Page 39

39 , dé schoolwoordenboeken: praktisch, overzichtelijk en compleet Prisma woordenboeken, wie is er niet zijn middelbare school mee doorgekomen? Al snel na hun eerste verschijning waren de handzame boekjes een groot succes. Ook in 2019 zijn ze nog steeds de

hoogst gewaardeerde en meest verkochte woordenboeken van Nederland. Of je nou kiest voor de degelijke reguliere editie of de übercoole FLUO, met Prisma heb je altijd de meest betrouwbare en actuele woordenboeken in je handen, voor een vriendelijke prijs.

Laagdrempelige, kleurrijke, crossmediale campagne recht in het hart van de doelgroep. In de Back-to-School periode richten we ons tot de (aanstaande) middelbarescholieren met een

laagdrempelige, kleurrijke, crossmediale campagne. We zoeken ze op Facebook en Instagram en tonen ze de top 10 van de meest gezochte woorden - met hun belangrijkste vertaling in de felle FLUO-kleuren. Door af te tellen van #10 naar #1 houden we hun aandacht vast en creëren we betrokkenheid.

Belangrijk voor u: in de campagne gebruiken we hyperlokale technologie, waarmee we de potentiële klant direct naar uw winkel kunnen ver­ wijzen. In de advertenties verschijnen naam en adres van het dichtstbijzijnde verkoopadres van Prisma woordenboeken. NB neem contact op met de Prismavertegenwoordiger voor meer informatie. Veel exposure en een rechtstreekse link naar uw winkel. Zo maken we er samen ook dit jaar weer een prachtig Prisma-jaar van.

Leerlingen zien op hun mobiel direct waar in de buurt ze hun Prisma’s kunnen aanschaffen

PRISMA

Profile for Unieboek | Het Spectrum

Algemene Non-fictie zomer 2019  

Algemene Non-fictie zomer 2019  

Advertisement