Page 1

PALVELUESITE 2017

L

TT AI

EET J

A O H JEL M

IST

OT

ENN

• IT-T U K I JA

II K

KE

OL

HI

ET

TY

S

TI

E

T ES

I

ÄY T

Ä NT

INFO N •

VI

ÖT E LV PA

LIN

R AT K

AIS UT

P

UH E

JA


meidän, teidän

TERVEHDYS, TUTTU TAI TUNTEMATON Olemme Pohjois-Hämeen Puhelin – paikallisille ”pee-hoo-pee”. Oikeastaan meidän tunnetaan paremmin Satuna tai Eveliinana, Jarina tai Karina. Emme me täällä Hämeessä oikein harrasta krumeluureja vaan haluamme sanoa asiat yksinkertaisesti: Olemme tietoliikennetalo ja autamme kaikkia Pohjois-Hämeen asukkaita, yrityksiä ja organisaatioita tietoliikenteensä luotsaamisessa selkeille vesille ja toivottuun kohteeseen. Tartumme ruoriin kun tarpeena on nettiyhteys, mobiilipuhelin tai valokuituyhteys, palvelintila tai tarvittavat ohjelmistot koko toimistolle. Annamme asiantuntemuksemme käyttöönne ja autamme kiertämään huonojen ratkaisujen tai epäkelpojen yhteyksien aiheuttamat karikot. Ja teemme aika paljon muutakin. Siitä kaikesta kerromme tässä brosyyrissämme.

Tällaista on palvelu pee-hoo-peellä! Arvot tekin ansaitsette – joten tässä tulee meidän arvomme. Se, että kaikki asiakkaamme saavat oikeudenmukaista, avointa ja rehtiä kohtelua. Kaikki asiakkaamme ovat yhtä tärkeitä, emme myy koskaan turhaa (tosin televisiohumpuukia saa kukin ostaa meiltä makunsa mukaan) ja jos mokaamme, myös kompensoimme. LUOTTAMUS

Asioihin voi suhtautua monella tavalla; meillä valitaan iloinen mieli ja rakentava ote asioihin ja ihmisiin. Uskomme, että se välittyy palvelussamme ja toivomme tuovamme hymyn paikallisten huulille. POSITIIVISUUS

Näitä töitä ei tehdä yksin vaan yhdessä kumppaneiden kanssa. Kumppaneillemme pyrimme olemaan joustava ja huomioiva toveri; alueemme ihmisille yhteishenkeä nostattava joukko kivoja ihmisiä ja tietoliikenteen tekijöitä. YHTEISTYÖ

Todellinen vastuunkanto näkyy oma-aloitteisuudessa, ei vain silloin kun on selkä pirtin seinää vasten. Hoidamme työmme aina kunnialla loppuun, tuemme paikallisia tekijöitä ja kannamme vastuumme siitä, että toimialueellamme on nyt ja tulevaisuudessa toimiva tietoliikenne ja ajantasaiset palvelut. Siten me kaikki viihdymme täällä paremmin. VASTUUNKANTO

2


“Onhan sitä tullut hankittua: mökki, Hiace ja teleyhtiö“

Te omistatte meidät – asiakasomistajuus on vahva pohja! Asiakasomistajuuden merkitys on meillä suuri: PHPOY:llä on noin 7000 asiakasomistajaa, joilla kullakin on osakkeensa yhtiöstämme. Voit olla vain asiakas tai myös osakkeenomistaja. Osakkeesta on kuitenkin paljon iloa. Asiakasomistajamme saavat sitä vastaan tuntuvia etuja ja äänivaltaa yhtiökokouksissa.

Saat alennusta PHPOY:n palveluista. Omistajat saavat alennusta laajakaistojen ja puhelinliittymien kuukausimaksuista.

Pääset nauttimaan omistaja-asiakkaillemme kohdistetuista kampanjoista ja erikoisalennuksista. Ilmoitamme omistajille suunnatuista kampanjoista ja erikoisalennuksista www-sivuilla, Facebookissa sekä lehti-ilmoituksissamme.

Olet mukana kehittämässä oman asuinalueesi tietoliikenneyhteyksiä. Kun tulosta syntyy, PHPOY käyttää sen toiminta-alueensa tietoliikenneyhteyksien kehittämiseen mm. investoimalla valokuituverkon rakentamiseen.

3


TOIMISTOYMPÄRISTÖN LAITTEET JA OHJELMISTOT

“Vai tabletteja. Onkohan niillä dosetteja kanssa?”

LÄPPÄRIT, TABLETIT JA OHJELMISTOT – SEKÄ ASIANTUNTIJA APUNA RUNSAUDENPULASSA Ennen toimiston Kaija pärjäsi lankapuhelimella, mappirivillä ja kirjoituskoneella. Välillä tilattiin konttoritarvikeliikkeestä mustetta ja korjauslakkaa. Nykyään Kaijan tarvitsee olla koko ajan tavoitettavissa, ohjelmistoista pitää päivittää tämän tästä uusi versio ja tieto menee mappien sijaan pilveen. Älkää huoliko, kaijat ja kumppanit: laitamme toimistoympäristönne laitteet ja ohjelmistot fiksusti kuntoon. Saatatte samalla jopa säästää.

IT-laitteissa ja ohjelmistoissa moni kohtaa runsaudenpulan: netistä voisi hankkia isolla tai pienellä rahalla monenmoista ”aa-tee-koota”. Mutta hoituuko ohjelmien asennus ja vastaavatko laitteet lopulta käyttötarkoitusta? Joskus on parempi kääntyä suoraan asiantuntijoiden puoleen ja käydä kasvotusten tarpeensa läpi. Siten voi välttyä hutihankinnoilta.

4


Tietokoneen ja tabletit Kannettavien tietokoneiden rinnalle on tullut yhä kattavampi valikoima tabletteja ja erinäisiä lisävarusteita, jotka tekevät laitteiden käytöstä joustavaa. Valikoimissamme on kattava valikoima kysytyimpiä merkkejä ja malleja. Autamme valitsemaan käyttötarkoitukseesi sopivimmat laitteet ja lisävarusteet. Esimerkiksi yhdistämällä kannettavaan tietokoneeseen telakan, näytön ja hiiren, saat tehokkaan pöytäkoneen ja työpisteen. Kaikki laitteet saat kauttamme kertaostona tai halutessasi kätevästi palveluna, jolloin maksat käytöstä kiinteän kuukausisumman. Eikä käyttöönoton kanssa tarvitse temppuilla, kun tukena ja varmistamassa on joukko oman alueen ammattilaisia.

Työasemapaketti Jos kaipaat kaiken yhdessä paketissa, löytyy meiltä ratkaisu. Työasemapaketti kattaa yrityksen tietotekniikan perustarpeet ja soveltuu niin aloittavalle kuin jo toiminnassa olevalle yritykselle.

KAIKKI TÄMÄ YHDESSÄ PAKETISSA

Yrityskannettava: autamme valitsemaan käyttötarpeen mukaan luokitellut kannettavat tietokoneet. Tietoturva: huolehdimme, että työasemien tietoturvapalvelu on aina ajan tasalla.

Toimisto-ohjelmistot: kätevästi käyttöön sähköposti, kalenteri, Office-ohjelmistot ja turvallinen tallennuspaikka tiedostoille.

It-tuki: Rajoittamaton etätuki auttaa laitteiden, käyttöjärjestelmien, ohjelmistojen ja tietoturva-asioiden kanssa.

5


TOIMISTOYMPÄRISTÖN LAITTEET JA OHJELMISTOT

LE KESKUSTE OISTA KINN LAITEHAN NTIJAN ASIANTU A. KANSS VÄLTYT A! KARIKOILT

6


Rajaton älypuhelin tuo tehoa työpäivään Yrityskäytössä kaiken keskiössä on sujuvuus. Tarjoamme älypuhelimet valmiiksi paketoituna lähes rajattomalla puheajalla ja nettipalvelulla. Valikoimassa on parhaiten yrityskäyttäjälle sopivat puhelimet– mikä ikinä valitsemasi käyttöjärjestelmä onkaan.

Maksupäätteet Kun liiketoimintasi edellyttää maksuliikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta, voit hoitaa sen kätevästi Maksupäätepalvelullamme. Maksupäätepalvelu sisältää laitteen ja tarvittavan huollon. Valikoimastamme löytyvät turvalliset ja monipuoliset maksupääteratkaisut, jotka soveltuvat aina pienistä lähikaupoista suuriin yrityksiin.

7


TIETOLIIKENNE

”Kohta on kaahareita kaikkialla, kun nostavat nopeuksia…”

LEVEÄT KAISTAT JA RIITTÄVÄT NOPEUDET TAKAAVAT TOIMIVAN TIETOLIIKENTEEN Toimiva tietoliikenne helpottaa asioiden hoitamista niin kotona kuin työssä. Sen sijaan, että tietoliikenneyhteytesi olisi kuin kuoppainen mökkitie, jonka köröttelyssä menee ikä ja terveys, autamme sinua saamaan tarpeisiisi sopivat kaistat, joilla ajelet netissäsi mukavasti ja ruuhkattomasti. Tietoliikenne on ydinosaamistamme. Toteutamme kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja kunnille niin yksittäisiä yhteyksiä kuin myös laajempia alue- tai yritysverkkoja – jopa valtakunnantasoisia ja kansainvälisiä tietoverkkohankkeita. Meiltä saat kupari- tai valokuituyhteyden päälle rakennetun laajakaistan tai langattoman nettiyhteyden. ICT-asiantuntijamme auttavat valitsemaan tietoliikenneratkaisun, joka tukee tarpeitasi ja integroituu yrityksessä käytössä oleviin IT- ja liiketoimintasovelluksiin.

Oma kattava kuituverkko Olemme rakentaneet toimialueellemme valokuitua yli 30 vuoden aikana – jo tuhansien kilometrien verran! Itse asiassa niin paljon, että valokuitumme ulottuisi monta kertaa Suomen päästä päähän. Valokuituyhteys varmistaa, että alueella on toimiva tietoliikenne myös alati kasvavissa kaistatarpeissa, sillä valokuidun kapasiteetti on lähes rajaton ja toimintaikä ulottuu vuosikymmenten päähän. Me siis työskentelemme sen eteen, ettei kukaan alueellamme jäisi tietokatveeseen.

8


HENKILÖASIAKKAILLE: Kuitu tekee hyvää!

SAANTI S SUOSITU/s t 100 Mbi

Tänä päivänä sujuva arki edellyttää sujuvaa tietoliikennettä: palvelut siirtyvät yhä enenevissä määrin nettiin eikä pelkällä mokkulalla pärjää tulevaisuuden kasvavissa tarpeissa. Valokuituyhteydellä pistät tietoliikenneyhteydet kerralla kuntoon seuraavaksi 50 vuodeksi. Mutta kuinka päästä nauttimaan kuidun hyvää tekevistä vaikutuksista? Alueilla, joilla on jo valokuituyhteytemme, riittää että valokuidun aktivoi käyttöönsä tekemällä kanssamme sopimuksen. Lisätietoa prosessista, hinnoista ja askelmerkeistä saat asiakaspalvelustamme. Mikäli valokuitua ei vielä ole alueella, tiedot uusista valokuitualueista ja valokuidun rakennushankkeistamme saat nettisivuiltamme.

Keskusta-alueilla saneeraamme vanhoja kupariverkkoja uudenaikaisiksi huippunopeiksi kuituverkoiksi, jotka mahdollistavat toimivan tietoliikenteen lisäksi monipuoliset viihdepalvelut kuten tv-palvelut.

MONTA SYYTÄ SUOSIA KUITUA: Valokuituverkkoa modernimpaa ja varmatoimisempaa tietoliikenneyhteyttä ei ole: saatavilla jopa 1000 Mbit/s nopeus. Voittaa tiedonsiirtonopeudessa kuparin ja mobiililiittymät 100-0. Takaa riittävät nopeudet myös tulevaisuudessa, kun uudet palvelut vaativat yhä nopeampia tiedonsiirtokapasiteetteja. Toimiva, valmiiksi rakennettu tietoliikenneyhteys nostaa kiinteistösi arvoa. Mahdollistaa muiden palveluiden, kuten viihdepalveluiden käyttöönoton: se vapauttaa sinut katsomaan niitä kanavia ja ohjelmia, mitä haluat – silloin kuin haluat. Viihdepalvelu sisältää leffavuokraamon, josta valokuitusi ansiosta pyöräytät leffat nautittavaksesi ilman pitkiä latausaikoja. Kaiken lisäksi viihdepalvelut ovat käytettävissä kaikilla päätelaitteillasi: katso tv:llä, läppärillä, tabletilla tai älypuhelimella.

Verkonrakennus jatkuu vauhdilla ja uusista kuitualueistamme saat parhaiten tietoa nettisivuiltamme osoitteesta phpoy.fi. 9


TIETOLIIKENNE

YRITYSASIAKKAILLE: Yhteysratkaisut joka tarpeeseen Monipuolisten tietoliikenneyhteyksien avulla liitämme yrityksenne lähiverkon näppärästi internetiin kiinteällä yhteydellä. Yhteys voi olla perustoimintoihin riittävä laajakaista tai supertehokas valokuituyhteys. Tarvittaessa yhteyksiin on liitettävissä tarvittava määrä julkisia IP-osoitteita. Liikkuvan työn tarpeisiin ratkaisut löytyvät DNA:n mobiilituotteilla. Langattomasti verkkoon! Yhä useammat yritykset korvaavat perinteisen toimistoverkon kokonaan langattomalla ratkaisulla. Tämä vapauttaa toimiston piuhakasoista, tuo joustavuutta toimistoon ja mahdollistaa eri toimipisteiden verkkojen yhtenäistämisen. Verkon palvelut ovat siten myös liikkuvan käyttäjän saatavilla. Turvallinen ja luotettava toiminta edellyttää, että langaton verkko on suunniteltu saumattomaksi osaksi yrityksen koko tietoinfraa, kiinteitä verkkoja ja IT-järjestelmiä. Tässä kohtaa kokeneiden asiantuntijoidemme suunnitteluosaaminen sekä edustamiemme alan johtavia teknologiatoimittajien (Ruckus, Cisco) luotettavuus astuvat asiakkaidemme avuksi. Toimipiste

Yritysverkko skaalautuu Toimipiste

Kuitu

SULJETTU YRITYSVERKKO

Kuitu

Palvelimet

Eri toimipisteiden lähiverkot yhdistyvät tietoturvalliseksi kokonaisuudeksi Yritysverkkopalvelullamme. Yritysverkko on asiakaskohtainen ratkaisu, joka skaalautuu pienestä, muutaman toimipisteen verkosta aina satojen toimipisteiden valtakunnallisiin verkkoihin. Myös ulkomailla sijaitsevat toimipaikat saadaan liitettyä mukaan.

SHDSL Palomuuri Toimipiste

Etätyöntekijä VPN-yhteys

Internet

10


Kytkimet eri ratkaisuihin

Langattoman verkon laitteet

Lähiverkko kokonaispalveluna

Lähiverkko kokonaispalveluna

Ylläpito 24/7 • Valvonta • Muutoshallinta • Viankorjaus Yksi tietoturvallinen verkkokokonaisuus

SULJETTU YRITYSVERKKO Palvelimet

• Kartoitus • Suunnittelu • Asennus Tietoturva lisäpalveluna

Yritykset ja kunnat saavat meiltä lähiverkon kokonaispalveluna: siis laitteet, palvelutoimituksen ja ylläpidon samassa paketissa. Lähiverkkoon voidaan liittää tietoturvallisesti kaikki päätelaitteet, jotka tukevat kiinteää lähiverkkoliitäntää. Lisäksi eri tietoturvatasojen liikenne voidaan eriyttää toisistaan tai luoda pääsy verkkoon roolipohjaisesti.

Liiketoimintaa turvatussa ympäristössä Internettiin liittyy riskinsä, joihin yrityksen on ennakkoon varauduttava. Etätyön lisääntyminen, verkon kautta leviävät virukset ja tietoturvan ylläpidon haasteellisuus ovat tänä päivänä kasvavia uhkia. Asiakkaidemme pääte- ja palvelinasemat pysyvät turvassa tietoturvasovelluksillamme. Ratkaisumme ovat keskitetysti hallittavia ja automaattisesti päivittyviä.

Palomuuri

Palomuuripalvelu Internet

ULKOPUOLINEN PALVELU Etätyöntekijä salattu VPN-yhteys

Palomuuripalvelu tarjoaa yksinkertaisen ja varman tavan suojata yrityksen sisäverkko ei-toivotuilta tunkeutumisyrityksiltä. Sen perustana ovat luotettavat PHPOY:n tiloissa sijaitsevat palomuurilaitteistot ja -ohjelmistot. Palomuuripalvelulla hoituvat myös turvatut etätyöyhteydet.

Koneiden välistä viestintää M2M (machine-to-machine) -yhteys mahdollistaa sen, että erilaiset laitteet voivat kommunikoida keskenään ja luoda älykästä dataa. M2M-yritysliittymät on tarkoitettu erityisesti koneiden, laitteiden ja eri järjestelmien väliseen tiedonsiirtoon. Palvelun avulla voidaan hallinnoida, ohjata ja valvoa erilaisia GPS-laitteita, valvontakameroita, sähkölukkoja ja etäluettavia mittareita. Asiantuntijamme auttavat integoimaan M2M-yritysliittymän osaksi yrityksen muuta infraa.

KUMPPANIMME:

11


INFONÄYTÖT

LOISTAVAA VIESTINTÄÄ DIGINÄYTÖLLÄ Onneksi on vielä paikkoja, joissa kansankylpylän saunamestari kirjoittaa veden lämpötilan omin kätösin liitutauluun. Onhan siinä eri lailla tunnelmaa, kuin digitaalisissa lämpötilanäytöissä. Mutta on myös elettävä tätä päivää ja nähtävä digitaalisuuden mahdollisuudet siellä, missä se tehostaa ja helpottaa viestintää. Infonäyttö sopii moneen paikkaan ja tarkoitukseen. Kerromme sinulle muutamista käyttökohteista ja voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää.

Sähköisiä näyttöjä näkee näyteikkunoilla, kaupoissa, aulaopasteina, messuilla ja monenlaisina palvelupäätteinä. Eipä niitä meidänkään mielestämme joka paikkaan kannata tunkea, mutta kyllä ne ovat käteviä tietyin paikoin! Esimerkiksi sen sijaan, että A-tauluun tarvitsisi vaihtaa tämän tästä julistetta, helpottuu diginäytöllä elämä hitusen, kun materiaali päivittyy hiirtä klikkaamalla.

12


Opasta, mainosta, ohjaa Näytöillä voit esittää lähes mitä tahansa sisältöä: kuvia, tekstiä, videoita ja animaatioita. Näyttöjä hallitset helposti verkossa nettiselaimen kautta. Jos käytössäsi on useampi näyttö, voit hallita niitä kaikkia samanaikaisesti riippumatta niiden fyysisestä sijainnista. MIKSEN OTTAISI VAIN TV-RUUTUA?

Kasvata myyntiä: mainosta tuotteitasi ja palveluitasi odotushuoneessa, näyteikkunassa, myymälässä

Koska ammattikäyttöisiä näyttöjä voi pitää koko ajan päällä ja pystymuotoisella infonäytöllä on parempi huomioarvo.

Vahvista yrityskuvaasi: tee brändiviestintää ja vahvista imagoasi messuilla ja paikoissa, joissa kohtaat kohderyhmäsi Opasta ja tiedota: kerro suunnat ja sijainnit, tiedota tärkeistä asioista Viihdytä odotusajalla: pyöritä infonäytöllä vaikka videoita odotusajan ratoksi Myy mainostilaa: ota kumppanisi kimppaan ja myy heille näytöltä mainostilaa.

Käyttöönotto: helpompaa kuin heinänteko Murheet pois! Emme jätä sinua infonäytön kanssa yksin, vaan varmistamme, että käyttöönotto sujuu kuin potkukelkalla ajo. ”ROSESSI” MENEE JOTA KUINKIN NÄIN: Tarvetarkoitus ja ratkaisun suunnittelu Asiakkuuden perustaminen iDiD-hallintajärjestelmään ja järjestelmän käyttöönotto Tasojen lisääminen määritellyn taso-/näyttöhierarkian mukaisesti Käyttäjätilien perustaminen Ohjeet, oppaat ja tunnin käyttöönottokoulutus Palvelun kytkeminen asiakkaan valmiiseen sisäverkkoon ja näyttöihin.

Infonäyttö, ”eikä siinä vielä kaikki” Infonäyttöpalvelumme sisältää kaiken yllä ja alla olevan samassa sopimuksessa: 1. 2.

Käyttöönotto ja yhteydet Kosketuskehykset

3. 4.

Infonäyttökotelot Eri tyyppiset telineratkaisut

KUMPPANIMME:

13


PALVELINRATKAISUT

”Huonosti hoidettu tietoturva on yhtä riskaabelia kuin kodin oven jättäminen lukitsematta.

Isäni ei tosin lukitse, kuulemma hänen tönöllään käyvät vain metsäkauriit.”

TUO TIEDOSTOSI TURVAAN Tiedostojen tallentaminen ja hallinta ovat aika ajoin kuin yrittäisi pakata koko perheen garderoobit samaan matkalaukkuun. Tavaraa on enemmän kuin tilaa, kaikki on sekasotkussa ja passikin on jäänyt jonnekin läjän alle. Tuo tiedostosi turvaan ja pois kaaoksesta. Meillä on joukko moneen käyttökokoon sopivia palvelinratkaisuja.

Palvelimet joutuvat tänä päivänä koville: tiedostojen ja sovellusten määrä kasvaa ja oikean tiedon löytyminen käy yhä kriittisemmäksi. Pilviteknologian myötä tietokantaratkaisujen rooli on noussut entistä keskeisemmäksi, kun sovelluspalvelimissa ei enää itsessään säilötä muuttuvaa tietoa. Säästät aikaa ja rahaa, kun hyödynnät palvelin- ja tallennuspalveluitamme. Et tarvitse isoja alkuinvestointeja etkä omaa IT-osaamista asennukseen ja ylläpitoon. Samalla turvaat selustasi: Järjestelmän ylläpitoon liittyvät tietoturva-, kulunvalvonta- ja sähkönsyöttöratkaisut ovat ammattilaisten käsissä. Luotettavilla tallennusjärjestelmillä varmistetaan yrityksesi toiminnan jatkuvuus ja tietotekniikan turvallinen käyttö.

Ajoitpa kantoja ja sovelluksia omassa palvelinsalissasi, palveluntoimittajan palvelimissa tai pilvipalvelussa, autamme kokonaisuuden suunnittelussa, käyttöönotossa ja tuessa.

14


Tietoliikenneverkot ja konesalipalvelut, tule osaksi runkoverkkoa Pohjois-Hämeen Puhelimen ja sen kumppaneiden tietoliikenneyhteydet mahdollistavat yrityksen erillään sijaitsevien toimipisteiden ja palvelimien yhdistämisen yhdeksi tietoturvalliseksi yritysverkoksi. Konesalipalvelumme (palvelinhotelli- ja virtuaalipalvelinpalvelut) puolestaan liittävät palvelimesi osaksi huippunopeaa runkoverkkoamme, jolloin palvelimiesi sisällöt ovat aina saatavilla kaikkialla organisaatiossasi.

Palvelinhotelli, huoneita vapaana Palvelinhotellipalvelussa palvelinlaitteet sijoitetaan Pohjois-Hämeen Puhelimen valvottuun konesaliin nopeiden ja varmistettujen tietoliikenneyhteyksien päähän. Palvelinlaitteet sijoitetaan standardeihin 19” laitekehikoihin. Myös yrityksen oma laitekehikko on mahdollista sijoittaa palvelintilaan. Jaetussa tietoliikenneyhteydessä palvelin kytketään osaksi internetliitäntää, jota hyödyntää useampi asiakas. Vaihtoehtoisesti asiakkaalla on mahdollisuus liittää palvelin osaksi Pohjois-Hämeen Puhelimen yritysverkkoratkaisua, jolloin jaettu tietoliikenneyhteys kytketään Pohjois-Hämeen Puhelimen aluedataverkkoon. PALVELINHOTELLIIN SISÄLTYY: Tarvittava tila palvelimelle Varmistettu ja katkeamaton virransyöttö Ilmastointi ja tilan lämpötilan automaattinen valvonta Yritykselle ja määritellyille henkilöille järjestetty valvottu käyntimahdollisuus tiloihin Tallentava kameravalvonta sekä kulunvalvonnalla sekä rikosilmoitinlaitteistoin valvottu tila Yksi julkinen IP-osoite sekä jaettu 100 Mbit/s tietoliikenneyhteys.

Virtuaalipalvelimesta haluttu tila käyttöön Virtuaalipalvelinpalvelu on yrityksille ja yhteisöille suunnattu palvelukokonaisuus: sen avulla asiakkaan tarvitsema palvelinkapasiteetti tuotetaan tiloissamme olevalla virtuaalipalvelimella, jonka ominaisuuksia voidaan muokata nopeasti ja helposti. Virtuaalipalvelin toimii periaatteessa kuin mikä tahansa palvelin, ja asiakkaalla on siihen täydet ylläpito-oikeudet. Jokaisella virtuaalipalvelimella on oma, kiinteä IP-osoite, joita voidaan tarvittaessa lisätä.

15


PALVELINTILA

Jos virtuaalipalvelinta ajava fyysinen palvelin vikaantuu, siirretään virtuaalikoneet automaattisesti toiselle palvelimelle suoritettavaksi ja katkos palvelussa jää minimaaliseksi. VIRTUAALIPALVELIMEN KÄYTTÖKOHTEITA: Web-palvelin Digitaalisen median ja sähköisen kaupan www-sivustot Sovelluspalvelin Kevyt tietokantapalvelin FTP-palvelin Testi- ja kehitysalusta Web-ja mobiilisovellukset

Käyttöpalvelu ottaa vastuun taatulla vasteajalla Käyttöpalvelu tarkoittaa kokonaisturvallisuutta: huolehdimme, että palvelimillasi on viimeisimmät tietoturvapäivitykset, seuraamme varmistuksia ja kapasiteetin riittävyyttä sekä katsomme, että verkkokauppasi palautetaan kuntoon nopeasti, mikäli se sattuu kaatumaan. Otamme taatulla vaste- ja ratkaisuajalla vastuun palvelimesi toimivuudesta.

Varmistuspalvelu tekee tiedostojen ja työasemien varmistamisesta automaattista Koska manuaalinen tiedonvarmistus on usein liian vaivalloista, jää se usein tekemättä. Automatisoimalla varmuuskopioinnin tiedät, että yrityksesi kaikki tärkeät tiedot ovat varmasti tallessa nyt ja tulevaisuudessa. Automaattinen varmistuspalvelumme tallentaa tärkeät tietosi luotettavasti. Sinun ei tarvitse huolehtia varmuuskopioinnin päivittäisestä operoimisesta ja säästyt myös investoinneilta omiin varmistuspalvelimiin ja -ohjelmistoihin. Tiedot varmistetaan tiloissamme olevaan varmistusjärjestelmään ja ne ovat palautettavissa sovitun ajan, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Eikä tiedostokoko tule vastaan: varmistuspalveluidemme kautta haluamasi henkilöt pääsevät lataamaan suuriakin kansioita omaan ja yhteiseen käyttöön nopeasti ja turvallisesti.

16


PALVELUN ANS ASIAKKAAN IOSTA OMIEN PALVELINL AITTE TARVE VÄH ISTOJEN ENE JOPA LAKK E TAI AA JA TIETOTUR VA PARANEE S TASO ELVÄSTI.

17


PUHE JA VIESTINTÄ

”En tartte puhelimia. Kun on puhunut 70 vuotta, voi olla vaihteeksi hiljaa.”

PUHE JA VIESTINTÄ Enää ei kusti polje kuten ennen eikä sentraalisantra yhdistä puheluita. Viestintää tehdään kuitenkin yhä useammassa kanavassa ja enemmän kuin koskaan. Aina ei tietenkään tarvitse olla tavoitettavissa. Välillä on hyvä vetäytyä mökille ja jättää härvelit kotiin. Mutta silloin, kun on syytä olla linjoilla, on siihen oltava joustavat ratkaisut. Ja meiltä ”pee-hoo-peeltähän” ne ratkaisut löytyvät.

Puhepalvelumme ja viestintäratkaisumme tarjoavat monipuoliset niksit sisäiseen ja ulkoiseen viestintään, tavoitettavuuteen, liikkuvaan työhön ja etätyöskentelyyn. Puheratkaisu voi tarkoittaa mitä tahansa ratkaisua yksittäisestä yritysnumerosta isoon vaihdeverkkoon. Puhepalveluksi nimitämme kokonaisuutta, johon sisältyy kartoitus, suunnittelu, toteutus, ylläpito ja laitteet. Sähköisillä ratkaisuilla viittaamme lähinnä sähköposti- ja viestintäjärjestelmiin, verkkokauppoihin ja verkkosivuihin. Jälkimmäiset alkavat olla yrittäjälle elinehto: netistä se tieto tänä päivänä etsitään ja verkkokauppa vastaa asiakkaiden tarpeeseen asioida haluamanaan aikana.

18


Ole tavoitettavissa asiakkaillesi – soita edullisemmin firman sisällä Puheratkaisu on itsessään saippuamainen sana, josta ei saa otetta, mutta konkretisoidaksemme: puheratkaisut sisältävät tavoitettavuus- ja välityspalvelut, automaattiset vastaajat, jonotuspalvelut sekä contact center -palvelut. Siis monet tutut jutut, joihin törmäät arkipäiväisiä puheluita soittaessasi ja joilla sinua ohjataan esimerkiksi oikean asiantuntijan pakeille. Puheratkaisuihin voidaan liittää niin pöytä-, dect- kuin mobiilipuhelimiakin. Palveluun on liitettävissä kaikki numeronsiirrettävyyden piirissä olevat 03- ja valtakunnalliset yritysnumerot. Palvelu mahdollistaa niin koti-, kauko-, matka- kuin ulkomaanpuheluiden soittamisen ja vastaanottamisen.

Contact center -palveluilla voit hallita yritykseesi tulevan puheliikenteen ohjaamista, vastaajien resurssimääriä, jonoja, tiedotteita, kalenteriohjauksia sekä takaisinsoittopalveluita. Palvelu mahdollistaa myös valikkopalvelut, joissa soittaja voi numeronäppäilemällä ohjata puhelua yrityksen palveluihin. Mobiililiitännät mahdollistavat tavoitettavuuden yhdellä numeroinnilla kaikkiin käytössä oleviin palveluihin. Lisäpalveluina onnistuu mm. erilaiset sovellukset, kuten linkitykset erilaisiin web-palveluihin ja CRM-järjestelmiin. Mobiilivaihde on vaihdepalvelu, joka tarjoaa kiinteiden puhelinjärjestelmien ominaisuudet langattomassa ympäristössä. Palvelun avulla tavoitettavuus ja sitä kautta yrityksenne palvelutaso paranevat selkeästi. Päätelaitteeksi riittää pelkkä matkapuhelin. Mobiililiittymät: Palveluvalikoimaamme kuuluvat DNA:n nykyaikaiset mobiilipalvelut tarjoavat yrityksellesi kilpailukykyisiä langattomia ratkaisuja, joiden avulla voit helpottaa työntekoa, parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia.

KUMPPANIMME:

19


PUHE JA VIESTINTÄ

VIESTINTÄRATKAISUT MICROSOFT OFFICE 365 ON JOKA TOIMISTON TYÖKALUPAKKI Microsoft Office 365 pitää sisällään kaiken mitä yrityksesi tarvitsee. Siis sähköposti, kalenterit ja Office-ohjelmat – kaikki yhdellä kuukausimaksulla. Ohjelmistopäivitykset ja tuoreimmat ohjelmistoversiot saat käyttöösi ilman lisämaksua OFFICE 365 SISÄLTÄÄ: Uusimmat Microsoft Office-ohjelmat Aina ajan tasalla olevan yritystason sähköpostin sekä kalenterin, jonka voit jakaa muiden kanssa – ja jotka kulkevat mukanasi niin kännykässä kuin läppärillä. Turvallisen tallennuspaikan tiedostoille Pikaviestinnän ja videoneuvottelut, yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella

MICROSOFT EXCHANGE: LÄHETÄ ISOJAKIN TIEDOSTOJA JA LÖYDÄ OIKEA VIESTI SÄHKÖPOSTEISTASI Microsoft Exchange on nykyaikainen ja aikaa säästävä sähköpostiratkaisu, joka sallii suurien liitetiedostojen lähettämisen ja vastaanottamisen. Ja mikä hienointa: se tuo liiketoiminnan kannalta tärkeät viestit (tarjoukset, tilaukset, vahvistukset, esitykset ja ohjeistukset) yhdeksi keskustelunäkymäksi, joka kokoaa samaan aiheeseen liittyvät viestit eri kansioista yhdeksi viestiketjuksi. Näin oikean sähköpostin etsimiseen ei valu kallisarvoista työaikaa.

JÄRKEÄ PALAVERIKÄYTÄNTÖIHIN SKYPE FOR BUSINESSVIESTINTÄRATKAISULLA Skype-viestintäratkaisu mahdollistaa nopean kommunikoinnin ajasta ja paikasta riippumatta. Skypen kautta kommunikoit pikaviestein, videokuvin ja puheluin. Voit jakaa osallistujien kesken työpöytäsi tai esimerkiksi Powerpoint –esityksesi. Kollegasi ja asiakkaasi ovat siis samassa palaveripöydässä – paikasta riippumatta.

20


SKYPEN HYÖDYT: Mahdollistaa etäpalaverit ilman turhaa hikoilua järjestelmien ja videokameroiden kanssa. Säästää aikaa, rahaa ja tehostaa palaverikäytäntöjä. Kulkee mukana missä liikutkin, toimii siis PC-, Mac- ja mobiilipäätelaitteilla. DOMAIN ELI VERKKOTUNNUS Verkkotunnus eli domain on yrityksesi käyttöön rekisteröity, yksilöllinen osoitteesi internetissä. Verkkotunnus voi olla esimerkiksi omayritys.fi tai omayritys.com. Saat kauttamme käyttöösi kaikki yleisimmät verkkotunnuspäätteet. Voit myös siirtää jo olemassa olevan verkkotunnuksen meille.

KOTISIVUT KÄTEVÄSTI KÄYTTÖÖN Oletko vailla nettisivuja, mutta sinulta puuttuu työvälineet? Kumppaniksemme valikoituneen Capnovan kautta löytyy verkkopalvelupaketti, jossa sinun ei tarvitse olla it-guru voidaksesi tehdä kotisivut. Riittää, että olet oman alasi asiantuntija. Helppokäyttöinen järjestelmä, laaja web-sovelluskirjasto ja kotisivukone, palvelualtis asiakaspalvelu sekä meidän että kumppanimme päässä ja tietoturvallinen ylläpito tekevät kotisivujen pystyttämisestä helppoa. Monipuoliset sivupohjat Joustavat sopimusajat 100 % kotimainen ja turvallinen Soveltuu yli 95 % käyttötapauksista Roska- ja viruspostisuodattimet

VASTAUKS KYSYMYKS IA IISI SAAT:

(03) 486 44

00

KUMPPANIMME:

21


IT-TUKI JA KEHITYS

KIRKKAASTI PAREMPI IT-YMPÄRISTÖ PK-YRITYKSELLE Sanovat, että pitäisi osata kehua itseään. Kehaistaan sitten sen verran, että kaikkea emme osaa, mutta ydinalueillamme olemme tosi eteviä. IT-tuki ja IT-kehitys ovat niitä tontteja. IT-tukemme on vähän kuin it-ympäristön maisemointiyksikkö: sen avulla yrityksenne IT:stä kitketään pois turha ja istutetaan hyviä käytäntöjä tilalle. IT-kehityksemme puolestaan vastaa siitä, että yrityksenne IT-ympäristö kehittyy tarkoituksenmukaisesti ja ennakoi myös tulevia tarpeita. Kurkataan pintaa syvemmälle.

Älä aja karille – Anna IT-joukkueemme auttaa Pohjois-Hämeen Puhelimen IT-tuki ja -kehitys on pk-yrityksille ja organisaatioille rakennettu skaalautuva elinkaaripalvelu, joka tuo virtaa liiketoimintaan ja vapauttaa henkilö- ja raharesursseja ydinliiketoimintaan. IT-tuki ja -kehitys on palvelukokonaisuus, joka jakautuu kahteen selkeään osa-alueeseen: KEHITYSSUUNNITELMA Yrityskohtaisten IT-tavoitteiden ja –kehityssuunnitelman määritys: Liiketoiminnan nykytilan ja IT:n tavoitetilan määrittäminen ja näihin liittyvä kehityssuunnitelma. Suunnitelman päivitys elinkaaren aikana.

22


JATKUVA IT-TUKIPALVELU Käyttöönotto ja koulutus: IT-tukipalveluiden tuotantoon siirron suunnitelma, tuotantoon siirto ja koulutukset. Toistetaan aina merkittävissä muutoksissa. Ylläpitopalvelu Etätukipalvelu Lähitukipalvelu

TIESITKÖ?

Kaikilla PHPOY:n pk-yritysasiakkailla on nimetty yhteyspäällikkö auttamassa yrityksen johtoa IT-kehitystarpeissa. Yrityksen IT-asioista vastaava johto ja PHPOY:n yhteyspäällikkö tapaavat säännöllisesti ja varmistavat, että tehdyt suunnitelmat ja palvelut ovat ajan tasalla ja vastaavat liiketoiminnan tarpeita. Niissä tapauksissa, kun yrityksellä on nimetty Oma IT-asiantuntija voi tämä olla tarvittaessa mukana kehityskokouksissa.

Ylläpitopalvelu

Käyttöönotto ja koulutus

Etätukipalvelu

IT-tavoitteet ja – kehityssuunnitelma

Lähitukipalvelut

Oma IT-asiantuntija

1.

IT-kehityssuunnitelma Monien yritysten IT-ympäristöt ovat kehittyneet omalla painollaan, vuosien saatossa. Kehityksessä ei aina ole huomioitu kokonaiskuvaa ja sitä, miten IT palvelee yrityksen liiketoimintaa eikä nykyaikaisten tietojärjestelmien, kuten pilvipalveluiden, tuomaa kustannussäästöä ole osattu huomioida. IT-kartoituksessa asiantuntijamme käy läpi yrityksen IT-ympäristön ja tarjoaa konkreettisia ehdotuksia, joilla kustannuksia voidaan laskea sekä tietoturvaa, käyttäjien tyytyväisyyttä ja työn tehokkuutta parantaa.

23


IT-TUKI JA KEHITYS

Liiketoimintakartoituksessa asiantuntijamme selvittää, mitkä liiketoiminnan tarpeet, haasteet ja mahdollisuudet on syytä huomioida IT-ratkaisuissa. Teknisessä kartoituksessa käydään läpi organisaation nyky-ympäristö, järjestelmien tehokkuus ja yhtenäisyys, haastatellaan käyttäjiä, tunnistetaan mahdolliset riskit ja vanhentuneet ratkaisut ja suunnitellaan kustannustehokkaampi tapa toteuttaa it-ympäristö. Kartoituksesta syntyy raportti, kuvaus ja kehityssuunnitelma. Käytäntöön suositukset saadaan parhaiten yrityksen Oma IT-asiantuntija -palvelumme avulla.

Oma IT-asiantuntija – ulkoistettu resurssinne tehokkuuden takaamiseksi PHPOY:n palvelukattauksessa yritykselle voidaan nimetä Oma IT-asiantuntija. Hänen roolinaan on toimia yrityksen ulkoistettuna IT-asiantuntijana, joka vastaa yrityksen päivittäisen IT:n pyörittämisestä ja kehittämisestä, ja joka paikallisena toimijana saadaan hälytettyä paikalle aina tarpeen noustua. Oma It-asiantuntija on yrityksen käytettävissä sovittavien periaatteiden mukaisesti.

2.

Jatkuva IT-tukipalvelu a. Käyttöönotto ja koulutus Muutos on aina sekä mahdollisuus että riski. Näin myös silloin, kun IT-tekemistä uudelleen järjestellään. Siksi PHPOY:n IT-tukeen sisältyy aina hyvin suunnitellut muutosprojektit, joita johtaa kokenut IT-projektipäällikkö. Varmistamme, että siirtyminen kustannustehokkaisiin IT-järjestelmiin tapahtuu ilman minkäänlaisia katkoksia liiketoiminnassa ja että kaikki organisaatiossa tietävät, miten saa apua ongelmatilanteissa. b. YLLÄPITOPALVELU IT-tukipalveluun liitetyt laitteet kytketään mukaan etävalvontaan, jonka avulla voidaan seurata tietokoneiden ohjelmistoversioiden ja

24


tietoturvapäivitysten ajantasaisuutta. Ylläpitopalvelun kautta hoidetaan myös sovittujen ohjelmistojen versioiden automaattinen päivitys. c. ETÄTUKIPALVELU Ydinosa PHPOY:n IT-tukipalvelua on etätuki. Ongelmien tai avuntarpeen ilmaantuessa yrityksen työntekijä soittaa tukinumeroon, jossa IT-asiantuntija auttaa asiakasta puhelimitse, sähköpostitse tai etätukiohjelmiston avulla. Etätukiohjelmistolla IT-asiantuntija voi ottaa asiakkaan työaseman hallintaansa ja tehdä tarvittavat toimet etänä. d. LÄHITUKIPALVELU Lähitukipalvelussa PHPOY:n IT-asiantuntija tulee paikanpäälle asiakkaan luo ja tekee asiakkaalla sovitut tukitoimenpiteet, laite- ja ohjelmistoasennukset, sekä korjaa ne viat joita ei ole pystytä hoitamaan Etätuen avulla.

Kaikissa IT-tarpeissanne, oli kyse teknisestä tuesta tai systemaattisesta IT-ympäristön kehittämisestä ja optimoinnista, teitä auttaa PHPOY:n kovakuntoinen IT-joukkue. Hyppää kanssamme samaan veneeseen, niin soutaminen ja huopaaminen vaihtuu määrätietoiseksi menoksi. Ensimmäisen vedon ottamiseksi ota yhteyttä yritysasiakaspalveluumme, niin tulemme kartoittamaan tilanteenne: yritysasiakaspalvelu@phpoy.fi.

KUMPPANIMME:

25


OLEMME APUNASI, OTA YHTEYTTÄ!

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY


ASIAKASPALVELU Henkilöasiakkaat ma–pe 8–20 p. 03 486 4300 asiakaspalvelu@phpoy.fi Yritysasiakkaat ma–pe 8–20 p. 03 486 4200 yritysasiakaspalvelu@phpoy.fi

YRITYSTUKI Kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä ja käyttöönotossa. ma–pe 8–16 p. 03 486 4400 yritystuki@phpoy.fi

MYYMÄLÄT Mänttä-Vilppula Virkamiehenkatu 3. p. 03 486 4280 Myymälä avoinna ma–pe 9–12 ,13–17. Ruovesi Honkalantie 1. p. 03 486 4220 Myymälä avoinna ma-pe 9-17. Virrat Keskustie 7. p. 03 486 4290 Myymälä avoinna ma–pe 9–12 ,13–17.

VIKAILMOITUKSET Henkilöasiakkaat (24 h) puh. (03) 486 4100 vika@phpoy.fi Yritysasiakkaat (24 h) puh. (03) 486 4400 yritystuki@phpoy.fi

WWW.PHPOY.FI facebook.com/PohjoisHameenPuhelinOy

27


meidän, teidän

PHPOY Palveluesite 2017 by i2  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you