Page 1

Intern KS – forbedrer dine resultater

Linafiber P

Work smarter – not harder


Sæd fra egne orner – sikrer de bedst mulige vilkår og resultater… Det er almindeligt anerkendt, at dansk svineproduktion har en historisk set flot placering i internationale sammenhænge – navnlig når det gælder effektivitet, flotte resultater og når det gælder produktion af høj kvalitet – både i forhold til slutproduktet og i forhold til genetik. Dansk svineproduktion har en mangeårig erfaring med kunstig sædoverførsel – og herunder har rigtig mange landmænd gode erfaringer med at anvende sæd fra egne orner – Intern KS. Intern KS indebærer en lang række fordele • Der er altid frisk – og afbalanceret sæd til disposition • Arbejdet med ornerne – og den efterfølgende behandling af sæden, sikrer et højere engagement i stalden • Det kræver kun et minimum af investering • Intern KS sikrer dig billigere sæd – og dermed bedre driftsresultater


Gratis undervisning – og ornesæd til under 10 kroner pr. portion… Når man vælger at benytte sig af fordelene ved Intern KS, skal der foretages en mindre investering i udstyr - Der skal købes en god springbuk, et godt mikroskop, et driftssikkert vandbad og nogle øvrige mindre redskaber. Den samlede investering ligger under kr. 50.000 – og ved en besætningsstørrelse på 1.000 søer er denne investering tilbagebetalt på under 1 år. Unitron forhandler det udstyr, som skal anvendes – og vi har gennem mere end 25 år opbygget stort erfaringsgrundlag ved valg af det rette udstyr, hvor navnlig kvaliteten har stor betydning for vort valg af det udstyr, som vi vil forhandle. Gratis rådgivning sikrer, at besætningen får den rette introduktion og den rette undervisning i, hvorledes Intern KS bedst gribes an – alle forhold taget i betragtning.

Bliv koncept-kunde – og fortsæt med gratis basisrådgivning Som kunde hos Unitron kan du vælge at samarbejde under det, som vi kalder MultiKonceptet – det sikrer dig 4 gratis rådgivningsbesøg om året – og forudsætter kun, at du placerer flest mulige af dine indkøb hos Unitron. Når du er konceptkunde, tilbyder vi at placere en del af vort varelager hos dig – du bruger frit af varerne og betaler først, når vi senere konstaterer, hvad og hvor meget du har brugt fra lageret. Når en af vore FarmSuppliere aflægger besætningen 1 af de 4 årlige basisbesøg gennemgås lageret for at beregne forbruget – og herefter andrager besøget opfølgning på de strategier, som er vedtaget – og de resultater, som er opnået i besætningen. Samtidig kontrollerer vi, at dit udstyr til Intern KS fungerer optimalt. Det er vores målsætning, at vort samarbejde skal skabe værdier for os begge – kun derved sikrer vi et langt og godt samarbejde.

Work smarter – not harder


Unitron leverer ikke kun varer… Unitron a/s er et privatejet aktieselskab, som i mere end 25 år har serviceret danske og udenlandske landmænd med rådgivning og produkter af høj kvalitet. Det er virksomhedens grundlæggende filosofi, at landmanden skal tjene penge på sit samarbejde med Unitron – og derfor er virksomhedens afsætning opbygget omkring et koncept, hvor vi kombinerer salg af varer med vor rådgivning om, hvorledes produkterne anvendes bedst muligt i den enkelte besætning.

Gratis basisrådgivning: Hvis du er konceptkunde hos Unitron er vores basisrådgivning gratis – det er simpelthen vores sikkerhed for, at du får udbytte af de produkter, som vi leverer – og det er din garanti for, at vi kun sælger dig kvalitetsprodukter, som sikrer dig udbytte af bedriften. Ib Amstrup Direktør

Jernbanegade 13 · 7160 Tørring · Tlf. 75 80 21 22

Intern KS - DK  

Sæd fra egne orner – sikrer de bedst mulige vilkår og resultater…