Page 1

LEGEPLADSUDSTYR 2013-2014


Forandring fryder Verden har forandret sig. Den fysiske verden suppleres af en stadig voksende elektronisk, digital verden, som påvirker den måde, mennesker opfører sig på. Digitalisering skaber nye metoder og udfordrer gammel praksis. Til trods for nye, elektroniske innovationer spiller leg en lige så vigtig rolle i børns liv som før. Leg tilbyder børn og endda ældre mennesker en naturlig kanal til at bearbejde følelser og begivenheder. Når mennesker leger, er der altid plads til kreativitet. Det er også en mulighed for at lære at vise omtanke for andre, og hvordan man fungerer i en gruppe. Hvad angår fysisk motion er leg en vigtig faktor, der aktiverer børn til at bevæge sig. At lege giver dem en spændstig gang, letter motion, støtter indlæring og fremmer deres koncentrationsevne. At lege og bevæge sig opbygger et afbalanceret og godt liv. Vores samfund står i øjeblikket over for en udfordring i form af at opretholde børn og unges trivsel. Lappset imødekommer denne udfordring ved at designe og fremstille løsninger, som inspirerer

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

til leg og motion. For eksempel Angry Birds™-aktivitetsparkerne, hvor elementer kendt fra computerspil giver fantasien frit spil og opfordrer børn til at lege og bevæge sig. Via vores innovative og inspirerende holdning gør vi vores til at fremme trivsel og sundhed blandt børn og unge for at skabe en bedre fremtid. Dette katalog fokuserer på Lappset Group Ltd’s legepladsudstyr. Sportsudstyr og møbler præsenteres i separate kataloger, som udgives på et senere tidspunkt*. Hvis du vil se vores produktsortiment i dets fulde omfang og alsidighed, kan du besøge vores hjemmeside på www.lappset.com. Du får adgang til de seneste nyheder ved at følge os på Facebook: www.facebook.com/lappsetgroup Vores videoer uploades til vores YouTube-kanal på www.youtube.com/lappsetgroup Juha Laakkonen Administrerende Direktør, Lappset Group Ltd *Vores sportsudstyrskatalog udkommer i foråret 2013.


Indhold LEG UD OVER DET SÆDVANLIGE – OVER 200 NYE PRODUKTER!

7

PRODUKTSERIER

9

HALO – DESIGN MAN KAN LEGE MED

10

ANGRY BIRDS - FUGLE INSPIRERER TIL BEVÆGELSE

12

SAMMENLIGN OG VÆLG DET BEDSTE

16

SYMBOLER PÅ PRODUKTSIDERNE

17

SWITCH IT!

18

Kategori efter udstyrstype GYNGER

20

SAND- OG VANDLEG

28

KLATRESTATIVER

32

BALANCEREDSKABER

42

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

48

RUTSCHEBANER

64

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

72

DFA – DESIGN FOR ALLE

98

TEMALEG

102

ANGRY BIRDS

110

UD OVER DET SÆDVANLIGE

114

SKILTE

124

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


MYDESIGN

126

PLAYCARE

128

LEGEPLADSSIKKERHED

130

SIKKERHEDSOVERFLADER

132

FALDZONER

134

LAPPSET FARVER

136

GENERELLE MATERIALESPECIFIKATIONER

138

MONTERINGSALTERNATIVER OG GARANTI

140

LEVERING OG INSTALLERING

142

FEEDBACK

143

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

144

INDEKS

160

Sportskatalog udkommer i for책ret 2013

SUDST YR LEGEPLAD 13-2014 20

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

Parkkatalog udkommer i efter책ret 2013


6

LEG UD OVER DET SÆDVANLIGE – OVER 200 NYE PRODUKTER!

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Leg ud over det sædvanlige – over 200 nye produkter! Forestil dig, at du går hen til den nærmeste park og tager en dyb indånding. Velkommen til den fri natur! Lappset har været her i over 40 år, og har fungeret som ambassadør for nydelse og velvære. Virksomheden blev skabt af én mands entusiasme og vision og er gennem årene vokset til en global koncern. Men vi er stadig en familievirksomhed, og vi respekterer vores rødder.

denne årsag er det en afgørende del af vores produktdesign at imødekomme forskellige aldersgrupper og deres behov. En brugerorienteret tankegang sikrer endvidere vores produkters sikkerhed. Vores kunder har en unik adgang til skræddersyede produkter og personligt design. Denne proces skaber konstant nye, innovative løsninger, som klart skiller sig ud fra det sædvanlige.

Laplands arktiske, nordlige tradition kan ses i vores produkter, men også i den måde, vi tager os af vores medarbejdere på. Størstedelen af vores produkter med de rene linjer og friske farver er fremstillet af nordens naturmateriale: træ. De ekstreme forhold i den nordlige polarkreds giver os endvidere et fremragende miljø, hvor vi kan teste vores produkters holdbarhed.

Vi inviterer alle mennesker udenfor

I år er det os en glæde at præsentere et fantastisk udvalg af nye produkter. De fleste er designet i tæt samarbejde med vores kunder for at opfylde et individuelt behov eller et ønske. Vi anbefaler, at du sætter dig godt tilpas. Gør dig bekendt med vores produktsortiment, og slipper fantasien løs! Og når inspirationen rammer dig, kan du stole på, at du i os finder en entusiastisk partner, der kan realisere dine ideer.

Skab overraskelse og glæde Kort fortalt har vi gennem hele selskabets historie altid ønsket at skabe behagelige omgivelser og give brugerne en god lege- og motionsoplevelse, der også udvikler deres færdigheder, næsten uden at de lægger mærke til det. Af

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

Med vores markante, innovative design inspirerer og opfordrer vi mennesker i alle aldre til at motionere og nyde at tilbringe tid udendørs. For at sikre de bedst mulige resultater arbejder vi tæt sammen med andre eksperter, som også kender de forskellige brugergruppers behov. For eksempel er SeniorSport-produktsortimentet designet sammen med fysioterapeuter for at skabe produkter, der opretholder ældres funktionsevner. Ligeledes har Lappset designet Parkour Solutions-produktserien i nært samarbejde med Finlands Parkour-akademi. Disse produkter er gode eksempler på vores nye, omfattende produktsortiment. Parkour Solutions-designene kan suppleres med en virtuel guide. Brugerne af vores SeniorSport-produkter instrueres af en fysioterapeut eller en anden sundhedsekspert – det kan arrangeres via vores samarbejdspartnere. Find mere uddybende information om disse produktserier i vores produktkatalog, som udkommer i foråret 2013, og på vores hjemmeside på www.lappset.com

LEG UD OVER DET SÆDVANLIGE – OVER 200 NYE PRODUKTER!

7


Krævende forhold betyder høje standarder At være en forløber og at overgå det gennemsnitlige er ikke alene typisk for vores design, men også fremstillingen af vores produkter. Vores produktion overholder kravene i ISO 9001 kvalitetsstyringssystemet og ISO 14001 miljøstyringssystemet. Fordi vi er omhyggelige med vores produktion, kræver vi det samme af vores underleverandører.

For at gavne miljøet begynder vi på produktionsstadiet. Det vigtigste råmateriale i vores produkter er nordens traditionelle materiale: naturligt fornybart træ. Fyrretræ vokser langsomt under ekstreme forhold og kan holde til forskellige vejrforhold og kraftig brug. Fyrretræ er også et miljøvenligt råmateriale med en beregnet kulstofemission på nul. Vi bruger kun træ fra PEFC-certificerede skove (Programme for the Endorsement of Forest Certification).

Vi har endvidere minimeret alle vores industriprocessers miljøpåvirkning. Vores mål er at gå over til metalfri træbeskyttelse så snart som muligt. Derfor forsker vi konstant i nye træbeskyttelsesløsninger og søger efter metoder, som kan opfylde vores behov.

Hold cyklussen i gang til det er slut Vores virksomhed har udviklet sig omgivet af den arktiske natur, og vi forstår, at bæredygtigt design er både økologisk og økonomisk. Derfor tager vi os af vores produkters samlede livscyklus. Som en regel er vores produkter designet og skabt til at holde længe. Deres levetid kan maksimeres via regelmæssig vedligeholdelse. Behovet for store investeringer i fremtiden udskydes af muligheden for at udskifte beskadigede dele med nye. Hen imod slutningen af vores produkters livscyklus bliver deres miljøvenlighed mere og mere betydningsfuld. Vi er stolte over at kunne sige, at alle vores produkter er 100 % genanvendelige.

PEFC/02-31-143

PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes, er det mest anvendte skovcertificeringssystem i verden. To tredjedele af verdens certificerede skove har et PEFC-certifikat. PEFC fremmer økologisk, social og økonomisk bæredygtig skovbrug i hele verden. Lappsets PEFC COC (Chain of Custody)-certifikat garanterer, at det træ, der benyttes som råmateriale, stammer fra en ansvarligt forvaltet finsk skov. Certifikatet tildeles først efter en uafhængig, professionel inspektion og bekræftelse af, at skovens forvaltning og opfølgning af træets oprindelse overholder de internationale PEFC-krav.

8

LEG UD OVER DET SÆDVANLIGE – OVER 200 NYE PRODUKTER!

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Produktgrupper

Finno Vores klassiker og det rette valg for dem, der ønsker et blidt look. Finno er fremstillet næsten udelukkende af træ og er velegnet til både parker og pladser omkring bygninger. Som vores ældste produktgruppe er Finno også den bredeste og mest alsidige.

Cloxx I forhold til den livlige Finno, er metalliske Cloxx en sand minimalist. Metalstrukturer og plastdele giver en let helhed, som giver plads til fri fantasi. Da Cloxx kan holde til selv voldsom brug, passer den godt sammen med produkterne i Lappset Parkour Solutions og Wall Bouldering.

Interactive Play Ved at kombinere interaktivitet med traditionel leg får vi hele tiden nye, spændende produkter i vores sortiment. Ud over fritstående, separate produkter omfatter vores Interactive Play-serie også forskellige interaktive elementer, som kan kombineres med andre produkter.

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTSERIER

9


Halo – design man kan lege med 10

HALO – DESIGN MAN KAN LEGE MED

Selvom verden omkring os forandrer sig, forbliver leg overraskende uændret fra år til år og selv fra generation til generation. Vores skiftende omgivelser, især hvad angår visuelle præferencer, stiller konstant nye udfordringer for producenter af legepladsudstyr. Lappsets nye produktserie, Halo, er inspireret af Arktis, minimalistisk design og giver børn en ny type legemiljø. Halo-produktserien kombinerer træ, design og teknologi med det formål at skabe en bæredygtig, inspirerende

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


helhed. Det grundlæggende materiale er træ, der er behandlet og formgivet til at passe perfekt ind i bymiljøet. Produkternes visuelle harmoni skabes via gennemtænkt brug af detaljer og materialetykkelser. Egenskaber og funktioner er grupperet på en innovativ måde, og de tager højde for det overordnede produkts proportioner. Halo-produktserien giver brugere velkendte og sikre, men også nye og overraskende muligheder. Ud over traditionelle funktioner kan produkterne også udstyres

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

med en transparent klatrevæg eller Drop Zone, en langsomt dalende stangelevator. Takket være grøn teknologi inviterer Halo-produkterne til at lege selv efter solnedgang: Når mørket falder på, gløder produkterne med lys opsamlet fra solenergi. Alle Halo-produkternes legefunktioner har gennemgået omfattende sikkerheds- og anvendelighedstester. Som alle Lappsets andre produkter overholder Halo-serien de krav, der er fastlagt i sikkerhedsstandarden EN 1176.

HALO – DESIGN MAN KAN LEGE MED

11


12

ANGRY BIRDS

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Fugle inspirerer til bevægelse Legene i Angry Birds™-aktivitetsparkerne er inspireret af figurer fra det populære spil. Fugle og grise titter frem rundt om udstyrets hjørner, mens illustrationer fra spillet skaber en fornemmelse af at lege i et kæmpemæssigt computerspil. De velkendte figurer kan også overraske – for eksempel ved at sprøjte vandtåge ud.

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

Lappset leverer Angry Birds-aktivitetsparker som totalløsninger, der omfatter legepladsudstyr og figurer kombineret med møbler, der gør parken endnu mere attraktiv. Afhængigt af parkens formål kan den også omfatte en cafe eller kiosk.

ANGRY BIRDS

13


Se videoen fra verdens første Angry Birds™ aktivitetspark.

Angry Birds-aktivitetsparker kombinerer interaktiv og traditionel leg og skaber dermed en helt ny type oplevelse. Hver Angry Birds-aktivitetspark designes i samarbejde med kunden. Alle løsninger og alt udstyr i disse parker skræddersys efter kundens ønsker og behov. Kontakt os! Så designer vi sammen en inspirerende, attraktiv ny legeplads til dit område.

14

ANGRY BIRDS

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Copyrights and patents Lappset Group Ltd

ANGRY BIRDS

15


Sammenlign og vælg det bedste Dette katalog omfatter næsten alt det legepladsudstyr, der findes i Lappset Groups produktsortiment. Produkter til aktiv sport, park- og gademøbler viser vi i et separat katalog, der udgives på et senere tidspunkt*.

Kortfattede fakta Som i vores tidligere kataloger er legepladsudstyret opdelt i grupper i henhold til funktion. Dette gør det nemmere at sammenligne visuelt ensartede produkter og de anbefalede brugeraldre. Den mest i øjnefaldende forandring i dette katalog er den sammenfattede præsentation af produkterne. Der vises nu flere produkter på én side med de nødvendige oplysninger præsenteret i en kompakt tabel. Det nye layout gør det lettere at overskue vores produktsortiment og træffe beslutninger.

Masser af nye produkter Det er et rekordår for os. Vores sortiment af legetøjsudstyr omfatter over 200 nye produkter. Af samme grund viser de opsummerende sider først i kataloget kun de største nyheder: En ny produktgruppe og Angry Birds™-aktivitetsparkerne, der allerede er et verdensomspændende fænomen. Vi har fremstillet legepladsudstyr for specielle målgrupper i længere tid. Disse ”Design For Alle”-produkter er fremhævet i dette katalog. Prøv bare at se på side 98-101. Vores grundlæggende produkter vises sammen med skræddersyede produkter, som vores kunder har bestilt, og som alle nu har adgang til. Specialprodukter har bogstavet Q før produktnummeret. Bemærk, at leveringstiden på disse produkter er længere end normalt, ca. 6-8 uger. Hvis du bliver inspireret til selv at designe et produkt, kan du kontakte vores MyDesign!-tjeneste. Du vil opleve, at vi er en engageret partner, der gør dine ideer til virkelighed. *Vores sportsudstyrskatalog udkommer i foråret 2013.

16

SAMMENLIGN OG VÆLG DET BEDSTE

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Symboler på produktsiderne Produktets pladskrav Produktets pladskrav symboliseres af legepladsudstyr omgivet af en stiplet linje. Pladskrav, som er angivet i tabellen, inkluderer produktets sikkerhedszones maksimale mål. Bemærk, at sikkerhedszonen kan afvige fra produktets faldzone, som fastlægges af andre produkttyper i området. Fastlæg produktets mindste pladskrav på grundlag af installationsvejledningerne og de andre produkter på installationsstedet.

Sikkerhedszone (m2) Den sikkerhedszone, som hvert produkt kræver, er symboliseret af et tomt område markeret med en stiplet linje. Sikkerhedszonen er angivet i kvadratmeter. Sikkerhedszonens størrelse måles altid fra det sted på produktet, hvor brugeren står mere end 600 mm over jorden. Sikkerhedszoner for tilstødende udstyr kan overlappe, for så vidt produkterne ikke er af en type, der skaber et forstærket bevægelsesmoment, såsom gynger, karruseller og rutsjebaner.

Faldhøjde Tabellen viser produktets faldhøjde symboliseret af en figur, der løber oven på en firkant. Faldhøjden henviser til den maksimale højde, som brugere kan klatre op til, og som de kan falde fra. Faldhøjden har indvirkning på valget af underlagsmateriale og produktets sikkerhedszone. Bemærk, at faldzonen skal være mindst 150 cm fra produktets yderste dele, og kan derfor overskride sikkerhedszonen.

DFA DFA er en forkortelse for design for alle. Designet af alt udstyr, der er mærket med dette symbol, tager hensyn til særlige gruppers behov. Børn kan selv få adgang til noget af dette udstyr, mens andet kræver lidt hjælp. DFAprodukterne er samlet på side 98-101 i dette katalog.

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

Produktmål Produktets længde, bredde og højde angives i tabellen af et symbol, der forestiller et legepladsredskab omgivet af mål. Målene vises i følgende rækkefølge: Længde, bredde og højde.

Maksimumsmål Produktkomponenternes maksimale vægt og længde vises i tabellen under vægtsymbolet. Tabellen viser enkelte komponenters maksimale mål. Med andre ord henviser vægt og længde til produktets tungeste og højeste komponent, ikke produktet som et hele.

Installationstid Den tid, det tager at installere et produkt, er angivet af et symbol med en skruenøgle og et ur. Installationstiden er den tid, det vurderes at det vil tage to personer at samle produktet. Installationstiden omfatter kun samling af produktet, ikke forberedelse af pladsen, udgravning og installation af sikkerhedsunderlag.

Brugernes aldersgruppe Den anbefalede aldersgruppe symboliseres af børn, der løber for at lege. Tabellen angiver den laveste brugeralder. Der er også taget højde for den anbefalede alder i produktdesignet. Hvis brugerne er yngre end den anbefalede alder, vil det være svært for dem at klatre på produktet.

Switch It! Dette symbol markerer alle produkter, som kan ændres gennem vores Switch It!-service. Fx kan man ændre farven på komponenterne eller i visse tilfælde vægelementernes materiale. Yderligere oplysninger om vores Switch It!service findes på side 18-19 i dette katalog.

SYMBOLER PÅ PRODUKTSIDERNE

17


Switch It! Skift dele, skift udseende Switch It!-tjenesten giver dig frihed til at definere produkternes udseende. Tjenesten giver dig mulighed for at omdanne enkelte komponenter for at tilpasse behovene i det planlagte område eller opfylde din kundes ønsker. Du kan give grundlæggende produkter i Finno-serien et iøjnefaldende udseende ved at ændre stolper og stængers farve samt vægelementernes materiale. Ændring af metalprodukternes farve og basistype vil med sikkerhed give dig produkter, der passer til området. På vores

18

SWITCH IT!

hjemmeside www.lappset.com kan du afprøve, hvordan det forandrer produktets udseende at skifte komponenterne. Du kan nemt genkende de produkter, der kan forandres via Switch It!-tjenesten, da de er markeret med Switch It!-symbolet over produktet og med bogstavet M efter produktnummeret. Kontakt din konsulent, når du afgiver din bestilling, for at bekræfte, at de ønskede forandringer kan foretages.

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Switch It! Symbolet i dette Lappset katalog giver dig mulighed for at foretage følgende ændringer:

TAGE Vælg et tagelement

R1 Pyramidetag R2 Sadeltag

TRÆVÆGGE Vælg en trævæg

W1 Trævæg, rød W2 Trævæg, gul W3 Trævæg, blå

LAMINAT vægge Vælg en laminat væg

W4 Laminat væg, grå W5 Laminat væg, blå

MASSIVE TRÆVÆGGE WWW

Prøv vore forskellige Switch It! kombinationer på www.uniqa.dk

Vælg en massiv trævæg

W6 Massiv trævæg, gul W7 Massiv trævæg, rød W8 Massiv trævæg, brun

STOLPER OG VANGER Vælg farven på stolper og vanger

P1 Stolpe og vanger, gul P2 Stolpe og vanger, rød P3 Stolpe og vanger, brun

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

SWITCH IT!

19


GYNGER Fordele ved at gynge Børn bliver aldrig trætte af at gynge, uanset deres alder. Især mindre børn tilbringer gerne masser af tid på en gynge. Forskningen tyder på, at gynge- og rokkebevægelser har flere fordele.

20

GYNGER

Gyngning stimulerer det indre øres forgård, og det udvikler den motoriske koordination og balanceevnen. Gyngebevægelsen beroliger også sindet. I henhold til en nylig undersøgelse medfører rokkebevægelsen endda en dybere søvn. I ergoterapi for børn benyttes gyngning som en aktiveringsmetode.

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

020414M GYNGESTATIV TIL 2 Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

2

Kæde 160cm

Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

6

020415M GYNGESTATIV TIL 2

020418M GYNGESTATIV TIL 3

Kæde 160cm

Q02038 FUGLEREDEGYNGE

Kæde 210cm

Kæde 160cm

Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

3

7

020417M FUGLEREDEGYNGE

AB0008 SLINGSHOT GYNGESTATIV

Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

4

8

020412M GYNGESTATIV TIL 1

010810M GYNGESTATIV TIL 2

Kæde 160cm

Kæde 160cm

Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

1

7390x3150

23.3

1200

3770x1530x2300

2940 / 18

3

1+

5

7390x5060

37.4

1200

5390x1530x2300

2940 / 18

4.5

1+

2

8100x3150

25.5

1400

3910x1750x2700

2940 / 18

3

6+

6

7660x7300

56

1200

7660x1470x2300

2500 / 27

4

1+

3

8100x2600

21.1

1400

3910x1750x2700

2940 / 27

3

1+

7

8100x2600

21.1

1400

3550x1360x2770

3330 / 55

5

1+

4

7390x1900

14

1200

2520x1530x2300

2250 / 13

3

1+

8

7390x3690

27.3

1200

2520x185x2205

2650 / 104

3

1+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

GYNGER

21


Udseendet kan tilpasses efter legepladsens tema

En ombygget klassiker

Metaldele beskyttet med LappCoat-overfladefinish

Gyngelejer i topkvalitet

Q02071 GYNGESTATIV TIL 2

Kæde 160cm

Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader og sæder skal bestilles separat.

7390x3150

22

23.3

GYNGER

1200

3770x1530x3160

3150 / 18

2

1+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

010820M GYNGESTATIV TIL 2

Q00584 GYNGESTATIV TIL 1

Kæde 160cm

Kæde 160cm

160050-1 GRÅ 160050-12 BRUN

2

6

010850M GYNGESTATIV TIL 4

160050-1 TOVBANE

Kæde 160cm

Til nedgravning

3

7

Q02261 GYNGESTATIV TIL 2

Q03880 TOVBANE

Kæde 160cm

Til nedgravning

RAL 7024 RAL 9023 VARMGALVANISERET

4

8

Q03457 GYNGESTATIV TIL 4

220061M GYNGESTATIV TIL 2

Kæde 160cm

Kæde 160cm

Plader fås også i gul. Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

1

7390x3150

23.3

1200

3550x195x2205

3364 / 104

4

1+

5

7300x3600

26.3

1200

2520x195x4920

3450 / 19

4

1+

2

7390x7090

52.4

1200

5950x185x2205

3364 / 104

5

1+

6

36000x4000

130

1000

35000x3260x3500

3600 / 39

8

6+

3

7390x3150

23.3

1200

3554x195x2451

3360 / 33

4

1+

7

21793x5399

86

1200

22990x4014x4469

5830 / 50

7.5

6+

4

7390x7090

52.4

1200

6198x184x2704

3360 / 33

5

1+

8

7390x3150

23.3

1400

1490x3670x2270

2950 / 19

3

1+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

GYNGER

23


Nu kan alle gynge på samme tid!

Til fire brugere

Også sidelæns bevægelse

RAL7024

SwitchIt!

Fundament uden beton

RAL 7024

220066M

RAL 9023

FUGLEREDEGYNGE

VARMGALVANISERET

Plader fås også i gul. Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

8100x2600

24

21.1

GYNGER

1400

1630x3740x2680

3370 / 54

3

1+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Metaldele beskyttet med LappCoat-overfladefinish

SwitchIt!

Passer til almindelige sæder og babysæder

RAL9023

Fundament også uden beton

220001M GYNGESTATIV TIL 1

Kæde 160cm

Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Fundamentselementer samt gummisæder/gyngesæder skal bestilles separat.

RAL 7024

RAL 9023 6640x1750

11.6

1000

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

100x1580x1700

1700 / 25

2

1+

VARMGALVANISERET

GYNGER

25


RAL 7024

RAL 9023

VARMGALVANISERET

1

220062M GYNGESTATIV TIL 2

Kæde 210cm

Plader fås også i gul. Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

RAL 7024

RAL 9023

VARMGALVANISERET

2

220002M GYNGESTATIV TIL 2

Kæde 160cm

Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Fundamentselementer samt gummisæder/gyngesæder skal bestilles separat.

RAL 7024

RAL 9023

VARMGALVANISERET

3

220005M GYNGESTATIV TIL 5

Kæde 160cm

Inklusive sæder.

4

009932 SIKKERHEDSHEGN Ø7,2METER Til nedgravning.

1

8100x3150

25.5

1400

1700x3820x2660

3370 / 19

3

6+

2

6640x3210

21.3

1000

100x3040x1700

1700 / 25

3

1+

3

11680x11110

46.0

1300

5850x5570x2320

3100 / 46

6

6+

4

-

-

-

7730x7715x880

750 / 7

1.5

26

GYNGER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


FUNDAMENTPLADER TIL GYNGER Gyngestativets fundamentsplader kræver ikke beton. Passer til gyngestativer 020412M, 020414M, 020415M, 020417M, 020418M, Q02038, Q02071, 220061M, 220062M og 220066M.

SAMLEELEMENTER TIL FUNDAMENT FOR GYNGER Passer til gyngerammer 220001M og 220002M. FUNDAMENTPLADER TIL GYNGER

Kæde 160cm

GYNGEKÆDER

000104 HUGO & INES Gyngesædet passer til gyngestativerne 010820M, 010850M, 020414M, 020148M, 220061M, Q02071, Q02261 OG Q03457. Sædet skal bestilles separat.

000163

000173

GYNGESÆDE GUMMI

000216

Kæde 210cm

000226

GYNGESÆDE GUMMI

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

Kæderne på alle vore gynger er fremstillet af Ø 6 mm rustfrit stål, hvilket garanterer den bedste beskyttelse mod korrosion selv under de værste betingelser.

000218

000228

GYNGESÆDE,BABY

000217

000227

GYNGESÆDE,BILDÆK

GYNGER

27


SAND- OG VANDLEG Lad børn forme deres verden Sandkassen er fuld af muligheder. Det samme materiale får ny facon fra dag til dag og fungerer som en platform for en lang række forskellige eventyr. Sandkassen giver gode muligheder for at bruge sin fantasi og lade den få frit løb. At bringe visioner til live i sandkassen giver børn mulighed for at nyde at arbejde med hænderne og lægge planer.

28

SAND- OG VANDLEG

Brug af følesansen forbedrer den tredimensionelle opfattelsesevne. Sandkassen er også et sikkert sted at teste, hvilke typer strukturer der falder fra hinanden. Leg med vand er omvendt et forfriskende, kølende alternativ. Vand appellerer til os, fordi det er blødt og altid bevæger sig.

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

2

3

4

5

000400M

000404M

SANDKASSE

SANDKASSE

Til nedgravning

Til nedgravning

6

Q01489

000410M

SANDKASSE

SANDKASSE MED LÅG

Til nedgravning

Til nedgravning

7

Q00546

000407M

SANDKASSE

LEGEHUS

Til nedgravning

Til nedgravning

8

Q03675

Q04702

SANDKASSE

LEGEHUS

Til nedgravning

Til nedgravning

1

-

-

290

2095x2095x380

1924 / 15

1

1+

5

-

-

330

3140x3140x380

1424 / 11

2

1+

2

-

-

740

2096x2696x2715

3450 / 20

2

1+

6

-

-

420

4620x2060x420

2192 / 58

5.5

1+

3

-

-

1070

6452x2974x3160

2850 / 16

8.5

1+

7

-

-

325

2770x3570x2440

2324 / 15

4.5

1+

4

-

-

400

3660x4193x685

1404 / 21

3

1+

8

-

-

340

3704x5077x2171

2250 / 34

6

1+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

SAND- OG VANDLEG

29


1

2

3

4

5

Q70648

160020-1

LEGEHUS

SANDKASSE

Til nedgravning

Til nedgravning

6

122460M

160020-12 BRUN

Q03104

LEGEHUS

SANDKASSE

Til nedgravning

Til nedgravning

7

104401M

160020-1 GRĂ…

Q03987

SOFIA

BLOMSTERBORD

Til nedgravning

Til nedgravning

8

104402M

Q03400

LINNEA

LEGEBORD

Til nedgravning

Til nedgravning

1

-

-

280

5950x5600x2438

2850 / 13

5

1+

5

-

-

410

2400x2400x410

725 / 6

2.5

1+

2

-

-

400

4600x4760x2170

2250 / 19

6

1+

6

-

-

410

4376x4345x405

704 / 6

5

1+

3

-

-

570

3190x2680x640

2324 / 18

3

1+

7

-

-

325

685x670x325

685 / 9

1.5

1+

4

-

-

570

3880x3190x640

2324 / 18

5.5

1+

8

-

-

370

700x480x370

700 / 8

1.5

1+

30

SAND- OG VANDLEG

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Kanter fremstillet af højtrykslaminat (HPL)

Selv voksne kan sidde behageligt på de bredere kanter

Når holdbarhed og stil er vigtigt

1

20 års garanti på materialerne

Q02530 SANDKASSE Til nedgravning

RAL 1018 2

J31934M

4

RAL 3000

NICO

RAL 7026

Til nedgravning

3

101022 LEGEBORD Til nedgravning

104333M ELLA

1

-

-

320

3140x3140x320

1490 / 13

5

1+

2

-

-

550

1510x1460x550

1258 / 14

1

1+

3

-

-

580

1430x1040x580

1100 / 8

2

1+

4

-

-

325

725x805x325

806 / 10

1

1+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

SAND- OG VANDLEG

31


KLATRESTATIVER Klatrere bliver gode læsere Børns evne til at krydse kroppens midterlinje er en forudsætning for, at de kan lære at læse og skrive. Af denne årsag er klatring en yderst effektiv øvelse, for eksempel som en pause midt på skoledagen. Ved at klatre på stiger og net, bruger børnene alle fire lemmer, hvilket hjælper dem med at opnå bedre fysisk bevidsthed. Samtidig lærer de at styre og koordinere både højre og venstre side.

32

KLATRESTATIVER

Det interesserer også større børn at klatre, fordi de naturligt lærer at undgå farer. Når børn ser deres frygt i øjnene og afprøver deres færdigheder på et klatrestativ, bliver de mere parate til at møde det uventede.

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


En mangeårig favorit i vores kollektion

Fås i høj og lav version

Vælg farver, der passer til miljøet

SwitchIt!

Et kompakt klatrecenter for op til 12 brugere

P2

138401M STORKEREDEN

5870x5870

26.8

1970

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

2390x2390x2080

1950 / 11

5.5

3+

KLATRESTATIVER

33


1

5

Q00888 STORKEREDEN

2

ABERNES TRÆ

6

Q04710

7

Q03214 STORKEREDEN

4

138072M ABERNES TRÆ

STORKEREDEN

3

138070M

138075M ABESKOVEN

8

Q04745 STORKEREDEN

Q04495 ABESKOVEN

1

5100x5100

25.9

1470

2292x2292x1585

1450 / 9

5.5

3+

5

5110x4700

20.3

2150

1300x2000x2310

2250 / 13

2.5

6+

2

8200x5870

35.1

1970

4740x2390x2090

2846 / 34

8

3+

6

5120x4720

20.6

2160

1300x1990x2310

2250 / 13

2.5

3+

3

5969x6551

30

1970

3182x3943x2085

1950 / 11

5.5

3+

7

7510x4700

31

2160

3700x1990x2310

2250 / 13

4.5

6+

4

7940x5870

32.7

1970

4750x2390x2080

2250 / 12

6.5

3+

8

7034x4682

30

1800

3960x1802x1885

1750 / 10

6

3+

34

KLATRESTATIVER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

138077M

KLATRESTED

JUNGLE

2

6

Q03919 JUNGLE

3

121100M AKTIVITETSTÅRN

7

120290M KLATRESTATIV

4

200210M

Q01041 AKTIVITETSTÅRN

8

120262M KLATREBANE

121820M HOLD-DIG-I-FORM-CENTER

1

11110x4590

46.9

2160

7300x1990x2310

2250 / 13

8

6+

5

6900x6900

44.2

2490

2560x2560x2520

2280 / 32

8

6+

2

11121x4601

47

2160

7560x2603x2319

2260 / 42

8

6+

6

6000x5600

30.9

1900

2500x2100x2090

2400 / 14

4.5

3+

3

4940x4940

21.5

2020

1300x1300x2090

1950 / 11

1.5

3+

7

5996x5596

31

1895

2772x2372x2085

1950 / 42

5

3+

4

6040x5270

25.6

2320

2590x1300x2320

1950 / 24

4.5

6+

8

8750x8570

66

2500

6690x5090x2690

2550 / 28

11

6+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

KLATRESTATIVER

35


Trapezen giver legen bevĂŚgelse

Sving rundt enten hĂŚngende ...

SwitchIt!

Det vinklede net er bredt nok til at man kan blive der et stykke tid

W6

150200M APOLLO

10210x6790

36

54.3

2450

KLATRESTATIVER

5950x2525x2460

3300 / 69

10

6+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

150111M ATHENA

2

150211M ARES

5

200203 PYRAMID NET L

3

200203 BLÅ / GRÅ 220203 GUL / SORT

150210M

Til nedgravning

SEMELE 6

200202 PYRAMID NET M 200202 BLÅ / GRÅ 220202 GUL / SORT Til nedgravning

7

200201 PYRAMID NET S

4

150310M

200201 BLÅ / GRÅ 220201 GUL / SORT

HESTIA

Til nedgravning

1

6790x6250

30.8

2740

2520x2340x3430

3210 / 69

6

8+

5

10300x10300

87.0

850

9900x9900x5700

5700 / 360

14

5+

2

7970x6110

40.1

2740

3710x1850x3430

3210 / 69

12

8+

6

8220x8220

83.3

700

7680x7680x4450

4450 / 335

14

5+

3

10210x6790

53

2740

5950x2520x3430

3344 / 69

12

8+

7

6670x6670

41.7

510

5660x5660x3900

3900 / 310

14

5+

4

10990x8100

61.9

2740

7080x3840x3430

3210 / 69

18

8+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

KLATRESTATIVER

37


Nye udfordringer for den garvede klatrer

Skrü overader

Interessant facon

Minimalistisk udseende giver fantasien plads

220130 OXYGEN

8420x5510

38

37.7

2100

KLATRESTATIVER

5410x2430x2100

1044 / 35916

8

6+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

Q02666 OXYGEN MINUS

2

CADMIUM

6

Q02371 OXYGEN PLUS

3

220080M

220460 AKTIVITETSTÅRN

7

XC41660 ATOM

220464 AKTIVITETSTÅRN

Til nedgravning

4

8

XC41575 SIDEWINDER

220466 AKTIVITETSTÅRN

Til nedgravning

1

5420x5133

23

2100

4144x2431x2100

1044 / 6

5

6+

5

5280x3840

18.3

1280

2410x980x1350

1477 / 9

1

3+

2

11420x5510

52.4

2100

8574x2507x2100

1044 / 6

11

6+

6

5230x5230

25.2

1650

2200x2200x1720

2137 / 19

5

3+

3

7100x6180

34.5

2236

3305x2515x2350

-/-

-

6+

7

6030x6030

32.9

2250

2200x2200x2320

2737 / 34

5

3+

4

5690x5690

25.4

3353

1931x1931x3353

-/-

-

6+

8

7760x6130

43

2250

4200x2240x2320

2737 / 34

8

3+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

KLATRESTATIVER

39


1

5

220468 AKTIVITETSTÅRN

2

WALL BOULDERING CUBE L

6

220470 AKTIVITETSTÅRN

3

220680 WALL BOULDERING S

7

220605 WALL BOULDERING CUBE S

4

220615

220685 WALL BOULDERING M

8

220610 WALL BOULDERING CUBE M

220690 WALL BOULDERING L

1

10030x6130

57.1

2250

6200x2240x2320

2740 / 34

11

3+

5

6120x5780

26.2

2820

2920x3210x2820

1880 / 26

6.5

8+

2

7630x6030

41

2250

4200x2200x2320

2737 / 26

8

3+

6

6640x5930

34.2

2530

2420x1700x2600

2278 / 56

7.5

8+

3

4850x4630

17.8

2190

2400x2420x2190

1880 / 26

3.5

8+

7

7750x5930

40.7

2520

3520x1700x2590

2278 / 56

10

8+

4

6220x5420

25.2

2190

3760x3210x2190

1880 / 26

6

8+

8

7750x5930

40.7

2530

3520x1700x2600

2278 / 56

11

8+

40

KLATRESTATIVER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Paneler fremstillet af højtrykslaminat (HPL)

Ægte stengreb

Klatreruter planlagt med professionelle klatrere

Varmgalvaniserede stålkomponenter

220620 WALL BOULDERING CUBE XL

6570x6930

35.5

2820

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

3470x3990x2820

1880 / 26

10

8+

KLATRESTATIVER

41


BALANCEREDSKABER Livet er en balancegang Selvom balanceevnen udvikles før fødslen, fortsætter vi med at finjustere den gennem hele livet. Den beskytter kroppen mod skader ved at forhindre uheld. Balanceevnen udvikles mest intenst i 5-7 årsalderen, men man skal træne den løbende for at bevare og udvikle den.

42

BALANCEREDSKABER

Balanceevnen opretholdes af mange dele af nervesystemet og musklerne. Selv let balancetræning styrker samarbejdet mellem synsevnen og følesansen i fodsålerne. Dette udvikles yderligere via gentagelse. Det at balancere forbedrer også kropskontrollen, hvilket hjælper personer med at opfatte sig selv i forhold til omgivelserne.

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Balancer enten alene eller med venner

Forlæns, baglæns og sidelæns bevægelse

Specielt led

Q00138 SPEEDSTER

4800x4800

18.1

1240

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

1790x1520x1240

1790 / 34

3

3+

BALANCEREDSKABER

43


1

5

010251 SAMBA MED STØTTE

2

BARIUM

6

010250 SAMBA

3

4

Q02613

Q00016 SVINGBRO

7

010242

112209

VIPPEPLADE

LAV VIPPEBOM

Til nedgravning

Til nedgravning

Q02451 RADIUM

1

3330x3330

8.7

590

1330x1330x1215

1151 / 60

2.5

3+

5

3736x3736

11

410

1144x1144x450

1110 / 5

1

2+

2

3330x3330

8.7

590

1330x1330x460

1151 / 44

2

3+

6

1780x590

1.0

270

2760x1160x1185

2400 / 41

1

3+

3

2600x2420

5.4

285

400x420x285

600 / 7

1

3+

7

4820x2600

11.7

285

2820x400x285

2820 / 23

1

3+

4

3400x2420

7

250

400x400x250

800 / 22

1

3+

44

BALANCEREDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Minimalistisk balancerute

De opretstående pæle drejer rundt

Bløde gummiknapper

Q03553 UNION

5200x4960

19

1000

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

2199x2013x1251

830 / 17

5

3+

BALANCEREDSKABER

45


6 5 4 3 2

1

1

4

Q40132 BALANCEBOM (70X145X1200)

2

BALANCEBOM (70X145X2400) 5

Q00085 BALANCEBOM (70X145X1500)

3

120204

Q02627 BALANCEBOM (70X290X2400)

6

Q00140 BALANCEBOM (70X145X2400)

Q01260 BALANCEBOM (70X200X3500)

Overflademontering

7

9

Q00917

KUGLE (BLÅ)

BALANCEBOM

8

160001 160002 ORANGE 220501 GUL 220502 SORT

XC42903 X-WAVE 2

1

4200x3145

13.2

370

1200x360x300

1200 / 7

0.5

3+

6

6500x3200

20.8

370

3500x200x770

3500 / 32

0.5

3+

2

4500x3145

14.2

370

1500x145x370

1500 / 9

0.5

3+

7

-

-

420

2404x6972x420

2304 / 10

2

3+

3

5400x3140

17.0

220

2400x145x220

2400 / 15

0.5

3+

8

10900x4030

40.0

1060

7265x381x1042

-/-

-

6+

4

5400x3145

16

370

2400x145x370

2400 / 14

0.5

3+

9

-

-

520

450x450x520

800 / 23

1

1+

5

5422x3145

15

400

2400x500x400

2400 / 15

0.5

3+

46

BALANCEREDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

3

160005

200225

IONIC

SPIDER L

160005 ORANGE / BLÅ 220505 GUL / SORT

200225 BLÅ / GRÅ 220225 GUL / SORT

Dybt montagefundament 160000 skal bestilles separat.

Til nedgravning

4

200220 SPIDER M 200220 BLÅ / GRÅ 220220 GUL / SORT Til nedgravning

2

160015 ORIGIN

1

4730x4660

17

1510

2510x2340x1510

2440 / 67

5

4+

3

11200x11200

65.0

1500

7500x7500x1500

-/-

14

2+

2

-

-

410

550x550x410

800 / 23

1

1+

4

9300x9300

40.7

1200

5600x5600x1200

-/-

14

2+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

BALANCEREDSKABER

47


FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER Vild glæde er at slå en rytme Fjeder- og karusselprodukter giver mulighed for at nyde vores krops styrke. Produkterne er lette at sætte i fart og bevægelse, drevet af brugerens egen krop. At snurre rundt, svinge fra side til side, og tage vilde ture gør hverdagen så underholdende som en forlystelsespark. Fjeder- og karusselprodukternes bevægelse træner endvidere den rytmiske bevidsthed og afprøver balanceevnen.

48

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

Ved installation af fjeder- og karusselprodukter skal designeren huske at overholde retningslinjerne for sikkerhedszonerne. Da fjeder- og karusselprodukter giver bevægelsesmoment, må deres sikkerhedszoner ikke overlappe tilstødende produkters sikkerhedszoner.

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Metalkomponenter med LappCoat overfladefinish

Paneler fremstillet af højtrykslaminat (HPL)

Størrelse og fjederfleksibilitet designet efter målgruppe

220051 VIPPE FOR 2 Spørg din lokale forhandler om flere oplysninger.

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

49


1

2

5

220050

010510

VIPPE FOR 2

KROKODILLE

Spørg din lokale forhandler om flere oplysninger.

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

6

010237

Q03788 KAMEL

VIPPE FOR 2

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

3

7

010303 GRASHOPPER

Q03460 HAJ Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

4

010509

8

Q04263

TIGER

FISK

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

1

-

-

-

-

-/-

1.5

1+

5

3330x2280

6.6

520

930x590x820

936 / 10

1

2+

2

5620x2410

12.7

840

3620x405x775

1415 / 40

1.5

6+

6

3700x2600

9.6

520

980x600x830

980 / 10

1

2+

3

4270x2140

8.3

590

1870x330x725

1500 / 13

1.5

1+

7

3790x2600

9.6

520

850x600x880

850 / 10

1

2+

4

3210x2280

6.4

520

790x590x830

815 / 10

1

2+

8

3120x2280

6.3

520

720x590x795

714 / 10

1

2+

50

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Sikker tur for to Charmerende 책r efter 책r

En klassiker i vores kollektion

Q03977

Vedligeholdelsesfrit led

GRASHOPPER

4270x2140

8.3

590

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

1870x330x725

1500 / 13

1.5

1+

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

51


Ergonomiske håndtag og fodstøtter

Sædefacon tager højde for brugere i forskellige størrelser

Glade temaer, glad leg!

010511 SØHEST Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

3310x2280

52

6.6

520

910x590x850

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

915 / 10

1

2+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

2

3

4

5

010503

010504

DINO

MOTORCYKEL

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

6

010507

010505

NÆSEHORN

HVAL

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

7

010508

010501

GIRAF

HEST

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

8

010502

010506

HUND

MUS

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

1

3300x2280

6.7

520

900x590x840

893 / 10

1

2+

5

3300x2280

6.7

520

900x590x800

898 / 10

1

2+

2

3220x2280

6.5

520

820x590x830

821,7 / 10

1

2+

6

3180x2280

6.4

520

780x590x800

785,8 / 10

1

2+

3

3120x2280

6.3

520

720x590x900

725,2 / 10

1

2+

7

3190x2280

6.4

520

790x590x850

796 / 10

1

2+

4

3120x2280

6.3

520

720x590x795

714 / 10

1

2+

8

3160x2280

6.3

520

760x590x810

767,7 / 10

1

2+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

53


Lettere at skabe bevægelsesmoment med håndtagene

Alle kan lege

Godt greb får brugeren til at føle sig tryg

Fodstøtte gør det lettere at sidde

Q03672 FJEDERVIPPE Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

2410x3070

54

6.5

480

670x640x780

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

644 / 14

1

1+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Grib din golftaske og kør!

Unikt design til rimelig pris

Paneler fremstillet af højtrykslaminat (HPL).

Q04288-1 GOLFBIL Inkluderer fundament.

2930x2700

7

440

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

630x420x920

722 / 15

1

1+

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

55


1

2

3

4

5

Q04631

Q03487

AND

HVAL

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

Inkluderer fundament.

6

Q04551

Q03498

SOMMERFUGL

HAJ

Inkluderer fundament.

Inkluderer fundament.

7

Q03652

Q04741

FJEDERVIPPE FOR 2

REDNINGSKRANS

Inkluderer fundament.

Inkluderer fundament.

8

Q60047

Q03970

SURFBOARD

BIL

Inkluderer fundament.

Inkluderer fundament.

1

3070x2410

6.5

480

670x640x790

677 / 17

1

1+

5

2450x2680

8.2

450

1150x480x1000

1150 / 23

1

1+

2

2930x2700

7.0

430

630x400x730

606 / 9

1

1+

6

3570x2680

7.7

450

1270x490x860

1240 / 23

1

1+

3

2930x2830

7.4

440

960x590x690

4010 / 84

2

1+

7

3200x2680

7.7

450

900x480x920

900 / 23

1.5

1+

4

4030x2700

10.0

450

1930x500x450

1930 / 19

1.5

2+

8

2930x2700

7.0

430

630x400x730

606 / 9

1

1+

56

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

096320

096325

MARIEHØNE FOR 2

KÅLORMEN

Inkluderer fundament.

Inkluderer fundament.

RAL 7026 RAL 3000 2

3

6

096321

J51511M

MARIEHØNE FOR 4

PICO

Inkluderer fundament.

Inkluderer fundament.

7

096322

RAL 2000

RAL 1018

160012

MARIEHØNE FOR 8

TORUS

Inkluderer fundament.

160012 BLÅ Q03895 ORANGE Inkluderer fundament.

4

8

096319 CABBAGE WORM

010262 TANGO

Inkluderer fundament.

1

3450x2480

7.7

470

1150x380x625

1146,5 / 18

1.5

1+

5

3200x2680

7.7

450

900x480x890

900 / 18

1.5

1+

2

3450x3450

11

490

1150x1150x640

1190 / 18

1.5

1+

6

2930x2700

7.0

430

630x400x730

606 / 9

1

1+

3

4100x3450

12.3

490

2000x1150x640

2000 / 18

1.5

1+

7

2850x2850

6.4

640

550x550x640

800 / 23

1

3+

4

4100x2640

10

450

2000x440x420

2000 / 18

1

1+

8

5110x5110

20.5

1000

1710x250x1200

1022 / 46

1.5

6+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

57


1

5

010240

TWIST

JAZZ

2

6

010241

220042 XSPEED TIL 4

BLUES

3

4

112350

7

010264

220041

POLKA

XSPEED TIL 2

8

112341

101077M KARRUSEL

VALSE MED HASTIGHEDSREDUKTION

1

3470x3470

9.5

1000

400x480x180

602 / 20

1

2+

5

62500x6250

30.7

1000

2250x2250x2350

2750 / 74

2

12+

2

3470x3471

9.5

1000

400x480x840

602 / 26

1

2+

6

6700x6700

35.3

1000

3040x3040x2350

2750 / 83

4

6+

3

4660x4660

17.1

1000

1360x1360x955

1022 / 46

2

3+

7

6700x6700

35.3

1000

3040x3040x2350

2750 / 83

4

6+

4

6700x6700

35.3

1000

3100x3100x2390

2750 / 74

2

6+

8

4780x4780

18

1000

780x780x1065

900 / 13

1.5

2+

58

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

2

160016

200230 APOLLO

SECTOR

200230 BLÅ / GRÅ 220230 GUL / SORT

1

4700x4700

17.5

1000

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

700x700x950

869 / 23

1

3+

2

7400x7400

43.0

Til nedgravning

2810

4000x3400x3400

2810 / 310

12

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

5+

59


Som en forlystelsesparks karussel på legepladsen

Snurrer rundt

Svinger forlæns, baglæns og sidelæns

Brugere kan sidde eller stå i midten

220043 XROLL

5180x5180

60

21

1000

2180x2180x1010

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

1045 / 34

4

3+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Snurrer rundt

Svinger i alle retninger

En rejse til månen for fire eventyrere!

Snurrende akse

Q00171 LUNAR MODULE

4800x4800

18.0

1310

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

1710x1710x1310

1045 / 34

3

3+

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

61


Gulv RAL 7026 + sæde RAL 1018 Gulv RAL 7047 + sæde RAL 3000

1

4

220030 SPIN CUP

220033M IODINE

Til nedgravning

Q04002 Gulv RAL 7026 + bar RAL 2009 + sæde RAL 2000

2

5

RAL 7026

220031M 350 Q03646 510

RAL 7026

220012M

RAL 3000

CARBON

RAL 3000

Inkluderer fundament.

ZINC Inkluderer fundament.

3

RAL 7026

220032M 350 Q03648 510

6

RAL 3000

RAL 7026

220013M

RAL 3000

RHODIUM Inkluderer fundament.

COPPER Inkluderer fundament.

1

3690x3690

10.7

630

620x620x630

1200 / 22

2

3+

45 5200x5200

21.2

1000

1200x1200x760

1200 / 32

1.5

3+

2

3350x3350

8.8

1000

350x350x290

974 / 3

1

3+

56 3330x2410

7.2

420

1030x310x600

1000 / 9

1

2+

3

3350x3350

8.8

1000

350x350x1250

975 / 4

1

3+

67 3070x2930

6.7

420

850x780x600

1000 / 9

1

2+

62

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Copyrights and patents Lappset Group Ltd

FJEDER- OG KARRUSELPRODUKTER

63


1

Alle vægbeklædninger til rutschebaner er Lappset hærværkssikrede.

TRÆ Materiale: træ Farver: grå+stål Klassisk. Passer til Finnoproduktserien .

2

HPL Materiale: Højtrykslaminat (HPL) Farver: grå+stål Grundlæggende rutsjebane med rene linjer. Modstår selv voldsom brug.

RUTSCHEBANER Bakke forude! Størstedelen af Lappsets multiaktivitetscentre kan udstyres med en rutsjebane, som passer bedst til jeres behov. Der findes tre materialer og faconer. Når du vælger en rutsjebane til dit projekt, skal du overveje den overordnede brugergruppe. Hvilken rutsjebane kan give fantasien frit løb og skabe glæde dag efter dag på netop din legeplads? Der skal tages højde for omgivelserne, når du vælger rutsjebanens materiale. I varmere klimaer, i direkte sollys,

64

RUTSCHEBANER

bliver plastrutsjebaner ikke for varme at sidde på. Hvis udstyret udsættes for mere voldsom brug, anbefaler vi højtrykslaminat i stedet for træ eller plast. Tube er et unikt produkt i Lappsets produktsortiment. Fordi Tube sættes sammen af moduler, kan man lave næsten enhver facon. Den kan også omfatte transparente dele. Takket være modulstrukturen kan Tube også blive højere end andre rutsjebaner.

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


3

PLAST Materiale: Plast Farver: gul, grå Plastrutsjebanen er også velegnet til varmere forhold.

4

SPIRAL Materiale: Plast Farver: gul Børns favorit. Kompakte mål.

5

TUBE Materiale: Plast Farver: rød, gul, grå, transparent Bøjes til forskellige former, når højt til vejrs.

Højde (mm)

1

2

3

TRÆ

HPL

PLAST

870

4

SPIRAL

5

TUBE

-

1470 1970 4200

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

-

-

-

-

-

-

-

RUTSCHEBANER

65


1

5

220300 NICKEL

2

ANTON

6

142015M RUTSCHEBANE

3

Q04598 JUMBOTÅRN

7

Q02642 TÅRN & RUTSCHEBANE

4

Q02641

120347M TÅRN & RUTSCHEBANE

8

Q70076-1 TÅRN & RUTSCHEBANE

220304 ARGON

1

4250x6270

20.3

1000

1880x2790x1720

2150 / 54

5

1+

5

3048x2600

6

1000

2545x1096x1385

1365 / 37

3

1+

2

6210x3840

19.1

1000

3300x1200x2800

2350 / 34

4

1+

6

6209x3845

19

1000

3333x1200x2800

2350 / 34

3.5

1+

3

6306x6042

26

1700

4703x2721x2700

2304 / 34

7

3+

7

6440x4410

22

1000

3210x2280x3180

2250 / 34

5

1+

4

6307x4014

20

1000

3421x1783x2850

2350 / 34

5

1+

8

4250x6270

20.3

1000

1900x2850x2810

2150 / 54

6

1+

66

RUTSCHEBANER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


SwitchIt!

142015M

W5

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

P3

RUTSCHEBANER

67


1

5

120346M TÅRN & RUTSCHEBANE

2

PLATFORM & RUTSCHEBANE

6

Q03552 LEGETÅRN

3

138101M BÆVERENS REDE

7

Q03852 LEGETÅRN

4

120338M

142019M RUTSCHEBANE

8

Q04501 RUTSCHEBANE

220305 NITROGEN

1

7900x5000

29.3

1470

4670x2880x3740

3200 / 66

5.5

2+

5

6420x4390

20.1

1000

2970x2030x1780

1740 / 34

3.5

1+

2

10500x8000

54

1470

8989x4055x3738

3200 / 66

4.5

1+

6

5440x3610

15.7

1000

2030x840x1730

1740 / 34

2

2+

3

9116x4876

34

1970

5553x1790x4338

4010 / 84

6

3+

7

7550x3800

23.8

1485

4660x920x2380

3200 / 66

3

2+

4

6490x6710

7.4

1000

6000x4890x4800

2285 / 188

24

1+

8

4550x7470

24.9

1470

1760x4260x2320

3000 / 74

6

3+

68

RUTSCHEBANER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


220306 RENIUM

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

RUTSCHEBANER

69


1

5

141115M JUMBO

2

PANDASKOVEN

6

Q01633 JUMBO

3

120068M PLATFORM & RUTSCHEBANE +2070

7

Q01309 KO

4

Q03981

Q00474 PLATFORM & RUTSCHEBANE

8

138150M PANDASKOVEN

Q01284 PLATFORM & RUTSCHEBANE

1

6740x3800

21

1000

3830x1050x1830

1740 / 34

5

2+

5 8965x5876

35

1970

5630x2940x2985

4010 / 84

3.5

4+

2

5507x3700

16

1000

2687x1160x1785

1740 / 34

4

3+

6 9110x5010

34.4

1000

5280x1300x2980

4700 / 84

3

2+

3

6737x3800

21

1830

3846x1156x1831

1740 / 34

4.5

1+

7 6700x3610

15.8

1000

1160x3359x2385

3200 / 66

1

2+

4

8090x4760

27.4

1470

4590x1880x2380

3200 / 66

3

4+

8 13084x3889

13

1000

14490x5000x6585

1450 / 22

18

2+

70

RUTSCHEBANER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

3

M96371

2

Q03963 RUTSCHEBANE

MARIEHØNE LEGEHUS

4

M96009 BORG

Q04738 MINI NAUTILUS

1

2400x3040

5.4

1000

2000x1040x920

2000 / 102

0.5

1+

3

2400x3040

5.4

1000

2000x1040x920

2000 / 13

0.5

1+

2

2400x2630

4.5

1000

2110x1320x1200

2100 / 60

0.5

1+

4

4350x4040

5.4

1000

2000x1000x920

1850 / 13

0.5

1+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

RUTSCHEBANER

71


MULTI-AKTIVITETSREDSKABER Træn kroppen, træn sindet Udvikling er en proces, der varer hele barndommen. Især sensoriske motoriske færdigheder er knyttet til andre typer læring i overraskende omfang. Bevægelse og leg hjælper børn med at få en bedre selvbevidsthed og bevidsthed om deres færdigheder. At se farer i øjnene er også en naturlig del af at blive ældre og udvikle sig.

72

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

Lappsets multi-aktivitetscentre giver børn alsidige motoriske udfordringer, som spontant træner deres færdigheder. Nøje design af disse multi-aktivitetscentre, som placeringen af de laveste stænger på klatrerammen, viser diskret forskellige brugergrupper på vej uden behov for skilte. Det er derfor vigtigt, at børn ikke hjælpes op på udstyret.

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

104110M ANTON

2

FRØLEG

6

104120M TINO

3

104112M ROSA

7

Q03705 TINO

4

Q03513

104111M AINO

8

Q04472 ABC AKTIVITETSTÅRN

101040M SKIB

1

2420x2600

5.9

1000

2540x1300x1380

1520 / 37

3

1+

5

5083x7741

27

1000

4420x5900x3468

2850 / 34

9

3+

2

6350x3640

18.4

1000

3870x1770x1780

1650 / 37

5

1+

6

2420x2600

5.9

1000

3870x2370x1380

2324 / 37

4.5

1+

3

4848x2600

8

1000

4076x1783x1385

1420 / 37

5

1+

7

3640x3640

11.4

970

690x690x1040

900 / 7

2

1+

4

7601x5446

30

1000

5202x3123x1785

1650 / 37

13

1+

8

4570x4000

18.3

1130

1570x1000x1130

1500 / 26

1.5

1+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

73


Brug af højkvalitetsmaterialer giver lavt vedligeholdelsesbehov

To specifikke udfordringsniveauer

SwitchIt!

P1

Yderst populær produktserie

Lækkert farvetema

104130M MARCUS

6350x5440

74

24.7

1000

3870x3090x2090

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

1500 / 40

7.5

1+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

120353M LASTBIL

2

BIL

6

Q01519 BRANDBIL

3

Q01144 SPORVOGN

7

Q03744 TOG

4

Q04247

Q03459 BRANDBIL

8

Q03629 SAFARIBIL

Q04244 TAXI

1

5980x4360

26.1

520

2980x1360x1790

1650 / 26

5.5

1+

5

5896x4246

21

820

3960x1560x1585

1450 / 16

8

1+

2

3151x6410

4

1686

3560x2385x780

2150 / 16

8

1+

6

3270x1510

3.7

300

3270x1510x2180

2050 / 10

13

1+

3

8719x1561

8

2690

10289x2254x2695

2800 / 47

11

1+

7

6196x5412

28

960

3601x2791x1813

1493 / 9

13

2+

4

6640x4240

26.3

590

4340x1500x1780

1650 / 34

8

1+

8

5896x4246

21

820

4153x1560x1785

2000 / 17

4

1+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

75


1

5

Q04465 FLYVER

2

LILLE BÅD

6

Q04213 MÅNEBIL

3

Q02804 BAMSETUNNEL

7

Q01138 KONTROLTÅRN

4

Q00577

Q02510 SVAMPETUNNEL

8

120805 LILLE BÅD

Q03840 TUNNEL

1

8842x5597

33

1000

5929x5596x2085

1740 / 34

18

3+

5

4014x8419

27

1000

2010x5025x2700

2250 / 34

7

1+

2

4250x4240

16.1

300

1810x1770x2850

2350 / 13

2

1+

6

1240x1200

1.1

150

1320x765x1242

1200 / 31

1

1+

3

2356x1154

3

2690

2863x1338x2690

2250 / 12

8

1+

7

6093x5854

35.7

300

2855x3299x2263

2057 / 17

2.5

1+

4

5610x4200

23.6

590

2610x1200x2700

2385 / 66

4

3+

8

5100x5020

18.5

290

2450x2110x1390

1200 / 7

2.5

1+

76

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Ugennemsigtige og gennemsigtige komponenter Tunnelrute under en lille bakke er mulig

Tunneldele samles til den ønskede længde

SwitchIt!

P1

Let at skræddersy til det ønskede tema

101080M TUNNEL

4000x3860

13.5

1020

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

1040x1050x1150

1050 / 6

1.5

1+

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

77


1

5

Q04323 CITRONTRÆ

2

LEGEHUS

6

Q04705 LØVETUNNEL

3

120455M LEGEHUS

7

Q04600 LABYRINT

4

120453M

122457M LEGEHUS

8

Q01588 LABYRINT

Q03571 LEGEHUS

1

3498x3860

11.5

1020

502x1050x1450

1200 / 7

1.5

1+

5

4430x4430

16.1

240

1790x1790x2540

1650 / 26

3.5

1+

2

4410x3540

15.6

1300

1410x540x1300

1200 / 7

1

1+

6

4790x4500

17.0

270

1790x1790x2540

1650 / 26

3.5

1+

3

7100x6300

44.7

1450

4100x3300x1450

1415 / 11

4

1+

7

5240x4400

19.9

270

2800x1750x2100

2800 / 26

4

1+

4

7440x7440

55.4

1050

4402x4401x2400

1950 / 12

22

1+

8

4400x3200

14

290

2830x1760x2271

1650 / 34

4

1+

78

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

Q03638 LEGEHUS

2

PINOCCHIO

6

Q03451 LEGEHUS

3

120350M LOKOMOTIV

7

Q01207 SVAMPELEGEHUS

4

Q03215

120351M TOG

8

Q00999 SVAMPELEGEHUS

Q03107 TOG

1

4400x3200

15

290

2811x1748x2095

2800 / 7

4

1+

5

5086x7450

27

1000

2754x4573x3832

2840 / 34

10

1+

2

7000x6250

43.8

270

3257x4000x2435

2250 / 13

10

1+

6

7470x4410

25.4

1000

4390x2220x2670

2250 / 33

8

2+

3

5060x4360

1.3

270

1360x2060x2280

2057 / 17

4.5

1+

7

11070x4410

38.7

1000

7990x2220x2670

2400 / 33

12

2+

4

7354x4152

24

1000

6642x3960x4185

3450 / 34

4.5

1+

8

6707x7270

35

1000

3887x4927x2674

2250 / 34

7

3+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

79


Fantasiens luft under vingerne!

LegevĂŚgge indvendigt i produktet

Velegnet til bred aldersgruppe

Yderligere funktioner, der passer til temaet

Q00289 HELIKOPTER

10842x5923

80

50

1470

7794x3475x3722

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

3450 / 34

18

1+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Grundlæggende komponenter samlet på en ny måde

”Officiel” udgang bagest

Unikke skræddersyede elementer

Q01620 FLYVER

10258x9850

61

1470

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

7388x6592x2720

3200 / 66

9

3+

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

81


1

5

Q01938 HELIKOPTER

2

CALCIUM

6

Q01854 POLITIBIL

3

138020M RÆVESPORET

7

120031M CIRKEL BANE

4

220308

Q03192 AKTIVITETSTÅRN

8

138015M EGERNETS TRÆ

Q01302 RÆVESPORET

1

11710x4240

41.1

1470

8710x1240x3700

3450 / 34

7.5

3+

5

5620x6270

26.2

1000

2570x2850x2810

2150 / 54

10

1+

2

5446x10989

50

1470

2760x7698x2995

2850 / 34

15

1+

6

6970x5850

28.9

1000

5700x3490x3010

2850 / 34

12

2+

3

6680x6680

31.9

1300

3900x3700x1390

2400 / 9

8

3+

7

10438x10992

67

1000

8666x8710x3135

2550 / 34

16

3+

4

5810x4700

20.4

1000

3480x2400x3010

2850 / 34

7.5

1+

8

6974x6268

30

1000

5960x3641x3010

2850 / 34

12

1+

82

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


To etager til leg

Mange forskellige aktiviteter

TemaspeciďŹ kke elementer

Let adgang til anden etage

Q00903 SLOT

7781x7642

40

1120

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

5440x4221x2435

2250 / 34

16

1+

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

83


1

5

220310 RADIUM

2

LEGESKIB

6

Q00434 LEGESKOV

3

Q02349 LEGECENTER

7

122055M LEGECENTER

4

Q04424

138117M HAREBO

8

Q04402 LEGECENTER

138041M KOALAENS TRÆ

1

6600x6270

30.2

1000

3530x2800x2810

2150 / 54

12

1+

5

8956x13921

44

1470

6460x14446x3874

3450 / 66

13

1+

2

7214x6930

40

1470

5778x5895x1836

2400 / 34

12

1+

6

8889x9507

50

1000

6319x6687x3300

2850 / 34

11

3+

3

4010x6040

19

1000

4860x2720x2700

2250 / 26

7

1+

7

5060x6990

25

1000

2440x3840x3010

2850 / 34

5.5

2+

4

10796x7990

35

1570

9704x7366x2700

2250 / 34

12

3+

8

10500x5570

37.1

1470

6500x2860x3610

3450 / 66

6.5

1+

84

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Til vildere leg Gadesmart stil

Holdbare komponenter

Mange vedligeholdelsesfri timers leg

220332 IRIDIUM

9260x7330

42.8

1880

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

6090x5240x2320

3000 / 74

14

1+

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

85


1

5

Q00816 KOALAENS TRÆ

2

LEGECENTER

6

138033M PAPEGØJENS TRÆ

3

139100M AKTIVITETSTÅRN

7

120054M AKTIVITETSCENTER

4

Q03211

Q02757 AKTIVITETSTÅRN

8

220313 VANADIUM

139105M AKTIVITETSTÅRN

1

10410x5570

33.9

1470

6400x2850x3610

3450 / 34

7.5

1+

5

9980x8210

54.8

2070

6800x4850x2980

3150 / 66

8

3+

2

6040x8450

33.1

1470

3240x5020x2690

3200 / 66

5.5

4+

6

6030x8450

33.3

1470

3060x5020x2690

3200 / 66

6.5

4+

3

5450x8420

32.6

1470

2520x5020x3900

3450 / 34

5

3+

7

6788x8449

36

1470

4555x5157x3610

3450 / 66

8

2+

4

6760x7390

34.3

1850

4640x3580x2320

2750 / 54

10

1+

8

7750x8560

45.6

1470

4840x4830x3300

3200 / 66

9.5

4+

86

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

Q01820

AKTIVITETSTÅRN

AKTIVITETSTÅRN

2

6

Q20106

7

Q04781

220316 RADON

AKTIVITETSTÅRN

4

138023M RENSDYR SKOVEN

AKTIVITETSTÅRN

3

Q03763

8

138032M KANINENS SPOR

138031M LOSSENS SPOR

1

8550x10710

62

1470

5933x7541x3600

3200 / 66

15

4+

5

8169x10058

60

2920

7457x5771x4210

4050 / 66

6

4+

2

9430x9330

62.7

2200

5985x6657x3300

4010 / 84

11

4+

6

6880x8310

39

2920

3860x5010x4210

4050 / 66

7.5

4+

3

10200x9080

71.0

1470

8700x5580x3300

2850 / 66

11

4+

7

7320x7490

36.5

1470

4290x4260x3410

3000 / 74

11

3+

4

8470x6890

35

1470

5560x3550x3300

3200 / 66

7

1+

8

11450x5760

44.2

1470

7760x3430x3610

3450 / 66

10

2+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

87


1

5

Q04060

LEGECENTER

VAGTELSKOVEN

2

6

Q04368 LOSSENS SPOR

3

Q00870 LEGECENTER

7

138035M

138061M PINDSVINENES SPOR

MULDVARPESKOVEN

4

Q01305

8

Q01840 ILDFLUE

138050M BJØRNESKOVEN

1

5492x8310

34

1470

3678x5418x4068

3450 / 66

6.5

3+

5

12442x13392

88

2070

10563x11220x4358 4900 / 66

20

3+

2

5761x13699

51

1470

3591x9699x3610

3450 / 66

12

1+

6

9392x11064

58

1470

6382x7176x3610

3450 / 66

16

1+

3

6970x7500

41.4

1470

4980x4640x3610

3450 / 66

11

3+

7

10700x8000

52.6

1530

7230x5270x2690

3200 / 66

11

4+

4

13207x11467

78

1470

7613x8522x4347

4050 / 17

15

3+

8

8540x12600

68.9

1530

5960x9610x3610

3450 / 6

21

2+

88

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

Q04547 SHERWOODSKOVEN

2

AKTIVITETSTÅRN

6

138055M

7

Q00967 JUNGLETRÆHUS

4

Q03377 AKTIVITETSTÅRN

LØVESKOVEN

3

Q03376

Q40121 AKTIVITETSTÅRN

8

120115M

Q00766-1 AKTIVITETSTÅRN

TÅRN & KLATRESTATIV

1

15146x12203

112

2730

11464x8830x5095

4050 / 84

15

3+

5

8279x9699

44

1470

5670x5699x3000

3200 / 66

7

3+

2

12340x12600

100.4

1530

9550x9640x3610

3450 / 66

37

2+

6

9210x8300

49.5

2170

5860x5630x3300

2850 / 27

8.5

3+

3

16607x12599

123

2670

13438x8561x5238

4050 / 295

20

3+

7

7639x8659

46

2250

4560x5763x2385

3200 / 66

8

1+

4

8400x7050

37.9

1990

4920x4460x2390

3200 / 66

7.5

2+

8

8076x7238

38

2100

5065x4271x2685

3200 / 66

6

3+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

89


Et kompakt sæt

Velegnet til børn i forskellige aldre

Klatre og hænge

Legevæg

Q03375 AKTIVITETSTÅRN

5448x6326

90

25

1930

2993x2713x2085

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

1950 / 34

4

1+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

220320 XENON

2

AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

6

Q01677 AKTIVITETSTÅRN

3

Q04751 AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

7

120610M

120100M AKTIVITETSTÅRN

AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

4

120620M

8

120354M AKTIVITETSTÅRN

Q04279 BONDEGÅRD

1

6630x7490

36.1

1770

3770x4260x2920

3000 / 74

9

3+

5

7740x7710

45.4

2200

4680x4260x4570

4010 / 84

11

8+

2

7811x6627

38

3180

4750x3317x4992

2200 / 242

7.5

4+

6

10780x7740

54.7

1970

6800x4670x4570

3200 / 66

12

4+

3

7160x10280

47.6

1970

4080x6510x4580

3200 / 65

9.5

8+

7

8030x10020

55.3

2640

5300x6610x3740

3200 / 66

11

3+

4

7630x6600

35

1470

4490x3820x3140

2250 / 85

9.5

1+

8

5382x11110

44

2070

3563x7941x4071

3450 / 66

9

3+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

91


Temaet inspirerer til nye lege

Legevægge inde i hytten, i ly for vejret

Håndtagene i den buede stige gør det lettere at klatre

En hytte på første sal

Q04300 BONDEGÅRD

5163x10889

92

41

1470

3563x7551x3295

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

3200 / 66

9

1+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

120630M AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

2

AKTIVITETSTÅRN

6

120640M AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

3

120135M AKTIVITETSTÅRN

7

120130M AKTIVITETSTÅRN

4

Q04154

220325 KRYPTON

8

Q01466

Q03244 AKTIVITETSTÅRN

LEGECENTER

1

9130x7370

49.1

1970

6450x4270x4580

2850 / 54

11

8+

5

7837x13104

68

1970

4334x10183x4338

4010 / 84

12

4+

2

9610x9680

59.5

2230

6340x5870x4580

3200 / 65

11

8+

6

8970x9510

53.7

1970

5880x5790x4340

3450 / 66

11

4+

3

8190x9980

51.4

1970

5250x6510x3740

4010 / 84

9.5

4+

7

6930x7330

34.9

1470

4720x4160x3410

2750 / 54

11

1+

4

10334x11794

70

2070

6673x8132x4629

3450 / 66

9.5

3+

8

5317x9507

36

1970

2877x5951x4338

3450 / 66

5

3+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

93


1

5

220328 BARIUM

2

LEGECENTER

6

120124M TÅRN & KLATRESTATIV

3

Q00635 AKTIVITETSTÅRN

7

Q01208 LEGECENTER

4

Q02196

Q04321 SKOVHUS

8

Q04782 AKTIVITETSTÅRN

120132M AKTIVITETSTÅRN

1

6930x7560

42.8

1880

4720x4330x3410

3000 / 74

13

1+

5

6814x8850

45

1470

4578x5557x3781

3200 / 66

13

1+

2

8850x9690

59.9

2200

5420x6830x3740

3200 / 66

13

1+

6

10731x9346

69

2760

6841x5842x4992

4010 / 242

18

4+

3

8370x7870

43.8

2200

5100x5030x3470

3200 / 66

9

1+

7

13760x9910

71.5

1470

10060x7290x4360

4900 / 66

17

3+

4

14550x11820

100.6

1970

11640x8030x3720

4010 / 84

17

3+

8

8640x9890

63.7

2200

4940x6110x2980

4010 / 84

11

4+

94

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

Q04173 VINDLEG

2

LEGECENTER

6

Q02423 LEGECENTER

3

120650M AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

7

120300M MOTORIKTÅRN

4

Q02548

120081M AKTIVITETSCENTER

8

Q02230-1 MOTORIKTÅRN

Q00897 VINDMØLLE

1

8985x13360

73

1970

6494x9689x4231

4050 / 84

12

3+

5

13696x14195

109

1970

10465x11058x5179 4050 / 66

19

4+

2

9040x10292

69

2200

6142x6638x3738

4050 / 84

12

3+

6

9340x9030

69.4

2770

5780x5370x4580

4010 / 36

15

8+

3

9170x13010

100.9

2900

5480x9030x2990

3450 / 41

23

8+

7

9650x10220

60.7

2070

6840x7100x6140

4010 / 84

25

3+

4

9136x12345

91

2420

6199x9467x4381

3450 / 34

18

6+

8

10525x9949

55

1470

6354x6655x7264

3150 / 66

16

1+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

95


Fysiske udfordringer for forskellige aldersgrupper

Test din balanceevne

Førsteklasses produkt til skoler

SwitchIt!

W1

P3

Effektiv brug af legepladsområdet

120302M MOTORIKTÅRN

8230x12300

96

72.4

2900

5080x8580x2990

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

3200 / 65

15

6+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

4

120008M AKTIVITETSCENTER

2

LEGECENTER

5

Q01676 LEGECENTER

3

Q02088

Q01735 SHERWOOD

6

Q03831

Q03349 LEGECENTER

MOTORISK TRÆNING

1

13570x19030

163.3

2800

10770x15930x6180 4010 / 66

56

3+

4

9627x16802

109

2590

7271x13571x6181

28

3+

2

14772x9689

100

2300

11430x7140x4381

4050 / 66

16

3+

5

18760x17770

183.8

2720

14590x13730x4290 4010 / 295

40

6+

3

7853x8124

55

1630

5342x5352x2385

2400 / 49

9.5

4+

6

9474x15287

106

2120

6760x12512x6188

35

3+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

3450 / 66 3450 / 66

MULTI-AKTIVITETS-REDSKABER

97


DFA – DESIGN FOR ALLE DFA - Design For Alle Alle kan lege! Det har længe været vores grundlæggende princip. Vi har i mange år designet og konstrueret udstyr til særlige grupper i henhold til specifikke kundeordrer. I øjeblikket er der allerede produkter nok til at opfylde alle disse gruppers behov og til at fylde en hel legeplads – og de er alle testet ved hyppig anvendelse!

98

DFA – DESIGN FOR ALLE

Nogle af disse DFA-produkter er designet til at muliggøre selvstændig leg, mens andre kræver, at der gives en vis hjælp. Der er taget højde for børns særlige behov ved dimensionering af redskaberne, valg af materialer til gribeoverflader og placering af støttestrukturer.


Bred startplatform Rummelig rutsjebane

Mulighed for at klatre på rutsjebanen med hjælp

Q03653 RUTSCHEBANE Til nedgravning

7900X7470

41.6

1370

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

5290x4430x2360

3200 / 123

5

1+

DFA – DESIGN FOR ALLE

99


1

2

3

4

5

120136

Q01444

AKTIVITETSTÅRN

SANDLEG

Til nedgravning

Til nedgravning

6

120137

Q01959

AKTIVITETSTÅRN

LEGECENTER

Til nedgravning

Til nedgravning

7

Q02969

Q02351

LEGECENTER

AKTIVITETSCENTER

Til nedgravning

Til nedgravning

8

Q03423

Q02967

LEGECENTER

AKTIVITETSTÅRN

Til nedgravning

Til nedgravning

1

4240x4240

16.1

850

8720x7050x2880

2380 / 86

12

1+

5

7480x4690

0.1

700

4480x1688x915

1650 / 10

2

3+

2

12690x10390

70.2

1970

10820x8800x4340

4010 / 84

22

6+

6

8610x7900

68.0

450

5160x5740x2390

2250 / 26

6.5

3+

3

6418x4222

21

1000

8716x4075x2838

1950 / 34

9.5

1+

7

8434x8371

45.3

2200

6780x5552x3471

3200 / 66

6

1+

4

8723x6418

27

1000

9960x8716x2985

2350 / 34

16.5

1+

8

11515x6378

50

1470

8182x8158x3471

3200 / 66

16

1+

100

DFA – DESIGN FOR ALLE

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Q70859 LEGECENTER Til nedgravning

6042x6363

29

1000

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

4381x5470x3300

2850 / 34

6

1+

DFA – DESIGN FOR ALLE

101


TEMALEG Tema tilbyder livsoplevelser Nogle gange overrasker det voksne mennesker, at det samme piratskib kan friste børn til at lege entusiastisk dag efter dag. At bruge temaer og spille roller gavner børn på en måde, som ikke er direkte synlig for voksne. Temaer giver børn mental aktivitet, der er afgørende for udvikling af deres identitet.

102

TEMALEG

Da forskellige temaer opmuntrer børn til at spille forskellige roller, har de mulighed for at øve sig i at opleve og udtrykke følelser. Rollespil og temaleg træner også deres kommunikationsevner og sociale færdigheder ved at involvere flere deltagere. Med andre ord kan fordelene ved temaleg høstes langt ind i arbejdslivet.


1

5

120815

LEGESKIB

FISKERBÅD

2

6

Q03960 FISKERBÅD

3

120680 SKIB MED FALDZONE

7

Q00889 SKIB

4

120820

Q03303 PIRATSKIB

8

Q00824 SKIB

120835 SANTA MARIA

1

12140x11610

76.1

2920

8450x8970x7160

5100 / 112

34

3+

5

8830x5260

36.4

1000

8720x10700x5510

5000 / 67

26

1+

2

8510x6210

35.9

1740

4970x3470x3380

2850 / 13

7

1+

6

13870x13460

107.2

1970

12680x10560x6970

5000 / 67

40

8+

3

8706x10380

55

1470

8130x6962x3663

3450 / 66

16

3+

7

18886x14588

193

2670

18695x11296x12159 3850 / 112

46

3+

4

14302x12299

95

1470

10102x12845x7692

5025 / 112

22

3+

8

16920x20340

215.9

2760

12930x20510x10430 5000 / 250

106

3+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

TEMALEG

103


Autentiske materialer respekterer legetemaet

Temaet inspirerer til eventyr

Plads nok til alle, op til 58 brugere Skibet pĂĽ fotoet er, i modsĂŚtning til standardversionen, udstyret med en spiralrutschebane.

120825 PIRATSKIB

12500x15060

104

99.6

TEMALEG

2170

11390x11100x6970 5000 / 250

47

4+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

120715

SLOT

FESTNING

2

6

Q02489

7

Q04210

Q00830 SLOT

TROLDMANDENS GEMMESTED

4

Q04134 SLOT

FÆSTNING

3

Q04580

8

Q00247 SLOT

Q01490 SLOT

1

12510x11490

93.1

2070

9130x8100x5320

4050 / 84

33

3+

5

10628x10326

76

2070

7292x8651x6737

3200 / 66

45

5+

2

10534x8817

61

2730

7172x5922x4858

4700 / 34

40

3+

6

12640x8690

65.4

1970

9230x4910x5680

4010 / 84

13.5

4+

3

8910x7890

40.9

2070

6510x4370x7880

5000 / 27

45

3+

7

16316x20388

195

2670

12508x16141x7737 4700 / 84

96

5+

4

12450x13801

111

2670

9157x9677x4982

4050 / 66

45

5+

8

12297x15802

126

2700

8359x12555x6430

50

5+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

4050 / 84

TEMALEG

105


1

5

Q01935 SLOT

2

RAKET

6

Q00202 WESTERNGADE

3

Q00435 RAKET

7

120914 TRANE & SVANE

4

Q01741

120950 SHERWOODSKOVEN

8

120915 DRAGE

Q01179 PINOCCHIO

1

9438x12686

80

2070

7930x9340x7167

5000 / 43

32

4+

5

8048x7489

43

2670

6080x3349x5655

4050 / 23

8

5+

2

9112x17097

107

2780

5387x13560x4692

4695 / 43

27

4+

6

12000x7450

56.1

1470

8450x5400x8250

5850 / 60

50

4+

3

9290x11580

67.4

1970

8080x8180x5620

5000 / 66

24

4+

7

16520x18770

180.8

2710

12790x14590x7060 4050 / 180

120

6+

4

9380x14670

79.3

2070

6120x10980x4550

4140 / 180

21

5+

8

9700x11050

72.9

2670

6650x6600x7030

45

4+

106

TEMALEG

4650 / 360

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Temaudstyr til over 100 brugere

Legen kan give en følelse af vægtløshed

Masser af aktiviteter og funktioner

Q01000 RUMCENTER

27670x21490

305.8

2670

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

24340x17990x10910

5850 / 185

120

5+

TEMALEG

107


1

5

Q01478 BLÆKSPRUTTE

2

HESTEVOGN

6

Q01498 LUFTBALLON

3

Q03722

Q04594 GIRAF & ZEBRA

7

Q01920 JACK & BØNNESTAGEN

Q04105 ELEFANTER

WWW

4

Flere produkter med forskellige temaer findes i MyDesign!servicegalleri: http://mydesign.lappset.com

Q02000 CIRKUSLEG

1

10236x7821

50

2070

7464x5641x4768

2200 / 242

35

3+

5

15490x5830

33.5

2070

12590x2520x4410

4010 / 84

35

2

9954x11194

69

2670

7087x7197x6895

5000 / 185

45

4+

6

8779x8566

56

1970

5799x6065x5811

5000 / 66

16

3+

3

13649x15119

138

2070

10215x11999x10088 4050 / 296

95

5+

7

13640x5030

47.3

1470

9640x2730x2390

3200 / 66

8

3+

4

13470x10310

98.8

2070

11630x7930x5460

24

4+

108

TEMALEG

4050 / 242

3+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Et produkt, to brugergrupper

Legevæg

Håndmalet

Q60060 ZEBRA

8420x8760

49

1470

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

5139x7039x3035

3200 / 66

16

3+

TEMALEG

109


ANGRY BIRDS Legepladsen blev et hit! Angry Birds™-aktivitetsparker har omdefineret legepladser som koncept. Den nye legeplads kan nu blive et betydningsfuldt lokalt landemærke og en attraktion! Angry Birds-aktivitetsparker er altid designet og konstrueret som en helhed. Afhængigt af legepladsens areal og formål omfatter aktivitetsparkerne produkter til leg, spil og afslapning. Disse områder kan også omfatte en cafe eller kiosk, hvis der er behov for det. Derudover kan aktivitetsparkerne dekoreres med kæmpemæssige 3D-figurer fra spillet, ligesom overfladematerialet kan tilpasses temaet.

110

ANGRY BIRDS

En Angry Birds-aktivitetspark kan bygges både udendørs og indendørs. Find inspiration ved at kigge på de færdige Angry Birds-aktivitetsparker i galleriet under vores MyDesign!-tjeneste på http://mydesign.lappset.com. Kontakt en Lappset-repræsentant, når du begynder at bygge din første legeplads, så vi sammen kan designe den løsning, der opfylder netop dine behov!


1

2

QAB013 ANGRY BIRDS

1

13300x8560

69.7

QAB007 ANGRY BIRDS

2070

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

9390x5570x5510

5400 / 66

24

4+

2

14200x10430

111.3

2070

9060x6100x5510

5400 / 66

ANGRY BIRDS

35

4+

111


1

5

AB0001 RED BIRD

AB0005 PIG TUNNEL

Dybt montagefundament 005049 eller gummifødder 700846B for overflademontering skal bestilles separat.

2

3

6

AB0002

AB0007

BLUE BIRD

YELLOW BIRD GYNGESTATIV TIL 2

Inkluderer fundament.

Underjordisk fundament uden beton kan udføres ved brug af fundamentsplader. Plader skal bestilles separat.

7

AB0003 MINION PIG

Kæde 210cm

AB0008 SLINGSHOT GYNGESTATIV

Inkluderer fundament.

4

8

AB0004 FAT BIRD

AB0010 ANGRY RUNWAY Til nedgravning

1

3150x2280

6.3

520

750x590x820

722 / 10

1

2+

5

4000x3860

13.5

995

1040x1210x1245

1210 / 8

1.5

1+

2

2830x2700

6.8

430

530x400x870

600 / 16

1

2+

6

8100x3150

25.5

1400

1750x3910x2960

2940 / 18

3

6+

3

2970x2700

7.2

430

670x400x940

900 / 20

1

1+

7

8100x2600

21.1

1400

3550x1360x2770

3330 / 55

5

1+

4

4780x4780

18

1000

780x860x1060

900 / 13

3

2+

8

36000x4000

130

1000

35000x3260x4220

4730 / 44

8

6+

112

ANGRY BIRDS

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


1

5

AB0051 BLUE BIRD

2

RED BIRD

6

AB0052 RED BIRD

3

AB0056 & AB0057 STAKIT

7

AB0053 PORT

4

AB0055

AB0101 KRAVLEN

8

AB0054 MINION PIG

QAB200 SLANGEBØSSE FOTOSPOT

1

-

-

-

1830x680x920

1800 / 35

2

-

5

-

-

-

500x500x1200

1170 / 33

1

-

2

-

-

-

320x320x940

600 / 15

1

-

6

-

-

-

-

2500 / 15

-

-

3

-

-

-

4370x400x3770

3700 / 100

4

-

7

6090x4590

24.9

1970

2590x1680x2890

2850 / 52

5

4+

4

-

-

-

320x320x940

600 / 15

1

-

8

5730x3200

24.2

1000

4230x3200x2760

2750 / 152

4

-

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

ANGRY BIRDS

113


1

2

5

UD OVER DET SÆDVANLIGE Opfordrer til leg, inspirerer brugere At lege er som at kigge i et kalejdoskop. Takket være børns kreativitet, får lege og spil nye drejninger hver dag. Børn bruger det, de har lært, i deres leg. De lærer at gøre ting andre steder, og tager disse metoder med sig ud på legepladsen.

114

UD OVER DET SÆDVANLIGE

Alle vores ekstraordinære produkter byder på noget helt nyt. Mange af dem er interaktive og frister dermed også nye grupper til at lege. Nogle af produkterne er designet til at blive tilføjet Lappset basisprodukterne. De supplerende egenskaber opmuntrer til leg og giver brugerne nye oplevelser.


4

3

1

230010 HALO

2

HALO

230015 HALO

Nyt, tidløst design.

3

230020 HALO

4

Q05152 GYNGESTATIV

5

Q05153 SANDKASSE

1

8120x6260

43.2

2220

4320x2780x4580

3930 / 53

20

6+

4

7390x3150

23.3

1200

3550x195x2205

3364 / 104

4

1+

2

7800x7580

46.3

2220

4320x3650x4040

3930 / 75

16

6+

5

5870x5870

26.8

1970

2390x2390x2080

1950 / 11

5.5

3+

3

11420x7580

66.4

2220

7460x3650x4040

3930 / 75

28

6+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

UD OVER DET SÆDVANLIGE

115


220791 FONOSPOT Fantastisk LIVE show i parken – vær en DJ eller en dansestjerne. Få yderligere information hos din lokale forhandler.

1

YA3500 SONA Sådan leger man med dans og bevægelse.

1

-

116

-

-

6000x6000x3800

UD OVER DET SÆDVANLIGE

4500 / 175

8

3+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


Det viste produkt bestĂĽr af yderligere komponenter.

YA3550 SUTU Ram det rigtige sted med bolden og kom videre gennem spillets niveauer.

-

-

-

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

3250x500x2200

3250x500x2200 / 450

8

3+

UD OVER DET SÆDVANLIGE

117


1

200301M PUZZLE Indendørs hoppespil med ni standardspil. Overflademontering

2

YA3361, -62, -63 GAMENETIC Spilinstallationen kører på energi, som brugerne frembringer – det bliver en leg i sig selv at frembringe energi!

1

-

118

-

-

3010x2000x1960

UD OVER DET SÆDVANLIGE

1960 / 150

8

5+

2

-

-

-

400x400x1300

1300 / 29.2

1

6+

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


200420,-21,-22,-23,-24 LYDGULV & RUTSCHEBANE Modulerne reagerer på bevægelse ved at lave lyde. Til Finno- eller ABC-serien. Vælg din favorit fra syv forskellige lyde. Få yderligere information hos din lokale forhandler.

AB0401 ANGRY BIRDS AKTIVITETSPARKSSPIL Spil, der kombinerer mentale og fysiske udfordringer. Få yderligere information hos din lokale forhandler.

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

UD OVER DET SÆDVANLIGE

119


Hør mere om tilgængelige farver hos din sælger.

120

UD OVER DET SÆDVANLIGE

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


WALL-HOLLA Spændende legecenter i flere etager Eventyrligt inspirerende Wall-holla-produkter fås kun hos Lappset. Disse produkter findes i flere størrelser. De største er næsten 21 meter lange. Kontakt vores repræsentant for at få oplyst produkternes nøjagtige mål.

400110

400110ES

WALL-HOLLA 10

WALL-HOLLA 10

400110IS

400110G

WALL-HOLLA 10

WALL-HOLLA 10 MED MÅL

KLATRERUTER

BRANDMANDSSTANG

RUTSCHEBANE FOR ENDEN

RUTSCHEBANE PÅ SIDEN

INTEGRERET MÅL

400107

3

1

400107ES

400107IS

400107G

400109

3

1

-

-

400109G*

400110

4

2

400110ES

400110IS

400110G

400111

4

1

-

-

400111G*

400113

4

2

-

-

400113G*

400114

6

2

400114ES

400114IS

400114G

* mål centreret

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

UD OVER DET SÆDVANLIGE

121


Elevator, der sænker dig ned på jorden, alene eller med venner.

703703 DROP ZONE Højde 4500 mm, fast trin på niveaul 1860 mm Til nedgravning

Få yderligere information hos din lokale forhandler.

VANDTÅGE Suppler temaet med en forfriskende overraskelse! Funktionen kan skræddersys. Få yderligere information hos din lokale forhandler.

122

UD OVER DET SÆDVANLIGE

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


4

1

200020

3

SPINNE MASKINE Lad spinnemaskinen snurre dig rundt med hjælp fra dine venner.

175101 FORHINDRINGSBANE FOR MINDRE BØRN Børn bliver aldrig trætte af at klatre over forhindringer og afprøve deres færdigheder.

Overflademontering

2

200010

4

SURFY Sådan føles det at gå på vandet.

705106 FREECHIMES Hver lyd er harmonisk afstemt i dette udendørsinstrument til strukturer med 80 moduler. Hammere medfølger i leverancen.

200010 BLÅ 220010 GUL

1

4560x4000

14.4

1000

1370x560x1420

1370 / 207

2

6+

3

-

-

700

9580x8760

2400 / 34

4

2+

2

6540x6540

38.3

1000

3540x3540x600

668 / 59

6

4+

4

-

-

-

-

755 / 12

1

3+

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

UD OVER DET SÆDVANLIGE

123


SKILTE 1

080555 INFORMATIONSSKILT Til nedgravning

2

080556 INFORMATIONSSKILT Til nedgravning

3

J14712 INFORMATIONSSKILT Til nedgravning

124

SKILTE

1

-

-

-

480x100x1790

1650 / 10

0.5

-

2

-

-

-

900x95x1790

1650 / 10

0.5

-

3

-

-

-

900x60x1200

1600 / 16

0.5

-

Alle produkter overholder EN1176 sikkerhedsstandarden.


PARK- OG GADEMØBLER Gør din legeplads til en oase for alle Vælg park- og gademøbler, der passer til stilen på din legeplads. På den måde sammensætter du en pakke, der også er rekreativ for forældre og bedsteforældre. Lappsets omfattende møbelsortiment omfatter alt fra bænke og

borde til tæppebankestativer og blomsterkasser. I efteråret 2013 udkommer der et katalog udelukkende dedikeret til møbler. Hele vores møbelserie findes også på vores hjemmeside: www.lappset.com

LAPPSET SPORTSPRODUKTER Fitnessudstyr i træ og metal Med Lappset-udstyr til fitnessanlæg, kan du lave en legeplads alsidig eller endda udstyre den til de lokale professionelle sportsudøvere. Vores fitnessudstyr spænder fra traditionelle legeområder

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

til hele produktgrupper, der er designet til bymæssige fitnessaktiviteter. Vores fitnessprodukter findes i Finnoog Cloxx-produktgrupperne på vores hjemmeside og i Lappsets sportskatalog, der kommer i foråret 2013.

125


126

MYDESIGN


MyDesign! WWW

http://mydesign.lappset.com

Unikke produkter og områdeplanlægning Ønsker du unikke løsninger eller har brug for designhjælp til et legepladsområde, kan du bruge Lappsets MyDesign!-tjeneste. Vores designere vil hjælpe med at skræddersy standardprodukter og skabe løsninger med unikke temaer. Hent inspiration i det udvalg af produkter, der allerede er brugertilpasset af MyDesign!tjenesten på http://mydesign.lappset.com. Galleriet indeholder hundredvis af produkter og løsninger, du kan bruge til at realisere dine planer.

MyDesign!-tjenesten arbejder tæt sammen med kunder, der planlægger Angry Birds™-aktivitetsparker og parkourområder. Du kan også benytte tjenesten, hvis du har brug for rådgivning til at designe en park, motionsfaciliteter eller gården i et boligbyggeri. Kontakt os og nyd godt af vores designeres erfaring!

Produktdesign

Produkt layout design

Ændringer af standardprodukter

Grundplandesign

Billedkomposition

Teknisk tegning/farvebelagt tegning

Teknisk grundplan

Fotomanipulation

Tematiske produkter

3D produkt layout design

3D animation

Teknisk tegning/farvebelagt tegning

Farvelagt perspektivtegning

Videoklip, stillbilleder

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

MYDESIGN

127


PlayCare

Vedligeholdelse forlænger levetiden Lappsets PlayCare-tjenester omfatter vores produkters samlede levetid, lige fra installation til genbrug af beskadigede produkter. Efter installation og overdragelsesinspektion kan udstyrets sikkerhed opretholdes via regelmæssig inspektion og vedligeholdelse. Regelmæssig vedligeholdelse maksimerer produktets levetid og minimerer behovet for nye investeringer, da vores PlayCare-personale straks udskifter gamle og beskadigede komponenter med nye. Fra en legepladsejers synspunkt er PlayCare-tjenesterne lig med ro i sindet og nemhed. Vores PlayCare-personale

garanterer, at legepladsen og dens udstyr er sikre for brugerne. Alle fejl, der opdages, og vedligeholdelsesarbejde, som vores PlayCare-personale udfører, rapporteres til kunden. Vedligeholdelse kan også bestilles via vores hjemmeside. PlayCare-tjenesternes tilgængelighed kan variere fra land til land. Kontakt vores salgsteam for at få nærmere oplysninger om adgang til disse tjenester og muligheden for brugertilpasning. Vores repræsentanters kontaktoplysninger finder du på vores hjemmeside på www.uniqa.dk.

WWW

Besøg venligst vores hjemmeside www.uniqa.dk for flere oplysninger om PlayCare service.

128

PLAYCARE


Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PLAYCARE

129


EN SIKKER LEGEPLADS ER SUMMEN AF DENS BESTANDDELE Legepladssikkerhed er summen af mange faktorer. Selv hvis målet er at gøre legepladser tilstrækkeligt udfordrende, spændende og inspirerende for børns læring, skal de også altid være sikre. Lappset-gruppen anser produktsikkerhed som værende af altafgørende vigtighed. Vi følger sikkerhedsnormerne omhyggeligt under alle faserne af produktdesign, fremstilling og installation. Det er vores måde at minimere ulykker på legepladser og eliminere farer så hurtigt som muligt.

Vejledning fra EN 1176 sikkerhedsnormen EN 1176 legepladssikkerhedsnormen opstiller strenge bestemmelser for legepladsprodukters sikkerhed. De anbefalinger, der er omfattet af normen, 40 års erfaring, forskning og afprøvning er grundlaget, hvorpå Lappset-produkternes reelle sikkerhed hviler. Vi deltager aktivt i det internationale standardiseringsarbejde og samarbejder både med SFS (Finlands Standardiseringsforening) og med Tukes (Finlands Sikkerheds- og Kemikalieagentur). Vi har længe været aktivt involveret i formulering og udvikling af legepladssikkerhedsstandarder. Når nye sikkerhedskrav nedfældes i internationale normer, har Lappset allerede overholdt disse i årevis. Gode forbindelser med andre eksperter over hele verden har også hjulpet og vil fortsat hjælpe Lappset med at forbedre produktsikkerheden mere og mere. Takket være erfaring og knowhow kan selv de mest innovative produkter designes og bygges med tanke for størst mulig sikkerhed. Førstehåndsinformation, der modtages fra kunderne, har også medvirket til at hæve sikkerheden ved vore produkter til den høje standard, som Lappset er kendt for. Vi forstår værdien af feedback – positiv og negativ – og vi håber, at vi også i fremtiden vil modtage mange tilbagemeldinger. Lappset certificerer sine legeplads- og sportsredskaber gennem det mest velkendte prøvelaboratorium for legepladsredskaber, TÜV (Technischer Überwachungsverein) i Tyskland i henhold til den strengeste GS (Geprüfte Sicherheit) standard. Certificeringen dækker både produktdesign og fabrikationskvalitet. Derudover har vi en ISO 9001 kvalitetscertificering og en ISO 14001 miljøcertificering. Sammen med sikkerhedsovervejelser spiller disse certificeringer en vital rolle i sikring af den overordnede kvalitet. Produkter til alle aldre Den korrekte balance mellem sikkerhed og produktkompleksitet afhænger af aldersmålgruppen for hvert produkt. Alle produkter er skabt, så de er mere udfordrende at komme op på end at lege på eller komme ned af igen. Jo yngre produktaldersgruppen er, desto vigtigere er det at sikre en god brugervenlighed. De unge teenagere skal have tilstrækkeligt udfordrende, men teknisk styrede, miljøer, hvor de kan afprøve deres fysiske grænser og forbedre deres motoriske færdigheder. Ingen fælder EN 1176 sikkerhedsnormen identificerer talrige forskellige faktorer, som der skal tages hensyn til under design af legepladsredskaber. En af disse er at sidde fast. Alle huller og hjørner mellem elementerne skal designes, så de forhindrer børns fingre, hoveder og kroppe i at sidde fast. Specielle testapparater anvendes til at måle huller i produkterne. Hvis et hul for eksempel er stort nok til, at et barns krop kan komme igennem, skal det også være stort nok til, at barnets hoved kan komme igennem. Derudover skal voksne have mulighed for at komme til alle dele af redskabet, så de kan hjælpe barnet i tilfælde af, at det sidder fast.

130

LEGEPLADSSIKKERHED

Sikkerhedszoner og bundmaterialer En stor procentdel af de uheld, der sker på legepladser, skyldes leg. Derfor kan man ikke forhindre alle ulykker. Den vigtigste ting i forhold til sikkerhed er at huske, at legepladser består af meget mere end bare redskaberne. Produkterne skal omgives af en sikkerhedszone overalt, hvor den potentielle faldhøjde er på mere end 600 mm, og den zone skal have stødabsorberende sikkerhedsunderlag. Selv om sikkerhedsunderlag ikke kan forhindre ulykker, beskytter det børn fra alvorlige skader på hovedet og mindsker også alvorligheden af andre skader. Instruktioner for dimensionering og overlap på sikkerhedszoner samt valg af bundmaterialer er omfattet af de internationale normer. Sikkerhedszoner for tilstødende redskaber kan overlappe, for så vidt der ikke er involveret bevægelse i anvendelsen af produkterne, som er tilfældet med gynger, karruseller og rutschebaner, for eksempel. Sikkerhedsstandarder gælder ikke bænke, borde og affaldskurve, der er placeret i nærheden af legepladsredskaber. Den type produkter bør imidlertid ikke installeres inde i en sikkerhedszone. De bør heller ikke let kunne flyttes, eller (som påpeget af Tukes) kunne bruges til at klatre op i et træ eller over et hegn. Hvis man husker på målgruppen, når man designer en legeplads, bør man kunne undgå de alvorligste risici, der er forbundet med disse konstruktioner. I henhold til Tukes’ retningslinjer bør en legeplads have et hegn med en højde på mindst 120 mm, hvis der er faremomenter som for eksempel en travl vej, en sø eller et vandløb, som børnene skal beskyttes fra. Normer for udendørs fitness og parkourredskaber er stadig under udarbejdelse Flere og flere legepladser har nu også fitness- og parkourredskaber. Der er endnu ikke blevet fastsat normer for placering af disse produkter. Lappset deltager som inviteret ekspert i udviklingen af nationale sikkerhedsstandarder for parkourredskaber i UK. Lappset har en stor forståelse for, hvordan lege- og fitnessmiljøer kan kombineres uden at gå på kompromis med de to brugergruppers behov. Kombinationsområder, der er designet til forskellige formål, er nok et skridt i retning af en fremtid, hvor legepladser fungerer som mødesteder for tre forskellige generationer. Installation Passende indhegning opstilles omkring legepladser under konstruktionsperioden. Alle byggepladser aflåses, især om aftenen og natten. Børn forhindres i at komme ind på legepladsen, indtil alle redskaber er sikkert installeret og sikkerhedsoverfladen er lagt. Beregning af sikkerhedszoner og måling af mellemrum mellem konstruktionskomponenterne er meget vigtig for sikkerheden. Et produkts konstruktionsstyrke er en kombination af dets komponenter og samlinger. Derfor skal installationspersonalet have tilstrækkelig


knowhow om tilspændingsmomenter på de forskellige typer fastgørelse. For stor stramning beskadiger fastgørelsen og kan gå ud over et produkts konstruktionsstyrke, selv før det er klar til brug. Alle redskaber og det omgivende areal inspiceres af kompetent personale, før en legeplads åbnes for offentligheden. Der udarbejdes en underskrevet rapport for hver inspektion, og denne gemmes sammen med andre dokumenter vedrørende legepladsen, inklusive installationsvejledninger, dellister og vedligeholdelseslogbøger. Ideelt set bør inspektører ikke involveres i installationen eller være personligt ansvarlige for omkostninger til reparation af fejl i redskaberne. Gamle legepladser I princippet gælder sikkerhedsnormer kun produkter, der er installeret efter vedtagelse af normerne. EN 1176 og EN 1177 sikkerhedsnormerne trådte i kraft i 2008, og redskaber, der fabrikeres i eller efter 2009 skal opfylde kravene. Sikkerhedskrav kan indføres med tilbagevirkende kraft, men for eksempel kan revisioner af eksisterende normer ikke bestemme, at eksisterende produkter skal ændres. Ændringer og reparationer, der er udført på eksisterende redskaber, skal imidlertid overholde de seneste sikkerhedskrav. For eksempel skal eksisterende trapper, som mangler passende sikkerhedsgelænder, ikke nødvendigvis udskiftes, når en ny norm vedtages, men når disse går i stykker, skal de nye trapper overholde de seneste sikkerhedsnormer. Det betyder, at alle produkter til sidst vil overholde internationale sikkerhedskrav. Indtil da lægges vægten på at sikre, at intet produkt på noget tidspunkt er farligt at anvende. Derfor skal kompetente inspektører vurdere, om dele af gamle produkter straks skal ændres.

Produktkvalitet Produktkvaliteten afhænger af mange forskellige faktorer. Komponentstørrelse, svejsesamlingers styrke, overfladebehandlingens holdbarhed, basislagets tykkelse, geometriske tolerancer og UVholdbarhed på maling spiller altsammen ind. Derfor investerer Lappset en masse tid og ressourcer i at bevare en høj produktkvalitet. Lappset har brugt sine mere end 40 års erfaring i at udvikle et kvalitetsstyringssystem, der bruges til omhyggelig inspektion af alle nye komponenter. Der udføres også stikprøver på produktionslinjerne. Alle klager over kvaliteten følges omhyggeligt op, og alle komponenter på lager inspiceres. Produkternes konstruktionsstyrke afprøves både i henhold til de gældende normer og til Lappsets egne testprotokoller, som ofte betragtes som væsentligt strengere end de lovpligtige test. For eksempel involverer Lappsets egen test på gyngestativer næsten det dobbelte af den belastning, der anvendes i de standardiserede test. Endvidere underkastes stativerne vridningstest, som slider mest på stativerne, i modsætning til det minimumskrav, der er i standardtestmetoderne. Test på materialer omfatter styrke, korrosionsmodstand og UV-modstand. De færdigtsamlede konstruktioners sikkerhed vurderes gennem test for stød, belastning og risiko for klemning. Investeringen i produktsikkerhed er et bevidst valg for Lappset og et vigtigt element i vores samlede sociale ansvar.

Regelmæssig vedligeholdelse øger sikkerheden Det sikkerhedsniveau, der etableres under legepladsinstallationen, skal vedligeholdes under hele produkternes levetid. Årlige inspektioner medvirker til at vurdere, om de materialer, der er anvendt i produkterne, er nedbrudt på grund af rust, råd eller fysisk beskadigelse. Sliddele skal måske inspiceres så ofte som fire gange om året, afhængigt af legepladsens popularitet. Visuelle inspektioner anvendes på særligt populære legepladser eller i områder, hvor der er en høj risiko for hærværk. Frekvensen af de visuelle inspektioner kan variere fra et par besøg om måneden til næsten daglige besøg. Telefonnummeret på den ansvarlige for vedligeholdelsen bør være synlig på legepladsens infotavle, da det har vist sig at være en vigtig faktor for hurtigt at opdage og afhjælpe skader forårsaget af hærværk. Takket være deres modulopbygning, kan de fleste Lappset produkter senere i deres levetid forsynes med nye funktioner og bedre tilgængelighed ved hjælp af håndtag eller gelændere.

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

LEGEPLADSSIKKERHED

131


SIKKERHEDSOVERFLADER Upsedasse!

Softex sikkerhedsfliser

Der sker altid nogle uheld på legepladsen. Små hoveder er stadig svimle et godt stykke tid efter, de har været på karrusellen, og de små ben kan ikke altid bære. Lappsets sikkerhedsoverflader er designet til at beskytte børn, så de farligste situationer vendes til blot at være harmløse forskrækkelser.

Sikkerhedsfliserne består af farverige gummigranulater, der er limet sammen med en vejrbestandig lim. Fliserne fås i følgende farver: Rød, grå, grøn, gul, blå og beige. Softex sikkerhedsfliser består hovedsageligt af genanvendt materiale og kan genbruges.

Standardiseret sikkerhed

Sandfyldt kunstgræs kan anvendes til at skabe billige, sømløse belægninger med fremragende stødabsorberende egenskaber, takket være deres basis- og overfladelag. Kunstgræsset ser storslået ud, er nemt at installere og lader vand passere igennem. Farvemuligheder er rød, grøn, hvid, gul, blå og sort. Sandfyldt kunstgræs kan genbruges.

Lappsets sikkerhedsoverflader er udført i bløde materialer, som forhindrer at fald giver skader. Materialerne er i overensstemmelse med kravene i EN 1176-1 sikkerhedsnormen, hvis bare du tilpasser belægningens tykkelse korrekt efter produktets faldhøjde. Sikkerhedsoverflader kræver en fast, jævn og vandtæt jordbund. Forskellige farvemuligheder hjælper dig til at koordinere din legeplads’ farvesammensætning fra gulvene til toppen af redskaberne.

132

SIKKERHEDSOVERFLADER

Sandfyldt kunstgræs


Wetpour er en sømløs sikkerhedsbelægning Wetpour, der er lavet af gummistrimler og et polyuretanpræparat, kan endog klare gnidningsslid. Materialet bliver blandet på stedet og derefter støbt, hvilket kræver specialekspertise og tid til at størkne. Farverne kan lægges på en sådan måde, at de hjælper svagtsynede brugere med at finde vej. Wetpour er et andet genbrugs sikkerhedsbelægningsmateriale.

Naturmaterialer Naturmaterialer som græs, sand, grus, flis og bark er populære og overkommelige materialer til sikkerhedsbelægninger. Grus passer til mange forskellige produkter og selv de højeste faldhøjder, der accepteres. Græs kan kun anvendes med lavrisiko elementer og i rolige områder, da græs kun beskytter faldhøjder på op til en meter, og slides. Naturmaterialer er nemme at anvende, men kræver regelmæssig vedligeholdelse.

WWW

Spørg din lokale forhandler om de forskellige valgmuligheder af sikkerhedsunderlag. Materialer kan variere fra land til land beroende på leveringsmuligheder og klimakrav. Copyrights and patents Lappset Group Ltd

SIKKERHEDSOVERFLADER

133


FALDZONER Grundplaner, der produceres af Lappset, specificerer de områder, hvor der bør nedlægges stødabsorberende sikkerhedsoverflader. Denne zone udmåles i forhold til de dele af redskaberne, der giver mulighed for, at børn kan klatre mere end 60 op fra jorden, eller hvor de kan komme i bevægelse. Alle produkter skal også omgives af en faldzone, der er lig med det areal, hvor der kræves stødabsorberende sikkerhedsoverflade, eller i en afstand af mindst 150 cm fra dele af de redskaber, hvor børn kan klatre op fra jorden. Forskellen mellem det område, der kræver stødabsorberende sikkerhedsoverflade, og faldzonen forklares bedst ved hjælp af et eksempel: Hvad angår

134

FALDZONER

trapper, måles faldzonen fra kanten af nederste trin, hvor sikkerhedsoverfladen måles fra første trin, der når en højde på mindst 60 cm. Faldzonen må ikke indbefatte objekter, er er både hårde og skarpe. Eksempler på sådanne objekter er skarpkantede klippestykker, kanter på træstubbe, grene med torne, eller indhegninger. Faldzoner kan have objekter, der er hårde, men ikke skarpe, såsom træstubbe eller runde natursten, eller objekter der er skarpe, men ikke hårde, såsom grenene i en hæk. Billeder vist ved online produktsøgning kan variere fra billedeksemplerne vist herunder.


Copyrights and patents Lappset Group Ltd

FALDZONER

135


LAPPSET FARVER Farvenuancer i skemaerne kan variere, og RAL-koderne er kun et fingerpeg om de rigtige farver.

TRÆKOMPONENTER BLANKE MALINGER (STOLPER OG BOMME)

(LAMELTRÆVÆGGE)

KRYDSFINERPANELER

RAL 7046 (1)

RAL 1007 (62)

RAL 1007 (62)

RAL 1032 (2)

RAL 5015 (69)

RAL 3002 (63)

RAL 3011 (3)

RAL 3002 (63)

RAL 6032 (27)

RAL 8002 (12)

RAL 5015 (69)

RAL 9010 (15)

METALLIC MALING RAL 7004 GRÅ

RAL 9005 SORT

RAL 6018 LYSEGRØN

VARMGALVANISERET RAL 7024 MØRKEGRÅ

RAL 6032 GRØN

RAL 3000 RØD

RAL 9023 GRÅ

RAL 1018 GUL

136

LAPPSET FARVER


HØJTRYKSLAMINAT

LAMINEREDE PANELER RAL 6000

RAL 5010

RAL 3000

RAL 6018

RAL 2000

RAL 1018

RAL 7047

RAL 7026

GUMMIDELE GUMMI (PILLER)

GUMMI (KUGLER)

RAL 1012 GUL

RAL 2008 ORANGE

RAL 1018 GUL

RAL 5015 BLÅ

RAL 5002 BLÅ

RAL 7026 MØRKEGRÅ

Farvekombinationer kan ikke ændres på Cloxx produkter.

PLASTICRUTSCHEBANER RØR

RUTSCHEBANER KLAR (50)

GUL (11)

RAL 1018 GUL

LYSEGRÅ (14)

RØD (13)

RAL 9023 MØRKEGRÅ

Tallene i parentes henviser til Lappsets egen farvekode. FINNO-produkter, der er mærket med bogstavet M, fås med blank malingsfinish efter eget valg for trædelenes vedkommende, samt et udvalg af forskellige typer og farver vægpaneler. Metaldele, laminerede paneler og krydsfinerspaneler leveres kun i standardfarver.

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

LAPPSET FARVER

137


GENERELLE MATERIALESPECIFIKATIONER Nordisk fyrretræ til trækomponenter Fyrretræ vokser langsomt (130-140 dage/år) i den nordlige boreale region, hvilket gør det finfibret og stærkt. Fyrretræ er et levende materiale, der svulmer op, når det bliver vådt, og trækker sig sammen, når det tørrer. Fyrretræ kan bøje sig og revne. Men uanset, hvad der sker, forbliver styrken den samme. Harpiks og knaster er en naturlig del af træet.

Træbeskyttelse Det er typisk for nordligt fyrretræ, at størstedelen (70 %) af tømmeret er kernetræ. Kernetræ er særdeles stærkt, og vi designer normalt vores udstyrs trædele således, at det kraftige kernetræ placeres på overfladen, hvor det er mest udsat for vejrpåvirkning. Træets overflade kan påvirkes af råd, men moderne træbeskyttelsesteknologi og sikre træbeskyttelsesmidler er med til at gøre overfladen holdbar. Lappsets træbeskyttelsesmidler indeholder ikke arsenik eller krom. Tømmer, som behandles med disse træbeskyttelsesmidler, kan genbruges som imprægneret træ. Vi benytter vandbaseret maling for at forbedre overfladeegenskaberne og beskytte træet mod solens ultraviolette stråler og svamp. Visse malede overflader beskyttes yderligere med et lag lak. Tømmer, der udelukkende er behandlet med disse træbeskyttelsesmidler, kan bortskaffes som træaffald.

Lamineret træ Ekstra stærke, lange, kraftige og buede komponenter fremstilles af lamineret træ, der består af tømmerplader, der presses sammen og limes med vejrbestandig lim. Meget varierende vejrforhold kan forårsage smårevner i lamineret træ, men disse reducerer ikke holdbarheden. Lamineret træ vrider og slår sig ikke, og selvom forandringer i luftfugtigheden forårsager bevægelser i træet, sker dette oftere ved massivt træ end ved lamineret træ. Afhængigt af behandlingen kan lamineret træ genbruges som enten imprægneret træ eller træaffald.

af fødderne. Den lodrette brudstyrke i samlingen mellem stolpen og stålfoden er 60.000 N. Stolpens bøjebrudstyrke er 2.200 Nm (220 kgm).

Krydsfiner, højtrykslaminat (HPL) Alt efter omstændighederne bruger vi 6,5-21 mm krydsfiner eller højtrykslaminat. Krydsfineren er fremstillet af tynde lag af skiftevis birk og/ eller fyrretræ sammenlimet med vejrbestandig lim. Pladerne er belagt med et varmpresset, imprægneret vejrbestandigt overflademiddel, og de fleste er yderligere belagt med vejrog slidbestandig maling. Gulvpanelerne er gjort ru for at opnå en skridsikker overflade. Afhængigt af behandlingen kan krydsfiner genbruges som enten imprægneret træ eller træaffald. HPL-delene er mellem 6 og 20 mm tykke og kan holde til stød, ridser og vekslende vejrforhold. UV-stråling svækker ikke højtrykslaminats styrke, men de klare farver kan falme med tiden. Laminat kan benyttes til at producere varmeenergi.

Metalkomponenter Metaldelene er fremstillet af rustfrit stål, anodiseret eller malet aluminium eller varmforzinket stål, og stålkomponenterne er enten sandblæst og behandlet med zinkepoxy og pulvermaling eller har fået en elektrolytisk udfældet zinkbelægning og dernæst et lag pulvermaling. Metalkomponenterne har fremragende vejrbestandighed og et færdigbehandlet udseende, og de kan endvidere genbruges.

Plastkomponenter Plastdelene er fremstillet af polypropylen, polyamid, polycarbonat eller polyethylen. Materialet vælges altid i henhold til hver enkelt elements krav. Der tilføjes fibre til de ovennævnte materialer i komponenter, der udsættes for kraftige belastninger. Plastmaterialerne kan genbruges.

Stålfødder

Tovværk

Stolper og søjler står normalt på metalfødder. Vi limer bolte på træsøjler, så man kan sætte en flange på til montering

Tovværket i vores netprodukter er polyamidbelagte stålkabler på 16 eller 18 mm i diameter. Tovværkets brudstyrke er mindst 2.200 kg. Materialerne og fletningen i

138

GENERELLE MATERIALESPECIFIKATIONER


tovværkets øverste lag er valgt på grund af deres overlegne slidbestandighed og UV-beskyttende egenskaber. Tovværkets styrke er upåvirket af overfladeslid. Tovværket kan genbruges.

vejrbestandig polyurethanlim. Nogle af disse komponenter er lavet af en kombination af sammenlimede gummispåner og naturgummi (EPDM). Alle dele, der indeholder gummispåner, kan genbruges.

Komponenter af sammenlimede gummispåner

Gyngekæder

Til en del af produktsortimentet benytter Lappset komponenter fremstillet af gummispåner, der består af genbrugsgummigranulat, der er sammenlimet med

LappCoat – unik belægning til metalkomponenter LappCoat belægningsmetoden til metalkomponenter er udviklet af Lappset. Vi har skabt metoden med særligt fokus på kravene til legepladsudstyr. LappCoatbelægningen er et resultat af forskning og udvikling, som har hjulpet os med at definere produktionsprocessens stadier, de kemikalier, der benyttes under processen, og belægningens tykkelse. LappCoat giver metalkomponenter uovertrufne egenskaber, såsom en 10 års garanti. LappCoat-belægningsprocessen har fire stadier. I de endelige stadier giver vi metalkomponenterne en belægning med en zinkepoxygrunder, som beskytter

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

Alle vores gyngers kæder er fremstillet af rustfrit stål på 6 mm i diameter, hvilket garanterer langvarig beskyttelse mod korrosion, selv under krævende forhold. Kæderne kan genbruges.

dem mod korrosion, og som automatisk reparerer små ridser i overfladen. LappCoat-overfladen afsluttes med en polyesterpulverbelægning, som efterlader overfladen blank, yderst holdbar og behagelig at røre ved. LappCoatmetoden garanterer, at metalkomponenterne har langtidsholdbare, klare og friske farver. LappCoat-belægningsprocessen er unik takket være vores strenge metoder og kvalitetskontrol. Selv de mindste detaljer på alle processens stadier er blevet kontrolleret. For at garantere resultatet kontrollerer vi også alle de processer, der udføres af vores underleverandører, som importerer de materialer, der benyttes til LappCoatbelægningen.

GENERELLE MATERIALESPECIFIKATIONER

139


DE MEST ANVENDTE MONTERINGSMETODER Detaljerede, produktspecifikke installationsvejledninger findes på www.lappset.com.

140

Overflademontering

Nedgravede fundamenter med samlefundament

Nedgravede fundamenter med betonstøbning

Nedgravede fundamenter med fundamentsplader

MONTERINGSALTERNATIVER OG GARANTI


GARANTIPERIODER Garantien dækker konstruktionsstyrke, materialer og fabrikationsfejl. Garantien dækker ikke fejl, der er resultat af forsømmelig installation og vedligeholdelse, normalt slid, samt let falmede farver. Garantien dækker ikke skader forårsaget af forkert brug, hærværk eller naturkatastrofer.

20 år t Stålkomponenter og -konstruktioner t Elementer af højtrykslaminat (HPL)

15 år t Aluminiumskomponenter t Glasfiberforstærkede plastdele

10 år t Trædele beskyttet ifølge klasse AB og uden jordkontakt t Trædele beskyttet ifølge klasse AB og med jordkontakt (i Europa) t Overfladefinish på ståldele; varmgalvanisering, LappCoat, rustfrit stål t Overfladefinish på aluminiumsdele, anodisering, maling t Betonprodukter

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

5 år t Trædele beskyttet ifølge klasse AB og med jordkontakt (uden for Europa) t Malede eller lakerede ubeskyttede trædele t Plastikdele t Stålforstærkede net og tovværk t Flade spiralfjedre t Trykfjedre t Glasfiberprodukter

3 år t Malede eller overfladebehandlede krydsfinerplader t Træoverfladebehandling t Gummi og gummibelagte dele, polyurethandele t Funktionsfejl i bevægelige dele t Træskrog på fjedermobiler t Stålkabler, kæder t Overflader med tryk og klistermærker t Beton og glasfiberbelægninger

1 år t Elektroniske produkter t Net i sportsprodukter t Tekstilelementer som sejl og flag t Gips-belagte produkter

MONTERINGSALTERNATIVER OG GARANTI

141


LEVERING OG INSTALLERING Levering Lappsets legepladsredskaber leveres som komponenter og elementer med: - forsendelseserklæringer - installationsvejledninger - inspektions- og vedligeholdelsesvejledninger. Lappsets designkriterier sikrer en effektiv pakning, som er nem at transportere. Pakkerne placeres på paller for at fremskynde lastning og håndtering og reducere transportskader og -omkostninger væsentligt.

Installationsvejledninger Sammen med hvert Lappset produkt lægger vi tydelige samlings- og installationsvejledninger. Komponenterne er tydeligt nummereret, så installation bliver så nem som muligt. I de illustrerede installationsvejledninger finder du de nødvendige oplysninger vedrørende rammeforbindelser, samling af vægelementer, paneler, tag og installation af konstruktionselementer såsom pæle, barrer, net, ophængsbroer, trapper og rutschebaner.

Udover den stødabsorberende basis, der er vist på tegningerne, når sikkerhedsområdet mindst 150 cm omkring alle dele af det produkt, som brugerne kan klatre på. Forskellige lande kan have forskellige forskrifter vedrørende dette område. De fleste lande forbyder skarpe og hårde genstande i dette område såsom store sten eller hårde træstubbe. Der vil blive givet mere detaljeret information om sikre gulvmaterialer sammen med samlingsvejledningerne.

Installation Installationsvejledningerne, der følger med alle produkter, skal følges. Læs altid installationsvejledningen grundigt, før legepladsredskaberne installeres. Redskaberne skal samles og installeres på stedet under overholdelse af de installationsvejledninger, fabrikanten leverer. Minimums sikkerhedszonerne, der nævnes i installationsvejledningen, skal også overholdes.

Sikkerhedsområdet for hvert produkt er vist i kataloget samt i installationsvejledningerne. Da produkterne kan blive ændret i dette katalogs gyldighedsperiode, skal sikkerhedsområdet altid bygges i henhold til installationsvejledningerne, der følger med produktet. Der kan også fås opdaterede dokumenter på Lappsets website.

Redskabernes højde og sokkeldybde skal overholde vejledningerne. De lodrette dele skal være lodrette, og de vandrette dele skal være vandrette, ellers kan planlagte hældninger i redskaberne være i uoverensstemmelse med sikkerhedsnormerne. Hvis zonerne for minimumsanvendelse i installationsvejledningen ikke overholdes, kan installatøren blive nødt til at acceptere konsekvenserne af denne forsømmelse og give erstatning for alle de personskader, der pådrages inden for minimums-sikkerhedszonerne.

Fundament

Ibrugtagning af legepladsen

Som standard installeres legepladsredskaberne på nedgravede fundamenter. Alternativt kan udstyret monteres på overfladen. Specificer venligst, om du ønsker overflademontering, når du afgiver din ordre.

Før legeområdet tages i anvendelse, bør der udføres et overdragelseseftersyn. Overdragelseseftersynet, driftsjournalen og samlevejledningen, der følger med ordrebekræftelsen eller leverancen, skal lette inspektionen af legeområdets sikkerhed og sikre, at faciliteterne er korrekt installeret. Manglende enheder eller skader, der opstår under transporten, bør rapporteres, når leverancen udpakkes og senest 14 dage efter modtagelse af varerne. Husk venligst, at legeområdet ikke bør anvendes, før stedet er blevet godkendt, og legepladsen er erklæret for sikker!

Minimumssikkerhedszoner

Legepladsredskaber og andre enheder skal fastgøres permanent til jorden. En del af udstyret kan fastgøres til jorden med forankringsdele, der skal bestilles separat. Traditionel anvendelse af betonfundamenter kræves kun i visse tilfælde. Oplysninger om specifikke sokler er angivet i installationsvejledningerne.

Basis I henhold til EN-standarderne, skal legepladsredskaber samles på en overflade, hvis kritiske faldhøjde svarer til redskabernes faldhøjde. Hvis der anvendes løse materialer som sand med kornstørrelse 0,2–2 mm, eller grus med kornstørrelse 2-8 mm, varierer den nødvendige lagtykkelse mellem 25 og 40 cm. Sikkerhedsfliser, der består af sammenlimede gummigranulater, udgør et rengøringsvenligt valg af sikkert gulvmateriale. Elementerne kan samles oven på græs, for så vidt deres kritiske faldhøjde ikke overstiger 1 m.

Inspektion og vedligeholdelse Sikkerheden af legepladsredskaberne er et resultat af: - korrekt installation inklusive inspektion, - hensigtsmæssig overfladebelægning, og - regelmæssig vedligeholdelse. Sørg for den fortsatte sikkerhed på legepladsen med regelmæssige sikkerhedsinspektioner og vedligeholdelsesprocedurer ved at anvende Lappset Service Manual. Når legepladsens inspektionsog vedligeholdelsesplan udarbejdes, skal legepladsens anvendelse, og hvor udsat den kan være for vandalisme, med i betragtning. Dokumenter omhyggeligt inspektions- og vedligeholdelsesprocedurer. Adgang til legepladsen skal begrænses, hvis det ikke er sikkert at bruge legepladsen. Kontakt Uniqa for yderligere information.

142

LEVERING OG INSTALLERING


Bestillingsvejledninger

Leveringstid

Bestilling kan foretages pr. brev, fax, email eller telefonisk. Hvis der ønskes ændringer af standardprodukter, bedes dette meddelt skriftligt.

Vi leverer i løbet af 2–8 uger efter ordremodtagelse, afhængigt af årstid og produkter. Bestil venligst standardprodukter i god tid — ikke senere end 4 uger fra det tidspunkt, de skal anvendes - for at sikre, at vi kan give jer produktet til en rimelig pris, selv i højsæsonen. Normalt forbeholder vi os omkring 8 uger for levering af produkter, som først er optaget i de seneste katalog.

Leveringsoplysninger Hvis du har afgivet en bestilling og har brug for oplysninger om leverancen, eller hvis du har et problem med leverancen, bedes du kontakte den lokale distributør.

Leveringsbetingelser Priserne inkluderer varetransportforsikring og fragtomkostninger. Produkterne leveres til kundens ejendom; kunden er ansvarlig for aflæsning af lastbilen. Sørg venligst for, at det nødvendige aflæsningsudstyr er klar, så forsinkelser kan undgås.

Produktændringer Vi udvikler konstant vore produkter med opmærksomhed på internationale standarder for både sikkerhed og kvalitet. Vi forbeholder os derfor ret til at ændre vore produkter og priser.

Patenter og designbeskyttelse Lappset har en retsgyldig patent- og designbeskyttelse for deres produkter. Alle rettigheder forbeholdes.

Bestillinger af standardprodukter kan annulleres uden ekstra omkostninger inden for 8 dage af ordreafgivelse. Annullering af bestillinger af specielle MyDesign Q produkter er underlagt en takst på 70% af produktprisen. Leveringstiden kan udsættes en gang (maksimalt en måned), men ikke senere end en (1) uge før den dato, hvor leveringskøretøjet skulle forlade fabrikken. Der pålægges leverancer af små partier en lille ekstraafgift.

FEEDBACK Feedback er vigtig for os, da det hjælper os til at udvikle og forbedre kundetilfredsheden. Returner venligst alle fejlbehæftede dele, eller beskriv fejl i detaljer, så vi hurtigt kan sende en erstatning og eliminere fejlen fra fremtidige produkter. Send os feedback på vore produkter og service! Det er nemt at give os feedback: Besøg vor website på www.uniqa.dk! I tilfælde af klager, bedes I venligst kontakte en salgskonsulent.

WWW

www.uniqa.dk

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

LEVERING OG INSTALLERING / FEEDBACK

143


PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE Vores produktserier er på oversigtssiderne ordnet efter de anbefalede brugeraldersgrupper. Inden for hver aldersgruppe er produkterne sorteret efter funktion.

Oversigtssiderne gør det nemt at vælge det rigtige udstyr, når du designer et område til en speciel brugergruppe eller til mere end én brugergruppe. Det er vigtigt at tage aktiviteterne og de forskellige aldersgruppers ønsker i betragtning, især når man designer store offentlige områder.

020414M

Side 21

020415M

Side 21

AB0007

Side 112

020417M

Side 21

020412M

Side 21

020418M

Side 21

Q02038

Side 21

Q02071

Side 22

AB0008

Side 21

010810M

Side 21

010820M

Side 23

010850M

Side 23

Q02261

Side 23

Q03457

Side 23

Q00584

Side 23

144

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE


220061M

Side 23

220062M

Side 26

220066M

Side 24

220001M

Side 25

220002M

Side 26

220005M

Side 26

Q05152

Side 115

009932

Side 26

000218 000228

Side 27

000163 000173

Side 27

000216 000226

Side 27

000217 000227

Side 27

000104

Side 27

000400M

Side 29

Q01489

Side 29

Q00546

Side 29

Q03675

Side 29

000404M

Side 29

000410M

Side 29

000407M

Side 29

Q04702

Side 29

Q70648

Side 30

122460M

Side 30

104401M

Side 30

104402M

Side 30

Q05153

Side 115

Q02530

Side 31

160020-1

Side 30

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

145


Q03104

Side 30

Q03987

Side 30

Q03400

Side 30

J31934M

Side 31

104333M

Side 31

101022

Side 31

220050

Side 50

220051

Side 49

Q03977

Side 51

010303

Side 50

010237

Side 50

Q03970

Side 56

Q04288-1

Side 55

Q04551

Side 56

Q04631

Side 56

Q03672

Side 54

Q03652

Side 56

Q03487

Side 56

Q03498

Side 56

Q04741

Side 56

096325

Side 57

J51511M

Side 57

AB0003

Side 112

AB0002

Side 112

096320

Side 57

096321

Side 57

096322

Side 57

096319

Side 57

146

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE


Q60047

Side 56

220012M

Side 62

220013M

Side 62

160012

Side 57

010509

Side 50

010510

Side 50

010511

Side 52

Q03788

Side 50

Q03460

Side 50

Q04263

Side 50

AB0001

Side 112

010503

Side 53

010507

Side 53

010508

Side 53

010502

Side 53

010504

Side 53

010505

Side 53

010501

Side 53

010506

Side 53

101077M

Side 58

AB0004

Side 112

220033M

Side 62

160016

Side 59

010240

Side 58

010241

Side 58

220030

Side 62

220031M, Q03646

Side 62

220032M, Q03648

Side 62

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

147


010262

Side 57

010264

Side 58

220043

Side 60

Q00171

Side 61

200225 200220

Side 47

010251

Side 44

Q00138

Side 43

010250

Side 44

010242

Side 44

Q02451

Side 44

Q03553

Side 45

Q00016

Side 44

112209

Side 44

120204

Side 46

Q40132

Side 46

Q00085

Side 46

Q00140

Side 46

Q02627

Side 46

Q01260

Side 46

Q00917

Side 46

160001

Side 46

160015

Side 47

Q02613

Side 44

Q04472

Side 73

104112M

Side 73

104110M

Side 73

104111M

Side 73

104120M

Side 73

148

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE


Q03705

Side 73

104130M

Side 74

101040M

Side 73

M96371

Side 71

M96009

Side 71

Q03963

Side 71

Q04738

Side 71

Q04247

Side 75

120353M

Side 75

Q01519

Side 75

Q03744

Side 75

Q03629

Side 75

220300

Side 66

142015M

Side 66

Q70076-1

Side 66

Q02641

Side 66

Q04598

Side 66

120347M

Side 66

220304

Side 66

Q03552

Side 68

Q04501

Side 68

120338M

Side 68

Q01309

Side 70

120346M

Side 68

138101M

Side 68

142019M

Side 68

141115M

Side 70

120068M

Side 70

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

149


Q00474

Side 70

Q01284

Side 70

Q02642

Side 66

Q03852

Side 68

220305

Side 68

Q01633

Side 70

Q00577

Side 76

Q01144

Side 75

Q04244

Side 75

Q04213

Side 76

Q01138

Side 76

AB0005

Side 112

101080M

Side 77

Q02804

Side 76

Q02510

Side 76

Q03840

Side 76

Q04323

Side 78

Q04705

Side 78

Q04600

Side 78

Q01588

Side 78

120453M

Side 78

120455M

Side 78

122457M

Side 78

Q03571

Side 78

Q03638

Side 79

Q03451

Side 79

Q01207

Side 79

Q00999

Side 79

150

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE


Q03215

Side 79

Q00289

Side 80

Q01854

Side 82

138015M

Side 82

220308

Side 82

Q01302

Side 82

220310

Side 84

Q00903

Side 83

Q00434

Side 84

122055M

Side 84

Q04424

Side 84

220332

Side 85

138041M

Side 84

Q00816

Side 86

220313

Side 86

138032M

Side 87

Q04368

Side 88

Q00870

Side 88

Q03375

Side 90

Q40121

Side 89

120354M

Side 91

Q04300

Side 92

220325

Side 93

220328

Side 94

120124M

Side 94

Q01208

Side 94

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

151


Q02196

Side 94

Q00897

Side 95

Q03459

Side 75

120350M

Side 79

120351M

Side 79

138020M

Side 82

138117M

Side 84

Q02757

Side 86

138031M

Side 87

138050M

Side 88

138055M

Side 89

120115M

Side 89

Q03513

Side 73

Q04465

Side 76

120805

Side 76

Q03107

Side 79

138401M

Side 33

Q00888

Side 34

Q04710

Side 34

Q03214

Side 34

Q04745

Side 34

138072M

Side 34

Q04495

Side 34

120290M

Side 35

121100M

Side 35

Q01041

Side 35

220080M

Side 39

152

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE


220460

Side 39

220464

Side 39

220466

Side 39

220468

Side 40

220470

Side 40

Q01620

Side 81

Q01938

Side 82

120031M

Side 82

Q03192

Side 82

Q04402

Side 84

Q02349

Side 84

120054M

Side 86

Q03211

Side 86

220316

Side 87

Q04060

Side 88

138035M

Side 88

Q01840

Side 88

Q01305

Side 88

Q04547

Side 89

Q00967

Side 89

Q03376

Side 89

Q03377

Side 89

Q00766-1

Side 89

220320

Side 91

120100M

Side 91

Q04279

Side 91

Q01466

Side 93

Q03244

Side 93

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

153


Q04782

Side 94

Q04321

Side 94

Q04173

Side 95

Q02423

Side 95

120081M

Side 95

120008M

Side 97

Q01676

Side 97

Q02088

Side 97

Q03349

Side 97

120136

Side 100

Q04154

Side 93

120135M

Side 93

Q00635

Side 94

120132M

Side 94

Q02548

Side 95

120825

Side 104

Q03831

Side 97

Q04134

Side 105

Q01935

Side 106

Q00202

Side 106

120914

Side 106

Q00435

Side 106

Q01179

Side 106

Q01498

Side 108

Q02000

Side 108

Q00247

Side 105

Q04580

Side 105

Q00830

Side 105

154

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE


Q01490

Side 105

120915

Side 106

Q01000

Side 107

Q01741

Side 106

Q01920

Side 108

QAB013

Side 111

QAB007

Side 111

AB0101

Side 113

Side 37

160050-1

Side 23

Q03880

Side 23

AB0010

Side 112

200201 200202 200203

160005

Side 47

200230

Side 59

138150M

Side 70

Q03981

Side 70

138033M

Side 86

139100M

Side 86

139105M

Side 86

Q01820

Side 87

Q20106

Side 87

Q04781

Side 87

Q03763

Side 87

138023M

Side 87

138061M

Side 88

Q01677

Side 91

Q04751

Side 91

120130M

Side 93

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

155


138070M

Side 34

138075M

Side 34

138077M

Side 35

Q03919

Side 35

120262M

Side 35

200210M

Side 35

121820M

Side 35

150200M

Side 36

220130

Side 38

Q02666

Side 39

Q02371

Side 39

XC41660

Side 39

XC41575

Side 39

XC42903

Side 46

200010

Side 123

112350

Side 58

112341

Side 58

220042

Side 58

220041

Side 58

Q02230-1

Side 95

120302M

Side 96

Q01735

Side 97

120137

Side 100

120950

Side 106

Q02489

Side 105

Q04210

Side 105

Q01478

Side 108

Q03722

Side 108

156

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE


Q03960

Side 103

120820

Side 103

120815

Side 103

Q00889

Side 103

Q00824

Side 103

Q03303

Side 103

120835

Side 103

120715

Side 105

Q04594

Side 108

Q60060

Side 109

Q04105

Side 108

175101

Side 123

Q03653

Side 99

Q02969

Side 100

Q03423

Side 100

Q02351

Side 100

Q02967

Side 100

Q70859

Side 101

Q01444

Side 100

Q01959

Side 100

230010

Side 115

230015

Side 115

230020

Side 115

200020

Side 123

200420,-21,22,-23,-24

Side 119

200301M

Side 118

YA3500

Side 116

YA3550

Side 117

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

157


703703

Side 122

AB0401

Side 119

YA3361, -62, -63

Side 118

705106

Side 123

150111M

Side 37

150211M

Side 37

150210M

Side 37

150310M

Side 37

220605

Side 40

220610

Side 40

220615

Side 40

220620

Side 41

220680

Side 40

220685

Side 40

220690

Side 40

120610M

Side 91

120620M

Side 91

120630M

Side 93

120640M

Side 93

120300M

Side 95

120650M

Side 95

120680

Side 103

220791

Side 116

400110

Side 121

400110IS

Side 121

400110ES

Side 121

400110G

Side 121

158

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE


AB0051

Side 113

AB0052

Side 113

AB0053

Side 113

AB0054

Side 113

AB0055

Side 113

AB0056 & AB0057

Side 113

QAB200

Side 113

080555

Side 124

080556

Side 124

J14712

Side 124

Sportskatalog udkommer i for책ret 2013 Parkkatalog udkommer i efter책ret 2013 Copyrights and patents Lappset Group Ltd

PRODUKTER EFTER ALDERSGRUPPE

159


INDEKS PRODUKTNUMMER

PRODUKTNAVN

SIDE

PRODUKTNUMMER

PRODUKTNAVN

SIDE

VANDTÅGE

122

120115M

TÅRN & KLATRESTATIV

89

000104

HUGO & INES

27

120124M

TÅRN & KLATRESTATIV

94

000163 / 000173

GYNGESÆDE GUMMI

27

120130M

AKTIVITETSTÅRN

93

000216 / 000226

GYNGESÆDE GUMMI

27

120132M

AKTIVITETSTÅRN

94

000217 / 000227

GYNGESÆDE,BILDÆK

27

120135M

AKTIVITETSTÅRN

93

000218 / 000228

GYNGESÆDE,BABY

27

120136

AKTIVITETSTÅRN

100

000400M

SANDKASSE

29

120137

AKTIVITETSTÅRN

100

000404M

SANDKASSE

29

120204

BALANCEBOM (70X145X2400)

46

000407M

LEGEHUS

29

120262M

KLATREBANE

35

000410M

SANDKASSE MED LÅG

29

120290M

KLATRESTATIV

35

009932

SIKKERHEDSHEGN Ø7,2METER

26

120300M

MOTORIKTÅRN

95

010237

VIPPE FOR 2

50

120302M

MOTORIKTÅRN

96

010240

JAZZ

58

120338M

PLATFORM & RUTSCHEBANE

68

010241

BLUES

58

120346M

TÅRN & RUTSCHEBANE

68

010242

VIPPEPLADE

44

120347M

TÅRN & RUTSCHEBANE

66

010250

SAMBA

44

120350M

LOKOMOTIV

79

010251

SAMBA MED STØTTE

44

120351M

TOG

79

010262

TANGO

57

120353M

LASTBIL

75

010264

POLKA

58

120354M

AKTIVITETSTÅRN

91

010303

GRASHOPPER

50

120453M

LEGEHUS

78

010501

HEST

53

120455M

LEGEHUS

78

010502

HUND

53

120610M

AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

91

010503

DINO

53

120620M

AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

91

010504

MOTORCYKEL

53

120630M

AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

93

010505

HVAL

53

120640M

AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

93

010506

MUS

53

120650M

AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

95

010507

NÆSEHORN

53

120680

SKIB MED FALDZONE

103

010508

GIRAF

53

120715

FESTNING

105

010509

TIGER

50

120805

LILLE BÅD

76

010510

KROKODILLE

50

120815

FISKERBÅD

103

010511

SØHEST

52

120820

LEGESKIB

103

010810M

GYNGESTATIV TIL 2

21

120825

PIRATSKIB

104

010820M

GYNGESTATIV TIL 2

23

120835

SANTA MARIA

103

010850M

GYNGESTATIV TIL 4

23

120914

TRANE & SVANE

106

020412M

GYNGESTATIV TIL 1

21

120915

DRAGE

106

020414M

GYNGESTATIV TIL 2

21

120950

SHERWOODSKOVEN

106

020415M

GYNGESTATIV TIL 2

21

121100M

AKTIVITETSTÅRN

35

020417M

FUGLEREDEGYNGE

21

121820M

HOLD-DIG-I-FORM-CENTER

35

020418M

GYNGESTATIV TIL 3

21

122055M

LEGECENTER

84

080555

INFORMATIONSSKILT

124

122457M

LEGEHUS

78

080556

INFORMATIONSSKILT

124

122460M

LEGEHUS

30

096319

CABBAGE WORM

57

138015M

EGERNETS TRÆ

82

096320

MARIEHØNE FOR 2

57

138020M

RÆVESPORET

82

096321

MARIEHØNE FOR 4

57

138023M

RENSDYR SKOVEN

87

096322

MARIEHØNE FOR 8

57

138031M

LOSSENS SPOR

87

096325

KÅLORMEN

57

138032M

KANINENS SPOR

87

101022

LEGEBORD

31

138033M

PAPEGØJENS TRÆ

86

101040M

SKIB

73

138035M

MULDVARPESKOVEN

88

101077M

KARRUSEL

58

138041M

KOALAENS TRÆ

84

101080M

TUNNEL

77

138050M

BJØRNESKOVEN

88

104110M

ANTON

73

138055M

LØVESKOVEN

89

104111M

AINO

73

138061M

PINDSVINENES SPOR

88

104112M

ROSA

73

138070M

ABERNES TRÆ

34

104120M

TINO

73

138072M

ABERNES TRÆ

34

104130M

MARCUS

74

138075M

ABESKOVEN

34

104333M

ELLA

31

138077M

JUNGLE

35

104401M

SOFIA

30

138101M

BÆVERENS REDE

68

104402M

LINNEA

30

138117M

HAREBO

84

112209

LAV VIPPEBOM

44

138150M

PANDASKOVEN

70

112341

VALSE MED HASTIGHEDSREDUKTION

58

138401M

STORKEREDEN

33

112350

TWIST

58

139100M

AKTIVITETSTÅRN

86

120008M

AKTIVITETSCENTER

97

139105M

AKTIVITETSTÅRN

86

120031M

CIRKEL BANE

82

141115M

JUMBO

70

120054M

AKTIVITETSCENTER

86

142015M

RUTSCHEBANE

66

120068M

PLATFORM & RUTSCHEBANE +2070

70

142019M

RUTSCHEBANE

68

120081M

AKTIVITETSCENTER

95

150111M

ATHENA

37

120100M

AKTIVITETSTÅRN

91

150200M

APOLLO

36

160

INDEKS


PRODUKTNUMMER

PRODUKTNAVN

SIDE

PRODUKTNUMMER

PRODUKTNAVN

SIDE

150210M

SEMELE

37

400110G

WALL-HOLLA 10 MED MÅL

121

150211M

ARES

37

400110IS

WALL-HOLLA 10

121

150310M

HESTIA

37

400114

WALL-HOLLA 14

121

160001

KUGLE (BLÅ)

46

400114ES

WALL-HOLLA 14 MED RUTSCHEBANE FOR ENDEN

121

160005

IONIC

47

400114G

WALL-HOLLA 14 MED MÅL

121

160012

TORUS

57

400114IS

WALL-HOLLA 14 MED SIDERUTSCHEBANE

121

160015

ORIGIN

47

703703

DROP ZONE

122

160016

SECTOR

59

705106

FREECHIMES

123

160020-1

SANDKASSE

30

AB0001

RED BIRD

112

160050-1

TOVBANE

23

AB0002

BLUE BIRD

112

175101

FORHINDRINGSBANE FOR MINDRE BØRN

123

AB0003

MINION PIG

112

200010

SURFY

123

AB0004

FAT BIRD

112

200020

SPINNE MASKINE

123

AB0005

PIG TUNNEL

112

200201

PYRAMID NET S

37

AB0007

YELLOW BIRD GYNGESTATIV TIL 2

112

200202

PYRAMID NET M

37

AB0008

SLINGSHOT GYNGESTATIV

21

200203

PYRAMID NET L

37

AB0010

ANGRY RUNWAY

112

200210M

KLATRESTED

35

AB0051

BLUE BIRD

113

200220

SPIDER M

47

AB0052

RED BIRD

113

200225

SPIDER L

47

AB0053

PORT

113

200230

APOLLO

59

AB0054

MINION PIG

113

200301M

PUZZLE

118

AB0055

RED BIRD

113

200420,-21,-22,-23,-24

LYDGULV & RUTSCHEBANE

119

AB0056 & AB0057

STAKIT

113

220001M

GYNGESTATIV TIL 1

25

AB0101

KRAVLEN

113

220002M

GYNGESTATIV TIL 2

26

AB0401

ANGRY BIRDS AKTIVITETSPARKSSPIL

119

220005

GYNGESTATIV TIL 5

26

J14712

INFORMATIONSSKILT

124

220012M

CARBON

62

J31934M

NICO

31

220013M

RHODIUM

62

J51511M

PICO

57

220030

SPIN CUP

62

M96009

BORG

71

220031M, Q03646

ZINC

62

M96371

MARIEHØNE LEGEHUS

71

220032M, Q03648

COPPER

62

Q00016

SVINGBRO

44

220033M

IODINE

62

Q00085

BALANCEBOM (70X145X1500)

46

220041

XSPEED TIL 2

58

Q00138

SPEEDSTER

43

220042

XSPEED TIL 4

58

Q00140

BALANCEBOM (70X145X2400)

46

220043

XROLL

60

Q00171

LUNAR MODULE

61

220050

VIPPE FOR 2

50

Q00202

WESTERNGADE

106

220051

VIPPE FOR 2

49

Q00247

SLOT

105

220061M

GYNGESTATIV TIL 2

23

Q00289

HELIKOPTER

80

220062M

GYNGESTATIV TIL 2

26

Q00434

LEGESKOV

84

220066M

FUGLEREDEGYNGE

24

Q00435

RAKET

106

220080M

CADMIUM

39

Q00474

PLATFORM & RUTSCHEBANE

70

220130

OXYGEN

38

Q00546

SANDKASSE

29

220300

NICKEL

66

Q00577

LILLE BÅD

76

220304

ARGON

66

Q00584

GYNGESTATIV TIL 1

23

220305

NITROGEN

68

Q00635

AKTIVITETSTÅRN

94

220308

CALCIUM

82

Q00766-1

AKTIVITETSTÅRN

89

220310

RADIUM

84

Q00816

KOALAENS TRÆ

86

220313

VANADIUM

86

Q00824

SKIB

103

220316

RADON

87

Q00830

SLOT

105

220320

XENON

91

Q00870

LEGECENTER

88

220325

KRYPTON

93

Q00888

STORKEREDEN

34

220328

BARIUM

94

Q00889

SKIB

103

220332

IRIDIUM

85

Q00897

VINDMØLLE

95

220460

AKTIVITETSTÅRN

39

Q00903

SLOT

83

220464

AKTIVITETSTÅRN

39

Q00917

BALANCEBOM

46

220466

AKTIVITETSTÅRN

39

Q00967

JUNGLETRÆHUS

89

220468

AKTIVITETSTÅRN

40

Q00999

SVAMPELEGEHUS

79

220470

AKTIVITETSTÅRN

40

Q01000

RUMCENTER

107

220605

WALL BOULDERING CUBE S

40

Q01041

AKTIVITETSTÅRN

35

220610

WALL BOULDERING CUBE M

40

Q01138

KONTROLTÅRN

76

220615

WALL BOULDERING CUBE L

40

Q01144

SPORVOGN

75

220620

WALL BOULDERING CUBE XL

41

Q01179

PINOCCHIO

106

220680

WALL BOULDERING S

40

Q01207

SVAMPELEGEHUS

79

220685

WALL BOULDERING M

40

Q01208

LEGECENTER

94

220690

WALL BOULDERING L

40

Q01260

BALANCEBOM (70X200X3500)

46

220791

FONOSPOT

116

Q01284

PLATFORM & RUTSCHEBANE

70

230010

HALO

115

Q01302

RÆVESPORET

82

230015

HALO

115

Q01305

LEGECENTER

88

230020

HALO

115

Q01309

KO

70

400107

WALL-HOLLA 7

121

Q01444

SANDLEG

100

400107ES

WALL-HOLLA 7 MED RUTSCHEBANE FOR ENDEN

121

Q01466

LEGECENTER

93

400107G

WALL-HOLLA 7 MED MÅL

121

Q01478

BLÆKSPRUTTE

108

400107IS

WALL-HOLLA 7 MED SIDERUTSCHEBANE

121

Q01489

SANDKASSE

29

400110

WALL-HOLLA 10

121

Q01490

SLOT

105

400110ES

WALL-HOLLA 10

121

Q01498

LUFTBALLON

108

Copyrights and patents Lappset Group Ltd

INDEKS

161


PRODUKTNUMMER

PRODUKTNAVN

SIDE

PRODUKTNUMMER

PRODUKTNAVN

SIDE

Q01519

BRANDBIL

75

Q03744

TOG

75

Q01588

LABYRINT

78

Q03763

AKTIVITETSTÅRN

87

Q01620

FLYVER

81

Q03788

KAMEL

50

Q01633

JUMBO

70

Q03831

MOTORISK TRÆNING

97

Q01676

LEGECENTER

97

Q03840

TUNNEL

76

Q01677

AKTIVITETSTÅRN

91

Q03852

LEGETÅRN

68

Q01735

SHERWOOD

97

Q03880

TOVBANE

23

Q01741

RAKET

106

Q03919

JUNGLE

35

Q01820

AKTIVITETSTÅRN

87

Q03960

FISKERBÅD

103

Q01840

ILDFLUE

88

Q03963

RUTSCHEBANE

71

Q01854

POLITIBIL

82

Q03970

BIL

56

Q01920

JACK & BØNNESTAGEN

108

Q03977

GRASHOPPER

51

Q01935

SLOT

106

Q03981

PANDASKOVEN

70

Q01938

HELIKOPTER

82

Q03987

BLOMSTERBORD

30

Q01959

LEGECENTER

100

Q04060

VAGTELSKOVEN

88

Q02000

CIRKUSLEG

108

Q04105

ELEFANTER

108

Q02038

FUGLEREDEGYNGE

21

Q04134

SLOT

105

Q02071

GYNGESTATIV TIL 2

22

Q04154

AKTIVITETSTÅRN

93

Q02088

LEGECENTER

97

Q04173

VINDLEG

95

Q02196

LEGECENTER

94

Q04210

TROLDMANDENS GEMMESTED

105

Q02230-1

MOTORIKTÅRN

95

Q04213

MÅNEBIL

76

Q02261

GYNGESTATIV TIL 2

23

Q04244

TAXI

75

Q02349

LEGECENTER

84

Q04247

BIL

75

Q02351

AKTIVITETSCENTER

100

Q04263

FISK

50

Q02371

OXYGEN PLUS

39

Q04279

BONDEGÅRD

91

Q02423

LEGECENTER

95

Q04288-1

GOLFBIL

55

Q02451

RADIUM

44

Q04300

BONDEGÅRD

92

Q02489

FÆSTNING

105

Q04321

SKOVHUS

94

Q02510

SVAMPETUNNEL

76

Q04323

CITRONTRÆ

78

Q02530

SANDKASSE

31

Q04368

LOSSENS SPOR

88

Q02548

LEGECENTER

95

Q04402

LEGECENTER

84

Q02613

BARIUM

44

Q04424

LEGESKIB

84

Q02627

BALANCEBOM (70X290X2400)

46

Q04465

FLYVER

76

Q02641

ANTON

66

Q04472

ABC AKTIVITETSTÅRN

73

Q02642

TÅRN & RUTSCHEBANE

66

Q04495

ABESKOVEN

34

Q02666

OXYGEN MINUS

39

Q04501

RUTSCHEBANE

68

Q02757

AKTIVITETSTÅRN

86

Q04547

SHERWOODSKOVEN

89

Q02804

BAMSETUNNEL

76

Q04551

SOMMERFUGL

56

Q02967

AKTIVITETSTÅRN

100

Q04580

SLOT

105

Q02969

LEGECENTER

100

Q04594

GIRAF & ZEBRA

108

Q03104

SANDKASSE

30

Q04598

JUMBOTÅRN

66

Q03107

TOG

79

Q04600

LABYRINT

78

Q03192

AKTIVITETSTÅRN

82

Q04631

AND

56

Q03211

LEGECENTER

86

Q04702

LEGEHUS

29

Q03214

STORKEREDEN

34

Q04705

LØVETUNNEL

78

Q03215

PINOCCHIO

79

Q04710

STORKEREDEN

34

Q03244

AKTIVITETSTÅRN

93

Q04738

MINI NAUTILUS

71

Q03303

PIRATSKIB

103

Q04741

REDNINGSKRANS

56

Q03349

LEGECENTER

97

Q04745

STORKEREDEN

34

Q03375

AKTIVITETSTÅRN

90

Q04751

AKTIVITETSTÅRN MED FALDZONE

91

Q03376

AKTIVITETSTÅRN

89

Q04781

AKTIVITETSTÅRN

87

Q03377

AKTIVITETSTÅRN

89

Q04782

AKTIVITETSTÅRN

94

Q03400

LEGEBORD

30

Q05152

GYNGESTATIV

115

Q03423

LEGECENTER

100

Q05153

SANDKASSE

115

Q03451

LEGEHUS

79

Q20106

AKTIVITETSTÅRN

87

Q03457

GYNGESTATIV TIL 4

23

Q40121

AKTIVITETSTÅRN

89

Q03459

BRANDBIL

75

Q40132

BALANCEBOM (70X145X1200)

46

Q03460

HAJ

50

Q60047

SURFBOARD

56

Q03487

HVAL

56

Q60060

ZEBRA

109

Q03498

HAJ

56

Q70076-1

TÅRN & RUTSCHEBANE

66

Q03513

FRØLEG

73

Q70648

LEGEHUS

30

Q03552

LEGETÅRN

68

Q70859

LEGECENTER

101

Q03553

UNION

45

QAB007

ANGRY BIRDS

111

Q03571

LEGEHUS

78

QAB013

ANGRY BIRDS

111

Q03629

SAFARIBIL

75

QAB200

SLANGEBØSSE FOTOSPOT

113

Q03638

LEGEHUS

79

XC41575

SIDEWINDER

39

Q03652

FJEDERVIPPE FOR 2

56

XC41660

ATOM

39

Q03653

RUTSCHEBANE

99

XC42903

X-WAVE 2

46

Q03672

FJEDERVIPPE

54

YA3361, -62, -63

GAMENETIC

118

Q03675

SANDKASSE

29

YA3500

SONA

116

Q03705

TINO

73

YA3550

SUTU

117

Q03722

HESTEVOGN

108

162

INDEKS

PEFC/02-31-143


Layout Tekst CAD-visualiseringer Fotografier

TYÖMAA TYÖMAA, LAPPSET GROUP LTD LAPPSET GROUP LTD ANTTI KUROLA OG LAPPSET REPRÆSENTANTER

Tryk

ESA PRINT W00801 Trykt på miljøvenligt papir og i en miljøvenlig trykkeproces. Copyrights og patenter Lappset Group Ltd Alle rettigheder forbeholdes © Lappset Group Ltd


UNIQA A/S Industriparken 9 4640 Faxe Tlf. 70 21 50 90 info@uniqa.dk www.uniqa.dk

Lappset play 2013 w00801 dk uniqa  
Lappset play 2013 w00801 dk uniqa  

UNIQA har unikke legepladser

Advertisement