Page 1

STEAKHOUSE

EN HELT NY SERIE KVALITETSBURGARE FRÅN LAND OCH HAV


BÄTTRE BURGARE FRÅN LINDSTRÖMS Vi är ett litet livsmedelsföretag med stora planer. Huvudkontoret ligger i Kristinehamn i Värmland men våra produkter finns i butiker över hela landet. Vi har ett brett och högkvalitativt fryst sortiment som innefattar allt från norsk lax till exotiska frukter och mumsiga chili cheese nuggets.

Vi ser en uppåtgående trend för kvalitetsburgare med högre kötthalt utan tillsatser. Konsumenter blir alltmer medvetna och efterfrågar produkter som inte bara smakar gott, men som de vet vad de innehåller. Frysdisken har tills nu saknat lamm- och laxburgare med den kvaliteten och autenciteten.

Vår nya burgarserie är tillverkad med förstklassiga råvaror så som Anguskött och norsk fjordlax. Och eftersom vi inte tillsätter några konstigheter får vi en produkt med exemplariskt hög kötthalt. En bättre burgare helt enkelt.

NYTTIGT HAR ALDRIG VARIT GODARE Norsk odlad lax är fullproppad av nyttiga fetter med höga halter av Omega 3. Våra burgare är dessutom gjorda av hackad laxfilé. Det blir godast så.

Sval avokado- och chilisås

det r låg Oj, hä ron t i c en visst

Lägg en nygrillad eller stekt laxburgare i ett gott bröd och toppa med den lena avokadosåsen. Aldrig har en hamburgare varit lika god och sommarfräsch.

Gör så här:

1,5 dl creme fraiche 0,5 dl majonnäs 2 avokado 1 stor hackad vitlöksklyfta 1 röd chili 1/5 pressad lime En nypa salt Lägg alla ingredienser i nån trevlig bunke och blanda ihop med en stavmixer eller annat lämpligt tillhygge. Mixa den inte helt slät. Det är godast med lite bitar i.

Begreppet surf and turf myntades i USA på 60-talet och innebar ursprungligen en tallrik med biff och skaldjur. Numera används det generellt för rätter som blandar mat från hav och land. Vi på Lindströms har kapat detta underbara koncept i vår nya burgarserie. Vi blandar en superfin Angusburgare med lammburgare och en lyxig norsk laxburgare. På klassiskt amerikanskt manér nöjer vi oss inte med det ena eller andra. Vi kör båda.


Våra goda Steakhouseburgare

ANGUSBURGARE En stor och lyxig 113-grammare med 99,7% Black Angus och lite salt och peppar. - Hög kötthalt - Stek eller grilla direkt från frysen - Naturligt saftigt. Inga konstigheter.

LAXBURGARE En stor och smakrik 110-gramsburgare gjord på hackad norsk laxfilé. - Gjord av norsk laxfilé - Naturligt rik på Omega 3 - Stek eller grilla direkt från frysen

LAMMBURGARE En saftig och fin 113-grammare gjord på naturligt och traditionellt producerat lamm. - Hög kötthalt - Bara lammkött, salt och peppar - Grilla eller stek direkt från frysen


ÖKADE FÖRSÄLJNINGEN MED 2000% Lindströms frysta kvalitetsburgare har ett helt unikt högt köttinnehåll. Hela 99,7% är rent kött, medan resten bara utgörs av salt och peppar. Och att kvalitet gärna får kosta visar sig tydligt i att burgarna i fråga höjer marginalen i frysen, framför allt vad gäller burgarkategorin. Att de dessutom finns i tre olika varianter,

nämligen Lamm, Angus och Lax, gör säkert också sitt till. Och nu till det roligaste av allt. Det har visat sig att gavelexponering ökar försäljningen av Lindströms burgare med - och håll i dig nu - hela 2000%. Och detta utan ett enda öres prissänkning. Totalt i burgarkategorin ökade dessutom marginalen med mer än 5%. Det var alltså

inte helt förvånande när Lindströms burgare blev nominerad till årets bästa kampanj på Dagligvarugalan 2012. Inte särskilt dåligt av en, låt oss säga, nyburgare. Exklusiva burgare har blivit en allt större trend, och samtidigt som det har blivit allt mer rätt att äta gott har vi gjort det allt mer gott att äta rätt.


Steakhouse

! ! ĂŠ n r u lt l i r G Ă–ver 240 hamburgarfester landet runt, och med riktiga grillkockar.


BUTIKSMATERIAL

Rabattkupong

produktcheck

hyllVIPPa

toppskylt 40cm

toppskylt 100cm

svep till frys

nyhetsblad


Steakhouse

ARTIKEL

PRODUKT

VIKT/ KFP

ANTAL KFP/DFP

4526

Angusburgare

452g

4525

Lammburgare

7100

Laxburgare

EAN

ICA

COOP

AXFOOD

12

441770

52046

196477

452g

12

441771

52047

196498

440g

12

NYHET

NYHET

NYHET

OBS! Du glömmer väl inte bort att byta ut pris/hyllkantsetikett för nylistade produkter?

ANTAL

LEV. V. D.


Kund:

Säljare:

Kontakta Lindströms Om det är något du undrar över eller vill berätta för oss så är det bara att ringa eller skriva. Glöm inte att ange vilken produkt det gäller.

Lindströms Sverige AB 681 30 Kristinehamn Tel: 0550-896 00 kontakt@lindstroms.se www.lindstroms.se

Sök din säljare på: Riddargatan 19 114 57 Stockholm www.salessupport.se Tfn: 08-545 810 30

storagecontent32146132lindstroms.seupload_tmp_dirphpYhJmsm  
storagecontent32146132lindstroms.seupload_tmp_dirphpYhJmsm  
Advertisement