Page 1

STRAND Høst 2013


NYHETER -Trykk med geit og hest -Julemotiv med flettet hjerte og reinsdyr -Gavepapir -Skjerf -Nye tekstiler: Putetrekk, løpere, forklær -Lavere pris på linhåndklær

Styling og foto av forside og denne siden: Beate Hemsborg


MILJØVENNLIG DESIGN -som får deg til å smile

Vi er opptatt av at produktene våre skal være bærekraftige og tenker miljø i alle ledd. -Tekstilene vi bruker er lin som er dyrket i Litauen. Konvensjonelt dyrket lin er litt mer miljøvennlig enn økologisk bomull. (Kilde: Grønn hverdags nettsider.) -Tekstilene er sydd i Litauen og fraktes derfor forholdsvis kort vei. -Produktene trykkes for hånd i Mjøndalen. -Vi trykker med vannbasert farge. -Vi legger vekt på at produktene skal holde en høy kvalitet og vare lenge. Det er et mål at våre miljøvennlige produkter skal erstatte mindre bærekraftig produserte tekstiler og papir. -Gavepapiret er trykket på miljøtrykkeri i Tyskland. Papiret er sertifisert klimanøytralt og er resirkulerbart. -Innpakning av produktene holdes på et minimum.


HUSDYR Koselige og populære trykk med husdyr, overført fra foto. Ku, høne, katt, hest og geit. Disse motivene kan trykkes på puter, løpere, håndklær forklær og kafeforklær.

Styling og foto: Marcela Recondo


Styling og foto: Beate Hemsborg

Håndklær, puter, løpere, forklær

HUSDYR


PEONER

TALL

FJÆR


EGET MOTIV? Det er mulig å spesialbestille produkter med eget trykk til butikker, bedrifter, museum eller andre. Det blir da en kostnad for trykkerammen som må lages spesielt for ditt motiv. Ønskes flere farger kan det være nødvendig å lage flere rammer. Ikke alle motiver egner seg til silketrykk for hånd, men send et bilde eller en skisse, så ser vi på det og gir tilbakemelding! Ta kontakt for vurdering og pris: ustrand@online.no (Vi har dessverre ikke t-skjorter i høst.) Setra Sigdal 4H-seter har bestilt eget trykk fra Strand.


Jul Styling og foto: Beate Hemsborg


Styling og foto: Beate Hemsborg


Styling og foto: Beate Hemsborg


Styling og foto: Beate Hemsborg


Styling og foto: Beate Hemsborg


Gavepapir

Styling og foto: Beate Hemsborg


GAVEPAPIR Styling og foto av alle bilder her unntatt nederst til høyre: Beate Hemsborg

Foto: Unni Strand


Skjerf

Styling og foto: Beate Hemsborg


SKJERF Naturfarget sirkelskjerf med gråsort trykket fjær. Sort søm.

Naturfarget sirkelskjerf med hvit trykket fjær. Natur søm.

Hvitt sirkelskjerf med gråsort trykket fjær. Hvit søm.

Naturfarget sirkelskjerf med rustrød trykket fjær. Natur søm.

Naturfarget sirkelskjerf med gråsorte tall. Sort søm.

Hvitt sirkelskjerf med gråsorte tall. Neonrosa søm.

Naturfarget sirkelskjerf med gråsort trykket fjær. Hvit søm.

Styling og foto: Beate Hemsborg


STRAND tekstildesign ble etablert i 2011og drives av Unni Strand med god hjelp fra kjæresten, Tom Ivar Otterlei. Vi holder til i Mjøndalen og trykker egne design med silketrykk for hånd. Produktene våre har fokus på kvalitet og er gode for miljøet. Vårt miljøengasjement er drivkraften bak produktene vi lager og vi leter etter de mest bærekraftige løsningene i alle ledd.

Motiver Vi elsker dyr og natur! Derfor har mange av motivene våre fokus på dette. Bondegårdsdyr fra foto er populære motiver, men vi har også andre trykk inspirert av naturen, som fjær og peoner. Vi er fornøyde hvis vi får deg til å smile!

Om Strand

Silketrykk på miljøvennlige tekstiler

Kontakt: Strand tekstildesign Vinkelgata 5 3050 Mjøndalen Nettside: strandtekstildesign.no Email: ustrand@online.no Telefon: 93644363

Foto: Thorbjørn Tandberg

Profile for Unni Strand

Brosjyre STRAND høst 2013  

Brosjyre STRAND høst 2013  

Advertisement