Page 198

Tiendas gourmet Gourmet Shops

FRUITES MONT

LA BÚFALA DE L'EMPORDÀ

ROSES

972 151 345 Av. Montserrat 4 www.bufala.cat

XARCUTERIA SELECTA SOLE SANT FELIU DE GUÍXOLS

972 821 375 Jacint Verdaguer 25 www.xarcuteriasole.com FB Xarcuteria Sole

[196]

Fruites i verdures de collita pròpia. Venda de formatges de búfala de l'Empordà, cabra i ovella de producció pròpia i formatges artesans francesos i italians. Fruits and vegetables of own harvest. Sale of buffalo cheeses, goats and sheep of own production and French and Italian artisan cheeses.

Especialitzats en formatges artesans nacionals i estrangers. Embotits i pernils ibèrics de gla i Joselito, productes i conserves gurmet i pastes italianes. Fan safates d'embotits i formatges per encàrrec. Specialising in national and international artisan cheese. Iberian meat and ham, gourmet produce and Italian pasta. Pork and cheese plates to order.

MUSEU DE LA CONFITURA TORRENT

972 304 744 · Plaça Major www.museuconfitura.com FB Museu de la Confitura de Torrent IG museudelaconfitura

TÍPIC CADAQUÉS CADAQUÉS

667 857 457 Riba Nemesi Llorens 2 FB S'anxova de Cadaqués IG Típic Cadaqués

Des de fa 15 anys el Museu de la Confitura elabora i ven, online i a la botiga, melmelades, confitures i gelees artesanals de més de 250 sabors sorprenents, fets amb productes de la millor qualitat. For over 15 years the Jam Museum has been making artisanal jams and jellies that can be found in their shop or bought online. More than 250 original flavours prepared with top-quality produce.

Venda i degustació d’una gran varietat de productes de la zona. Un espai on gaudir d'un tast de productes Km0. L'especialitat de la casa són les seves anxoves de Cadaqués, elaborades artesanalment. This wonderful shop offers a wide variety of local produce, to sell and to taste in situ. Artisan-made Cadaqués anchovies a speciality.

Profile for [ut] Essencial Empordà Guia

La guia [ut] de l'Empordà del 2019  

Ja tenim aquí la nova edició de la revista cultural i guia de turisme creatiu de tot l'Empordà, la [ut] Empordà 2019! Art i cultura, dormir...

La guia [ut] de l'Empordà del 2019  

Ja tenim aquí la nova edició de la revista cultural i guia de turisme creatiu de tot l'Empordà, la [ut] Empordà 2019! Art i cultura, dormir...

Advertisement