Page 1

CATALOGUS

© Brainbox® 2014

België 2014

Plaats zélf uw installaties en bespaar 50 % !

NL


© Brainbox® 2014

WIJ BESTUDEREN UW PROJECT BIJ U THUIS, SAMEN MET U! -2-


ELEKTRICITEIT

Uw project met Brainbox , ®

5 essentiële © verschilpunten , 5 beloften© !

Complete, voorbedrade, en goedgekeurde elektriciteitsinstallatie, voor een uitzonderlijk voordelige prijs ! 4

DOMOTICA Ook naar de toekomst zit u goed met uw domotica-installatie ! 5

SANITAIR

1. WIJ BESTUDEREN UW PROJECT BIJ U THUIS, SAMEN MET U !

Uw gemakkelijke sanitaire installatie ! 6

2. EEN ONBERISPELIJKE SERVICE, EEN EXCLUSIVITEIT VAN BRAINBOX® ! 3. DE GOEDE RAAD VAN UW BRAINBOX® - CONSULENT 4. DE KWALITEIT VAN ONZE MATERIALEN

5. DE INWERKINGSTELLING EN CONTROLE VAN UW INSTALLATIE

VERWARMING Lekker knus in een handomdraai ! 7

VENTILATIE Gezonde lucht in uw woning, zonder energieverlies ! 8

DE + VAN BRAINBOX® Modelappartement, showroom, energiebesparing,... 9

-3-

© Brainbox® 2014


ELEKTRICITEIT

ELEKTRICITEIT ALTIJD EN OVERAL ! Brainbox® garandeert u een veilige installatie, gemakkelijk te plaatsen, zelfs zonder voorkennis van elektriciteit ! > Onze systemen evolueren mee met uw behoeften ; > De verdeelkasten beantwoorden aan de meest recente wettelijke normen. Zij worden gebruiksklaar geleverd (gemonteerd en voorbedraad) en zijn volledig aangepast aan uw specifieke installatie ; > Vereenvoudigde bedradingsschema's, zodat u uw verlichting vanaf verschillende punten kan bedienen, dankzij het gebruik van slechts 2 draden. > Naargelang van het gekozen systeem kan u tot maximaal 9 lichtkringen bedienen met één enkele kabel.

© Brainbox® 2014

Brainbox® stelt u 3 verschillende formules voor : ONE®, HYBRIDE® of FULL®… volledig in functie van uw behoeften en budget !

Onze partners

-4-


DOMOTICA

NB : Dit scherm is enkel beschikbaar met de module HOME CONTROL®.

HET SUMMUM VAN ELEKTRISCH COMFORT ! Brainbox® stelt u 2 domotica-systemen voor die allebei even gemakkelijk en snel te plaatsen zijn. Met hun geavanceerde functies vervullen zij al uw wensen en bieden zij u een uitzonderlijk comfort. Dankzij de module DOMOTIC COMFORT® kan u, op een intelligente en voordelige manier, uw verlichting beheren (bediening van uw verlichting vanaf om het even waar in uw woning -zelfs van op afstand-, bediening van de elektrische rolluiken, commando all off / all on, enz.)

Onze partners

-5-

Meer inlichtingen over onze installaties ? Maak kennis met de Brainbox® app !

© Brainbox® 2014

Met de module HOME CONTROL®, stuurt u al uw systemen aan (verlichting, huishoudtoestellen, alarmsystemen of verwarming) vanaf een aanraakscherm. Bovendien kan u uw systemen van op afstand programmeren en beheren (compatibel met iPhone, iPad en Android).


SANITAIR

DE GEMAKKELIJKE SANITAIRE INSTALLATIE ! Met SANIBOX®, plaatst u zélf alle sanitaire leidingen > zonder bochtstukken, zonder schroefdraad te moeten trekken, geen las- of soldeerwerk > snel, eenvoudig en zonder speciaal gereedschap > zonder één enkele aansluiting in de dekvloer of muren Sanibox®, een sanitaire installatie van hoge kwaliteit, staat voor comfort en uitstekende prestaties ! Bovendien heeft Brainbox® gekozen voor één en dezelfde leverancier voor alle buizen en toebehoren, en dit is voor u uiteraard van het grootste belang, aangezien er zo op alles maar één enkele garantie van toepassing is. Bespaar heel wat geld door uw regenwater te recupereren en/of een waterontharder te plaatsen.

© Brainbox® 2014

• Ons gamma omvat hydrofoorgroepen van uitstekende kwaliteit en een ruime keuze filters. • De waterontharder van het Belgische merk Durlem is DE oplossing in de strijd tegen kalkafzetting.

Onze partners

-6-


VERWARMING

COMFORT IN EEN HANDOMDRAAI ! Om u elke dag opnieuw een aangenaam comfort te garanderen, heeft Brainbox® verschillende verwarmingsinstallaties uitgewerkt. Alles werd speciaal bedacht, zodat u het systeem op een logische en gemakkelijke manier kan plaatsen en het materiaal steeds van prima kwaliteit is. Of u nu kiest voor radiatoren of vloerverwarming, u vindt de geschikte oplossing bij Brainbox®! Verwarmingsketels op stookolie, gas, hybride of een warmtepomp … Waarvoor u ook kiest, wij garanderen u een installatie van hoge kwaliteit die volledig is aangepast aan uw woning.

Onze partners

-7-

Meer inlichtingen over onze installaties ? Maak kennis met de Brainbox® app !

© Brainbox® 2014

In alle gevallen wordt de ingebruikstelling van uw installatie uitgevoerd door een vakman.


VENTILATIE

GEZONDE LUCHT IN UW WONING, ZONDER ENERGIEVERLIES ! Met ons dubbele flux (D) systeem voor Gecontroleerde Mechanische Ventilatie ademt u in uw woning altijd gezonde lucht in, en dit met een minimum aan warmteverlies. De installatie is fluisterstil en beantwoordt aan de normen die uiterlijk in 2020 van kracht zullen worden. Om u de beste kwaliteit te garanderen, zijn onze buizen antistatisch en antibacterieel. Zo bent u absoluut zeker van een gezonde en probleemloze werking, ook op lange termijn.

Š BrainboxŽ 2014

De warmtewisselaar is verkrijgbaar in verschillende vermogens, zodat u het systeem perfect kan afstemmen op uw woning. Vanuit esthetisch oogpunt is het belangrijk te weten dat u voor de buizen kan kiezen tussen een ronde uitvoering (90 mm diameter) en/of platte buizen (52 mm hoog), die zowel in de dekvloer als de muren kunnen worden geplaatst.

Onze partner

-8-


DE + VAN BRAINBOX®

Brainbox®, staat voor ecologisch en economisch verantwoorde systemen

Onze showroom en ons modelappartement In onze demoruimte van 110m² maakt u kennis met ons ruime productengamma en onze materialen. U ontdekt ook het principe van de zelfplaats-systemen en de bekende merknamen waarmee wij samenwerken.

Welke installatie u ook kiest, met Brainbox scoort u tweemaal ! U bespaart op het ogenblik van de plaatsing en, dankzij onze energiezuinige systemen, ook vele jaren daarna. Op die manier draagt u bij tot een groenere planeet ! ®

© Brainbox® 2014

Op de eerste verdieping kan u vervolgens een kijkje nemen in ons modelappartement waar u alle voordelen ontdekt van de Brainbox®-systemen in een gesimuleerde werfomgeving ! In elke kamer kan u zelf vaststellen dat onze systemen wel heel gemakkelijk te monteren zijn !

Vraag nu reeds een offerte aan via onze website: www.brainbox.be !

-9-

Meer inlichtingen over onze installaties ? Maak kennis met de Brainbox® app !


De 5 fases© van uw werf met Brainbox® 1

Thuisbezoek door Brainbox®

2

3

Berekening en offerte

4

Eenvoudig door u zelf te plaatsen

5

Begeleiding

© Brainbox® 2014

PLAATS UW INSTALLATIES EENVOUDIGWEG ZELF EN BESPAAR HEEL WAT…

- 10 -

Tevredenheid


© Brainbox® 2014

…WAT WENST U NOG MEER ? HET COMFORT VAN UW DROMEN, NU BINNEN UW BEREIK !

- 11 -

Meer inlichtingen over onze installaties ? Maak kennis met de Brainbox® app !


U WIL MEER WETEN OVER DE BRAINBOX®-INSTALLATIES ? Technische schema's, supercomplete kits, video's, tips en trucs,… Ontdek nu alles via de Brainbox® app ! &

© Brainbox® 2014 / unpasplusloin.com

Gratis te downloaden bij

Brainbox® ZONING ACHENE, Gorimont 1 - 5590 ACHENE Tel. +32 83 67 78 40 - Fax +32 83 67 80 62 info@brainbox.be - www.brainbox.be

Elektriciteit

Domotica

Sanitair

Verwarming

Ventilatie

Catalogus Belgïe 2014 NL  
Catalogus Belgïe 2014 NL  
Advertisement