Page 1

Tässä nu merossa

h t r o F k a e r Uuden BL Ä H E S T Y Y ! FINLAND 2013

toivon

Kylmäkosken vankilassa alkoi

seurakunnat

Täyteen

Vapauteen

Viron köyhien auttamista

kirpputorin kautta

To i v o n p o rtti

–kurssi

Narvasta

Naisten päivä

keväällä Raumalla

40päivän

PAASTO

Talouskatsaus tammikuuhun 2013

Ta p a h t u u Helmi-M aalisku ussa

I s ra e l Seurakunta

mme &


Jatkossa meidät tunnetaan

” Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. ” (Mark. 16:15; RK)

” HERRA on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille. Hän on lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kahleiden kirpoamista. ” (Jes 61:1; RK)

” Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa spitaalisia ja ajakaa pois pahoja henkiä. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa. ” (Matt. 10:8; KR92)

2

nokiamissiochurch.fi

Uuden toivon seurakuntina

Tammikuussa Nokia Missio Churchin vuosikokouksessa päätettiin kirkkokuntamme nimenvaihdoksesta. Jatkossa nimemme on Uuden toivon seurakunnat (New Hope Churches =NHC). Jokainen seurakunta on tämän maailman toivo. Ei ole tilannetta, jossa ei olisi toivoa. Aina on toivoa. Sillä Jumala rakasti maailmaa ja lähetti Jeesuksen. Haluamme tuoda ihmisille toivon julistamalla sanomaa Jeesuksesta. Tästä ilosanomasta haluamme kertoa ihmisille ja auttaa heitä humanitaarisesti ja sosiaalisesti muissa maissakin. Uusi toivo saavuttakoot ihmiset, jotka ovat vailla toivoa matkalla kadotukseen. Uusi toivo kuuluu yhtä hyvin lapsille, kuin aikuisille, aviopareille ja yksinäisille sekä vangeille, vähäosaisille, sairaille ja elämässä särkyneille. Koska Jumala on antanut meille paljon, niin saamme jakaa Isän hyvyyttä eteenpäin parantamalla sairaita ja vapauttamalla ihmisiä sidoksistaan sekä antamalla heille heidän jokapäiväisen leipänsä. Jumala on kiinnostunut jokaisesta ihmisestä kokonaisuutena.


Tervetuloa

To i vo n p-seurakuntaan! o rtt i Kirkkokuntamme nimi muuttuu ja sen myötä myös seurakuntamme nimi vaihtuu. Jatkossa seurakuntamme Tampereen Kaukajärvellä on Toivon portti -seurakunta. Saamme Portissa julistaa toivoa uskosta osattomille, ja uuden nimen kanssa voimme tehdä sen ilman rasitteita.

”Siellä [autiomaassa] minä annan hänelle viinitarhoja, minä muutan Akorinlaakson* toivon portiksi.” Hoos. 2:16-17 (KR 92)

*Aakorin laakso (hepr.) tarkoittaa ’onnettomuuden laaksoa’. Siinä laaksossa kivitettiin Aakan, joka anasti tuhon omaksi vihittyä Luvatun maan valloituksen aikana. Onnettomuuden laakso muuttuu toivon portiksi! Autiomaa muuttuu

hedelmälliseksi viinitarhaksi. Tämän raamatunkohdan kautta Jumala antoi meille valtavan rohkaisun. Kaiken vaikean keskelle tulkoon runsas hedelmällisyys! Kukoistakoon kaikki, mihin Jumala meidät innoittaa seurakunnassamme.

Ta p a h t u u Helmi-M aalisku ussa

Parantumisillat sunnuntaisin Portissa klo 16 17.2.

Israel-aiheinen ilta” Kuka päättää kansamme tulevat kohtalot?” Julistaa Kyllikki Koskela, ylistys: Mira ja Juha Turtio

24.2. Leena Käppi, ylistys: Marjut Hanhijärvi-Pyykkönen ja kuoro

3.3.

Maarit Aro-Heinilä, ylistys: Johanna Tunturipuro. Sunnuntaina on koko päivän ylistysaiheinen seminaari. Siitä tarkemmin myöhemmin.

10.3. Rick Heeren, Marketplace-

ministryn ja seurakuntien uudistuksen johtaja USAsta. Hänen sydämellään on kaupunkien valloittaminen Kristukselle. Saat illassa uutta näkyä, innostusta ja rohkaisua evankeliointiin.

17.3. Timo Aro-Heinilä

Raamattuopetussarja

”Kasvu Kristuksen kaltaisuuteen”

keskiviikkoisin Portissa klo 18. Opettajana Timo Aro-Heinilä. Tämä käytännön elämän haasteisiin keskittyvä raamattuluentosarja on nähtävissä netissä sekä suorana että tallenteena: http://bambuser.com/channel/keratunti. Omilta nettisivuiltammekin uusimpia jaksoja voi seurata tallenteina: http://www.nokiamissiochurch.fi/content/sanan-opetus. Tätä tietoa saa jakaa tutuillekin!

Rukouskokoukset

Portissa keskiviikkoisin klo 19

Nuorten LINK-illat

Portissa perjantaisin klo 19

nokiamissiochurch.fi

3


40päivän

ALOITAMME

helmikuun puolivälissä

seurakunnassamme

PAASTON

” Älkää olko murheelliset, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne. ” Neh. 8:10

Paastoamme kielteisyydestä - ja juhlimme Jumalan totuutta asioista. Uskomme tämän tuovan suuren voiman seurakuntaamme. Toivo ja usko tulevat lisääntymään keskellämme sen seurauksena. Todellinen hengellinen voima perustuu Jumalan lupauksista iloitsemiseen ja vihollisen valheiden tunnistamiseen ja niistä luopumiseen. Tämä paasto alkaa viikolla 8 (maanantaina 18.2.) ja se jatkuu pääsiäiseen, ylösnousemuksen juhlaan. On tärkeää lopettaa ajattele-

Tänä kevättalvena haluamme haastaa sinua, Toivon Portin seurakuntalainen, mukaan hieman erilaiseen 40 päivän paastoon. Paastoamme ja juhlimme samanaikaisesti :)

masta ja puhumasta epäuskon ja kielteisyyden sanoja. Mutta aivan yhtä tärkeää on opetella puhumaan totuuden sanoja, uskoa Jumalan lupaukset omalle kohdalle, ylistää Jumalaa vaikeuksissakin, rohkaista toisia ja olla kiitollinen. Saamme juhlia Jumalan lupauksien takia ja uskoa hänen hyvyyteensä – silloin voimme samanaikaisesti nauraa vihollisen valheille. Tämän oppiminen on avain hengelliseen voimaan. On tärkeää nähdä ongelmat mahdollisuuksina havaita, kuinka

suuri Jumalamme on! Olemme maailmalle velkaa sen, että he saavat kohdata Jumalan. Siksi haluamme seurakuntana tavoitella hänen läsnäoloaan ja voimaansa. Jumalan lupauksiin uskominen tuo muutosvoiman seurakuntaan. Avain siihen on iloitseminen Herrassa. Kielteisyys – jota usein kutsumme ’ tosiasioiden julkituomiseksi’ tai ’järjen käyttämiseksi’ – on tämän muutosvoiman tuhoaja. Kielteisyys ja arvostelu ovat seurakunnan vihollisia.

Mitä negatiivisuudesta paastoaminen on? ●● Päätämme keskittyä enemmän Jumalan lupauksiin kuin ongelmiin ●● Opettelemme puhumaan vaikeistakin asioista ●● Olemme ratkaisukeskeisiä, emme ongelmakeskeisiä ●● Pidättäydymme pessimismistä, toisten ja itsemme arvostelusta ja kaikesta muusta epäuskosta ●● Puhumme ongelmista oikeille ihmisille ja oikealla tavalla ●● Vaihdamme kielteiset sanat ja ajatukset Jumalan lupauksien mietiskelyyn ja niistä puhumiseen

4

nokiamissiochurch.fi


”Veljeni, pitäkää pelkkänä ilona, kun joudutte monenlaisiin koetuksiin. Tehän tiedätte, että teidän uskonne kestävyys koetuksissa saa aikaan kärsivällisyyttä. Kärsivällisyys tuottakoon täydellisen teon, jotta olisitte täydellisiä ja eheitä, ette millään tavoin vajaita. Jos joltakin teistä puuttuu viisautta, anokoon sitä Jumalalta, joka antaa kaikille auliisti ja moittimatta, niin se hänelle annetaan.” (Jaak. 1:2-5; RK)

Mitä negatiivisuudesta paastoaminen ei ole:

”Tämä on se rohkea luottamus, joka meillä on häneen: jos me anomme jotakin hänen tahtonsa mukaan, hän kuulee meitä. Ja jos kerran tiedämme hänen kuulevan meitä, mitä tahansa anommekin, tiedämme myös, että meillä on kaikki, mitä olemme häneltä anoneet.”

●● Se ei tarkoita olemassa olevien ongelmien kieltämistä ●● Se ei ole väärien asioiden sisimpään ”säilömistä” ●● Se ei ole kriittisyyttä vaikeassa elämäntilanteessa olevia kohtaan ●● Sen ei pidä johtaa siihen, että olisi tarttumatta asioihin, joihin pitäisi puuttua

(1 Joh. 5:14-15; RK)

Liitetiedostona saat tarkemmat viikoittaiset paastoviikkojen teemat, mitkä vaihtuvat viikoittain.

nokiamissiochurch.fi

5


Ruokaavustus käynniltä

N arvaan Matkani Narvaan ystävien Vladimir Sednevin perheen ja seurakunnan luokse alkoi keskiviikkona 6.2 Lempäälästä. Edellisenä päivänä olimme pakanneet pakettiautoon n. 1000 kg ohraryynejä sekä n. 300 kg leipää, lastenvaunut sekä muutaman vaatesäkin. Saavuin hieman ennen puoltayötä hotelliin, Narvan kaupunki sijaitsee itä-Virossa Venäjän rajalla. Seuraavana aamuna menin pastori Sednevin kotiin heti aamusta, jotta ehtisin tavata heidän ihanat lapsensa. Anna 7v ja Lydia 13 v ilahtuivat suuresti saadessaan molla-maijanuken ja pehmo-oravan. Tapaaminen Sednevin perheen kanssa on aina yhtä lämmin ja iloa täynnä. 10-henkisessä perheessä ei syödä ”leveää leipää”, mutta silti heillä on aina iloinen ja valoisa mieli. Päivittäisessä elämässään pastorin perhe, kuten 250-jäseninen Jumalan Sana -seurakuntakin, turvaa suuressa uskossa Herraamme, ja sen luottamuksen kantavuuden he ovat saaneet konkreettisesti kokea. Seurakunta koostuu maallisesti katsottuna köyhistä perheistä sekä yksineläjistä.

6

nokiamissiochurch.fi

Pastori Sednevillä on kutsuna evankelioida ja auttaa nimenomaan vähempiosaisia lähimmäisiään, kodittomia lapsia, päihderiippuvaisia sekä työttömiä, aivan kuten Jeesuskin teki. Narvan kaupungissa riittää nälkäisiä, sillä työttömyys on n. 20 % luokkaa. Ehdottomasti suurin tarve siellä tällä hetkellä on elintarvikkeista. Vaatteita viemme tällä erää vai, mikäli pakettiautossa on ruoan lisäksi vielä tilaa muulle. Seurakunnassa järjestetään ns. köyhien kokouksia kadun ihmisille, joissa kaikille elävän sanan ohella jaetaan ruokapaketteja kokouksen päätyttyä. Rukoilemme Herralta lisää resursseja tähän Viron lähetystyöhön, jotta evankeliumi ja humanitaarinen työ tavoittavat avun tarpeessa olevat. Pyydän teitä, ystävät, mukaan rukoustaistoon: työmme tarvitsee kuivat, hyvät varastotilat, isomman pakettiauton ja työmiehiä. Mikäli koet Jeesuksen puhuvan sinulle tästä työmuodosta, niin ole kuuliainen ja tee kuten Hän kehottaa. Kuuliaisuudesta koituu sinulle suuri siunaus.

Siunausta ja terveyttä elämääsi, Viron työn tiimin puolesta,

Keijo Airosto


Viron köyhien auttamista nyt myös

kirpputorin kautta Seurakunnallemme aukesi yllättäen uusi ovi Viron köyhien avustamistyöhön. Samalla saamme siunata seurakuntamme alapuolella olevan Jumbokirpputorin pitäjää ja hänen asiakkaitaan. Vuokraamme pöydän Jumbo-kirpputorilta ja ohjaamme myynnistä saatavan tuoton Viron köyhien avustustyöhön. Tämän työn nopean aloittamisen mahdollisti Päivi Rajamäen saaminen Työelämä-keskuksen kustannuksella starttaamaan toiminta, ilman meidän rahallista panostusta. Tässä Päivin mietteistä ja haaste teille kaikille:

Rahalahjoituksesi Virossa tehtävään työhön voit laittaa Uuden toivon seurakuntien keräystilille kansainvälisen lähiavun omaa viitenumeroa käyttäen: Pankkiyhteys: FI43 1158 3000 2252 45 Viite: 100 955 BIC: NDEAFIHH

Rakkaat siskot ja veljet!

Aloitan TE-keskuksen kautta työn Portilla (perhehoitajan, sijais- ja tukilapsityön ohella). Herra on vastannut rukouksiini ja saan palvella ilolla ja rakkaudella niin Häntä kuin rakasta seurakuntaani. Aloitan työni seurakunnassamme 3.2.2013 ja teen sitä noin kolmena päivänä nelisen tuntia viikossa. Olen ”auttavana kätenä” Helille, Timolle kuin Arillekin. Kahvitus sekä Portin yleisilme kuuluvat myös työnkuvaani. Pääpainon annan kuitenkin itse avustustyölle. Seurakuntamme vuokraa kirpputoripöydän Portin alapuolella olevasta Jumbo-kirppiksestä. Siellä myydyistä vaatteista ja tavaroista tullut raha menee lähinnä Viron avustuskohteisiimme. Nyt pyydänkin teiltä rakkaat ystävät rukousta sekä niitä myytäviä tavaroita. Vaatteiden täytyy olla ehdottomasti siistejä ja ehjiä (napin voin tarvittaessa ommella), samoin myös tavarat. Lelut ovat muun muassa kysyttyä tavaraa samoin lasten vaatteet. Hyvä ohjesääntö on: tuo sellaista vaatetta ja tavaraa, jota voisit itsekin ostaa. Myymättömät vaatteet ja tavarat viemme Viroon avustusmatkoillamme. Mikään ei mene hukkaan. Tavarat voi toimittaa Porttiin. Ja jos jollakin on isompi erä eikä saa sitä tuotua, voin hakea sen; tämä kuitenkin vain sovittaessa. Lajittelen, silitän ja hinnoittelen tavarat: älä siis toimita niitä suoraan kirppikselle vaan minun kauttani.

”Siunattu se, jolla on hyvä sydän, hän antaa leivästään tarvitsevalle. ” (Sananl. 22:9)

Olkaa Siunattuja!

♥:lla Päivi Rajamäki

nokiamissiochurch.fi

7


Kylmäkosken vankilassa alkoi

Täyteen Vapauteen

–kurssi

Kiitos rukouksista! Kylmäkosken vankilassa alkoi Jumalan kohtaamisen viikonlopun materiaaliimme perustuva Täyteen Vapauteen -kurssi. Kurssi jatkuu 11.4. asti. Tämä on ihmeellinen Jumalan järjestämä juttu. Tässä terveisiä kurssin aloituksesta: ”Oltiin siellä vankilassa eilen. Kyllä kelpaa... oli avoin porukka kasassa, kahdeksan ihmistä, ja kysymyksiä vain sateli. Opetus ja kaikki muukin meni oikein todella upeasti. Puhuimme, kuinka kukaan ei ryöstä Isän kädestä ja siitä, että Jumala ei heitä ketään pois! Ajateltiin puhua ihan vapaasti, mitä Pyhä Henki antaa, ja saatiin myös kokea vapautta puhua. Pastori itse oli pyytänyt soveltamaan kurssia myös niille, jotka vielä ei Jeesusta tunne, kaikki kurssilaiset eivät vielä ole uskossa… Myös vankilapastori oli itse paikalla!” Rukoillaan nyt tämän torstaisin kokoontuvan ryhmän puolesta. Jumala on avannut ihan jotain uutta. Katsotaan ilolla, mitä tästä syntyy!

I s ra e l Seurakuntamme &

Haluamme seurakunnassamme siunata Israelia ja pitää Israel-asiaa säännöllisesti esillä illoissamme. Helmikuussa on Israel-aiheinen parantumisilta su 17.2.2013. Tuolloin Kyllikki Koskela puhuu aiheesta: ” Kuka päättää kansamme tulevat kohtalot?”

Seder

– ateria kiirastorstaina Portissa

Jouluna vietimme seurakunnassamme Hanukka-juhlaa, ja kiirastorstaina 28.3. klo 18 saamme nauttia Portissa Sederaterian. Järjestäjänä serakuntamme ja Silta Israeliin ry. Tule kokemaan Jeesuksen viimeinen ateria niin kuin sen juutalaiset viettävät, mutta sen täydessä messiaanisessa merkityksessä. Sederiin meitä johdattelee Juhani Ahola. Aterian lomassa on heprealaista musiikkia, seder-lauluja ja lopuksi ylistystä. Mukana Silta Israeliin ry:n koordinaattori Kyllikki Koskela.

Aterian hinta 15 €. Ilmoittautuminen 10.3. mennessä joko Toivon portti -seurakunnan toimistoon : toimisto (at) nokiamissiochurch.fi puh. (03) 254 4124 tai Silta-Israel ry:n kautta: siltaisraeliin (at) gmail.com puh. 040 553 9838 (Eija Tuominen)

Israel -solu

Uusi solu on aloittanut kokoontumisensa tammikuussa. Israel-solu kokoontuu Erkki ja Tarja Salon luona Tesomalla joka toinen viikko eli parillisten viikkojen perjantaisin klo 18:30. Kokoontumisessa keskitytään rukoilemaan Israelin ja siihen liittyvien aiheiden puolesta, sekä kuullaan ajankohtaisia terveisiä maan tilanteesta. Tervetuloa mukaan! Ta m mi k u u ss a a n n o i m m e s e u ra k u n ta m m e ra k ka u de nla hja n Is ra e li i n n a i ste n t u r va ko di n p e r u sta mi sk u lu i h i n S ilta Is ra e li n ka u t ta . 8

nokiamissiochurch.fi


Naisten päivä

keväällä Raumalla

Hei kaikki naiset ♥ Rauman sisarseurakuntamme järjestää Naisten päivän Raumalla lauantaina 13.4.2013. On tarkoitus, että täältä Tampereeltakin lähtee iloinen porukka naisia sinne (kuten myös muilta Church paikkakunnilta). Erityisidea, joka raumalaisilla on päivän suhteen, on järjestää ilahduttavia, ILMAISIA hemmotteluhoitoja syrjäytyneille naisille. Näin saataisiin ”rakastaa paljon uskosta osattomia Jeesukselle” :) Lisäksi päivä pitäisi sisällään paljon ylistystä, rukouspalvelua ja raamattutunteja. Kysyn nyt asiaa organisoivan Terttu Raja-ahon puolesta teiltä, löytyisikö meiltä Tampereelta halukkaita hemmotteluhoitojen tekijöitä (esim. kynsien hoito, kampaamo/parturi, jalkojenhoito, verenpaineen mittaus, kosmetiikkaesittely tms. keksikää itse lisää...)? Päivään myös tarvittaisiin NAISylistäjiä ja tanssijoita. Entinen missi Carmen Mäkinen on jo lupautunut tulemaan päivään esittelijänä. Jos sinulla on osaamista ja haluat olla tällaisella tavalla evankelioimassa, niin ilmoittaudutko minulle ♥ maarit (at) nokiamissiochurch.fi Päivästä lisää tarkemmin myöhemmin. Mutta merkitkää jo päivämäärä kalentereihin!

Maarit Aro-Heinilä

nokiamissiochurch.fi

9


Talouskatsaus

tammikuuhun 2013

Tammikuun toisella viikolla lähetin seurakuntamme jäsenille ja ystäville ylimääräisen lahjoitusvetoomuksen: tahdon kiittää sinua, joka vastasit haasteeseen antamalla ylimääräisen lahjan yhteisen työmme tueksi. Kiitos! Parin päivän aikana seurakuntamme tilille kertyi yli 1600 euroa lahjoituksia. Niiden rohkaisemana johtajuustiimimme päätti siirtää tuonnemmaksi Helin, Arin ja minun lomautuksia, joita oli kaavailtu helmikuulle. Saimme tammikuussa tuloja 16 200 euroa, joista tilisiirtolahjoituksina tuli 11 000 euroa ja tilaisuuksissa annettuina rakkaudenlahjoina 4400 euroa.

Läh et i m m e Ind o ne si a a n va rat y h de ksän ne n läh et i n palk ka a mi s ee n v u o de ksi y ksi t y i s h e nk ilön la hjo i t u ks e n t u r v i n . Kats o ta r ke m mi n Ind o ne si a NE WS. Saajan tilinumero Mottagarens kontonummer Saaja Mottagare

Menomme olivat 15 600 euroa, mutta emme ole vielä kyenneet maksamaan joulukuussa syntynyttä vajausta vuokrien maksussa. Jumalan armosta olemme saaneet kiinteistön isännältä joustoa vuokrien ja vuokravakuuksien maksamiseen. On edelleen täysin mahdollista, että joudumme maaliskuussa lomauttamaan työntekijöitämme. Kiitän jokaista uskollista antajaa. Kiitän kymmenysten antajia. Jos et ole vielä lahjoittanut säännöllisesti seurakunnallemme, kysyn, voisitko nyt ruveta lahjoittamaan? Jumalan valtakunnassa pienistä puroista muodostuu väkevä virta. Kylvetty siemen palaa sinulle itsellesi aikanaan monikymmenkertaisena. Ja taivaassa monet virolaiset, indonesialaiset, juutalaiset ja suomalaiset kiittävät pelastuksesta ja siunauksesta, jonka saivat kokea lahjoittamiesi varojen kautta. Kysy Jumalalta, minkä summan hän haluaa sinun antavan, ja tee sitten sen mukaan, mitä kuulit Herran sanovan. Siunattua helmikuuta!

IBAN

FI43 1158 3000 2252 45 Nokia Missio Church / Tampere

Timo Aro-Heinilä

BIC

NDEAFIHH Lahjani Nokia Missio Churchin Tampereen lähiseurakunnan tueksi.

TILISIIRTO. GIRERING

Maksaessasi verkkopankissa muista VIITENUMERO! Keräyslupa no 2020/2012/778 voimassa 23.3.2012 – 22.3.2014 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata. Varat käytetään vuoden kuluessa keräyksen päättymisestä NMC:n ja sen seurakuntien opetus- ja koulutustoimintaan sekä humanitaariseen ja kehitysyhteistyöhön Suomessa ja ulkomailla.

Maksajan nimi ja osoite Betalarens namn och adress

Viitenumero Ref. nr

Allekirjoitus Underskrift

10

IBAN

Saajan nokiamissiochurch.fi tilinumero

Mottagarens kontonummer

2008

Eräpäivä Förfallodag

Tililtä nro Från konto nr

FI43 1158 3000 2252 45

BIC

NDEAFIHH

Euro


Break Forth

FINLAND 2013

LÄHESTYY! ...ja nyt onkin luvassa mielenkiintoista:

Varaa lippusi ajoissa!

9.-10.2013 järjestettävä kaksipäiväinen BFF konferenssi Kaukajärven vapaa-aikatalon urheiluhallissa tulee olemaan merkittävä niin seurakunnallemme kuin koko Suomelle. Jumala on järjestänyt tosi mielenkiintoisia vieraita konferenssiimme. Andres Bisonnin vierailu on todella odotettu ja on etukäteen herättänyt paljon kiinnostusta. Tämä maailmaa kiertänyt evankelista ja rukoilija, on saanut todistaa monia ihmeellisiä paranemisia kokouksissaan. Andres on myös taitava raamatunopettaja. Pirkko Jalovaara opettaa ja palvelee tapahtumassa aiheinaan paraneminen ja vapauttaminen. Pirkko kiertää eri puolilla Suomea kooten järjestämiinsä rukoustilaisuuksiin tuhansia Jumalan kosketusta kaipaavia ihmisiä. Pirkon työ on laajentunut myös ulkomaille, sekä tv- ja radio kanaville. Mukana myös mm. Johanna Tunturipuro, Johanna Särkkälä, Maarit ja Timo Aro-Heinilä, Terttu Ojakoski, Jooa Raja-aho ja Arlen Salte Torstaina 9.5. klo 10-22 Tarkempi ohjelma päivittyy netissä koko ajan http://www.nokiamissiochurch.fi/content/break-forth-finland-2013

Perjantaina 10.5. klo 10-16 

Hinnat 9.4. asti: Koko tapahtuma (to+pe) 40e Torstai 30e

Perjantai 15e

Hinnat 10.4. alkaen: Koko tapahtuma (to+pe) 45e

Torstai 35e

Perjantai 20e

Lipunmyynti alkaa verkkokaupassa 15.2. Lippuja voi ostaa myös Parantumisilloissa sunnuntaisin.

Tapahtuma on pääsymaksullinen.

nokiamissiochurch.fi

11


Kiit osaiheita ” Ki i to s s u n n u nta i n ta l o u d e ll i ste n t i l a nte i de n r u ko u ks e sta! H et i m a a n a nta i n a t i pa ht i t y ö ta r jo u s m o n e n ku u ka u de n j älke e n O r i ve d e n te r ve y s ke s ku ks e sta . M a a l i s k u u n 11 . pä i vä o li s i ta r ko i t u s alo i t ta a v u o d e o s a sto lla . Oo n o llu s i e l jo sku s e n n e n k i n , m u t täy t y y myönt ää, et tä j ä n s k ä t tä ä , ku i nka lähte e k ä y nt i i n . R u ko u sta jat ka e n! M a rg i t”

L ä h et ä to d i s t u s J u m a la n te o i s ta e lä m ä s s ä s i o s o i t te e lla m a a r i t. a ro -h e i n ila (a t) n o k i a m i s s i o c h u rc h . fi n i i n e h kä p ä e n s i ke r ra lll a o n s i n u n v u o ro s i ro h ka i s ta to i s i a :)

Tait to: Anr iet ta Ku osku Ku vat: Anr iet ta Ku osku , M a ar it Aro-Heinilä, M o rg ue File, Keijo Airosto Toimit us: M a ar it Aro-Heinilä J ulkaisija: Toi vo n po r t ti -seu raku nta , Ta mpe re

NHC NEWS Tampere  

Toivon portti -seurakunnan kuukausittainen uutiskirje.

NHC NEWS Tampere  

Toivon portti -seurakunnan kuukausittainen uutiskirje.

Advertisement