Page 1

DISSABTE 26 de novembre 2016 19:00 HORES TEATRE SALA DE CONCERTS UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA


ESTEBAN ESPINOSA GARCÍA Naix a Benissanó (València) en 1973. Inicia els seus estudis musicals de percussió en la Unió Musical de Llíria i més tard en el Conservatori Professional de Música de Riba-Roja , Conservatori Superior de Música de València i Conservatori Superior de Música de Saragossa , on finalitza els seus estudis superiors de Percussió amb el professor Manel Ramada i perfeccionant-los mes tard amb professors com Josep Vicent, Miguel Bernat, L. H. Stevens, Juanjo Guillem , E. Sejournée, etc. Ha impartit cursos com a professor a València, en la Universitat de Lleida, en la Jove Orquestra de la Diputació de Tarragona i a Itàlia. Ha guanyat diferents premis tant a nivell individual com amb el Grup de Percussió del Conservatori de Lleida del qual és professor. Ha sigut membre de la Banda Municipal de Barcelona i membre de diversos grups com “Percussions del Túria”, “Percumania”, “Nodes”, treballant en l’àmbit de la música contemporània. Actualment és membre del Grup de Metalls i Percussió Brass&Co amb el qual ha realitzat diverses gires, destacant les de Xina i Canadà. Estrena i grava obres que diversos compositors han compost per a ser interpretades per ell, tant com a solista com en grup. Entre elles estan les obres “Edeta” per a Marimba i Banda Simfònica, actuant com a solista junt amb la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria, i l’obra “l’Illa misteriosa” per a Multipercussió i Saxo i Orquestra, estrenada en el mes de Febrer de 2007 junt amb l’Orquestra de Lleida, en l’Auditori de Lleida i la Sala Winthertur de Barcelona. Col·labora assíduament amb l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra de Cadaquès, Orquestra Ciutat de Granada, Orquestra del Principat d’Astúries, Orquestra Simfònica de l’Illa de Palma, Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra. Des de la seua fundació col·labora amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, titular del Palau de les Arts Reina Sofia de València. Ha actuat sota la batuta de prestigiosos directors com Zubin Metha, Jose Luis López Cobos o Lorin Maazel. Actualment és professor del Conservatori Municipal de Lleida i Solista de Timpani de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Ha dirigit la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria com a director invitat. És director titular de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida. És Director titular de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Llíria des de Novembre de 2014.


PROGRAMA DEL CONCERT



Pepita Greus.......................Pascual Pérez Choví.



El Camino Real...................Alfred Reed



Cançons de Mare……………..Rafael Taléns Perelló 1.Cançó (Mareta) 2.Mare, ("Visanteta" es casa.) 3.Cançó (Baix del Pont de Cullera.)



Vals n.2 ( Jazz Suite n.2.)…..Dimitri Shostakovich

Director: Esteban Espinosa García


NOVES INCORPORACIÓNS MÚSICS BANDA JUVENIL 2016 FLAUTES Emma Bonet Montañes Aranxa Santamaria Cutillas Carla Valero Estarlich Irene Doñate Valero Elisa Oliver Arrue Paula Fombuena Novejarque CLARINETS Irene Pablo Peiró Irene Arias Martínez Gonzalo Alonso Bou Judith Alanzaves Senent Nerea Jimenez Gorriz Vicente Peña Cano TROMPETES Paula Ventura Gijón Hector Tarazón Tarazón Marco Garcia Sancho Adrián Enguídanos Garcia Brian Murgui Tellez Luis Gorrea Ventimilla Francesc Ruiz Alama PERCUSSIO Borin Farinos Ibanez Marc Peris Crespo TROMPA Irene Pėrez Sanz BOMBARDINO Ignacio Panblanco Rodríguez TUBA Jose Ignacii Garcia Ferrer XELO Angela Prats Oliver OBOÈ Natalia Aliaga Enguidanos Unió Musical de Llíria Carrer Sant Vicent 17 46160 Llíria (València) Telèfon: 962780254 Fax: 962793672 E– mail: societat@uniomusicaldelliria.com http://www.uniomusicaldelliria.com

Programa26novembrebandajuvenilversioweb  

PROGRAMA DE MÀ CONCERT DE SANTA CECILIA BANDA JUVENIL UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA. 26 NOVEMBRE 2016

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you