Page 1


INHOUD Gerookte zalm

Andere bereidingen

P. 6-9

P. 10-15

Gekookte zalm

Andere gerookte vissoorten

P. 16-19

P. 18-19

Vendsyssel, gisteren en vandaag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Roken & versnijden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Oorsprong . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Gerookte zalm . . . . . . . . . . Gerookte zalm . . . . . . . . Zalmhart . . . . . . . . . . . . Gerookte zalmblokjes . . . . Andere bereidingen . . . . . . . Zalmreepjes . . . . . . . . . . . Plancha . . . . . . . . . . . . Gemarineerde zalm . . . . . . Gemarineerde zalmblokjes . Zalmschijfjes . . . . . . . . . Gekookte zalm . . . . . . . . . . ‘The Hot Smokehouse’ . . . . . Andere gerookte vissoorten .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . .

3 4 5

. . . . . . . . . . . . .

. 6-9 . . 6-7 . . . 8 . . . 9 10-16 10-11 12-13 . . 14 . . 15 . . 16 . . 17 . . 17 18-19

Het assortiment . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

20-22


Geschiedenis Vendsyssel, gisteren en vandaag Kristian Mikkelsen, telg van een Deens vissersgeslacht, belandt in 1883 op 28-jarige leeftijd in Vendsyssel, een streek in het noorden van Denemarken. Hij begint er een handel in zeeproducten die hij de naam Vendsyssel meegeeft. Tot in de jaren 1890 spitst de jonge onderneming zich voornamelijk toe op kreeften. De streek verwerft in die periode zelfs naam in Noord- en Midden-Europa als exportcentrum van het lekkere schaaldier. Het zou echter niet lang meer duren voordat de firma Vendsyssel de kreeften inruilt voor zalm… Via zijn schoonbroer Theodore, die naar de Verenigde Staten was geëmigreerd, verneemt Kristian dat de Amerikanen een nieuwe consumptiewijze voor zalm hebben ontwikkeld… Tot dan toe werd zalm uit de Stille Oceaan immers steevast ingeblikt, maar nu bleek dat je hem ook kon zouten en roken. Deze nieuwe bereidingswijze viel blijkbaar erg in de smaak op het nieuwe continent... Waarom zou de Europese markt er dan ook niet voor te vinden zijn? Kristian en Theodore gaan de uitdaging aan. Vendsyssel vestigt zijn hoofdzetel in Kopenhagen en richt daarnaast ook nog twee Amerikaanse dochterondernemingen op in Seattle en Portland. De rijke visvangst op de Columbiarivier aan de westkust levert de bevoorrading. De zalm wordt ter plaatse gezouten en vervolgens naar Kopenhagen vervoerd, van waaruit hij naar de rest van Europa wordt geëxporteerd, voornamelijk naar Duitsland, waar Vendsyssel trouwens twee rookateliers laat bouwen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog valt het zalmtransport vanuit de Verenigde Staten stil en verslapt de activiteit van Vendsyssel. Vanaf 1919 komen de zaken weer op gang, ook al dooft de Duitse markt tijdelijk uit ten gevolge van de recessie van de jaren 1920. Vendsyssel begint dan ook in andere richtingen te kijken, meer bepaald naar België. Kristian laat hier het allereerste rookatelier van het land optrekken. De gerookte zalm

van Vendsyssel slaat van bij het begin behoorlijk aan bij ons, maar ook in Frankrijk en in Zwitserland. Wanneer Kristian Mikkelsen-Vendsyssel in 1932 op 77-jarige leeftijd overlijdt, laat hij een onderneming van internationaal formaat achter. Zijn zoon, die al nagenoeg tien jaar bij het familiebedrijf betrokken was, neemt de fakkel over als hoofd van de onderneming. De Belgische dochter komt onder leiding van Borge Kehler te staan. Tot op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbarst, gaan de zaken heel goed voor Huis Vendsyssel, niet alleen bij ons maar ook in Frankrijk, waar een nieuwe zetel wordt opgericht in Parijs. Vendsyssel is op dat moment ongetwijfeld de grootste producent van gerookte zalm in heel Europa. Tijdens de Tweede Wereldoorlog blijven de installaties van Vendsyssel als bij wonder gespaard, zowel in Denemarken, in België als in Frankrijk. Er wordt zo goed en zo kwaad als het kan verder gewerkt met zalm afkomstig uit de Baltische Zee. Na de oorlog wordt Amerikaanse zalm een echt luxeartikel waar je harde dollars moet voor neertellen. De zaken vallen sterk terug in Europa, waar de bevolking het moeilijk heeft. Vendsyssel laat de import van zalm uit de Verenigde Staten definitief varen en kiest voor de Noorse, Zweedse en Schotse wateren als bevoorradingsbron. In de jaren 1950, nog steeds onder het dynamische beleid van Borge Kehler, kent Huis Vendsyssel een periode van sterke groei in België, onder meer dankzij de buitengewoon liberale handelsvoorwaarden voor die tijd. Brussel wordt de hoofdzetel van de onderneming. Na de storm van twee wereldoorlogen komt de onderneming in rustiger vaarwater terecht. Familieleden van Kehler nemen de leiding achtereenvolgens over, tot de firma in 2006 wordt overgenomen door de groep Salm Invest. Sindsdien ziet het nieuwe management erop toe dat de waarden en ambachtelijke productiewijzen van meer dan een eeuw oud in ere worden gehouden.

03


Roken & versnijden Vendsyssel zet de werkwijzen van de ambachtelijke visrokers trouw verder, in elke fase van de productie…

Het zouten De vis wordt volledig met de hand gezouten door de ambachtswerkers van Vendsyssel, volgens de technieken van onze voorouders die al sinds1883 worden toegepast. Er wordt gewerkt met droog zout, en voor bepaalde recepten waarvan alleen Vendsyssel het geheim kent, worden er zorgvuldig geselecteerde en gedoseerde kruidenmengelingen aan toegevoegd.

Het roken De vis van Vendsyssel wordt ambachtelijk gerookt boven snippers van beukenhout. Om elk product weer uniek te maken, met zijn eigen smaak en textuur, passen de ambachtslui van Vendsyssel afwisselende rooktechnieken toe (verschil in duur, temperatuur,…): • ‘Traditioneel’ roken, tussen 8 en 12 uur, op ‘Indiaanse’ wijze. De vis wordt aan de staart opgehangen, zodat het vet er langzaam uit kan druipen. Dat verleent de gerookte zalm een drogere, meer authentieke smaak. • ‘Langdurig’ roken: trager (tussen 24 en 48 uur) en zachter, wat de typische vissmaak beter doet uitkomen. • ‘Warm’ roken: de vis wordt op lage temperatuur (60-70°) gebakken, waardoor de vis wel gerookt smaakt maar toch zijn zachte textuur en natuurlijke smaak behoudt.

Het versnijden De ambachtswerkers van Vendsyssel hebben de vis altijd al met de hand versneden. Het is een uiterst fijn precisiewerk waarbij de structuur van het product wordt gerespecteerd. De vis behoudt zijn finesse en subtiele smaak. Dankzij deze handelingen, die al meer dan een eeuw lang worden herhaald, zijn de zalmsneetjes van Vendsyssel zo lang en fijn en laten zij het edele karakter van de vis spreken.


Oorsprong Zalm van Vendsyssel, made in‌

Noorwegen

Met zijn zuivere kustwateren en zijn ongerepte rivieren en fjorden is Noorwegen ideaal geplaatst om zalm van de beste kwaliteit te leveren. Het land is de grootste producent ter wereld, en dat is geen toeval‌

Ierland

De Ierse wateren liggen in een gordel waar een zachte zuidwestenwind waait, opgewarmd door de warme luchtstromen van de Golfstroom. Er heerst dan ook het hele jaar door een gelijkmatig klimaat, precies zoals de zalm het graag heeft. Ierse zalm is opvallend stevig en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit.

Kwekerij Williksen

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor Vendsyssel, ging de onderneming een nauw samenwerkingsverband aan met kwekerij Williksen. Deze viskwekers zijn al sinds 1883 vertrouwd met de Noorse visserijtradities en de watercultuur.

msc KEURMERK

Schotland

Het zoute water van de onstuimige Schotse kusten en het buitengewoon pure water van de rivieren die vanaf de toppen van de besneeuwde Hooglanden naar beneden razen, verlenen de Schotse zalm zijn unieke smaak en textuur. Echte liefhebbers gaan voor deze variant.

Wilde zalm

Wilde zalm wordt in de Atlantische Oceaan of in de Baltische Zee gevangen. Hij heeft niet alleen een typische smaak, fijn en geraffineerd, maar ook een aparte textuur en unieke kleur. Deze bijzonderheden dankt hij aan zijn volledig natuurlijke en wilde voeding.

Williksen ligt in het hartje van de fjorden, in het midden van de Noorse kust op het eiland Vikna. De viskwekerij is schitterend gelegen op een terrein dat bijzonder gunstig is voor het kweken van zalm.

Vendsyssel maakt er een erezaak van samen te werken met visserijen die het MSC keurmerk ("Marine Stewardship Council") dragen. Het MSC keurmerk wordt op basis van uiteenlopende criteria toegekend aan visserijen die het ecosysteem van de zee respecteren en zorgen voor de instandhouding van de vissoorten.

05


Gerookte zalm

Gerookte zalm De smaak van traditie‌

"Traditioneel" roken, zoals de Indianen het ook al deden. De vis wordt aan zijn staart opgehangen tijdens het roken‌

Voor het gebruiksgemak wordt een plastic film tussen de lange, fijne sneetjes zalm gelegd.


Vendsyssel: knowhow sinds 1883‌ Vendsyssel betrekt zijn zalm uit de Baltische Zee en de Atlantische Oceaan. Meteen na de vangst wordt hij gezouten, gerookt en versneden volgens de ambachtelijke methoden die onze visrokers al meer dan een eeuw van generatie op generatie doorgeven. De zalm wordt volledig met de hand gezouten, waarna hij ambachtelijk wordt gerookt boven snippers beukenhout. Vervolgens wordt hij met de hand versneden. Het is een precisiewerkje dat lange, fijne sneden oplevert die de structuur van het product respecteren en het fijne vlees en de subtiele smaak beter tot hun recht doen komen.

Zouten, roken en versnijden: drie stappen die op ambachtelijke wijze worden uitgevoerd door de medewerkers van Vendsyssel – precies zoals onze voorouders het ook al in 1883 deden.

07


Gerookte zalm

Zalmhart

Gerookte zalm op zijn best…

Zalmhart: versneden, bij het aperitief of als tapas!

Zalmhart uit één stuk

Het smakelijkste deel… Het zalmhart is het zachtste, vlezigste deel van de vis dat het edele, verfijnde karakter ervan helemaal tot zijn recht doet komen. Zalmhart – uit één stuk of verticaal doorgesneden – bekoort de fijnste lekkerbekken als voorgerecht. Ook heerlijk op een toast bij het aperitief of als verfijnde tapas.


Gerookte zalm

Gerookte zalmblokjes "Hapklare" zalm!

Als tapas

In een pastagerecht

Of in een gemengd slaatje

Makkelijk, snel en lekker! Vendsyssels gerookte zalmblokjes zijn fris en licht. Zij bieden een waaier aan heerlijke variatiemogelijkheden. Als aperitiefhapje of als tapas, in pastabereidingen, soufflés, gemengde slaatjes of ook nog als ingrediënt in een zalmtartaar… Laat uw culinaire verbeelding de vrije loop!

09


Andere bereidingen

Zalmreepjes Voor de fantasierijke keuken

Een verfijnde elegante ring…

Verrijkt met een smaakvolle verbeelding…

Uit een omslag van zachte parfums en uitnodigende smaken…

Sierlijk vastgesnoerd…

Een verfrissend lintje…

Een explosie van kleuren


Natuur, dille, dille & citroen, tandoori, mosterd & hazelnoot, truffels & Champagne, citrus, 5 bessen bieslook Verwen uw smaakpapillen!

Zoveel variaties… De zalmreepjes van Vendsyssel zijn lichtjes gerookt en gemarineerd. We ontdekken er nieuwe manieren mee om van zalm te genieten. Hun verfijnde karakter laat zich moeiteloos met tal van smaken combineren – tot groot genoegen van keukenprinsessen en lekkerbekken! Met de zalmreepjes van Vendsyssel kunt u alle kanten uit in de keuken: traditioneel of verrassend nieuw… maar altijd weer overheerlijk.

11


Andere bereidingen

Plancha Zalm op de grill


Op de steengrill

In de pan

Op de grill of op de barbecue

Verfijnd en evenwichtig… Dit vernieuwende product past helemaal in de tijdsgeest. "Plancha" zalmfilets zijn geknipt voor consumenten die graag een verfijnde, evenwichtige maaltijd op tafel brengen. Vendsyssels "Plancha" zalm is lichtjes gezouten en gerookt. Je kan hem kort grillen op een hoog vuur (barbecue, steengrill, grill, in de pan…) zonder vetstoffen. Met zijn hoge Omega-3 gehalte is hij een weldaad voor de gezondheid. Om de tafelgeneugten af te wisselen, biedt Vendsyssel zijn "Plancha" filets in drie varianten aan: natuur, met vijf bessensoorten of met dille. Drie smaken… Telkens even lekker!

13


Andere bereidingen

Gemarineerde zalm Een sneetje originaliteit!

Authentiek en oorspronkelijk… Vendsyssels gemarineerde zalm is een verse zalm – niet gerookt dus – gemarineerd volgens oorspronkelijke recepten waarin de authentieke zalmsmaak wordt gecombineerd met originele ingrediënten die evenwel geen weerslag hebben op de zachte, romige textuur van de vis. Ideaal als koud voorgerecht, vergezeld van een fris slaatje!


Andere bereidingen

Gemarineerde zalmblokjes Zalm‌ anders!

Ga (opnieuw) op ontdekking! Met het assortiment gemarineerde zalmblokjes van Vendsyssel verlaat u de platgetreden paden van de klassieke bereidingen. Tijd om nieuwe pistes te ontdekken en kennis te maken met een origineel smakenpalet. De oorspronkelijk rauwe zalmblokjes worden lichtjes gegaard in de met azijn aangemaakte marinade. Door met blokjes te werken, hebt u oneindig veel variatiemogelijkheden voor uw gerechten. Gebruik ze bijvoorbeeld als onverwachte zalmtoets bij het aperitief of tijdens het tapasuurtje.

15


Andere bereidingen

Zalmschijfjes Praktisch en apart!

Gerookte zalmschijfjes met geitenkaas: smeuïg én zacht De gerookte zalmschijfjes met geitenkaas zijn bereid met geurige topproducten boordevol smaak. Zij horen thuis in een assortiment supermakkelijke, verfijnde maaltijden. Gewoon even opwarmen in de pan en opdienen met een fris slaatje en een goed glas wijn. En dan… Genieten maar! De smeuïge gerookte zalm en de zachte geitenkaas vormen een onverwachte maar meer dan geslaagde combinatie.


Gekookte zalm

The Hot Smokehouse Een sublieme smaak!

Warme gerookte zalm, kan het n贸g lekkerder? Het assortiment "The Hot Smokehouse" is een nieuwe generatie visbereidingen, verkregen op basis van een exclusief, warm rookproces. Het roken sublimeert de smaak van de vis en verleent hem een opmerkelijk fijne geur, terwijl zijn smeu茂ge textuur bewaard blijft. "The Hot Smokehouse" visbereidingen worden zowel warm als koud gegeten - handig en praktisch, zowel om op te dienen als om op te eten.

17


Andere gerookte vissoor ten

Andere gerookte vissoorten Een variatie van smaken

Gerookte tonijn

Gerookte heilbot

Gerookte marlijn

Gerookte botervis


Gerookte tonijn

De geelvintonijn (Albacore) wordt gevangen op volle zee, in de Indische Oceaan ter hoogte van Indonesië om precies te zijn. Hij is bijzonder geschikt om te roken. De vis wordt volledig met de hand gezouten volgens de aloude methode die de ambachtslieden van Vendsyssel al sinds 1883 toepassen. Vervolgens laat men de tonijnfilets een hele tijd rusten; pas nadien worden ze boven het houtzaagsel gerookt. Tijd en passie – dat zijn de sleutelwoorden in een bereidingsproces dat een weergaloze smaak oplevert… Om te (her)ontdekken en mateloos van te genieten!

Gerookte heilbot

LDe heilbot is een wilde vissoort die in de koude IJslandse wateren leeft, in het noordoosten van de Atlantische Oceaan. De heilbotfilets van Vendsyssel worden eerst ingezouten met grof zout en vervolgens langzaam gerookt boven geurig houtzaagsel. Deze ambachtelijke methode haalt de fijne smaak van de vis naar boven en benadrukt zijn zachte en tegelijk enigszins knapperige textuur.

Gerookte botervis

Botervis wordt gevangen in de tropische wateren van de Stille Zuidzee. Gezouten en vervolgens ambachtelijk gerookt heeft hij een unieke smaak en textuur, verrassend zacht en mals. Al even opmerkelijk als de beige kleur van het visvlees…

Gerookte marlijn

Marlijn wordt in het warme water van de Indische Oceaan gevangen. De ambachtsmensen van Vendsyssel zouten en roken de vis volgens een methode die zijn smeuïge textuur en verfijnde smaak vrijwaart. In een koude schotel met tropische vissoorten mag gerookte marlijn niet ontbreken. Hij smaakt voortreffelijk op een toast, of gewoon vergezeld van enkele frisse slablaadjes.

Alle gerookte vissoorten van Vendsyssel worden in hun geheel aangeboden, in de vorm van filets of met de hand in plakjes versneden.

19


Gerookte zalm Het versnijden

Het roken

Oorsprong

Gewicht

UGD

-

Traditionneel opgehangen

Noorwegen

0,9-1,2 KG / 1,2-1,5 KG

21 d

Handgesneden gerookte zalm op "Indiaanse wijze"

Handgesneden

Traditionneel opgehangen

Noorwegen

0,9-1,2 KG / 1,2-1,5 KG

21 d

Handgesneden gerookte zalm

Handgesneden

Traditionneel

Noorwegen

150 G

21 d

Klassiek

Half-lang

Noorwegen

250 G / 1 KG

21 d

-

Traditionneel

Noorwegen

250 G / Âą 400-500 G

21 d

Verticaal

Traditionneel

Noorwegen

250 G

21 d

Machinaal Gesneden

Traditionneel

Noorwegen

250 G / 500 G

21 d

Geheel gerookte zalm

-

Langdurig

Noorwegen, Schotland

1,8-2,5 KG

28 d

Geheel en opgemaakt gerookte zalm

-

Langdurig

Noorwegen, Schotland

1,8-2,5 KG

28 d

Gesneden gerookte zalm

Handgesneden

Langdurig

Noorwegen, Schotland

150 G / 500 G / 1,8-2,5 KG

28 d

Gesneden en opgemaakt gerookte zalm

Handgesneden

Langdurig

Noorwegen, Schotland

1,8-2,5 KG

28 d

-

Langdurig

Oostzee

1,8-2,5 KG

28 d

Gesneden gerookte wild zalm

Handgesneden

Langdurig

Oostzee

150 G / 1,8-2,5 KG

28 d

Gesneden en opgemaakt gerookte wild zalm

Handgesneden

Langdurig

Oostzee

1,8-2,5 KG

28 d

GEROOKTE ZALMFILETS Geheel gerookte zalm op "Indiaanse wijze" HANDGESNEDEN GEROOKTE ZALM

MACHINAAL GESNEDEN GEROOKTE ZALM Viking ZALMHART Geheel Geheel gerookte zalmhart Gesneden Gesneden gerookte zalmhart ZALMBLOKJES Gerookte zalmblokjes GEROOKTE ZALM (LANGDURIG GEROOKT) Geheel

Gesneden

GEROOKTE WILD ZALM (LANGDURIG GEROOKT) Geheel Geheel gerookte wild zalm Gesneden

ACCESSOIRES

Boite en bois

Boite Vendsyssel

Boite Smoked Salmon


Andere bereidingen Het versnijden

Het roken

Oorsprong

Gewicht

UGD

Geheel gemarineerde zalm met dille

-

Licht

Noorwegen

0,9-1,2 KG

14 d

Geheel gemarineerde zalm met koriander

-

Licht

Noorwegen

0,9-1,2 KG

14 d

Geheel gemarineerde zalm met truffels en champagne

-

Licht

Noorwegen

0,9-1,2 KG

14 d

Voorgesneden gemarineerde zalm met dille

Handgesneden

Licht

Noorwegen

0,9-1,2 KG

14 d

Voorgesneden gemarineerde zalm met koriander

Handgesneden

Licht

Noorwegen

0,9-1,2 KG

14 d

Voorgesneden gemarineerde zalm met truffels en champagne

Handgesneden

Licht

Noorwegen

0,9-1,2 KG

14 d

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmreepjes met dille

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmreepjes met tandoori

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmreepjes met mosterd en hazelnoten

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmreepjes met truffels en champagne

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmreepjes met citroen

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmreepjes met 5 bessen

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmreepjes met dille en citroen

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmreepjes met bieslook

Verticaal

Licht

Noorwegen

140 G / 500 G

14 d

Gemarineerde zalmblokjes - tomaten en basilicum

Machinaal Gesneden

-

Noorwegen

200 G / 1 KG

30 d

Gemarineerde zalmblokjes - dille

Machinaal Gesneden

-

Noorwegen

200 G / 1 KG

30 d

Plancha - Natuur

Verticaal

Licht

Noorwegen

160 G / 250 G

18 d

Plancha - 5 bessen

Verticaal

Licht

Noorwegen

160 G / 250 G

18 d

Plancha - Dille

Verticaal

Licht

Noorwegen

160 G / 250 G

18 d

Gerookte zalmschijfjes met geitenkaas

-

-

-

90 G

14 d

Gerookte zalmschijfjes met geitenkaas + pijnboompitjes en olie in een snackschaaltje

-

-

-

60 G + pijnboompitjes en olie

14 d

GEMARINEERDE ZALM GEHEEL GEMARINEERDE ZALM

VOORGESNEDEN GEMARINEERDE ZALM

ZALMREEPJES ... VAN GEROOKTE ZALM Gerookte Noorse zalmreepjes ... VAN GEMARINEERDE ZALM

GEMARINEERDE ZALMBLOKJES

PLANCHA 160 G (MAP) EN 250 G (MVC)

GEROOKTE ZALMSCHIJFJES MET GEITENKAAS

21


Gekookte zalm Het versnijden

Het roken

Oorsprong

Gewicht

UGD

-

Warm gerookt

Noorwegen

150 G / 400 G

14 d

HOT SMOKED Warm jerookte zalm

Andere gerookte vissoorten Het versnijden

Het roken

Oorsprong

Gewicht

UGD

Geheel heilbotN FUME TRANCHE MA

-

Traditionneel

Groenland

0,9-1,2 KG

21 d

Geheel bottervis

-

Traditionneel

Stille Oceaan

0,9-1,2 KG

21 d

Geheel tonijn

-

Traditionneel

Thailand

0,9-1,2 KG

21 d

Geheel marlijnHE MACHINE

-

Traditionneel

Vietnam

0,9-1,2 KG

21 d

Voorgesneden heilbotNMON

Handgesneden

Traditionneel

Groenland

150 G / 500 G / 0,9-1,2 KG

21 d

Voorgesneden bottervis

Handgesneden

Traditionneel

Stille Oceaan

150 G / 0,9-1,2 KG

21 d

Voorgesneden tonijn

Handgesneden

Traditionneel

Thailand

150 G / 0,9-1,2 KG

21 d

Voorgesneden marlijnH

Handgesneden

Traditionneel

Vietnam

150 G / 0,9-1,2 KG

21 d

ANDERE GEROOKTE VISSOORTEN GEHEEL

VOORGESNEDEN


23


Om meer te weten over onze producten, neem snel contact met ons op!

MAISON VENDSYSSEL Avenue de Lambusart, 11 - 6220 Fleurus – Belgique Tél. : + 32 71 816 180 - Fax : + 32 71 810 376 Contactpersonen: Michel Fontinoy – Sales Manager : + 32 495 874 430 michel.fontinoy@salminvestgroup.be

Karel Care – Sales : + 32 473 838 182 karel.care@salminvestgroup.be

www.vendsyssel.be

unpasplusloin.com

Philippe Picalausa – Sales : +32 495 279 205 philippe@salminvestgroup.be

Vendsyssel Catalogus NL  

Vendsyssel, made in excellence * français - * nederlands - * english Excellence since 1883 Vendsyssel staat voor een heel gam...

Advertisement