Page 22

LEIDERSCHAP & MANAGEMENT

22

© Anne van Gelder

AUTEURS Annemarie Joosen werkt ruim 5 jaar voor Marktplaats. Na diverse marketing­ functies bij onder meer de Nederlandse Staatsloterij en Madurodam, staat zij sinds 2014 aan het roer van het marketing­team van Marktplaats. In 2016 nam Annemarie plaats in het managementteam van Marktplaats als Director of Marketing. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de marketing, PR en customer service van Marktplaats en 2dehands.

Olivier van Duijn was ruim 7 jaar CEO van Marktplaats en General manager van ebay Benelux tot zijn vertrek eind 2018. In deze periode groeide Marktplaats en 2dehands.be uit tot leidende e-commerce platformen met maande­ lijks meer dan 14 miljoen gebruikers. Eerder was Olivier betrokken bij de start-up van Funda en zette hij recruitment sites op voor Reed Elsevier in verschillende Europese landen. Olivier is ook oprichter en eigenaar van Lintberg.com. Na zijn vertrek bij Markt­ plaats werd hij CEO van Litebit en is hij commissaris bij diverse bedrijven.

Jeroen Jonker Roelants werkt ruim 4 jaar voor Marktplaats, waar hij, als Head of Product, medeverantwoordelijk is voor het verbeteren van de Markt­ plaats apps en website. Eerder was hij werkzaam bij game developer Spil Games en bij diverse online uitgeverijen.

Profile for Unieboek | Het Spectrum

Algemene Non-fictie zomer 2019  

Algemene Non-fictie zomer 2019  

Advertisement