Page 29

N

Alle har bare vokst opp der, det har blitt en greie at det er flere kule band fra Kolbotn. Det er ikke noe stor baktanke egentlig, bare vært et kult miljø rundt band som oss og Obliteration, Darkthrone og Aura Noir. Også kommer det nye kule band nå, Condor og Repellent. Det er bare blitt en kul greie i Kolbotn etterhvert. De siste årene har det kommet mye kvalitetsmetal fra de mindre byene i Norge, Årabrot og Haust for eksempel. Hva tenker du om det?

Ja, det er jo tilflyttere da, til Oslo. Jeg har vært i en teori lenge om at det er mye bra som kommer fra perifere steder. Det er veldig mange som trekker til hovedstaden for å møte et bedre miljø og for å få lettere tilgang på øvingslokaler. Det er det dere har gjort også? Nei, egentlig ikke. I Nekromantheon bor alle utenom meg fremdeles på Kolbotn, det er jo ikke lange veien unna Oslo. Jeg bor i Oslo på grunn av studier. Jeg og bassisten i Obliteration, men resten holder fremdeles til på Kolbotn.

Da dere slapp Rise, Vulcan Spectre tidligere i år fikk dere ganske så mye oppmerksomhet, var det noe dere var forberedt på? Nei, vi trodde ikke det skulle bli så bra, rett og slett. Vi signerte jo med Indie Recordings, og de gjør ting i litt større skala enn det vi er vant til fra før. Vi er kompis med mange andre band som er signa der. De gjør det greit og safe, det er digg å ha et norsk label. De er flinke til å pushe, og at skiva var bra gjorde ikke ting verre.

#Hove2012 - Usignert (8/2012)  

Et magasin spekket fullt av anmeldelser og intervjuer fra årets Hovefestival. Les anmeldelse av The Shins, M83, Ed Sheeran, Lana Del Rey, Dj...

#Hove2012 - Usignert (8/2012)  

Et magasin spekket fullt av anmeldelser og intervjuer fra årets Hovefestival. Les anmeldelse av The Shins, M83, Ed Sheeran, Lana Del Rey, Dj...