Issuu on Google+

Din Bok julen 2008

Sommaren 2009

Jรถnkรถping

ร–rebro

Gรถteborg


Sommar! /2009 Ä

ntligen är det sommar! Koppla av med en bok i hängmattan eller lyssna på din favoritmusik!

Katalogen är ett samarbete mellan tre Din Bokbutiker som finns i Örebro, Göteborg och Jönköping. Du är välkommen till någon av våra butiker, eller gör din beställning från katalogen så skickar vi din beställning hem till dig. God läsning!

Aktuellt

sid. 2-3

Livskunskap

sid. 5

Teologi

sid. 7

Pocket

sid. 8-9

Mat

sid. 10

Sommarkampanj

sid. 11

Kristna romaner

sid. 12

Musik

sid. 13

Barn

sid. 14

Present

sid. 15

Produktion Ansvarig utgivare: Din Bok Grafisk formgivning & omslagsfoto: Urban Svensson www.urban-svensson.com Tryck: Tabergs Tryckeri

Foto: Anders Hällzon

magnus malm

Ett hjärta större än världen

jonas gardell

Vad innebär det att följa Jesus på 2000-talet? Jesu bergspredikan hjälper oss att hitta den ursprungliga radikaliteten. Magnus Malm ger en beskrivning av efterföljelse i vår tid med bergspredikans tre kapitel som vägmärken.

Ingen har väl kunnat missa den uppmärksamhet och debatt Gardells nya bok Om Jesus väckt redan innan den utkommit. Nu finns möjligheten att själv bilda sig en uppfattning om hur Gardell tolkar Nya testamentets vittnesbörd om Jesus.

Libris

Om Jesus

Norstedts

229:-

219:Foto: Ester Sorri

maria küchen

Gamarna magnus malm Sommarpris!

Viskningar från katakomberna Libris

99:-

magnus malm Sommarpris!

Under mandelträdet Libris

99:-

Den bästsäljande författaren Sanna Wrede är livrädd. Någon i Stockholm ritualmördar framgångsrika kvinnor. Tre offer hittills, alla i Sannas bekantskapskrets. Att hennes nyskrivna snaskiga manus har försvunnit gör inte saken bättre.

Ordfront

229:-


sid. 3

Aktuellt

elisabeth rynell

sara paborn

david g benner

Hitta hem

Släktfeber

De båda flickorna Hild och Mala lever i brytningstider. Hild i mitten av nittonhundratalet, i förorts- och folkhemsbygget, Mala i reformationstiden, i skarven mellan katolicism och protestantism. Vi får följa dem på deras olika vandringar, i ett nytt och ett gammalt Sverige.

Släktfeber är en kvick, dråplig och absurd berättelse om en familj och den gamla devisen att blod trots allt är tjockare än vatten.

Att vandra tillsammans

Albert Bonnier

anders piltz

anders piltz

Adam, var är du?

Om Jesus Kristus

Människans, och inte minst mannens, roll blir alltmer osäker i den svindlande teknologiska utvecklingen. Gårdagens formler går inte längre att tanklöst upprepa. Anders Piltz fortsätter att tolka den mångtydiga samtiden utifrån en genomreflekterad kristen tro.

Artos

Cordia

229:-

runar eldebo

Tillbaka till Jesus Libris

runar eldebo

39:-

159:-

Den stora skillnaden – därför vill jag vara kristen

199:-

Eldebo utgår i boken från kristendomens radikala anspråk att det har betydelse och innebär en avgörande skillnad om jag tror eller inte. Det gäller såväl i förhållandet till Gud, som till mig själv och mina medmänniskor

vibeke olsson

Sågverksungen Berättelsen om människorna i skuggan av sågverksstrejken 1879 känns på många sätt helt aktuell. Trots miljonbidrag från staten sänker företagen lönerna och den begynnande frikyrkligheten brottas med frågan om det rättfärdiga i att delta i strejken.

Libris

Foto: Ulla Montan

199:-

219:-

Tio teser som inbjuder till dialog om Jesus Kristus och hans anspråk..

Artos

Brombergs

När vi kommit en bit på den andliga resan upptäcker vi att det inte är möjligt att vandra helt ensam. Boken visar på rikedomarna i att vandra tillsammans med en medkristen och inspirerar till att utveckla en andlig vänskap.

179:-

Libris

185:-


Aktuellt

sid. 4

kerstin norborg

erik wijk

sofia rapp johansson

walter isacsson

hélène berr

Kommer aldrig att få veta om hon hör

Allt vi här drömma om

Tills skulderbladen blivit vingar

Einstein

Ingen kommer att tro mig

Erik Wijk har sökt svaret på sin pappas gåta. Han Hur berättar man när det knapföljer familjens historia från past finns några minnen kvar tidigt artonhundratal men och ingenting efterlämnat? Det framför allt finkammar han börjar med en bild. Ett spädbarn pappans oreda i den lilla ligger på ovanvåningen i ett hus stugan. Det är en berättelse och skriker. På nedervåningen om förväntningar och ligger en mor som är svårt sjuk. revolt, längtan och sorg. Hon hör men kan ingenting göra. Eller hör hon? Atlas

Norstedts

199:-

Romanen Tills skulderbladen blivit vingar är en fri fortsättning på Silverfisken. Den skildrar en period då Soc-farbröderna styr Fija och syskonens vardag, det borde innebära en möjlighet till ett drägligare liv för Fija, men verkligheten är en annan.

Albert Bonnier

249:-

229:-

Livet igenom ifrågasatte Albert Einstein vedertagna sanningar och trotsade auktoriteter. Han blev det första och största geniet i modern tid och förkroppsligade själva idén om Forskaren

Albert Bonnier

279:-

Hélène Berr och hennes familj arresterades den 8:e mars 1944 och hon fördes via Auschwitz till Bergen-Belsen där hon avled i tyfus i april 1945, bara några dagar innan lägret befriats av brittiska soldater. Dagboken hade hon lämnat till familjens kock innan hon fördes bort. Han såg till att familjen återfick den och därefter har den funnits i släktens ägo.

Albert Bonnier Kommer i juli!

a lagercrantz & l lindfors

ild lagsb Oms as sakn

barack obama

Tron på förändring President Obama är en intellektuell och resonerande man som här sammanfattar målen för sin politik och skissar vägen dit. Läs om dialog med omvärlden, miljöhotet m.m. och flera av Obamas hyllade tal.

Albert Bonnier

219:-

229:-

Sa du gula höns?

anna gavalda

amoz oz

Lyckan är en sällsam fågel

Rim på liv och död En ny roman av Amos Oz om en händelse som uppmärksammas i hela den litterära världen. Men även om han ses som en av de stora berättarna vägrar Oz konsekvent att gå i upptrampade fåror, och Rim på liv och död är inget undantag.

När framgångsrike advokaten Charles får ett brev väller minnena över honom. Ny roman av författaren till Tillsammans är man mindre ensam.

Albert Bonnier

259:-

W&W

199:-

ann heberlein

Jag vill inte dö – jag vill bara inte leva

Foto: Frederick M. Brown

Ann Heberlein har undervisat vid universitet, är en ofta engagerad föreläsare i etiska frågor och är också mycket verksam som debattör och skribent, bland annat i Sydsvenskan och Expressen. Ann Heberlein lider sen tjugoårsåldern av den psykiska sjukdomen bipolär typ 2 som tidigare kallades manodepressivitet.

Svante Weyler

179:-

Nej, denna bok är inte en biografi över Lill Lindfors artistliv. Det är ett ömsesidigt samtal, kvalificerat tjejsnack om man så vill, om många av de ämnen som kommer upp när man träffat någon som man har ett varmt, meningsfullt utbyte av.

W &W

199:Foto: Sofia Runarsdoter


Livskunskap

sid. 5

anders haag

will bowen

viveka adelswärd

marit paulsen

Att vinna en tro och förlora sig själv

En klagofri värld

Till struntpratets lov

Lurad av laxen Växla ner! 77 sätt att leva bätTeorierna om maten vi äter avlöser varandra i snabb tre på mindre

Om livet i sekter och karismatiska grupper. Författaren har egen erfarenhet av sektvärlden och beskriver vad som sker inom sekten utifrån psykologiska och socialpsykologiska teorier.

Natur & Kultur

229:-

Under en predikan talade pastor Will Bowen om att han ville göra världen till en klagofri zon. Miljontals människor har antagit hans utmaning att under tjugoen dagar varken klaga, kritisera eller skvallra och har skapat en ny och positiv vana. Läs och anta utmaningen!

Ica Bokförlag

229:-

Struntprat om t ex väder och vind är inte att förakta. Tvärtom. Pratet har som uppgift att upprätthålla kontakten mellan människor. Det viktiga är inte alltid vad vi säger utan att vi pratar med varandra

Brombergs

199:-

karin lilja

takt, vad som är rätt och fel, farligt och ofarligt. Marit Paulsen ställer frågorna på sin spets och hennes svar är ofta både förvånande och kontroversiella.

Brombergs

199:-

Med handfasta tips visar författaren hur man kan växla ner men få pengarna att räcka utan att göra avkall på lust eller bekvämlighet. Med medvetna val kan du må bättre, spara pengar och få mer tid - samtidigt!

Ica Bokförlag

199:-

lars björklund & göran gyllenswärd

Vägar i sorgen Sorgen hör till våra livsvillkor. Boken behandlar vanliga reaktioner på förlust och bemötande av den som sörjer. En bok utifrån aktuell psykologisk kunskap och författarnas mångåriga erfarenheter för både anhöriga och sörjande och yrkesverksamma som möter människor i sorg.

helena nyblom

david eberhard

sofia åkerman

Livskraft – din hälsa, kost och hormonbalans

Ingen tar skit i de lättkränktas land

Vi kan genom livsstilsförändringar påverka vår hälsa och vår kropp. Sömn, stresshantering, träning och stimulans för själen lägger grunden till en god hälsa. Av författaren till Supermat.

Varför blir dagens människor kränkta av allt? Varför känner vi oss förfördelade som bor i världens mest rättvisa land? Ser vi inte att vi har det bra så länge andra har det bättre? Av författaren till I trygghets– narkomanernas land.

För att överleva – om självskadebeteende

Bonnier fakta

239:-

Prisma

219:-

Natur & Kultur

229:-

Boken är skriven ur patientperspektiv och riktar sig till föräldrar och anhöriga, sjukvårdspersonal, studerande och andra som vill veta hur man hjälper någon som skadar sig själv.

Natur & Kultur

239:-

elisabeth gummesson

Good enough Med träffande och humoristiska fallbeskrivningar beskrivs tillvaron för den som alltid strävar efter perfektionism. Det går att hitta strategier för att minska prestationsångesten, sluta grubbla och oroa sig, sluta älta sina misstag. Nyckeln är att lära sig att man duger som man är – good enough.

Forum

229:Foto: Mia Carlsson


sid. 6

Livskunskap

bengt ohlsson

birger thuresson

Syster

De glömda Tre koppar te kvinnornas röst Tre koppar te är den fas-

Marjorie är i nioårsåldern ochtycker att hennes familj är världens roligaste. Men en dag i maj försvinner hennes storasyster Miriam, och allting förändras.

Albert Bonnier

239:-

Författaren Birger Thureson har mött Denis Mukwege och några av de våldtagna kvinnor som idag får hjälp på Panzisjukhuset efter upplevelser av ofattbar ondska. Att deras liv är värda att rädda och deras framtid kanske inte är alldeles hopplöst mörk.”

Libris

dan b allender

Kränkt som barn – sårad för livet? Om sexuella övergrepp. En bok riktad till brottsoffer eller den som vill bistå ett brottsoffer eller vill lära sig mer i ämnet. Om vägen till en återupprättade relation till Gud, andra och det egna jaget. Innehåller en arbetsdel för studium.

KM Bornelings

219:-

189:-

greg mortensson

cinerande historien om hur Greg Mortenson i en fattig, förbisedd del av världen, där böcker bränts av kommunister och talibaner, grundar över 50 skolor. Det är en berättelse om den lilla människans möjligheter och ett folks försök att ge nästa generation ett bättre liv.

Marcus

veronica schelander

199:-

helene hägglund

martin forster

anne frostin

Inte längre nunna

Fem gånger mer kärlek

Inte längre nunna är en engagerande och klarsynt skildring av tolv år i en stängd och osund miljö. Men det är också en allmängiltig berättelse om en människas framväxande insikt om att hon lever i ett skadligt sammanhang och om vägen ut.

Ge dina barn fem gånger så mycket positiv uppmärksamhet som tjat, tillsägelser och gränssättning! Handfast och konkret guide för föräldrar med barn mellan 2 och 12 år.

Våga förändra ditt liv med KBT

Cordia

Libris

175:-

Prisma

229:-

margaretha sturesson

Gå i kras – Om det så leva med biskulle kosta polär sjukdom mig livet Vid en livskris gick Veronica Schelander in i en svår psykos med perioder av mani och depression. Hennes kristna tro verkade först vara en komplikation men har blivit en tillgång. En bok som kan ge hjälp och igenkänning.

Natur & Kultur

199:-

229:-

Genomgripande och grundläggande om KBT-terapeuternas metoder. Genom att följa bokens pedagogiska och självinstruerande exempel kan läsaren få hjälp till självhjälp.

Den sanna berättelsen om välutbildade Margaretha Sturesson som efter 14 år i Kristet Center Syd hamnar på psykiatrisk klinik i 1 ½ år efter upprepade självmordsförsök. En berättelse inifrån om livsfarlig lojalitet, om att samtidigt vara förövare och offer och om vägen ut.

Libris

patricia tudor sandahl

Tid för förändring Det är dags att våga överraska inte bara andra utan även oss själva skriver författaren med utgångspunkt från sina vardagsfilosofiska betraktelser i radions Tankar för dagen.

Brombergs

199:-

219:-

Foto: Bertil Ericson

rebecca springer

ingemar helmner

mats fors

Innanför paradisets portar

Andlig längtan i sekulariserat land

Svarta nejlikan

Hur kommer det sig att våra liv genomsyras av längtan efter mening? Har vi en inneboende andlig längtan av en orsak? Ingemar Helmner berättar om människor i Sverige med en längtan efter mer, om livets djupaste mening och om församlingens möjligheter.

Svarta nejlikan – diplomaten Harald Edelstam – handlade alltid i första hand som medmänniska, i andra hand som diplomat. Vad drev honom, och varför var han så hemlighetsfull om sina insatser?

Efterfrågad nyutgåva! Författaren fick uppleva livet i himlen och beskriver sitt underbara liv där.

Semnos

139:-

Marcus

169:-

Prisma

239:-


sid. 7

Teologi

lennart karlsson

fredric bedoire

Bilden av Maria

Hugenotternas värld

Ingen annanstans än i Sverige finns så många medeltida bilder av jungfru Maria bevarade. Här är de samlade i en vacker bok tillsammans med intressanta och kunniga texter.

Historiska Media

299:-

Läs hur 1500-talets religions– krig påverkat vår historia och våra uppländska järnbruk. Om de franska arkitekter, konstnärer och köpmän som verkade i Sverige under 1600talet p g a förföljelser i sitt katolska hemland.

Albert Bonnier

peter walker tom wright

Lukasevangeliet för alla Markusevangeliet för alla

Du behöver inte ha varit där eller vara på väg dit. Boken tar dig med till det heliga landet oavsett om du packat väskan eller inte.

Korta stycken ur Bibeln följda av lättfattliga förklaringar om där och då och idag.

Marcus

279:-

I Jesu fotspår – levande platser i det heliga landet

179:-/st

Libris

269:-

carl-erik sahlberg

niklas piensoho

maria könig

stanlislaw dziwisz

lars cavalin

Missionens historia genom 2000 år

100 dagar med Jesus

Det odelade livet – Jakobs brev

Ett liv med Karol

Benediktus XVI

Kristendomens väg från Paulus dagar till vår egen tid. Teologi, andlig erfarenhet och praxis hör ihop visar bokens historiska exempel.

Libris

299:-

Hundra dagar är en bra tidsrymd för att genomföra kursförändringar och nya processer. En andaktsbok kring Jesu person och verksamhet där läsaren i reflektion och bön bjuds in till förändring.

Libris

175:-

per beskow

martin lönnebo

Den kristna kyrkans historia

En liten vägledning till ikonen

Ett verk om den kristna kyrkans historia under 2000 år, för första gången på svenska. Över 200 bilder och 30 kartor, illustrationer och diagram gör boken lättillgänglig för alla som är intresserade av historia i allmänhet och kyrkohistoria i synnerhet.

Vad är en ikon? Vilka bilder har vi i våra hem och kyrkor? Och ännu viktigare: Varför finns de där? Varför inte? Vilka är mina andliga behov? Vilka bilder bör jag söka?

Libris

449:-

Cordia

39:-

Jakobsbrevet talar om sociala orättvisor, diskriminering och konflikter rakt in i vår samtid. I serien Nya testamentets budskap för bibelläsare som vill förstå mer, på egen hand eller i en grupp.

Libris

Catholica

210:-

Catholica

229:-

Origines om bönen Origines (d 254) var en framstående förkunnare av evangeliet och en andlig ledare i samtiden. I hans liv spelade bönen en viktig roll. Hans reflexioner om bönen är värdefulla och tidlösa.

Artos

Ett liv med Karol är ett intimt och ömsint porträtt av påven Johannes Paulus II, tecknat av påvens personliga sekreterare under 38 år, Stanislaw Dziwisz.

Vem är han egentligen: Ultrakonservativ teolog? Pansarkardinal? Guds rottweiler? En gedigen teologisk introduktion som besvarar frågorna kring en av vår tids mest kända och omdebatterade personer.

159:-

259:-

efraim syriern

peter artman

Hymnerna om paradiset

Ny endräkt – vävd i ett enda stycke

Efraim Syriern (300-talet) hör till den österländska kyrkans största namn. Det är teologi i poetisk form där han i djärva, nästan sensuella, bilder målar upp det första och det kommande paradiset.

På kort tid har kristenheten gått framåt på enhetens väg med sjumilastövlar. Det ger hopp för kristendomens överlevnad i det sekulariserade Europa. Författaren skriver med erfarenhet av många resor, personliga möten och besök i större och mindre kyrkosammanhang.

Artos

159:-

Artos

169:-


Pocket

sid. 8

Köp 4 betala för 3! ingela agardh

john allen

elin boardy

olle carlsson

per-arne dahl

Den största nyheten

Rättvisans rebell

Allt som återstår

Kristendom för ateister

Allt som är värdefullt har ett pris

Libris

59:-

Pocketförlaget

64:-

Månpocket

64:-

Månpocket

64:-

Cordia

79:-

jennie dielenmans

stefan einhorn

stefan einhorn

rolf enander

anna gavalda

bo giertz

bo giertz

Välkommen till paradiset

Konsten att vara snäll

Medmänniskor

Vägen till Santiago de Compostela

Tillsammans är man mindre ensam

Med egna ögon

Riddarna på Rhodos

Hjalmarson & Högberg

Albert Bonnier

69:-

Bazar

Månpocket

59:-

Albert Bonnier

64:-

64:-

bo giertz

bo giertz

tim guénard

cecilia hagen

Tron allena

Stengrunden

Församlingsförlaget

Församlingsförlaget

Starkare än hatet

Kulla-Gulla stretar vidare

69:-

69:-

Libris

kerstin hessleforspersson

ayaan hirsi ali

carl honoré

En fri röst

Slow

Brinna, bli bränd, glöda igen

Månpocket

Libris

69:-

Bazar

64:-

64:-

Albert Bonnier

69:-

69:-

dag hammarskjöld Vägmärken Albert Bonnier

47:-

khaled housseini

khaled housseini

Flyga drake

Tusen strålande solar

Månpocket

69:-

Månpocket

Församlingsförlaget

59:-

Församlingsförlaget

jonas helgesson

tommy hellsten

Grabben i kuvösen bredvid

Ju mindre du gör desto mer får du gjort

Libris

59:-

gerard hughes

69:-

Mod att mogna Cordia

79:-

c.s lewis

max lucado

ivar lundgren

Oceaner oss emellan

Den djupa glädjen

Alla dagar nära

Livets pris

KM Bornelings

69:-

Libris

89:-

Libris

89:-

Libris

64:-

cormac mccarthy Vägen Albert Bonnier

64:-

79:-

johannes jørgensen Den helige Franciskus av Assissi Artos

55:-

karen kingsbury

Cordia

64:-

mats-eric nilsson

henry nouwen

Den hemlige kocken

Ge oss idag

Ordfront

64:-

59:-

Libris

89:-


Pocket

sid. 9

barack obama

bengt ohlsson

peter olausson

linda olsson

vibeke olsson

john ortberg

laura petri

Min far hade en dröm

Hennes mjukaste röst

Faktoider

Sonat till Miriam

Molnfri bombnatt

Kärleken jag längtar efter

Ingatius av Loyola

Albert Bonnier

69:-

Albert Bonnier

64:-

Månpocket

69:-

Albert Bonnier

69:-

henrik pettersson

anders piltz

anders piltz

francine rivers

Jehåvasjäveln

Morgonens nåd och nattens trofasthet

Se ansiktet

Kärlek som befriar

Albert Bonnier

69:-

Artos

Artos

69:-

KM Bornelings

64:-

79:-

Albert Bonnier

69:-

Libris

79:-

marilyn robinson

elisabeth sandlund

Gilead

Drabbad av det oväntade

Bazar

64:-

Cordia

79:-

Artos

69:-

åsne seierstad Ängeln i Groznyj Albert Bonnier

agneta sjödin

agneta sjödin

agneta sjödin

tomas sjödin

tomas sjödin

göran skytte

s. veronica

En kvinnas resa

Vändpunkter

En av de tolv

Eftervärme

När träden avlövas ser man längre från vårt kök

Omvänd

Vägar till bön

Bazar

64:-

Bazar

64:-

Bazar

69:-

Cordia

87:-

Cordia

wilfrid stinissen

lee strobel

Idag är Guds dag

Fallet Jesus

Libris

Libris

89:-

69:-

patricia tudorsandahl

patricia tudorsandahl

carl-henning wijkmark

I tacksamhetens tecken

Eftertankar

Tid att vara ensam

En given väg

Stundande natten

64:-

W&W

64:-

W&W

64:-

owe wikström

ewonne winblad

torgny wirén

rudolf vrba

Ikonen i fickan

Frälst förmögen förskingrad

Om änglar kunde tala

Flykten

59:-

59:-

patricia tudorsandahl

Månpocket

N&K

Artos

patricia tudor sandahl

Sonjas godhet

64:-

59:-

87:-

owe wikström

N&K

Libris

69:-

Albert Bonnier

64:-

Cordia

87:-

Pocketförlaget

64:-

W&W

64:-

Norstedts

59:-


Mat

sid. 10

anna braw

anna braw

Blixtkakor

Mat i långpanna

En samling recept på kakor och fikabröd som går rekordsnabbt att få färdiga och som lätt försvinner lika snabbt. De bästa recepten ur Kyrkkaffe och flera nya.

Mat till många? Lite bråttom dessutom? Låt oss sjunga långpannans lov! Med en långpanna i ugnen är det roligt att vara många.

Libris

110:-

Libris

110:-

Anna Braw Foto: Magnus Aronsson

anna braw

Kyrkkaffe Litet format, mjuka pärmar

Långpannans lov Litet format, hårda pärmar

lotten thörngren

charlotta malhotra

Smarta billiga matboken

Efterlängtade efterrätter

Enkla recept, smarta köksknep och all den inspiration du behöver när tiden är knapp och plånboken tunn. Av författaren till succéböckerna för fattiga gourmeter.

En kokbok fylld av nya väldoftande desserter och gamla välbeprövade favoriter i kapitlen; Vardagsgott, Klassiker, Nyttigt värre, Världens goda, Festligt m.fl.

Semic

69:-

Albert Bonnier

199:-

mia öhrn & claes karlsson

Sockerkakor Lätt att röra ihop med få ingredienser pryder sockerkakan fikabord över hela Sverige. Här finns 40 recept på mjuka kakor som alla är en variant på den klassiska sockerkakan.

Grillat Bokens recept täcker det mesta från korv och karré till skaldjur och fisk för riktiga finsmakare. Ett härligt utbud rätter för en lyckad grillning hela sommaren.

Tivoli

Tillsammansmat Stort format, hårda pärmar

Libris

99:-/st

99:-

Natur & Kultuer

139:-

lisa eisenman frisk & monica eisenman

Sommarens söta

Kladdkakor och annat gott

Systrarna Lisa och Monica bjuder på 180 varierande recept för soliga dagar på stranden eller regniga dagar inomhus. Här finns allt från småkakor, tårtor och pajer till marmelad, saft, iste och sorbet.

Oemotståndliga recept på allt från festliga tårtor till enklare bakverk. Lätt, krämigt, smuligt eller kladdigt – här finns något för alla smaker.

Albert Bonnier

259:-

Tivoli

99:-


sid. 11

Sommarkampanj

Sommarpris!

tim sims & dan pegoda

101 saker att göra under en tråkig predikan Libris

oew wikström

adrian plass

philip yancey

philip yancey

Sonjas godhet

Jesus och jag

Bön – spelar det någon roll?

Mörkerseende När spelet är slut Bön – spelar det

Libris

Libris

Libris

39:-

99:-

159:-

någon roll?

Libris

49:-

john ortberg

Libris

69:-

99:-

henry cloud

c s lewis

brian kolodiejchuk

paul william young

jim wallis

Det är inte mitt fel

Utflykt från tyst planet

Ödehuset

Libris

Vredens tid

Moder Teresa – Kom var mitt ljus

Agenda för en hoppfull värld

99:-

Perelandra Libris

59:-/st

Libris

199:-

Libris

189:-

Libris

169:-

Välkommen till våra butiker!

A6 Center Jönköping www.bokomusik.se

Din Bok Göteborg www.din-bok.se

Din Bok Örebro www.dinbokorebro.se


Kristna romaner

sid. 12

Sommarpris!

karen kingsbury

karen kingsbury

karen kingsbury

När ingen ser oss

Som maskrosfrön för vinden

Dansa har sin tid

Två män och den sport älskar, en kvinna som brinner för de utsatta och en pojke som tror på det omöjliga. Deras vägar möts i en gripande berättelse om karaktärsstyrka, befrielse och kärlek där livets riktiga segrar vinns utanför planen.

Efter en domares snabba beslut ska Joey tas ifrån sina adoptivföräldrar. Hos Joeys adoptivfar föds en desperat idé: kan de ta Joey med sig och försvinna… som maskrosfrön för vinden.

John och Abby ska just berätta för sina barn om skilsmässan men dottern hinner före och berättar om sitt bröllop. För John och Abby följer en tid av frågor: är deras beslut oåterkalleligt? Kan äktenskap repareras?

KM Bornelings

199:-

Semnos

119:-

Semnos

179:-

Försoningsserien är ett familjedrama om kärlek, svek och försoning i fem delar.

Sommarpris!

karen kingsbury

karen kingsbury

karen kingsbury

Försoningen (del 1)

Minnen (del 2)

Hemkomsten (del 3)

Semnos

119:-

Semnos

159:-

Semnos

159:-

karen kingsbury

Återförening (del 5)

Karen Kingsbury

Familjen Baxter samlas en sista gång...En berättelse om Guds nåd och försoning, om hans trofasthet när livet är som svårast.

Foto: Frederick M. Brown

Karen Kingsbury har skrivit mer än 40 romaner och har snabbt blivit en av USA:s mest lästa och populära kristna romanförfattare med fler än 15 miljoner sålda böcker.

Semnos

karen kingsbury

Glädje (del 4) Semnos

159:-

159:-


sid. 13

Musik

michael johnson

oslo gospel choir

För denna längtans skull

20 years 20 songs The Power of One Tore Aas startade med en

israel houghton

liten annons i Oslo för 20 år Nya CD:n är en värdig uppfölEn av den kristna musikens sedan, resten är en fantastisk jare till hans två tidigare skivor, allra största artister och framgångssaga! Nu firar kören i den stil som så många lärt sig låtskrivare med en ny med en dubbel-CD med det allra uppskatta. soloskiva! bästa ur deras rika produktion!

149:-

eric ericsons kammarkör

Live in concert En mycket fin CD som ger en bra bild av Eric Ericsons storhet som körledare!

39:-

2 cd

169:-

169:-

sånger från taizé

En källa med porlande vatten Ny CD med 19 taizé-sånger i svensk översättning, inspelade under ledning av Lars Åberg.

169:-

Våra mest älskade psalmer 22 av våra finaste psalmer, framförda av några av våra mest folkkära artister.

159:-

belle

tommie sewón

Vad tid med särskild nåd

Sår i solen

En fin CD med både lovsång och visa, en CD som passar både ung och gammal!

159:-

Elva sånger om uppbrott och livsmod är undertiteln på nya skivan. Dessutom som bonus samlingsskivan Från Smajl till Psalm med det bästa från hans fem tidigare skivor.

2 cd

179:-

tomas blank & göteborgs symfonietta

Kommer 5 juli!

Folktoner Ett knippe av våra mest kända visor och folksånger i smakfulla instrumentala arrangemang!

129:erik tilling

I dina vingars skugga – en mässa i folkton

DVD

g eriksson & j h börjesson

martin börjesson

gilead

Vår Fader i himlen

Friheten är här

Rutinerade Martin har här översatt många stora lovsånger, och sjunger också duett med Brian Doerksen!

159:-

Nya lovsångs-CD:n från Gilead i Göteborg är en riktigt stark skiva! 14 bra låtar, varav en översättning från Hillsong.

159:-

Sjung till Herrens ära – församlingssånger En sångbok som kan förena både psalmboks- och lovsångsmänniskor. Totalt 220 titlar.

Församl.förl.

samuel ljungblahd

erik tilling

michael johnson

Reason Why

Stor är din trofasthet

Farväl till ensamheten

99:-

99:-

99:-

199:-

Amazing Grace Wilberforce har bara några få allierade. En av dem är hans mentor John Newton som är före detta kapten på ett slavskepp men som nu blivit präst och som skriver den välkända psalmen Amazing Grace…

Semnos

urban & carina ringbäck

Framtidsminnen

199:-

Erik Tillings mässa äntligen på skiva! Mässan har funnits som nothäfte sedan två år och använts flitigt av många kyrkokörer runt om i landet. Nu kommer en inspelning med Erik Tilling och The Masters Voice med musiker gjord i Triangelkyrkan, Enskede av Sveriges Radio P1.

149:-

bengt johansson

viola

Ett ögonkast från dig

Min djupaste längtan

99:- 99:-

99:-


sid. 14

Barn

sofia & hanna corneskog

Som en diamant I samma härliga stil som Skratt och På gång kommer här 12 nya sånger, både ösiga och lugnare, med ett språk som utgår från barns sätt att tänka och uttrycka sig!

129:Nothäfte 99:Cd

camilla lundsten

camilla lundsten

Äntligen godnatt!

Äntligen regn!

Lillefanten, Kanina och Maskot ska lägga sig. Men först måste de klä av sig, tvätta nosen, borsta tänderna och sitta på pottan, sen är det äntligen dags för välling och läsa bok. Charmig pekbok av Camilla Lundsten.

Norstedts

69:-

Lillefanten, Kanina och Maskot vill gå ut i regnet. Men först tar de på sig regnbyxor, regnjackor, stövlar och regnmössor. Sen kan de äntligen plaska och leka i pölarna. Charmig pekbok skapad av Camilla Lundsten.

Norstedts

69:-

camilla lundsten

Den silvriga barnkammarboken Den silvriga barnkammarboken är en bok fylld med visor, ett efterlängtat tillskott bland Barnkammarböckerna. Alla visor som man vill sjunga för och med sitt lilla barn.

Bonnier Carlsen

239:-

Bibelsnack i grönsakslandet

åsa hovferberg

norbert landa

jan fearnley

geisler/lindqvist

Heddabloggen

Förlåt!

Premiär för grönsakerna som gjort succé världen över!

Efterlängtade fjärde boken om fotbollstjejen Hedda. Efterlängtade fjärde boken om fotbollstjejen Hedda.

En fin och enkel berättelse om de känslor som uppstår vid ovänskap och förlåtelse. Historiens finstämdhet förstärks av Tim Warnes milda och glada illustrationer

Draken som hittade en skatt

Hej Gud! Är du där?

En drake kommer på besök. Han letar efter en skatt, och han vill ha den nu! Men han har inte räknat med den lilla pojken. Snart inser draken att skatten inte alls behöver se ut som drakar brukar föreställa sig ...

Författaren Inga-Lina Lindqvist berättar om ett barns spaning efter Gud i en bok för barn från cirka 5 år och uppåt

KM Bornelings

199:-

Libris

149:-

Libris

119:-

Libris

Libris

229:-

119:-

steve smallman

Bibeln från början till slut Bibeln från början till slut är en av våra mest populära barnbiblar, och nu är den här igen i en efterfrågad nyutgåva i ett nytt och smidigare format.

Libris

149:-

Vresige Valter får en vän Valter är en stor, tjurig, avig, vresig björn. Kaninen som räddar stjärnor behöver en stor, duktig kompis – en sådan som Valter, men Valter vill inte alls ha någon kompis. Vad ska han göra?

Libris

119:-

johanna westman

Nya första kokboken

kristina digman

Jag kan inte tänka mig något viktigare, eller roligare, än att lära barn att laga mat. Nya första kokboken, ny upplaga som är större, godare och nyttigare

Följ med Flora på upptäcktsfärd! På Floras kulle växer massor av blommor.

Norstedts

189:-

Floras blommor

Norstedts

139:-

britt g hallqvist & catarina kruusval

En elefant balanserade Var bor du lilla råtta Catarina Kruusvals vispekböcker älskas av både stora och små. Titta på de härliga bilderna och peka och sjung tillsammans

Norstedts

59:-/st


Present

sid. 15

staffan ekegren

staffan ekegren

martin lönnebo

gunnel & kjell swärd

gunnel & kjell swärd

Tager du detta land

Istället för en blomma

Martin Lönnebo Signerat

Att bara vara

Visdomsboken

Vad tänkte, kände och offrade de – och vad fann de? En personlig och tydlig bild av integration och etnisk mångfald ges genom författarens 30-åriga dokumentation av några syrianska familjers väg in i det svenska samhället. Rikt illustrerad med Lasse O Perssons fotografier

Vacker presentbok med blomillustrationer och dikter.

”En högtidsstund för alla som uppskattar Martin Lönnebos texter!” Samlade citat och funderingar kring livet, längtan, tron och mysteriet.

Vacker presentbok med ord från några av världens klokaste författare och tänkare – en bok att bara vara med.

Kloka ord om de viktigaste mänskliga värdena – vänlighet, glädje, hopp, mod och kärlek i en vacker presentbok.

Gullers

Känguru

149:-

Sandelin

Pedagogförlaget

169:-

Pedagogförlaget

169:-

99:-

249:Sommarpris!

max lucado

max lucado

Kaffestunder

Gud tycker du är underbar!

Till kaffeautomaten går alla när de längtar efter gemenskap och uppmuntran. En bok för tillfredställande ögonblick av gemenskap tillsammans med Fadern. Inspirerande tankar om livets sanningar.

KM Bornelings

Together Willow Tree

139:-

339:-

En bok som vill påminna om att Gud alltid ser på oss med kärlekens ögon. Fin, rolig och sparsmakad presentbok.

Marcus

99:-

Angel of Summer Willow Tree

159:-

caroline welin & carolina johansson

Livets pärlor Vackra bilder och texter om livets väsentligheter utifrån Martin Lönnebos Frälsarkrans. Radbandet Frälsarkransen medföljer.

Verbum

149:-

Angel of Freedom Willow Tree

129:-

Happiness

Heart Of Gold

Keepsake

Willow Tree

Willow Tree

Willow Tree

179:-

159:-

159:-


Beställning för postorder Skicka in din beställning eller ring till din butik

A6 Din Bok, Jönköping Författare och titel

Antal

Pris

telefon 036-71 98 70, fax 036-71 98 20

Din Bok, Örebro telefon 019-18 61 51, fax 019-18 61 53

telefon 031-13 63 50, fax 031-774 17 14

Vik

Vik

Din Bok, Göteborg

Namn

Referens

Adress

Postnr.

Ort

Telefon

Mobil/e-post

Jönköping

Örebro

Göteborg

Box 110 54 550 11 Jönköping telefon: 036-71 98 70 www.bokomusik.se

Storgatan 23 703 61 Örebro Telefon: 019-18 61 51 www.dinbokorebro.se

Västra Hamng. 21 411 17 Göteborg Telefon: 031-13 63 50 www.din-bok.se

* Frakt tillkommer, lokala prisavikelser kan förekomma. Priser gäller t om 31/8-2009 eller så långt lagret räcker.

Fyll i talongen, vik ihop den och lägg den på lådan!

Frankeras ej Din Bok & Co betalar porttot

Din Bok & Co

SVARSPOST 411 880 300 403 10 Göteborg


Din Bok Sommarkatalog 2009