrasteja ja särmikkäitä yksityiskohtia. Saat teollisen kylpyhuoneen lisähintaan.

Seinä-wc ja kääntyvät, kirkkaat suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Posliinitason

27


Koti ja naapurusto Elämässä on hetkiä, jotka jäävät mieleen. Yksi niistä on se päivä, jolloin voit avata oven uuteen kotiisi, jossa kukaan ei ole asunut ennen sinua. Vuosien aikana tuhannet ihmiset ovat löytäneet kauttamme unelmakotinsa. Ehkä siksi, että meillä on kokemusta. Me tiedämme, etteivät maailman parhaat kodit synny vain kauniista sisustuksesta tai älykkäästä arkkitehtuurista, vaan myös ihmisistä, jotka niissä asuvat. Siksi haluamme luoda koteja ja naapurustoja, joissa asukkaiden on hyvä elää elämäänsä.

BONAVA.FI

5/2019

Profile for uuskoti

Tampereen Sinfonia materiaalivalinnat  

Tampereen Sinfonia materiaalivalinnat  

Profile for uuskoti
Advertisement