Page 134

Restaurantes Restaurants

LA BRASA DE CAN MIQUEL L’ESCALA

CUINA DE L’EMPORDANET

619 163 622 · 972 771 452 Cala Montgó www.canmiquel.com FB Can Miquel · IG canmiquel

Un espai a l’aire lliure, just davant de la platja, on es prepara carn i peix a les brases de llenya, mentre es gaudeix de l’ambient i bones copes al chill-out de la piscina a les nits d’estiu. Únic a la zona. An outdoor space in front of the beach where meat and fish are prepared on the embers of wood while you enjoy the atmosphere and fine drinks in the chill-out area by the pool on hot summer nights.

BELLA COSTA LLAFRANC

972 199 482 · 660 491 411 Passeig Francesc de Blanes 8 www.bellacostallafranc.com A l’estiu cuina oberta tot el dia

[132]

Amb vistes immillorables, ofereixen una cuina mediterrània amb productes de temporada, nous suggeriments cada setmana, postres casolanes, un menú d’arròs entre setmana i una interessant carta de vins. This restaurant with fantastic views serves Mediterranean food cooked with seasonal produce. New suggestions every week, homemade desserts, rice menu and interesting wine list.

CASAMAR LLAFRANC

972 300 104 Carrer del Nero 3 www.hotelcasamar.net

Situat sobre la badia de Llafranc, disposa d’una terrassa amb vistes espectaculars. Amb estrella Michelin, ofereix una proposta en la qual el respecte pel producte i la seva elaboració són prioritaris. Located on the bay of Llafranc, with spectacular views from the terrace. With a Michelin star, respect for the produce and its development are priorities.

Profile for [ut] Essencial Empordà Guia

La guia [ut] de l'Empordà del 2019  

Ja tenim aquí la nova edició de la revista cultural i guia de turisme creatiu de tot l'Empordà, la [ut] Empordà 2019! Art i cultura, dormir...

La guia [ut] de l'Empordà del 2019  

Ja tenim aquí la nova edició de la revista cultural i guia de turisme creatiu de tot l'Empordà, la [ut] Empordà 2019! Art i cultura, dormir...

Advertisement