Page 1

Espais Racó del Llibre El Racó del Llibre estrena nou espai i nova imatge. Aquest servei promou l’intercanvi de documents; es pot agafar un llibre a canvi de deixar un altre ja llegit. Situat en el vestíbul de la segona planta.

Nou espai per a exposicions mensuals temàtiques La biblioteca destina un nou espai en la primera planta, per a la realització d’exposicions mensuals. Cada mes s’exposarà una selecció de llibres sobre una temàtica relacionada amb els estudis del Campus de Terrassa. La primera recull documents sobre física.

Serveis Certificat digital A partir del mes de març si necessites fer-te el certificat digital a la biblioteca demana cita prèvia en el nou horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 14:30 a 16:00 hores. Per demanar cita prèvia cal enviar un correu electrònic a l’adreça: biblioteca.campus.terrassa@upc.edu.


Formació Taller "Com fer presentacions amb Prezi” El proper dia 24 de març, de 16:00 a 17:30 h, es realitzarà a la Biblioteca del Campus de Terrassa un taller sobre Prezi. El curs està adreçat a estudiants de doctorat i de màster i és necessari realitzar una inscripció prèvia. Per realitzar aquesta activitat serà necessari que hi hagi 5 o més inscrits.

Taller "Web of Science" El proper dia 9 d’abril, de 16:00 a 17:30 h, es realitzarà a la Biblioteca del Campus de Terrassa un taller sobre la plataforma Web of Science que inclou, entre d’altres, el Sience Citation Index (SCI) i el Journal Citation Report (JCR) . El curs està adreçat a estudiants de doctorat i de màster i és necessari realitzar una inscripció prèvia. Per realitzar aquesta activitat serà necessari que hi hagi 5 o més inscrits.

Recursos d'informació ROAD El Directory of Open Access Resources és un servei en fase beta creat pel centre internacional ISSN amb recolzament de la UNESCO, el qual inclou la descripció dels recursos científics que tenen assignat un ISSN i en accés obert.

Europeana Europeana és la biblioteca digital d’accés lliure que conté més de 500 documents digitalitzats provinents dels arxius d’onze biblioteques nacionals europees. Entre aquesta documentació es pot trobar cartes, diaris, fotografies, postals, etc.


Vídeo sobre Mendeley En aquest vídeo, dos professors de la UPC ens expliquen els avantatges d'aquest gestor de referències bibliogràfiques i per què el fan servir com a professors universitaris i investigadors.

Canvis en la normativa sobre revistes i congressos notables de la UPC El Consell de Govern ha aprovat un nova normativa que afecta a la valoració de les revistes i congressos notables de la UPC. Podeu consultar les modificacions al darrer Butlletí DRAC.

Breus Millores a la interfície de consulta d’Scopus. Desapareix Scirus, el cercador científic d’Elsevier. Calendari PAR 2013. Nova versió de Web of Science. La base de dades Scielo Citation Index, disponible a Web of Science.

Horaris

Butlletí Informacions de la Biblioteca núm. 36  

Gener-febrer 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you