Page 1

POSTGRAUS

La universitat pĂşblica de la Catalunya sud


Crea el teu futURV La Universitat Rovira i Virgili és la universitat pública de la Catalunya Sud Som una universitat jove i dinàmica al servei de les necessitats de la societat, oberta al món i alhora amb una estreta relació amb el teixit socioeconòmic de l’entorn. El nostre objectiu és oferir-te la millor formació perquè amb la teva motivació i la nostra expertesa puguis crear el futur que desitges. I tu, com t’imagines el teu futURV?

En 25anys ens hem posicionat entre les millors universitats del món

Universitat Rovira i Virgili

www.urv.cat


FutURV és aprendre de forma participativa i propera

FutURV és augmentar les teves oportunitats laborals

T’oferim un tracte personalitzat, grups reduïts, tutories individuals de seguiment i una relació propera amb el professorat. Tindràs una formació transversal en què, a més de dominar els continguts específics de la titulació, adquiriràs altres coneixements i habilitats útils per al teu futur professional, com treballar en equip, aprofitar al màxim les noves tecnologies, comunicar adequadament en diferents contextos i resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora.

Els plans d’estudi estan dissenyats tenint en compte les últimes tendències socials de cada sector, a fi que adquireixis les competències més útils per donar un impuls a la teva carrera professional. Tots els màsters t’ofereixen la possibilitat de fer una estada de pràctiques en empreses i institucions del sector. Si estàs treballant, podràs triar entre una àmplia oferta de programes professionalitzadors dissenyats per facilitar-te la possibilitat de compaginar els estudis amb la teva feina actual.

FutURV és fer recerca capdavantera La URV s’ha posicionat com la segona universitat de l’Estat amb més impacte de recerca, segons l’edició 2014 del SCImago Institutions Rankings. Més de 1.000 investigadors organitzats en 142 grups de recerca, en col·laboració amb altres institucions internacionals, treballen per fer avançar el coneixement i donar resposta als reptes de la nostra societat.

FutURV és gaudir d’una formació de qualitat Amb només 25 anys hem aconseguit posicionar-nos en els rànquings internacionals entre les millors universitats del món:

· El FutURV és obrir-se al món

rànquing de la revista Times Higher Education ens ha reconegut com una de les 100 millors universitats del món de menys de 50 anys d’història i la quarta universitat amb més qualitat de l’Estat espanyol.

· El prestigiós Rànquing Acadèmic de les Tenim una clara orientació internacional. En els darrers anys la URV ha experimentat un creixement continu del nombre de projectes, activitats, professors i estudiants internacionals. El 28% dels estudiants de màster universitari i doctorat són internacionals, principalment de l’Amèrica Llatina, la Unió Europea i Àsia.

Universitats del Món (ARWU), conegut com a Rànquing de Xangai, ens situa entre les 500 millors del món.

Som referents internacionals en la docència i la recerca en els àmbits de la química i l’energia, la nutrició i la salut.


Màsters Universitaris

T’oferim més de 200 beques específiques per a estudiants de màster

Especialització professional i iniciació a la recerca Arts i Humanitats

Mod

ECTS Anglès

Arqueologia Clàssica

i

P

90

Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana

i

P

120

Ciència Cognitiva i Llenguatge

i

P

60

Ensenyament de Llengües: Espanyol com a Llengua Estrangera

P

60

Ensenyament i Adquisició de l'Anglès com a Llengua Estrangera / Segona Llengua

SP

60

√ √

Identitat Europea Medieval

i

V

60

Música com a Art Interdisciplinària

i

P

60

Traducció Professional Anglès-Espanyol

SP

60

Ciències

Mod ECTS Anglès

Begudes Fermentades

P

60

P

120

Genètica, Física i Química Forense

P

60

Síntesi, Catàlisi i Disseny Molecular

P

60

P

60

Erasmus Mundus en Innovació i Enoturisme (WINTOUR)

Tècniques Cromatogràfiques Aplicades

i

i

√ √


Ciències de la Salut

Mod ECTS Anglès

Ciències del Sistema Nerviós: Neurotoxicologia, Neuropsicofarmacologia, Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica i Neurorehabilitació

i

SP

60

Condicionants Genètics, Nutricionals i Ambientals del Creixement i del Desenvolupament

i

SP

60

Envelliment i Salut

SP

60

Investigació en Ciències de la Infermeria

P

60

Neurociències

i

P

60

Nutrició i Metabolisme

i

P

60

P

90

Psicologia General Sanitària Ciències Socials i Jurídiques

Mod ECTS Anglès

Advocacia

P

90

Anàlisi i Gestió del Territori: Planificació Governança i Lideratge Territorial

i

SP

60

Antropologia Mèdica i Salut Global

i

SP

120

Antropologia Urbana, Migracions i Intervenció Social

SP

90

Comunicació Estratègica en la Societat del Risc

P

60

Direcció d'Empreses

P

60

Dret Ambiental

V

120

Dret de l'Empresa i de la Contractació

P/V 60

Emprenedoria i Innovació

P i P/V

Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania

60 90

Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes

P

60

Gestió de Destinacions Turístiques

SP

60

Gestió d'Empreses Tecnològiques

P

60

Mercats Internacionals

P

60

Prevenció de Riscos Laborals

SP

60

Sistema de Justícia Penal

i

SP

60

Tecnologia Educativa: E-learning i Gestió del Coneixement

i

V

60

Enginyeria i Arquitectura

Mod ECTS Anglès

Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica

P

90

V

60

P/V

60

Enginyeria i Tecnologia dels Sistemes Electrònics

P

60

Enginyeria Industrial

P

120

Enginyeria Química

P

90

i

Enginyeria Computacional i Matemàtica Enginyeria de la Seguretat Informàtica i Intel·ligència Artificial

Enginyeria Termodinàmica de Fluids

i

P

60

Intel·ligència Artificial

i

P

90

P

60

V

60

Nanociència, Materials i Processos: Tecnologia Química de Frontera i

Seguretat de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions Nou màster pendent de verificació

Erasmus Mundus

i

Interuniversitari

P= Presencial

V= Virtual

SP= Semipresencial


Màsters Universitaris Inscripció i Informació acadèmica Preinscripció Pots fer la preinscripció a través de la pàgina web www.urv.cat/masters La preinscripció comença el dia 1 de març i finalitza el 21 de juliol de 2017. Si resten places vacants, s’obre un nou període de preinscripció de l’1 al 19 de setembre de 2017. Aquest tràmit té un cost de 30 €. Si ets estudiant d’últim curs de Grau pots fer la preinscripció abans de finalitzar el curs. Matrícula Els estudiants admesos al màster s’hi poden matricular a partir del mes de juliol. Durada Els màsters universitaris tenen una durada variable d’entre 1 i 2 anys, en funció dels nombre de crèdits ECTS (*). 60 ECTS: 1 any. 90 ECTS: 1,5 anys. 120 ECTS: 2 anys. Preu i modalitats de pagament Per calcular el preu d’un màster has de tenir en compte el nombre de crèdits ECTS que matricules (un curs acadèmic a temps complet són 60 ECTS). A més, cal afegir les taxes acadèmiques que s’han d’abonar cada curs acadèmic (150 €, aproximadament). El màxim per crèdit fixat per la Generalitat de Catalunya per al curs 2016-17 és de 46 €, per la qual cosa un curs de màster a temps complet té un preu aproximat de 2.910 € Aquest preu pot variar per al curs 2017-18. L’abonament de l’import de la matrícula es pot fraccionar en tres pagaments Beques, ajuts i préstecs Anualment, la URV convoca més de 200 beques pròpies per als estudiants de màster universitari. També hi ha altres institucions que ofereixen beques, ajuts i préstecs, com ara l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Per obtenir més informació sobre les beques disponibles, consulta la web www.urv.cat/masters * El crèdit ECTS és la unitat que utilitzen totes les universitats de l’EEES i que serveix per mesurar la dedicació de l’estudiant a una determinada assignatura. A la URV cada crèdit equival a 25 hores de dedicació, tenint en compte tant el treball presencial a l’aula com el treball autònom.


Doctorat Formació en recerca Com a referents internacionals en recerca, posem al teu abast una àmplia oferta que et permetrà desenvolupar la carrera investigadora en l’àmbit de coneixement que desitgis i incorporar-te en algun dels nostres 142 grups de recerca. Creiem fermament que el futur de la recerca és en el talent jove. Per això posem al teu abast ajuts i contractes predoctorals propis que et permetran finançar els estudis de doctorat. Arts i Humanitats Antropologia i Comunicació Arqueologia Clàssica Ciència Cognitiva i Llenguatge Erasmus Mundus en Quaternari i Prehistòria Estudis Humanístics Ciències Ciència i Tecnologia Química Enologia i Biotecnologia Ciències socials i jurídiques Ciutat, Territori i Planificació Sostenible Dret Economia i Empresa Estudis de Gènere: Cultures, Societats i Polítiques Tecnologia Educativa Treball Social Turisme i Oci Ciències de la salut Biomedicina Infermeria i Salut Neurociències Nutrició i Metabolisme Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada Salut, Psicologia i Psiquiatria Enginyeries Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Seguretat Enginyeria Termodinàmica de Fluids Mecànica de Fluids Nanociència, Materials i Enginyeria Química Tecnologies per a Nanosistemes, Bioenginyeria i Energia Trobaràs més informació a: www.doctor.urv.cat

Som la segona universitat de l’Estat amb més impacte en recerca


Títols Propis de Postgrau

Programes dissenyats per compaginar els estudis amb la teva feina

Màsters i Diplomes de Postgrau per a la teva professionalització Ciències Socials i Jurídiques

Mod

ECTS

Inici

Preu

P

60

Oct

6.900 €

Diploma de Postgrau en Creació de Continguts per a Televisió

P

30

Oct

3.800 €

Diploma de Postgrau en Producció i Realització de Continguts per a Televisió

P

30

Feb

3.800 €

Diploma de Postgrau en Mediació

SP

30

Sep

2.400 €

Diploma de Postgrau en Gestió de Personal al Servei de les Entitats Locals

P

30

Oct

2.250 €

Diploma de Postgrau en Gestió Gerencial Local. Funció Directiva

P

30

Oct

2.000 €

Diploma de Postgrau en Gestió Pública de la Seguretat Local

P

30

Oct

2.200 €

Diploma de Postgrau en Salut Mental Col·lectiva: Dispositius i Eines per a l'Elaboració de Processos Participatius en Salut Mental UOC-URV

V

30

Oct

2.550 €

Diploma de Postgrau en Salut Mental Col·lectiva

SP

30

Oct

2.150 €

Diploma de Posgrado en Salud Mental Colectiva (edició Madrid)

P

30

Oct

2.250 €

Diploma de Postgrau en Assessorament Jurídic Laboral

P

30

Oct

2.250 €

Diploma de Postgrau en Cooperació, Desenvolupament i Innovació Social

SP

30

Nov

1.250 €

Diploma de Postgrau en Smart City: Planificació i Gestió d'una Ciutat Intel·ligent

P

30

Nov

1.900 €

Màster en Programes de Televisió d'Entreteniment

P= Presencial

V= Virtual

SP= Semipresencial


Economia i Empresa

Mod

ECTS

Inici

Preu

Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA)

P

90

Sep

7.945 €

Màster en Finances i Gestió Bancària

P

60

Oct

5.900 €

Màster en Gestió Integrada de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral

SP

60

Oct

4.500 €

SP

30

Oct

1.600 €

P

60

Oct

3.300 €

P

30

Oct

2.200 €

SP

60

Oct

4.500 €

SP

30

Oct

2.500 €

Mod

ECTS

Inici

Preu

P

60

Oct

3.900 €

Diploma de Postgrau en Educació Sistèmica Multidimensional

P

30

Oct

2.000 €

Diploma de Postgrau en Coaching Personal i Organitzacional

P

30

Oct

2.500 €

Diploma de Postgrau en Direcció i Gestió de Centres Educatius Diploma de Postgrau en Formació del Professorat Universitari: Docència, Recerca i Gestió

SP

30

Oct

1.800 €

SP

30

Nov

1.800 €

Enologia

Mod

ECTS

Inici

Preu

P

30

Oct

2.500 €

Enginyeria

Mod

ECTS

Inici

Preu

Màster en Direcció d'Operacions Logístiques

SP

60

Oct

5.000 €

Diploma de Postgrau en Ciències Culinàries i Tecnologia

P

30

Oct

2.600 €

Mod

ECTS

Inici

Preu

V

60

Oct

3.000 €

V

30

Oct

1.800 €

Diploma de Postgrau en Correcció i Assessorament Lingüístic en Espanyol

SP

30

Oct

1.900 €

Química

Mod

ECTS

Inici

Preu

P

60

Sep

3.000 €

Salut

Mod

ECTS

Inici

Preu

Diploma de Postgrau en Dolor Miofascial

SP

30

Sep

1.950 €

Diploma de Postgrau en Radiologia i Ecografia Clíniques per a Fisioterapeutes

SP

30

Sep

1.850 €

Diploma de Postgrau en Pràctica Quirúrgica. Infermeria de Quiròfan

P

30

Oct

2.180 €

Diploma de Postgrau en Abordatge Integral a les Persones amb Ferides Cròniques

SP

30

Oct

1.950 €

Diploma de Postgrau en Psicologia Perinatal

SP

30

Oct

2.400 €

Diploma de Postgrau en Pràctica Avançada d'Infermeria al Nen amb Problemes de Salut

P

30

Nov

2.150 €

Mod

ECTS

Inici

Preu

P

30

Oct

1.950 €

Diploma de Postgrau en Gestió de la Qualitat. ISO 9001 Màster en Negocis Internacionals: Europa, Àsia i Amèrica Llatina Diploma de Postgrau en Negocis Internacionals: Europa - La Xina Màster en Direcció de Recursos Humans Diploma de Postgrau en Recursos Humans Educació i Psicologia

Màster en Intervenció en Educació Sistèmica Multidimensional

Diploma de Postgrau Interuniversitari en Gestió d'Empreses Vitivinícoles

Llengues i Comunicació

Máster en Enseñanza de Español como Lengua Extranjera Diploma de Posgrado en Enseñanza de Español como Lengua Extranjera

Màster en Eines per al Desenvolupament Professional a la Indústria

Turisme

Diploma de Postgrau en Innovació en la Gestió de Càmpings

El crèdit ECTS és la unitat que utilitzen totes les universitats de l’EEES i que serveix per mesurar la dedicació d’un estudiant a una determinada assignatura. A la URV cada crèdit equival a 25 hores de dedicació de l’estudiant, tenint en compte tant el treball presencial a l’aula com el treball autònom.


Màsters i Diplomes de Postgrau Informació general Els màsters propis i diplomes de postgrau t’ofereixen una formació dissenyada per atendre les necessitats de desenvolupament professional, promoure la inserció laboral i facilitar la millora contínua de les organitzacions. Els programes, amb una orientació clarament professionalitzadora, estan estructurats en itineraris modulars i flexibles (amb horaris compatibles amb l’activitat laboral) i inclouen pràctiques a les empreses. Les classes s’imparteixen per profesorat altament qualificat de l’àmbit universitari i per professionals en actiu dels diferents sectors del teixit social i econòmic

Inscripció i matriculació Pots formalitzar la matrícula a www.fundacio.urv.cat/formacio Per formalitzar la inscripció dels postgraus i reservar la matrícula cal abonar el 10% de l’import. Durada Els màsters propis tenen una durada variable d’entre un i dos anys. Els diplomes de postgrau tenen una durada d’un curs acadèmic. Modalitats de pagament S’ofereix la possibilitat de fraccionar la matrícula. Ajuts i beques El Centre de Formació Permanent de la Fundació URV convoca anualment beques de matrícula, per tal de facilitar l’accés a títols propis de postgrau. Alguns dels programes ofereixen, a més, ajuts i beques específiques. Bonificació per a les empreses Tots els cursos poden beneficiar-se dels ajuts a la formació contínua de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo, mitjançant la bonificació en la quota de cotització a la Seguretat Social.


Gaudeix d’una variada oferta d‘activitats culturals, esportives i d’oci

Aprèn més enllà de les aules A la URV estem compromesos amb el teu aprenentatge, tant dins com fora de l’aula, i per això t’oferim tots els serveis perquè aprofitis al màxim l’estada a la universitat. Podràs accedir en línia a tots els materials de les assignatures, comunicar-te amb el professorat i amb els companys de classe i compartir-hi treballs a través del Campus Virtual. El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de cada campus posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació. Et serà més fàcil impulsar la teva carrera professional un cop finalitzats els estudis amb el suport dels serveis de Borsa de Treball i d’Orientació Laboral. Rebràs assessorament personalitzat per planificar el teu futur professional i podràs participar en seminaris específics en què aprendràs a millorar el currículum i a preparar-te per a una entrevista de feina. El Servei Lingüístic t’oferirà una àmplia oferta de cursos perquè puguis ampliar la teva formació en l’aprenentatge d’idiomes.

Descobreix l’experiència URV T’oferim una variada oferta d’activitats culturals, esportives, solidàries i d’oci. Gaudeix del temps lliure, descobreix noves aficions, fes nous amics i sigues un més de la nostra comunitat. Aula de Teatre Aula de Debat Aula de Cinema Aula de Música

Aula d’Art Oficina de l’Esport Oficina del Voluntariat Senderisme

A més, t’ajudem a cercar allotjament a través del Servei de l’Habitatge.


URV. Oficina d’Atenció al Màster Màsters Universitaris Av. Onze de Setembre, 112. 43203 Reus Tel.: 977 779 944 postgrau@urv.cat www.urv.cat/masters

Fundació URV. Centre de Formació Permanent Títols Propis de Postgrau Av. Onze de Setembre, 112. 43203 Reus Tel.: 977 779 950 postgrau@urv.cat www.fundacio.urv.cat/formacio

Crea el teu futURV. Postgraus 2017-2018  
Advertisement