Page 1

Spar tid og penge p책 salget af din ejerlejlighed

Totalsalg for kr. 37.500 inklusiv moms og dokumenter


VELKOMMEN HOS UNIK BOLIGSALG UNIK Boligsalg er et moderne og innovativt koncept, der bygger på et tæt samarbejde mellem ejendomsmægler og administrator. Hver enkelt ejerforening har en fast erfaren ejendomsmægler tilknyttet. Mægleren er via tæt daglig dialog med ejendommens administrator altid vidende om ejendommens aktuelle forhold. UNIK Boligsalg er hovedstadsområdets største andelsboligmægler, og vi udvider nu succesen med salg af ejerlejligheder. Hos os er alle unødige og omkostningstunge processer ved et salg skåret væk. Vi tilbyder et meget lavt, fast salær og bruger ekstra tid på at give både køber og sælger tryghed samt en personlig og engageret service.

UNIK BOLIGSALG TILBYDER: ●● Vi tilbyder et meget lavt, fast salær ●● 100% kendskab til den enkelte ejendom ●● Den rigtige salgspris ●● En tryg bolighandel ●● Personligt og højt serviceniveau ●● Stor faglighed og høj kvalitet ●● Nem og enkel sagsgang ●● Moderne markedsføring


UNIK Boligsalg håndterer det komplette salg inklusiv al sagsbehandling, markedsføring, fremvisninger, åbne huse, dokumentomkostninger, fotos og plantegning til en samlet pris på kun 37.500 kr. inklusiv moms Alle omkostninger er dækket af begrebet ”Solgt eller gratis”. Intet salg - ingen omkostninger.

100% fokus på andelsboliger ADMINISTRATORS EJENDOMSMÆGLER

ET BELØB DÆKKER ALT – SOLGT ELLER HELT GRATIS


HVORFOR VÆLGE UNIK BOLIGSALG? FORDI VI:

●● Tilbyder et succesrigt koncept, der allerede har vist sin styrke, og nu får ejerlejlighedssælgere også glæde af det. ●● Skaber en tryg og tillidsfuld bolighandel via højt kendskab til alle aktuelle forhold og procedurer ved salg i den enkelte ejendom. ●● Vi er 100% forberedte allerede ved første møde og kan opstarte dit boligsalg på rekordtid. ●● S ikrer en optimal kommunikation ved, at det er din erfarne ejendomsmægler, der er din personlige mægler fra start til slut. ●● F inder købekunderne via effektiv annoncering på internettet, så du bliver ikke udsat for ”uundværlige” annoncepakker undervejs i salgsforløbet. ●● S ikrer, at din kostbare tid ikke bruges på lange mæglermøder i butikken men i stedet på korte, effektive statusopdateringer i trygge rammer hjemme hos dig. Endvidere holdes en tæt løbende kontakt via mobil, mail og sms.

UNIK Boligsalg Telefon 71 99 69 39 info@unikboligsalg.dk www.unikboligsalg.dk

Profile for UNIK Boligsalg

UNIK Boligsalg ejerlejligheder  

Læs mere om de unikke fordele du får ved salg gennem UNIK Boligsalg - 37.500 for et komplet salg inkl. alt!

UNIK Boligsalg ejerlejligheder  

Læs mere om de unikke fordele du får ved salg gennem UNIK Boligsalg - 37.500 for et komplet salg inkl. alt!

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded