Page 1

Aarreranta on pieni ja kodikas 7-paikkainen lastensuojelun ympärivuorokautista sijaishuoltoa tarjoava yksikkö Ähtärissä keskellä Suomea. Aarrerannan omistaa kolme sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, joista jokainen työskentelee lasten arjessa mukana täydellä sydämellä. Kodinomaisuus ja samat pysyvät aikuiset ovat valttimme.

www.aarreranta.com


Aarreranta Aarreranta tarjoaa sijaishuoltoa alle 15-vuotiaille lapsille. Pienenä yksikkönä ja ammattitaitoisella henkilöstöllä turvaamme lapsille yksilöllisen kasvun tuen. Lisäksi Aarrerannan henkilöstön vahva ammattitaito pystyy vastaamaan psyykkisesti ja neuropsykiatrisesti oireilevien lasten haasteisiin. Henkilöstöömme kuuluu myös opettaja ja meillä on osaamista lasten koulunkäynnin tukemiseen. Aarrerannassa teemme jokaiselle lapselle yksilöllisen suunnitelman perhetyön toteuttamiseen. Työotteemme on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Tiedämme, että jokaisessa lapsessa on hyvää ja erilaisia voimavaroja. Arkea mennään eteenpäin lapsen itsetuntoa vahvistaen ja yksilölliset vahvuudet esiintuoden. Tarjoamme huolenpitoa, turvallisuutta, syliä, selkeät rajat ja välittävät aikuiset. Aarrerannassa kasvatustyö perustuu luottamukseen, tasa-arvoisuuteen, toisten kunnioittamiseen ja rehellisyyteen. Otamme työskentelyssä vahvasti huomioon lapsen perheen. Aarreranta on: • Uskoa lapsen kykyihin ja vahvuuksiin • Luottamusta lapseen ja hänen tulevaisuuteensa • Läsnäoloa, kuuntelua ja keskustelua • Kannustamista ja rinnalla kulkemista • Turvallista arkea ja säännöllinen päivärytmi


Henkilöstö Laaja työkokemus ja monipuolinen koulutus on Aarrerannan vahvuus. Aarrerannassa työskentelee moniammatillinen tiimi. Henkilökunnassa on sosionomi (YAMK), terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, luokanopettaja, yhteisöpedagogi, nuoriso-ohjaaja ja lähihoitaja. Lisäksi meillä on vahva neuropsykiatrisen valmennuksen osaaminen.


Yhteystiedot Paikkatiedustelut Henna Raiski

Johtaja / Vastaava ohjaaja Sosionomi (YAMK) Puh. 040 569 6223

Aarreranta Oy

Laajantie 15 63700 Ähtäri Päivystysnumero (24h): 040 128 2229 info@aarreranta.com www.aarreranta.com

Aarreranta sijaitsee Ähtärin keskustassa rauhallisella asuntoalueella järven rannalla. Koulut ja harrastusmahdollisuudet 1,5 km päässä.

www.aarreranta.com

Profile for Mainostoimisto Uniikki

Aarreranta-esite  

Aarreranta on pieni ja kodikas 7-paikkainen lastensuojelun ympärivuorokautista sijaishuoltoa tarjoava yksikkö Ähtärissä keskellä Suomea.

Aarreranta-esite  

Aarreranta on pieni ja kodikas 7-paikkainen lastensuojelun ympärivuorokautista sijaishuoltoa tarjoava yksikkö Ähtärissä keskellä Suomea.

Profile for uniikki