Page 1

Hipoo Accesoriitelefoane mobile Romania - Hipooesteunuldintrecelemaibunemagazin online accesoriipentrutelefoane mobile Romania. Noiavemgamăvariată de huse, foliiĹ&#x;i diverse accesorii.

Visit Site :- https://hipoo.ro/

Firma Hipoo Retail Srl-d vine in intampinarea clientiilor cu urmatoarea promotie: Fiecare folie achizitionata de pe site-ul nostru genereza automat un voucher egal cu jumatate din valoarea foliei.Acest voucher poate fi folosit pentru a achizitiona o folie intr-o perioada de 2 luni calendaristice de la momentul finalizarii comenzii. -voucherul nu este aplicat pentru costul transportului. -Discount-ul aplicat de voucher nu poate genera o comanda cu un pret mai mic de 0 lei. Exemplu:Aveti un voucher in valoare de 140 de lei si plasati o comanda care contine o folie cu o valoare de 100 de lei.Pretul final pe care o sa il platiti o sa fie de 15 lei(costul transportului). -Utilizarea unui voucher intr-o comanda nu aduce emiterea unui alt Voucher. Exemplu pentru cumpararea mai multor folii intr-o singura comanda Exemplu:Daca se achizitioneaza mai multe folii de diferite tipuri, se genereaza un singur voucher egal cu jumatatea valorii tuturor foliilor. hipoo.ro isi rezerva dreptul de a face modificari,actualizari sau inchiderea programului de casat folii, fara o notificare prealabila si fara a preciza motivele aflate la baza acestor schimbari. In cazul inchiderii programului voucherele emise se pot folosii in continuarea pana la expirarea acestora


Folie Sticla 3D Profesionala Samsung Galaxy S8 - Mr. Shield, Aurie Datorita marginilor curbate ale telefonului nici o folie de protectie nu va acoperi ecranul in totalitate. Aceasta este o sticla securizata speciala pentru Samsung Galaxy S8+ ce reuseste sa va protejeze ecranul in totalitate. Sticla securizata este o optiune mai buna decat foliile de protectie si va protejeaza display-ul de cele mai dure zgarieturi si chiar si de impacte usoare. Duritatea este de 9H (de aproximativ 4 ori mai mare ca o folie de protectie). Transparenta este de 99.99%. (nu se observa ca a fost aplicata). Va poate salva ecranul daca telefonul cade pe el.


Husa iPhone 6/6S Plus - 3D Squishy Ursulet Husa Squishi un accesoriu distractiv si in acelasi timp sigur pentru smartphone-ul tau. Este realizata din silicon dens si are atasat un model 3D sub forma unui animalut simpatic. Modelul este realizat din material moale si maleabil, astfel ca te vei putea juca si distra cu el. In plus, este o modalitate foarte buna de a scapa de stres. Husa este compatibila cu iPhone 6/6S Plus si are toate decupajele realizate astfel incat sa permita accesul la porturi si la butoanele de control.

Contact la: Numar de telefon: Email: contact@hipoo.ro

Hipoo Retail SRL-D CUI: 37411307 J29/843/2017

huse 360  

Cumpărați huse 360 iphone, Ipaky & magazin Gsm și Black Back Cover Case online la cele mai bune preturi din Romania pe Hipoo.ro.

huse 360  

Cumpărați huse 360 iphone, Ipaky & magazin Gsm și Black Back Cover Case online la cele mai bune preturi din Romania pe Hipoo.ro.

Advertisement