Page 1

LOFT2Go

by Urban Popup

Industriële loftappartementen in leegstaande panden

Elke loft heeft de onmiskenbare URBAN POPUP handtekening, maar is ook afgestemd op het DNA van uw organisatie en de – al dan niet verborgen – schoonheid van het betreffende pand. Verkrijgbaar in LUX en BASIC uitvoering.

www.urbanpopup.nl


before

Snelle transformatie naar courante industriĂŤle lofts.

after

URBAN POPUp ontzorgt URBAN POPUP is een one-stop-shop voor transformatie van leegstaande ruimtes tot loftappartementen. Indien gewenst kunnen wij het gehele transformatietraject voor u oppakken, van sloop van het verouderde kantoorinterieur tot verhuur van de loft. URBAN POPUP lofts zijn rauw en industrieel. Wij maken leegstaande panden met minimale aanpassingen voor bewoning geschikt, waardoor de vierkante meterprijs van de transformatie laag blijft. In deze lofts worden verlaagde plafonds en andere typische kantoorelementen dus verwijderd, maar wordt verder zo min mogelijk ingegrepen in de ruimte. Bij hoge huurpotentie zullen wij aanraden om het algehele afwerkingsniveau in de ruimte te verhogen. Wij kunnen dan ook een vloer plaatsen, het schilderwerk opfrissen en het geheel stylen. Ook staan wij u graag bij met indelingadvies en kunnen wij de loft turnkey opleveren, inclusief WiFi. Vergunningen Dankzij onze grondige juridische kennis op het gebied van leegstand, kunnen wij de aanvraag van vergunningen van u overnemen. Dat kan snel. Voor transformatie met LOFT2GO units is meestal geen uitgebreide procedure nodig. Beheer

Wij ontzorgen u ook graag met het vinden van betrouwbare huurders en beheer van de loftappartementen. Er is een wachtlijst met mensen die graag in een URBAN POPUP loft willen wonen.


Loft2go URBAN POPUP laat leegstaande panden snel weer renderen met de LOFT2GO badkamer-keuken units.

1 Transformatie in 1 dag Wij installeren de badkamer en keuken in een dag – inclusief wanden. Er zijn geen bouwkundige ingrepen nodig.

2 Plug & Play LOFT2GO klikt modulair en stekkerklaar in elkaar. Alle leidingen zijn ingebouwd en de natte cel wordt op eenvoudige wijze op bestaande aan- en afvoer en elektra aangesloten. Het loftappartement is dan meteen verhuurbaar.

3 Bouwvergunningvrij LOFT2GO voldoet aan alle eisen van Bouwbesluit 2012 en NEN normen.

4 Geschikt voor elk gebouw – ook monumenten De badkamer en keuken staan los op de grond en zijn niet aard- en nagelvast verankerd. Het geheel kan met de lift of via het trappenhuis naar boven.

5 Voor Tijdelijke en permanente transformatie Leegstaande ruimtes zijn zeer snel geschikt gemaakt voor bewoning, maar de herbestemming kan eenvoudig weer ongedaan gemaakt worden. De LOFT2GO kan worden verplaatst naar een andere locatie.

6 Premium | budget model LOFT2GO is er voor ieder budget. De units zijn verkrijgbaar in premium en budget versie. Het premium model is geschikt voor appartementen in het hogere segment. Met het Budget BASIC hoekmodel kan snel en voordeling huisvesting worden gecreëerd voor studenten of asielzoekers.

7 flexibele maatvoering LOFT2GO is naar wens samen te stellen. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere toiletten of douches naast elkaar worden geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en speciale decors.

8 fiscaal aantrekkelijk Transformatie met LOFT2GO valt onder een gunstig fiscaal regime. We leggen u graag uit wat voor u de voordelen zijn.


Budget LUX model. LOFT2GO is verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Als u leegstaand vastgoed snel wilt transformeren tot industriĂŤle lofts of betaalbare studentenwoningen, dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden met LOFT2GO LUX of BASIC. U kunt ons bereiken op 020 4706243 of een email sturen naar info@urbanpopup.nl. 020 4706243 info@urbanpopup.nl www.urbanpopup.nl

KvK Amsterdam 34248873

LOFT2GO by URBAN POPUP  
LOFT2GO by URBAN POPUP  

URBAN POPUP is een one-stop-shop voor transformatie van leegstaand commercieel vastgoed tot courante loftappartementen. URBAN POPUP lofts z...

Advertisement