Page 1

lokakuu 2012 Lähetä oma lähetti Indonesiaan! Istutamme seurakuntamme kymmenysvaroilla joka kuukausi ainakin yhden seurakunnan, nyt keskitymme Indonesiaan. Kuten kerroin viime kuussa, niin dMAKER International -järjestön tavoitteena on lähettää kentälle vuosittain 250 seurakunnanistuttajaa. Meillä seurakuntana on tavoite olla tässä mukana 5 % osuudella: tavoittamassa maailman suurinta muslimikansaa Jeesukselle! Entä jos voisimmekin olla mukana 10 % osuudella palkkaamalla 25 lähettiä tämän toimintavuoden aikana, siis heinäkuun loppuun mennessä. Tämä on minun haaveeni! Mutta tämä haave on myös toteutumassa pikku hiljaa. Kiitos Jeesus! Indonesian pastorin palkkaaminen ja yhden seurakunnan toiminnan ylläpitäminen maksaa vain 110 euroa/kk. 1320 euroa/vuosi. Se ei ole paljon! • Jos viikoittain kokoontuva soluryhmäsi kerää noin 30 euroa/kerta, niin voitte palkata oman pastorin Indonesiaan. Hämeenlinnan seurakuntaistutuksemme on vastaamassa tähän haasteeseen ja palkkaamassa oman ''puskapastorin'' Indonesiaan. • Samoin eräs pariskunta on jo ottanut oman nimikkopastorin maksamalla 1320 euroa kertalahjoituksena. He saavat pastorinsa tiedot ja voivat seurata hänen työnsä edistymistä ja rukoilla erityisesti hänen puolestaan. • Seurakuntien istuttamiseen Indonesiaan voi tehdä myös erillisiä kertalahjoituksia. Kaikki tällä viitteellä tulevat varat käytetään tähän tarkoitukseen.

Seurakuntien istuttamistyötä voi tukea lahjoittamalla Nokia Missio Churchin keräystilille Indonesian seurakuntaistutusten omaa viitenumeroa käyttäen:

Pankkiyhteys: FI43 1158 3000 2252 45 BIC: NDEAFIHH Viite: 2011 NMC Tampereen toimistosta solu tai muu ryhmä voi saada oman viitenumeron, jota käyttäessänne voitte kerätä rahaa omaa lähettiä varten. Seurakuntaistuttajan nimen ja tiedot saatte, kun olemme tilittäneet kokoamanne 1320 euroa dMakerin tilille.

Maarit Aro-Heinilä Ps. Ohessa toinen INDONESIA NEWS -liite, josta voit lukea uuden lähettimme Nordyn tarinan. Hän palvelee Balin paratiisisaarella. Liitteessä on myös kahden ensimmäisen lähettimme neljännesvuosiraportit terveisineen ja rukousaiheineen.

IndonesiaNEWS lokakuu2012  

Kuulumisia Indonesian seurakuntaistutuksilta!