Page 222

Bienestar Wellness

BODY ROLLING CATALUNYA A TOT L'EMPORDÀ

688 602 656 www.bodyrollingcatalunya.com FB Body Rolling Catalunya

QUALIA CENTRE WELLNESS FIGUERES

972 511 400 · Alemanya 18 www.qualia.cat FB Qualia Figueres IG qualiafigueres

[220]

Acollidor circuit de spa i rituals corporals i facials, de benestar, individuals i en parella. Els teus sentits descansaran i la teva ment es relaxarà en un ambient de calma i harmonia. Per cuidar-se de cap a peus! Welcoming spa and wellness center offering body and facial treatments. Put your senses at rest and relax your mind in a peaceful atmosphere. Treat yourself!

CORASANA

ESPAI DE IOGA

BELLCAIRE

972 788 426 · 639 907 966 Molí 36

www.corasanaespaideyoga. blogspot.com

Se organizan sesiones individuales, talleres, clases de body rolling y foot fitness a convenir. Utilizando la pelota puedes liberar tu cuerpo de compresiones y desalineamientos activando así la circulación profunda, el bienestar general y la mejora notable de tu rango de movimiento. Body Rolling and foot fitness group and individual sessions. Free your body on the ball and increase your range of motion.

Associació que promou la creació d’un espai físic i humà per compartir la pràctica i l’exercici del ioga i la meditació. Es treballen les postures (asanes), la respiració (pranayama), la concentració i la relaxació. An association promoting the creation of a physical and human space to share the practice and exercise of yoga and meditation. Practice of posture, breathing, concentration and relaxation.

Profile for [ut] Essencial Empordà Guia

La guia [ut] de l'Empordà del 2019  

Ja tenim aquí la nova edició de la revista cultural i guia de turisme creatiu de tot l'Empordà, la [ut] Empordà 2019! Art i cultura, dormir...

La guia [ut] de l'Empordà del 2019  

Ja tenim aquí la nova edició de la revista cultural i guia de turisme creatiu de tot l'Empordà, la [ut] Empordà 2019! Art i cultura, dormir...

Advertisement