Issuu on Google+

JUST IMAGINE...


Playtop Street – et unikt koncept i en interaktiv belægning. Et udendørs område der fysisk og mentalt stimulerer og udfordrer enkeltpersoner eller grupper af både børn, unge og voksne – for alle i alderen 1-101. Playtop Street er en oval Playtop gummibelægning indeholdende 12 unikke satellitter. Ved enten at træde på eller blot berøre satellitterne, afgiver de hver især en række forskellige lyde samt lys i flere farver. Playtop Street indeholder fem standard aktivitetsspil og egner sig til såvel individuelt brug som til én mod én, hold mod hold eller leg i grupper. Playtop Street er lavet af genbrugsmaterialer fra brugte sportssko og udtjente bus- og lastbildæk – hvilket understreger Playtop´s engagement og miljømæssige ansvarlighed i henhold til bæredygtighed og genanvendelse.


Ét areal Én investering Hundredevis af muligheder


EN NY MÅDE AT LEGE PÅ

Sjov

Spænding

Lykke

LEG

Playtop Street er både sjov og spændende at lege på – man kan slet ikke få nok! Hvin

Grin

Spillene bliver automatisk mere og mere udfordrende i takt med at deltagernes spilfærdigheder forbedres – dag efter dag, uge efter uge. Det handler om udfordringer!


LET’S HAVE FUN


EN NY MÅDE AT VÆRE SAMMEN PÅ Interaktion

Aktiv og passiv deltagelse

Alle aldre

SOCIAL

Playtop Street passer ind i ethvert miljø og tilgodeser alle aldersgrupper Der er ingen indbyggede aldershindringer – børn, teenagers, voksne og ældre kan lege sammen og lære af hinanden.

Frihed

Nye venskaber

Playtop Street er også perfekt som mødested for venner der gerne vil “hænge ud”, sludre eller udfordre hinanden til en dyst. Playtop Street er stedet hvor du kan møde nye venner og hvor sjov, teamwork og strategi er nogle af nøgleordene henimod gode sociale kompetencer.


LET’S PLAY TOGETHER


www.playtopstreet.com


EN NY MÅDE AT MOTIONERE PÅ

Forbrænd kalorier

Stimuler hjerne og hjerte

Helbred

Det er et unikt område der tilpasser sig alle aldersgruppers behov og evner. Playtop Street virker yderst motiverende på børn og stimulerer deres energiforbrug – de har det så sjovt og er så opslugte af de fysiske og mentale udfordringer at de rent faktisk glemmer at de motionerer.

MOTION

Høj eller lav intensitet

Playtop Street er ideelt for energiske børn og aktive voksne.

For den ældre generation giver Playtop Street fantastisk mulighed for fortsat at føle sig aktiv og godt tilpas - og måske endda yngre. Konkurrence

Ingen er for gammel til Playtop Street - Det er brugernes eget aktivitetsniveau der bestemmer sværhedsgraden, og i takt med at fortroligheden og kompetencerne øges, stiger også hastighed og intensitet.


LET’S MOVE


EN NY MÅDE AT LÆRE PÅ

Undervisningsværktøj

Samarbejde og teamwork

Kreativitet

Læring

Strategi

Rytmer og lyde

Playtop Street inviterer klassen udenfor hvor undervisningen foregår i bevægelse – også matematik og geografi. Krop og hjerne fungerer bedst når de arbejder sammen og Playtop Street får deltagerne til at tænke, koordinere, løse opgaver og udvikle teamwork samtidig med at de er fysisk aktive. Børn kan arbejde sammen og anvende Playtop Street som en Platform til at opfinde nye lege, spil og undervisningsværktøjer. Playtop Street er en ideel mulighed for at udfordre vennerne, de andre klasser – og naturligvis lærerne!


trus eos et birferum defai ullabor tieatem esci sit qui ide tinet, ulla.

LET’S LEARN


PROFIL Playtop Street: Måler 11x6 meter. Er ideel til skoler, børnehaver, forlystelsesparker, sportsforeninger og offentlige rum. Indeholder 51 M2 stødabsorberende helstøbt Playtop gummibelægning. Leveres med 5 aktivitetsspil – Speed, Battle, Impact, Chaser og Tennis. Brugere kan selv lave deres egne lege med lys og lyd. Leveres i alle vore stardardfarver samt skræddersyede farveblandinger. Sponsorlogoer, navne og designs kan indkorporeres i belægningen. Anvender 24V satellitter – hver satellit med egen processor uden behov for kostbar central server. Behøver blot standard 230V strømforsyning. Findes også i solog vindenergiudgaver. Leveres som ét aktivitets-/legeområde inklusiv Playtop gummibelægning, satellitter og installation. Leveres af Playtop og Playtop partnere der idag er førende på verdensplan indenfor legebelægninger i helstøbt gummi. Playtop har til dato installeret mere end 2 millioner kvadratmeter i mere end 50 lande verden over. Playtop representeres globalt set af 35 professionelle samarbejdspartnere, alle med geografisk eksklusivitet.


TEKNISK SET


www.playtopstreet.com www.playtop.com

Playtop速 and Playtop Street速 are registered trademarks of Playtop Licensing Limited.


Playtop Street