Page 1

USIGNERT*

U*

No. 10 / September 2012

10 e v a utg

** KONKURRANSER * INTERVJUER * ANMELDELSER **


INNHOLD September 2012

04 Anmeldelse: LoveLoveLove - 08 Månedens låter

“Your Heart Stops With The Beat”

10 Anmeldelse: Two Door Cinema Club - 12 Månedens låter

“Beacon”

2 USIGNERT* 10/2012


THE TEAM Journalister:

14 Månedens DJ-liste 16 Månedens låter 17 Anmeldelse: Aristillus - “Two”

18

Månedens låter

Markus Andersson Martin Andresen Marie Gjestvang Vetle Gundersen Roger Hansen Andreas Høvset Kristoffer Johansen Magnus Lauritzen Jenny Ulleland Jenni Yang Henriette Aartun Marianne Bain

Fotografer:

Markus Andersson Marie Gjestvang Tiril Guttorm Marthe Thu Runar Tufteland Vetle Vongraven Jenni Yang

Redaktør:

Markus Andersson

Layout & design:

Markus Andersson

Forsidefoto:

Runar Tufteland


MÅNEDENS

HVA ER MÅNEDENS LÅTER?

Månedens låter er en månedlig spalte hvor 3 av våre journalister sier sine meninger om enkeltlåter/singler som har blitt utgitt den siste måneden, og gir en vurdering i form av tommel opp, tommel ned eller en flat/ nøytral tommel.

I denne utgaven har vi sagt våre meninger om:

Eye Emma Jedi “Chameleon” Kråkesølv “Sjalusien Som Driv Dæ” The Sweet Serenades “Can’t Get Enough” Driving Cassady “You Ain’t The One” Fight! “Adapt or Die” Simon Says No! “Horror Show” Honey Mustard “Wire” Denne måneden har panelet bestått av: Uno Møller “White Costumes” Saturday, Monday “Headshake” Jenny Ulleland Ted Morris “God Knows” Dan Croll “From Nowhere” Marianne Bain Making Marks “Ticket Machine” Feather Beds “Airbrushed” Markus Andersson OLGWI “Magic” “Breeze” Spalten er delt opp og spredd utover i magasinet. God Honeytraps “Caressed” fornøyelse! Og sjekk gjerne ut låtene, vi har vært flinke Einar Stray og lagt ved linker til alle!

4 USIGNERT* 10/2012


LÅTER EYE EMMA JEDI “CHAMELEON”

Refrenget er farlig fengende og EEJ tar steget dypere inn i indierocken med en vrengt gitar som kaptein for den drivende beaten. Herlig oppbygging med en god instrumentvariasjon. Kommentaren din ved sangens slutt vil mest sannsynlig være «en gang til!».

- Jenny

Enda en bra låt fra Eye Emma Jedi. Fengende, alternativ og godt skrevet. Dette er en sang som kommer til å nynnes på i en lang periode fremover. En god oppfølger av de vellykka debutlåtene.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Jeg elsker Eye Emma Jedi. Til tross for kule rockegitarer er dette utrolig popvennlig musikk, og utrolig lett å bli hekta. Jeg er hekta. Chameleon føyer seg i rekka av solide utgivelser fra EEJ. - Markus

KRÅKESØLV “SJALUSIEN SOM DRIV DÆ”

En ny melankolsk herlighet fra favorittnordlendingene mine! Refrenget er kraftig og blir støttet opp av flotte strykere og en drivende bass. Teksten, som er Kråkesølvs spesialitet, er ingen skuffelse denne gangen heller. Gleder meg til albumslipp!

- Jenny

I motsetning til den første singelen fra det nye albumet, Alle Gode Ting, er denne låta mye mer melankolsk. Den ”dramatiske” låta er mer cellobasert enn det vi tidligere har hørt fra Kråkesølv, noe som påvirker sangen i en positiv retning.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Spennende ny låt fra Kråkesølv. Dyster og melankolsk. Det er fremdeles i aller høyeste grad Kråkesølv-signatur over det hele, men det er en låt som skiller seg godt utifra andre låter fra Kråkesølv, på en positiv måte.

- Markus


MÅNEDENS THE SWEET SERENADES “CAN’T GET ENOUGH”

Dette var friskt og gøyalt! Hele låta er i en herlig drivende beat, og med jevne mellomrom dukker det opp en merkelig mørk mannestemme med låtens tittelnavn. Morsom låt!

- Jenny

Den grumsete stemmen som gjentas etter refrengene ødelegger til viss grad flyten i sangen. Ser man bort ifra det er sangen fengende, spesielt med tanke på elgitaren. ”Can´t Get Enough” er en allright indiepop-låt.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Jeg får ihvertfall ikke nok av denne låta! Altfor kul låt. God driv gjennom sangen skapes av et overbruk av gulvtammen, refrenget er bare fantastisk med energisk indiegitar og denne mørke mystiske stemmen som sier “Can’t get enough”. - Markus

DRIVING CASSADY “YOU AIN’T THE ONE”

En ekstremt sexy låt med inspirasjon fra de klassiske elementene i både country, blues og rock. Denne singelen får meg til å ville høre resten av bandets låthistorie. Trygt og godt i elgitarens hule hånd.

- Jenny

Det svensk-amerikanske bandet er (ikke overraskende) inspirert av amerikansk soul og rock. Låta begynner interessant og holder seg oppe til refrenget. Senere går det bare en vei, nedover. Etter å ha hørt låta to ganger får jeg følelsen av å ha hørt den seks ganger. Kjedelig.

LYTT PÅ LÅTA HER

Flott refreng, men ellers en småkjedelig og anonym låt.

6 USIGNERT* 10/2012

- Marianne

- Markus


LÅTER FIGHT! “ADAPT OR DIE”

En tøff låt, men den rotete oppbyggingen av låta imponerte ikke meg. Denne låten oppfordrer til slåsskamp, både foran scenen og stereoanlegget. Spørsmålet er om du slåss fordi du elsker den eller fordi du bare vil finne veien til mute-knappen?

- Jenny

Gutta i Fight! er en blanding av artister fra ulike norske underground-hardcoreband og selv om denne sangen faller litt utenfor min sjanger er det ikke tvil om at det er en gjennomført sang med mye lyd. Sjekk dem ut på Urørt.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Denne låta er så langt utafor min musikksmak at det blir rent urettferdig å si at det er en dårlig låt eller noe. Om du er beinhard hardcore fan er dette sikkert en ting for deg, men for meg blir det bare slitsomt og lite kult. - Markus

SIMON SAYS NO! “HORROR SHOW”

Tøff, men en lite variert låt med få høydepunkter.

- Jenny

Dette er en sang som eksperimenterer med ulike sjangre. Sangen starter med indierock som senere omformes mer og mer til punk. Mot slutten trekkes det inn heavy metal elementer. Summen av dette er kaotisk og dermed irriterende.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Det er kanskje en grunn til at dette er en låt Simon Says No! har hatt i baggasjen en stund uten å gi ut, og kanskje skulle de bare ha latt den ligge. Anonym og kjedelig. - Markus


LOVELOVELOVE “YOUR HEART STOPS WITH THE BEAT” Det virker som at ungguttene og jentene i norske LOVELOVELOVE ikke har g jort annet enn å lage drømmende og svevende kvalitetsshoegaze i årevis, men så består jo bandet av medlemmer fra Aristillus, The Receptionist og Dråpe - så det er jo kanskje ikke så langt fra sannheten. Tekst Markus Andersson

8 USIGNERT* 10/2012


Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hører altfor mye på shoegaze, og sjeldent har jeg vel hørt igjennom en hel skive ettersom de fleste band havner litt for ofte ute på villstiene etter min smak. Men det hindrer meg ikke fra å verdsette god shoegaze når jeg hører det. LOVELOVELOVE er et band som klarer å holde seg i skinnet og ikke havne langt uti fyllestiene med sin shoegaze-musikk.

rende lik “Estethic Love”, spesielt på begynnelsen. Men mens “Esthetic Love” var kompakt i låtoppbygningen, er “Endeavor” mer frittflytende, og har et utrolig kult parti rett før stillheten senker seg halveis uti - for så å sakte bygge seg oppover i tempo, intensitet og støy.

Epen avslutter majestetisk med “Abyss for the Abbess” hvor Sten Ove Toft, fra metallbandet Altaar, bidrar med å skape litt ekstra støy. Ep’en åpner med det Og det er etter å ha hørt en låt som hjerteskjærende sporet “Estethic det at man nesten må minne seg Love”, en låt jeg har fallt fullstendig om at dette er musikk som er laget for. Låta har et akkurat passe støyav en gjeng på 18-20+ år, og ikke ete lydbilde, og vokalen ligger hele noen gamliser på noen-og-førti tiden godt innpakka i den durende som har holdt på å spille shoegaze gitarstøyen, bortsett fra et lite melsiden 90-tallet. LOVELOVELOVE lomspill mot slutten, etter et utrolig har ihvertfall gjort en del ting rått støyparti, hvor vokalen endelig riktig på denne EP’en, for det høres får slippe fram, og da skjærer det virkelig profft ut (så har jo tross i hjertet mitt. Det er så skjørt og alt Emil Nikolaisen fra Serenavakkert. Har bare lyst til å spille det Maneesh hatt en finger med i igjen og igjen. spillet her, sammen med Marcus Fosgren[Jaga Jazzist, The Lionheart Men vi må tråkke oss videre Brother] som har stått for protil neste spor på den korte duseringen)og det virker som at EP’en. På låta “Endeavor” durer de vet hva de driver med, til tross LOVELOVELOVE avgårde i samme for at de knapt er like gamle som stil som på førtesporet. Jeg vil nok shoegaze-sjangeren selv. si at den i mange tilfeller er alarme-

Setter du pris på god shoegaze, ja da skal det være vanskelig å ikke elske LOVELOVELOVE, hjertet ditt stopper sannsynligvis ikke når du hører det(takk og lov), men musikken deres finner lett veien rett til hjertet ditt.

****** (5/6)

LÅTLISTE

01 ESTETHIC LOVE 02 ENDEAVOR 03 ABYSS FOR THE ABbESS

LOVELOVELOVE LOVELOVELOVE er et relativt nyoppstartet, svevende shoegaze-band med medlemmer fra blant annet Aristillus, Dråpe og Receptionist, med røtter hos plateselskapene Fysisk Format og Riot Factory. “Your Heart Stops With The Beat EP” er en sammensmelting av shoegaze og post-rock på en frekk 18 minutters reise, fulgt av svevende, stemningsfulle og drivende riff, samt noen tyngre og støyfulle partier.

UTGIVELSESDATO: 20.08.12 // PLATESELSKAP:


MÅNEDENS HONEY MUSTARD “WIRE”

Indierock med et innslag av folk er ikke noe man skal kimse av. Dette er ikke en favoritt, men definitvt en upolert og sexy låt med de klassiske momentene fra indierocken.

- Jenny

Starten er definitivt høydepunktet med låta. Det samme gjelder slutten. Midtpartiet glemmes fort og tilføyer ikke noe spesielt for å forbedre låta. Det hele blir nokså ensformig.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Klassisk indierocklåt med et typisk “ååh”-parti. Høres veldig ut som Casa Murilo, bare med litt mer guts. - Markus

UNO MØLLER feat. ELIDA INMAN “WHITE COSTUMES”

Yndig sang, søt tekst og nydelige vokaler. Det er ikke så mye vondt å si om låten, men den er heller ikke særlig minneverdig.

- Jenny

Deilige og myke vokaler i et behagelig tempo, samt enkelt gitarspill uten så mye dill og dall gjør at denne låta faller godt i smak. Dette er en av de få sangene som burde forlenges med 2 minutter.

LYTT PÅ LÅTA HER

Sukk. Skulle ønske denne låta var lengre. Repeat. Skjørt og vakkert. Sitter her rett og slett med tårer i øynene når jeg hører denne låta.

10 USIGNERT* 10/2012

- Marianne

- Markus


LÅTER SATURDAY, MONDAY feat. JULIA SPADA “HEADSHAKE”

Egentlig en ganske søt låt og en kul vokal, men jeg satt hele låta og ventet på høydepunktet. Dette var som en potensielt god sjokoladekake, men uten glasur!

- Jenny

Til tross for at refrenget blir gjentatt utallige mange ganger er ikke sangen kjedelig eller ensformig. En deilig vokal som fenger, samt keyboardets toner redder det hele. Blir spennende å høre mer fra albumet som forventes i 2013.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Saturday, Monday leverer nok en knall singel. Her har de gått litt andre veier enn på “The Fall”, de har latt post-dubstepen sin ligge, skaffet seg en jente på vokal og laget en poplåt, dog en litt snodig poplåt med noen rare partier og aldri det helt store høydepunktet. - Markus

TED MORRIS “GOD KNOWS”

Svensken har skrudd på sjarmen under skrivingen av denne låta. Den er håpefull og sjarmerende, med en vokal som virkelig trenger seg inn i følelsessenteret. Sukk!

- Jenny

Denne sangen faller nok bedre i smak på en konfirmasjonsleir enn hjemme i stua. Ted Morris forteller en grei historie ved hjelp akustisk piano og gitar, men overbeviser meg ikke om det er en bra sang.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Singer/songwriter er kanskje en av de vanskeligste kategoriene å lykkes i, ihvertfall i å skille seg ut fra massene. Ted Morris klarte desverre ikke å skille seg ut med denne låta.

- Markus


TWO DOOR CINEMA CLUB “BEACON” Etter det suksessfulle debutalbumet ”Tourist History” legges det høye forventninger til trioen fra Nord Irland. Som de selv ofte sier i intervjuer har ikke irskmenne et behov for å plasseres innenfor en spesiell sjanger. De ønsker kun å være sitt eget favorittband. Tekst Marianne Bain

12 USIGNERT* 10/2012


Overgangen mellom Tourist History og Beacon er nokså nøytral. Albumet bevarer store deler av sounden fra det første albumet. Dette utspiller seg positivt for lyttere som ønsket Tourist History vol. 2, men negativt dersom man forventet noe nytenkende og spennende. Den opprinnelige sounden er litt bedre, musikken er litt mer avansert og lyrikken er dypere. Som frontfigur Alex Trimble selv sier er Beacon “deeper and definitely more emotional”. Turneene som har ført til mye reising framstilles i åpningslåta ”Next Year”. Her synges det ”I´ll be home for next year darling” som senere omformes til “This isn´t home, this isn´t home. I couldn´t feel more alone” (Settle) som avsluttes med “I´m coming home” i avsluttningslåta Beacon. Midt mellom alvorlighetene og hjemlengselen kommer de dansbare og energifulle godbitene ”Wake Up” og ”Someday”. Når spor nr. 4 ”Sun” spilles, åpnes den mer optimistiske siden av TDCC med teksten ”Although I´m far away, I know I´ll stay”.

Singelen Sleep Alone som ble sluppet i juli er selvfølgelig også med. Radiohiten du trolig har hørt ligger som spor nr. 6. Her synges det ”Cause he knows, that they´re just ghosts, and they can´t hurt him”. Hjemlengselen er kanskje i ferd med å oppløses og reisene i ferd med å oppleves. Kombinasjonen av overemosjonelle låter og positiv sound balanserer i en merkelig harmoni. Til forskjell fra det første albumet er det enklere å skille mellom låtene. De er enkeltvis mer varierte. Selv om det mangler de virkelige gode låtene som ”Something Good Can Work” og ”This Is The Life” er albumets 11 spor en god oppfølger.

****** (4/6) LÅTLISTE

01 Next Year 02 Handshake 03 Wake Up 04 Sun 05 Someday 06 Sleep Alone 07 The World Is Watching 08 Settle 09 Spring 10 Pyramid 11 Beacon

TWO DOOR CINEMA CLUB Two Door Cinema Club er 3 personer med hjelp av teknologi og en tørst etter noe særegent og uventet. Two Door Cinema Club er en trio fra Bangor / Donaghadee i Nord-Irland. En åpenbar mangel i rytmeavdelingen ydmykt fylt av en uforfalsket Macintosh og elektronisk dunk fra bandets fjerde usynlige medlem går hånd i hånd med elektro/pop-retningen. Deres musikk har vært løst sammenlignet med bl.a. Death Cab for Cutie og Broken Social Scene.

UTGIVELSESDATO: 03.09.12 // PLATESELSKAP: KITSUNÉ


DJ-LISTA TOPP 8 SEPTEMBER 2012 Undertegnede utgjør 1/3 av elektronika-bandet Atella. Denne måneden spanderer jeg de mest spilte låtene fra våre DJ-sets i august. Riktig nok er listen noe amputert denne gang, men henter meg inn på å anbefale et helt album. Månedens liste er sterkt preget av utgivelser fra norkse Smalltown Supersound, men det er ikke uten grunn. Tekst Magnus K. Lauritzen

01. Lindstrøm – “Rá-ákõst” (Todd Terje Extended Mix) Smalltown Supersound

Låta som troner lista er det to av Norges stoltheter innen klubbmusikk som står bak. Lindstrøms Rá-ákõst (norsk grammatikk på sitt beste!) i Todd Terjes perspektiv er drivende og melodiøs space-disco i toppklasse. Denne glir nok lett inn i mange DJ-bager verden over.

02. Mungolian Jetset – “Mungodelics” (Album) Smalltown Supersound

I DJ-lista for august tronet låta Toccata av Mungolian Jetset fra albumet Mungodelics. Nylig kom resten av albumet, og det skuffet absolutt ikke! Dette er en herlig samling med klubblåter. Mine favoritter: Mush in the Bush, Smells Like Gasoline og Toccata.

03. Lauren Lane feat. Jaw – “Lazer Eyes” Visionquest

En av de feteste introene jeg har hørt på en stund. Denne minner meg om en back to the 80s og 90s hybrid. Elementer fra tidlig 90s house og vokaler som kan hinte til 80s Yello.

04. Hannulelauri – “Black Dog” Modulor

Hentet fra en sampleplaten Treasure Hunting utgitt av Modulor. Drivende og groovy. Must have for DJs som opererer innen 110-120 BPM-spektret.

14 USIGNERT* 10/2012


05. Mr. Oizo & Tahiti Boy – “Turd Vision” Realitism Films

De fleste som er gamle nok til å huske Mr. Oizo’s Flat Beat, kjenner til navnet men vet ellers lite om denne franskmannen. Denne korte (under 3 minutter!) låta Turd Vision har jeg faktisk hentet fra sountracket til filmen Wrong. Fengende bass og funky flat beats!

06. Essáy – “Crying At Day” Glyph

Essáy har virkelig begynt å danne sin egen stil. Vet ikke helt hva jeg skal kalle det - shoegaze-house? emo-electronica? Det samme kan det være. Jeg liker de. Fete drums og fin stemning gjør Crying At Day til en blanding av drivende beats og avslappende atmosfære.

07. Lindstrøm – “A Quiet Place To Live” (Todd Rundgren Remix) Smalltown Supersound

Det tok meg litt tid før jeg begynte å spille denne låta. Todd Rundgren gjør en ikke så alt for ulik mix, men liker den hakket bedere enn originalen.

08. Dense & Pika – “Bad Ink” Dense & Pika

Denne er kanskje ikke for alle der ute. Bærer preg av skikkelig underground-techno. Det jeg liker med denne er de tunge beatsene og ikke minst bassen.


DAN CROLL “FROM NOWHERE”

Første gang jeg hører den virker den litt som den er laget og spilt inn på gutterommet, men refrenget bygger opp til en spennende låt. Den sterke vokalen og den vrengte gitaren gir håp til en beat og en instrumentsammensetning jeg i teorien ikke faller for.

- Jenny

Fengende sound fra første sekund og behagelig stemme pålegges etter introen. Fin indietronica musikk. Denne låta er uten tviler månedens beste.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

De LIPA-folkene altså. Dan Croll har laget en ytterst lekker og catchy låt. Jeg elsker åpningssynthen, og måten den distorta gitaren durer avgårde. Forfriskende, minneverdig og særegent. Jeg gleder meg til å høre mer fra Dan Croll. - Markus

MAKING MARKS “TICKET MACHINE”

Gitarkjærlighet! Kjempesøt låt som har bevart sounden fra både Making Marks og My Little Pony. Små variasjoner i overgangene og i refrenget gjorde denne til en leken og deilig poplåt.

- Jenny

Lett og lystig indiepop fra bandet Making Marks, tidligere kjent som Mylittlepony. Sangens blanding av livlig gitarriff og myke vokaler utgjør en god feelgoodsang.

LYTT PÅ LÅTA HER

Making Marks hadde her en mulighet til å lage noe helt nytt, men de holdt seg til det vante og trygge. Og vet du hva, jeg er glad de fortsatte i samme gate. Du kan alltids stole på at denne gjengen vil lage søt, naiv og leken indiepop som setter smilet på plass og dansefoten i sving. Det har de ihvertfall klart her.

16 USIGNERT* 10/2012

- Marianne

- Markus


ARISTILLUS -“TWO”

Aristillus er nå ute med sin andre utgivelse, minialbumet “Two” drøye året etter debuten “Devoured Trees”. Det er produsert av Jørgen Smådal Larsen kjent fra bl.a. The Spectacle. Bare det g jør at forventningene skrus mange hakk opp. Antakeligvis for mye. Tekst Kristoffer Johansen Aristillus har tatt det de gjorde på debuten sin og tatt det videre. Det lekes med de dystre melodier det er taktskifter og det skrikes ut i desperasjon og håpløshet. “Typisk” dommedags hardcore. Alt er håpløst og det er på vei til helvete alt sammen. På mange måter oppleves det som at de vet hva de gjør. Men de klarer aldri å la meg rive helt med denne gangen. Jeg har virkelig prøvd å la meg bergta. Jeg utelukker ikke at listen er lagt kunstig høyt med tanke på deres debut og meritter som har

vist hva de er gode for. Her virker det bare som de ikke klarer å følge det opp. Der andre band overrasker og gir med bakoversveis føles det som Aristillus har valgt en veldig trygg vei. Det som skal være med å gi låtene dynamikk føles nesten statisk og lite levende. Jeg føler ikke deres smerte, jeg bare hører den og klarer ikke å bry meg. “Two” skal ha at det låter bra. Det er ikke en gitargraut som flyter i et støykaos noe man kan risikere i denne sjangeren. Men det skorter på de store overraskelsene og

låtene som gjør at jeg vil komme tilbake gang på gang for flere gjennomlyttinger. Så godt som ingen låter festet seg og gav meg lyst på mer. Trenger du mer hardcore i samlinga så er dette helt greit. Men ikke forvent mer enn det.

****** (3/6)


MÅNEDENS LÅTER FEATHER BEDS “AIRBRUSHED”

Jeg skjønner ikke helt greia. Denne låta ga meg absolutt ingenting.

- Jenny

Denne låta er et evigvarende prosjekt med en miks av instrumenter og stemmer. Svevende og lite kreativt er ordene som beskriver låta etter åtte ganger på repeat. I motsetning til Uno Møllers “White Costumes” er denne 2 minutter for lang.

LYTT PÅ LÅTA HER

- Marianne

Veldig spesiell låt. Ikke nøyaktig den type musikk jeg vanligvis knytter til sjangeren shoegaze, men det er ikke på et annet sjangerbegrep som passer bedre egentlig. Blir nok litt for sært og vanskelig å ta inn over seg for min del. - Markus

OLGWI “MAGIC”

Nydelig melodi i bunn, men den sutrete vokalen hans vipper veldig mellom liker/ikke liker. Den er behagelig og harmonisk, men det trengs mer originalitet enn kun et kult bandnavn.

- Jenny

Stemmen minner litt om Kristian Matsson i The Tallest Man On Earth, selv om selve sangen er en motsetning. Gitarspillingen er roligere og mykere som sammen med stemmen danner en fin dynamikk.

LYTT PÅ LÅTA HER

En fin låt, men få høydepunkter i løpet av sangen. Den driver bare meningsløst av gårde i et bedagelig tempo uten å tenke noe særlig over progresjon og variasjon.

18 USIGNERT* 10/2012

- Marianne

- Markus


HONEYTRAPS “BREEZE”

Honeytraps fortsetter å levere sommerlåter som oser av goodfeeling. Denne var ikke et unntak, og passet perfekt for en utekonsert i sola. Likevel vil jeg si at dette ikke var en av de bedre og i lengden ble jeg fort lei. Det var rett og slett ikke nok trøkk og originalitet!

- Jenny

En nokså enkel popinspirert låt. Får vibber av at Honeytraps har prøvd å skrive en engelsk versjon av Postgirobyggets Idyll. Denne låta er nokså kjedelig og skiller seg dessverre ikke ut fra mengden.

LYTT PÅ LÅTA HER

“Breeze” er en sommerlig indiepopperle, avslappet og varmt. Kan vel omtrent kalle det for chillwave? Er ihvertfall ikke langt unna. Bare synd sommeren er over, men om du ønsker å mimre litt og glede deg til ny sommer - så er dette bra lyttemateriale!

EINAR STRAY “CARESSED”

- Marianne

- Markus

Elsk!

- Jenny

Spennende ny låt fra norske Einar Stray. Låta er nytenkende og utfordrer kombinasjonen mellom piano, strykeinstrumenter, blåseinstrumenter og trommer. Med den dype vokalen blir resultatet svært vellykket.

SE VIDEO HER

- Marianne

Einar Strays nyeste singel “Caressed”, fra hans debutalbum, viser at Einar Stray er en av Norges beste låtskrivere når det kommer til å skrive nytenkende uptempo indiepop, som allikevel føles tradisjonelt. Kudos for blås- og strykeelementer.

- Markus


U* NESTE UTGAVE: MANDAG 1. OKTOBER

20 USIGNERT* 10/2012

September 2012 - Usignert (10/2012)  
September 2012 - Usignert (10/2012)  

Endelig tid for nok en utgave av Usignert, den 10. utgaven faktisk. Les anmeldelser og våre faste spalter Månedens låter og Månedens DJ-list...

Advertisement