Page 1

Flexibel in Telecom & ICT

Wij helpen u graag verder!

| Mobiele telefonie | Vaste telefonie | ICT diensten | Repair service | Track & trace


Flexibel in Telecom & ICT

Wij helpen u graag verder!

| Mobiele telefonie | Vaste telefonie | ICT diensten | Repair service | Track & trace

Algemeen BM Telecom en Ict is de zakelijke leverancier van producten en diensten in de Telecom en Ict sector. Binnen BM Telecom en Ict zijn we werkzaam op 5 werkterreinen te weten: Mobiele

telefonie, Vaste telefonie, Ict diensten, Repair en Track en trace. Met een professioneel team van mensen met jarenlange ervaring zorgen wij voor een objectief en degelijk advies. Door middel van èèn aanspreekpunt begeleiden wij u tijdens het gehele traject met de zekerheid van een gepaste offerte, deskundige hulp en een gedegen nazorg. Zo kunt u verzekerd zijn van de beste oplossing die voor uw bedrijf van toepassing is. Flexibiliteit staat bij BM Telecom en Ict hoog in het vaandel. Doordat wij gestructureerd en met een relatief klein team van mensen werken, kunnen wij onze slogan flexibel in Telecom en Ict heel erg goed ten uitvoer brengen.


Leverancier van alle netwerken.

Mobiele telefonie BM Telecom en Ict levert voor u alles op het gebied van mobiele telefonie, of het nu gaat om spraak of data abonnementen wij kunnen het voor u deskundig verzorgen. Omdat wij geen netwerk gebonden aanbieder zijn kunnen wij u een objectief en eerlijk advies geven over uw mobiele telecom omgeving. Wij zijn leverancier van alle netwerken in Nederland en bieden dus alle zakelijke abonnementen aan. U kunt dan met behoud van al onze services en uw eigen accountmanager een overstap maken tussen de netwerken. Ook bekijken wij samen met u regelmatig of uw abonnement nog aansluit aan de huidige marktontwikkelingen en uw verbruiksgedrag.


24/7 toegang tot onze helpdesk

Vaste telefonie Ook uw vaste telefonie omgeving is bij BM Telecom en Ict in goede handen. Of het nu gaat om een kostenbesparing te realiseren op uw vaste telefonie kosten, Ip telefonie, vervanging van uw telefooncentrale, het koppelen van diverse vestigingen of het uitbreiden van de mogelijkheden tussen uw Ict en Telecom omgeving, BM Telecom en Ict heeft voor u de oplossing. Met een deskundig team van mensen wordt er voor u een plan samengesteld geheel volgens uw wensen en eisen pakket. Na het bespreken van het plan en de definitieve goedkeuring wordt voor u projectmatig de uitrol gerealiseerd. Ook als het plan gerealiseerd is bieden wij u de mogelijkheid tot verschillende service contracten zodat en ten alle tijden verzekerd kunt zijn van een uitstekende service wat met name een groot stuk zekerheid met zich meebrengt. Onze helpdesk is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar, hiermee kunnen we onze service op een zeer hoog nivo houden en zorgen dat de klant de beste ondersteuning krijgt.


Optimaal gebruik gegarandeerd

ICT diensten Ict is in deze tijd niet meer weg te denken en ook de combinaties met vaste en mobiele telefonie zijn bijna oneindig. Steeds meer bedrijven maken gebruik van mobiele oplossingen zoals de internet onderweg met een usb internet verbinding, Windows mobile oplossingen en Blackberry. Ook het koppelen van deze oplossingen aan uw server brengt de nodige Ict kennis met zich mee. Onze afdeling Ict zorgt er voor dat uw systemen naadloos op elkaar aansluiten zodat een optimaal gebruik gegarandeerd is. Ook als het om uw server of uw individuele werkplekken gaat bent u bij BM Telecom en Ict op de juiste plek. Diverse diensten zoals het registreren van domeinnamen, online backup, exchange online en het aanvragen van e-mailadressen zijn te vinden bij BM Telecom en Ict.


De onmisbare schakel!

Repair service Onze repair afdeling is een onmisbare schakel tussen alle werkterreinen van BM Telecom en Ict. Wanneer uw mobiele telefoon of pda defect is wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk weer operationeel is. Mocht deze niet meteen gemaakt kunnen worden kunt u gebruik maken van een leentoestel. U kunt bij ons binnen lopen om uw toestel te laten nakijken of u kunt het toestel ter reparatie aanbieden door deze op te sturen. Omdat bijna alle reparaties in eigen beheer worden gemaakt, zijn belangrijke zaken als een snelle afhandeling van de reparatie en de kosten van de reparatie optimaal gewaarborgd. Ook zorgt onze repair afdeling voor het afhandelen van klachten met betrekking tot uw carkit of aanverwante artikelen. Een deskundig team van mensen zorgt ervoor dat u optimaal bereikbaar bent!


Voor een goede beheersing van uw wagenpark.

Track & trace De track en tracé systemen van BM Telecom en Ict stellen u in staat om een goede beheersing te krijgen van uw wagenpark. Rapportages van rijtijden, privé en zakelijke ritten, gereden routes of wachttijden zijn onder andere mogelijkheden de Track en tracé systemen. Transportbedrijven, taxi bedrijven, installatiebedrijven, en bouwbedrijven zijn de bedrijven uit de markt die al gebruik maken van deze oplossing. De basis van deze systemen is dat u met een web based tool overal waar u beschikking hebt over internet uw vloot real time kunt volgen en gebruik kunt maken van de diverse rapportages. Hiermee heeft u meer controle, meer capaciteit en meer omzet. Deze systemen staan dan ook bekend om hun zeer korte terugverdientijd. Laat ook bij u de mogelijkheden bekijken door BM telecom en Ict en ervaar de grote voordelen.


B u s in e ss M ob i le O s s B V Postbus 424 5340 AK Oss

Wij helpen u graag verder!

T. 0412 - 626 238 F. 0412 - 637 131 www.bmoss.nl info@bmoss.nl

BM Telecom & ICT bestaat uit de onderstaande werkmaatschappijen:

Brochure Business Telecom & ICT  
Brochure Business Telecom & ICT  

Brochure Business Telecom & ICT gemaakt door Up Reclame

Advertisement