Page 1

UTA MA DUNI

ÅRETS KULTU RG ÆS

TER I år får vi besøg af to gæster på Utamadunilejre John Sombi fra n: Wanasesilia og Lucas Stephen fra De er begge un Wanalyaku. dervisere i suku matrommer- og andre tanzanians da ns samt ke stilarter.

UTAMADUNILEJR 2013 LØRDAG D. 20 JULI - LØRDAG D. 27 JULI For 31. år i træk byder vi velkommen til vores allesammens Utamadunilejr. Stedet hvor vi mødes og lader de dybe trommer gjalde gennem skoven, mens der synges, danses, læres og hygges på vores helt egen måde. Uanset om du er „ny“ eller „gammel“ – så kom og bidrag og oplev den helt unikke stemning der er på Utamadunilejren – den smukke ramme om vores fælles interesse for den afrikanske kultur. Vi glæder os til at se jer alle!!

OPSTART

UNGE

Lejren starter med ankomst lørdag 20. juli, i løbet af eftermiddagen/aftenen. Man slår lejr, lander, møder vennerne og får noget at spise.

Unge under 18 år kan kun være på lejren i følge med forældre eller værge! Hver person kan kun være værge for ét barn. Værgeansvaret kan ikke overdrages til andre, og værgen skal selv være tilstede under hele Utamadunilejren! Man skal være mindst 25 år for at være værge. Ved tilmeldingen oplyses navn og mobilnummer på forældre, den unge samt den ansvarlige værge. Alle unge skal have tjanser og opfordres til at deltage i workshops.

Der er fælles velkomst for alle kl. 20. Undervisningen starter søndag kl. 9.30 efter morgenmaden.

TELTNING Telte må kun opsættes efter anvisning fra pladsmændene. Under opbygningsdagene flyttes ubeboede telte. Alle opfordres til at vise hensyn i forhold til teltstørrelser. Familier under ét tag om muligt.

TJANSER Ved ankomsten melder man sig i „Info“ til tjanser, så alle ugens praktiske opgaver løses i fællesskab. Det er VIGTIGT at huske hvilke tjanser man har meldt sig på og møde op til dem i god tid.

PLADSEN Husk at vi har et fælles ansvar for pladsens tilstand hele ugen. Alle rydder op efter sig selv – samt lidt efter alle de andre. Kun på den måde sørger vi for, at lejren er et rart, rent, sikkert og trygt sted at færdes for alle aldre.

SALG AF SAGER Afrika-relaterede effekter kan sælges i Utamadunilejrens butik, Dukaen. Genbrugstøj kan du sælge i genbrugsbiksen Nusu Nusu, hvor minimum halvdelen af salgsprisen går til U-kassen. Tøj kan også doneres her. Der pålægges generelt 15 % afgift på ALT der sælges privat på lejren.

OPBYGNINGS- OG NEDPAKNINGSLEJR Opbygning: Vær opmærksom på at det kun er muligt for arrangører og gratister at komme før lejren hvis de hjælper med at bygge lejren op! Nedpakning: Vi er alle sammen om at rydde op inden afgang lørdag d. 27 ! Derefter er der mere nedbrydning og nedpakning d. 28. – 30. juli. Man kan kun deltage i nedpakningslejr, hvis man har en forudgående aftale.


UTAMADUNILEJR – EN UGE PÅ DJURSLAND

PRISER OG TILMELDING TILMELDING – HELE UGEN Voksen deltager Unge 15 - 17 år Børn 7 - 14 år Børn 3 - 6 år Børn 0 - 2 år

Utamadunilejren er hverken en festival, en ølejr, eller et kursus. Utamadunilejren er et træf for folk med aktiv interesse for afrikansk kultur, sprog, dans, trommespil og vores samvær omkring det. Utamadunilejren forener dansen med praktiske opgaver, og alles deltagelse i ugens ”tjanser” på Utamadunilejrens forskellige områder er en nødvendighed.

kr. 2025,kr. 1675,kr. 915,kr. 465,GRATIS

KUN ON-LINE BETALING Alle skal tilmeldes utamadunilejren via online tilmelding. Igen i år skal man tilmeldes – uanset om man er lejrdeltager, arrangør eller gratist.

I børneteltet kan børn og forældre deltage i hyggelige aktiviteter. Der inviteres til workshops, men der er ingen pasningsordning til børnene.

Tilmelding for alle starter 15. maj på: www.utamaduni.dk/camp

Utamadunilejrens lærerkræfter fra danske og afrikanske danseog kulturgrupper vil invitere til daglige workshops i sang, dans, trommespil og kultur fra både øst- og vestafrika. Vores firbenede venner har ikke adgang til pladsen... Men vi glæder os til at se alle jer på to dansende ben til Utamadunilejr for 31. gang i Ramten Skov!

NB: Når du har udfyldt din tilmelding, modtager du automatisk en mailbekræftelse. Når vi har registreret din betaling og konstateret at der er plads på lejren, så modtager du endnu en mail med den endelige bekræftelse, sammen med lejrfolderen som en vedhæftet PDF-fil. Lejrfolderen indeholder mange praktiske detaljer og er særdeles nyttig læsning inden lejren. BETALING = TILMELDING!

RK! A M N E ÅB ARK“ ! Hele fr

6. juli hold e dag d . 2

es „ÅBEN

M

TE R : AGSGÆS D E ,R F R O r 15 år 75 E N TR É F arn unde b r. P / ,0 n 15 ! Pr. vokse PLADSEN

T TIL ANKOMS AK S V E D R T S vis kun S ig E rl L kan natu r DER BETA å 5 1 r e vok sne. Børn und følge med deltage i ning, underhold & d a m r re teres. et inklude ikke garan NB: Beløb teltplads n a k e rr æ m e d dem men desv ale noget . Prøv at aft r på lejren du kende

Afsender: Utamaduni Kulturforening C/O Christoph Ridder, Dannevang 11, 8520 Lystrup Information om lejren fås hos Lone Strunk : tlf. 29 20 40 63 Kontaktmail: info@utamaduni.dk Lejr telefon fra 17/7 - 30/7 : tlf. 42 40 50 56 Tjek osse: www.utamaduni.dk

EVT. AFBUD med ret til fuld tilbagebetaling (minus kr. 50,-), kan senest ske 8. juli. Lejren har et begrænset deltagerantal og det er „først til mølle“ – så tøv ikke med at få meldt dig til.

Her finder du Utamadunile jren Kvas

brovej 17, Ram  : ten Skov, 8586 Ørum Djurs

Indbydelse til Utamadunilejr 2013  
Indbydelse til Utamadunilejr 2013  

Så er indbydelsen klar til vores 31. Utamadunilejr 2013

Advertisement