Issuu on Google+

Regnskap

Hemmeligheten ligger i flyten I Uni Økonomi flyter verdier og informasjon sømløst gjennom systemet og munner ut i rapporter som ikke bare er enkle å forstå, men også lekkert presentert. Dette gir deg den gode arbeidsflyten og sørger for at du alltid har kontroll på ditt regnskap. ®

Best i test for fjerde år på rad «Uni Micro har et lekkert brukergrensesnitt og effektiv og avansert bokføring og fakturering. Bokføringsbildet er et av Uni Micros sterke sider. Det er ekstremt tilpasningsdyktig og effektivt.” PC World Norge 13. september 2013


• Effektiv bilagsregistrering • Fakturaflyt med løsning for scanning og tolkning • Håndtering av elektronisk inngående faktura • Budsjettmodul • Oversiktlige og lekre rapporter som egner seg godt for presentasjon • Egne funksjoner for avstemming og årsoppgjør.

Spar tid Det er ofte en lang prosess fra en faktura blir sendt fra en leverandør, til den er riktig bokført i ditt regnskap. Uni Økonomi® gjør denne prosessen kortere. Ved å benytte elektronisk inngående faktura eller skanning, godkjenning på web, smart bokføring og kontoregler, sparer du din bedrift for mye tid. Det gir deg orden og struktur til å hente ut de tallene du ønsker.

Økonomisystemet gir deg rapporter for avstemming, mulighet til å kjøre årsoppgjøret direkte, veiviser og retningslinjer for momsoppgjør og terminoppgaver. Et økonomisystem skal gjøre mer for deg enn å bare presentere tørre tall. Uni Økonomi® sammenstiller tallene og sammenligner med målsetninger. Rapportene er presentert på en enkel, grafisk måte. Dette gir deg muligheten til å presentere det for ledere, styremedlemmer, banker og eiere.


Lover og regler

Ledelse

Uni Økonomi® er utviklet i samarbeid med autoriserte regnskapsførere, vi vet hvor viktig det er at tallene er riktige, til rett tid. Vi har i systemet integrerte løsninger for momsoppgjør og årsoppgjør, samt muligheter for automatiske tjenester som avstemming og remittering. Det kommer stadig nye pålegg og lover fra staten, og Uni Økonomi hjelper deg til enhver tid å føre regnskapet etter dagens lover og regler.

På Uni24 har vi gjort rapporteringen enda mer tilgjengelig. Da er du ikke lenger avhengig av å være på kontoret for å se rapportene, men kan ha full oversikt over din bedrifts økonomi, hvor som helst, når som helst. Vår grafiske fremstilling av regnskap og balanse, samt vurdering av nøkkeltall og likviditet og lønnsomhet, gir ledelsen i bedriften et enkelt og oversiktlig styringsverktøy.

Gjennom vårt samarbeid med infotjenester gir vi deg tilgang til et stort oppslagsverk med utfyllende informasjon om regnskapsregler. Her finner du også praktiske eksempler.

Gode rapporter Alle bedrifter har behov for å få presentert tallene på en oversiktlig måte. I Uni Økonomi® finner du omfattende rapporteringsmuligheter, og du har mulighet til å skreddersy dine egne rapporteringsrutiner. I Uni Økonomi® får du presentert tallene dine fordelt på dine kostnads- og inntekstbærere. Gjennom tall og med grafisk fremstilling blir det enkelt for deg å se hvordan din økonomi er.


Modalen Uni Micro AS Ă˜vre Helland 5729 Modalen Tlf. 56 59 91 00

Haugesund Uni Micro AS Smedasundet 98 5525 Haugesund Tlf. 52 70 86 10

Ring oss pĂĽ: 55 38 77 77 unimicro.no

Bergen

Oslo

Trondheim

Stavanger

Uni Micro AS Kanalveien 109 5068 Bergen Tlf. 55 38 77 00

Uni Micro AS Karoline Kristiansensvei 1 0661 Oslo Tlf. 21 60 17 70

Uni Micro Trondheim AS Dronningensgt 38 7011 Trondheim Tlf: 73 20 28 21

Uni Micro Stavanger AS Torvmyrveien 26 4070 Randaberg Tlf. 90 87 86 90


Regnskap