Page 1

WORDPRESS VIDEÓK TAGSÁGOK Expressz tagság:

 Hogyan profitálhatsz a legtöbbet a videókból?  Hogyan indulj el? Hogyan csinálhatod meg az első weboldalad?  Hogyan használd az adminisztrációs felületet?  Miként jelenítheted meg a képeidet, galériáidat elegánsan?  Videó beágyazás 30 módját  Hogyan csinálhatod meg a saját Podcast-od?  Biztonsági beállítások

Professzionális tagság + Bónusz SEO( keresőoptimalizálás) tagság

 Minden ami az Expressz tagságban benne van Továbbá:  Hogyan csinálj értékesítési weboldalt?  Hogyan helyezed el a feliratkozási formokat?  Miként készíthetsz kampányoldalt?  Hogyan indíts el és hogyan üzemeltess egy fórumot?  Miként készíthetsz teljesen egyedi megjelenést, egyedi sablont?  A tagok kedvenc bővítményeinek az ismertetőét. Bónusz a Professzionális tagoknak:  Zárt Blog (havi 1-1,5 órás új tartalommal)  Zárt Fórum (ahol, megválaszolom a kérdéseidet)

 Hogyan kerül a weboldalad a Google első oldalára egy hónapon belül?  Hogyan optimalizáld a képeket és a videókat?  Miként építs linkbirodalmat?  Milyen bővítményeket használj?  Tippek és trükkök a keresőoptimalizáláshoz.

Kérlek, fordíts >>>


Melyik tagságot választod? Negyedéves online tagság

Féléves online tagság Ajándék DVD sorozattal

Expressz tagság

SEO tagság Professzionális tagság + bónusz SEO tagság

 14, 7 ezer Ft

 29,4 ezer Ft

 30 ezer Ft

 60 ezer Ft

 29,7 ezer Ft

 58,4 ezer Ft

nettó árak szerepelnek

ADATAID Teljes neved:………………………………………………………………. Cégneved:…………………………………………………………………… E-mail címed: ……………………………………………………………… Telefonod: ………………………………………………………………….. Weboldalaid:………………………………………………………………..

Számlázási címed Település:…… …………………………………… Cím:..………………………………………………... …………………………………………………………. Irányító szám:…………………………………….

Postázási címed(ha eltér) Település:…… …………………………………… Cím:..………………………………………………... …………………………………………………………. Irányító szám:……………………………………. ………………………………………. Aláírás

Wordpess videók megrendelőlap  

A Wordpress varázslat szemináriumon a kedvezményes megrendelőlap.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you