Page 1

TERMÉKKATALÓGUS

TERMÉKKÍNÁLAT AZ ÖN HÁZTARTÁSÁBA ÉS KERTJÉBE


ÉRTÉK

BIZALOM A FELHASZNÁLÓI SZOKÁSOK TÖKÉLETES ISMERETE

EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS ÜZLETI KAPCSOLAT

FEJLESZTÉS ÉS RUGALMASSÁG

ÉLETMINŐSÉG

AMBICIÓ

2


A kimagasló minőségű növényvédő szerek és tápok, organikus kertészeti és kártevőirtó termékek elismert európai gyártója. A vállalat nagy hagyományokkal rendelkezik a kertészet terén, valamint kiterjedt rágcsálókezelő programja, saját kutató-, fejlesztő és gyártólétesítményei vannak 1989-ben alapították, az azt követő években gyors fejlődésnek indult. Napjainkra a vállalatnak több mint 110 alkalmazottja van, és leányvállalatai működnekk Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában. Magyarországon, Lengyelországban és az Amerikai Egyesült Államokban is. A vállalat tevékenységének fontos része az export, szállítanak az összes európai országba, a balkáni országokba, termékeik eljutnak az Amerikai Egyesült Államokba, Oroszországba, Ausztráliba és néhány ázsiai, afrikai és délamerikai országba is. Sikeres kutatórészlegünk segítségével több mint 200 különböző terméket gyártunk az otthonokba és kertekbe.

• Az Unichem elkötelezte magát a magas szintű szolgáltatás, azonnali segítség és a műszaki támogatás mellett. • Minőség és gondoskodás az üzleti partnerek részére. • Minden folyamatot független ellenőrző hatóság hagy jóvá és ISO 9001 és ISO 140000 minősítéssel rendelkezik. • Szakértelem saját technológiával. • Környezetbarát, hatékony és költségkímélő termékek. • Kivételes érték – köztük számos promóciós tevékenység és szakmai tanácsadás.


Promociós anyagok

Természetes szakértők

HOSSZANTARTÓ, 100%-OS SZERVES CSIRKETRÁGYA! GYÜMÖLCSÖSÖKBE, SZOLÉSZETEKBE, KERTEKBE

Az Unichem minden évben elkészíti az aktuális promóciós anyagot: plakátokat, prospektusokat, oktatási témájú füzeteket. Gondoskodunk arról, hogy a termék külső megjelenése is vonzó legyen a vásárló számára, segédanyagok, állványok segítségével.

• kiváló minőségű csirketrágya • jobb minőségű és 30%-kal nagyobb termést biztosít • 30%-kal nagyobb hatásfok • könnyen kezelhető granulált forma • hőkezelt, kórokozó-mentes, nincsen szaga, nincs benne gyom • alacsony dózis: 7,5 kg / 35 m2, vagy 25 kg / 170 m2 Kertészkedjen velünk!  hu.UNICHEM.si

PLANTELLA ORGANIK

PLANTELLA SPECIÁLIS TRÁGYÁK

Az eddigi leggazdagabb termékünk. A Plantella Organik 100%-ban szerves trágya használatával a legtöbbet teheti növényei fejlődéséért. Javítja a talaj termőképességét, növeli annak humusztartalmát, optimális tápanyagot biztosít a növényeknek. Hosszantartó hatásával több mint 6 hónapig biztosítja az ideális körülményeket az egészséges növekedéshez, használatával akár 30%kal növelhető a termés mennyisége.

Tökéletes tápanyagellátást biztosít a növényei számára, igazodva az egyes növényfélék igényeihez. Kristályos kiszerelésüknek köszönhetően háromféle használatra alkalmasak: locsolásra, a levelek permetezésére és a talajra történő kiszórásra. 100%-ban oldódnak és gyorsan hatnak. Ezek a trágyák megfelelő adagolás mellett optimális tápanyagellátást biztosítanak, ezért a növényei buják, ellenállóak lesznek és gazdagon virágoznak majd.

KRISTÁLYOS KISZERELÉS =

HÁROMFÉLE HASZNÁLAT: · LOCSOLÁS · A LEVELEK PERMETEZÉSE · TALAJRA TÖRTÉNŐ KISZÓRÁS

HATÉKONY TERMÉKEK A KÖRNYEZETBARÁT KERTÉSZKEDÉSHEZ

PLANTELLA SPECIÁLIS TÁPOLDATOK A Plantella Cvet és a Plantella List hatékony keverékek az Ön buján növekedő, egészséges és virágzó, balkonon vagy teraszon nevelt növényeihez. A barna tengeri moszat, 11 vitamin és virágzásserkentők hozzáadásával PLANTELLA TABS készült egyedi tápoldatok gondoskodnak növényei INNOVATÍV, PEZSGŐTABLETTA ideális tápanyagellátásáról, így azok levele fényesebb, KISZERELÉSŰ TRÁGYA színei élénkebbek lesznek, de ellenállóbbak is lesznek és gazdagabban fognak virágozni.A pezsgőtabletta kiszerelésben kapható kiváló trágya a tápanyagellátás új, innovatív, és mindenek előtt pontosan A kiváló minőségű tápoldatokból a növények pontosan adagolható formája. Használatával elkerülhető a téves annyi tápanyaghoz jutnak, amennyire szükségük van.kár, elősegíti a gyökérzet megfelelő adagolásból következő A növények meghálálják a gondoskodást: egészségesek, fejlődését és növeli a növények ellenállóképességét. vitálisak lesznek, gazdagon és intenzíven fognak avirágozni.. Büszkék vagyunk végtelenül egyszerű használatra és a

Természetes szakértők

Természetes szakértők

TES ZT

HATÉKO LT N E

ÁG S Y

• TE S

• Y� C

használatából következő hihetetlen virágzásra, a növények A Plantella Speciális muskátlitápoldat kiváló minőségű buja növekedésére. folyékony trágya, amely biztosítja növényei számára a szükséges tápanyagok ideális keverékét, hogy azokegészségesek legyenek és gazdagon virágozzanak.

EFFIC A ED N T

A Plantella termékek hosszú évek tapasztalatát és kutatását ötvözik, hatékonyságukat szakmai laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják. A legkedvesebb termékeit ezentúl új, korszerűbb csomagolásban találja meg az üzletek polcain.

PLANTELLA UNIVERZÁLIS TRÁGYÁK RATIMOR HU letak A5 avg2015-TISK.pdf

2

28/08/15

A Plantella Táprudacskák kiváló választás minden szoba- és balkonnövény ellenőrzött trágyázásához. Hosszantartó hatásukkal megfelelő tápanyagellátást, egészséges növekedést és a gazdag virágzást biztosítanak a növények számára. A Plantella Univerzális tápoldat minden növényhez alkalmas, mert a kiválasztott tápanyagokkal biztosítja a növény fejlődéséhez szükséges optimális feltételeket és az egészséges növekedést.

09:51

A Plantella egyet jelent a szerves, univerzális, speciális és hosszú hatóidejű trágyákkal, földekkel, magokkal, gyomirtókkal. Mi leellenőriztük a mi növényeinken, hogy Ön is megtapasztalhassa a sajátjain.

HATÉKONY TERMÉKEK A SZÉP KERTÉRT

Kertészkedjen velünk! hu.UNICHEM.si

BIOTOLL RATIMOR csalétket megkülönbözteti a többitől:

• A legízletesebb csali • Magas hatékonyság, késleltetett hatás, mivel a rágcsáló nem ismeri fel a fenyegetettséget • Tartalmaz riasztó(keserű) anyagot –Bitrex-, így a csali biztonságos a gyermekek és háziállatok közelségében is • Új csalogató anyag vonzza a rágcsálókat • Különböző formájú csalik, amelyek lehetővé teszik a különböző környezetben való felhasználást

C

M

Y

CM

MY

RATIMOR HU letak A5 avg2015-TISK.pdf

1

28/08/15

09:51

Ne hagyja, hogy az egerek és a patkányok elpusztítsák az élelmiszereket a raktáron!

Hatasos a kártevők ellen

CY

CMY

K

Bizonyítottan a leghatékonyabb

C

M

A betegségek az emberekre és más élőlényekre terjednek a széklettel, vérrel, nyállal, ... Y

CM

MY

CY

PROFESSIONAL solutions

1172 Budapest, Cinkotai út 26 TEL/FAX: +361 2597 466 hu.unichem.si

CMY

K

GRANULÁTUM

különböző gabonafélékből készült, ami nagyon vonzó a rágcsálók számára. A csalétek használható száraz helyiségekben és melléképületekben, különösen állattartó gazdaságok és élelmiszer raktárak számára ajánlható, ahol a termékeket nem ömlesztve tárolják.

4

a legmodernebb csalétek, alkalmas és hasznos minden környezetben; házakban, pincékben, kerékpár tárolókban, raktárakban, kereskedelmi épületekben, valamint a környékbeli épületekben. Lágy paszta fóliacsomagolásban, amely védi a nedvesség ellen a csalétket, ezért használhatják nedves helyeken is. Hatékony olyan környezetben is, ahol sok takarmányt, élelmiszereket tárolnak (például: silók, pajták, üzletek, ...), bizonyítottan a legízletesebb csalétek.

A biocideket biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot és a használati utasítást!

A rágcsálók kárt okoznak a raktárakban, az élelmiszer-, egerek és patkányok ellen! gabonatárolókban, épületekben, elektromos berendezésekben,csalétek ... de amellett, hogy kárt okoznak, hordoznak: Válassza ki a megfelelő formulát: • több mint 100 vírust és terjesztenek bakteriális fertőzéseket (szalmonella, tífusz, pestis, ...) • élősködőket, melyek károsak az emberekre és a háziállatokra PÉP

hu.

.si

Kertészkedjen velünk!

hu.UNICHEM.si


Reklám Planogram: KZ TREBNJE - PLANOGRAM UNICHEM

300 cm

50 cm

300 cm

50 cm

300 cm

50 cm

300 cm

50 cm

300 cm 1m

Az Unchem tisztában van vele, hogy nem elég, hogy a termék jó, megfelelő marketing is kell, hogy legyen mögötte. Ezért a reklámnak biztosítania kell, a vásárlók felé a megfelelő támogatást. A reklámanyagok többsége oktató tartalomra épül, melynek célja, hogy segítse a vásárlót annak eldöntésében, hogy melyik terméket válassza és megfelelő módon használja.

1m

50 cm 1m

0 m 50 cm


Teljeskörű megoldások a szép otthon és kert megteremtéséhez Tökéletes növekedés és növényvédelem minden esetben

Hatékony védelem a rovarok ellen

Biztonságos védelem a rágcsálók ellen

6


Tartalma

Komplex termékkínálat kertészethez: szerves trágyák, termőföldek, univerzális és különleges trágyák, magok és növényvédő szerek

Széles termékkínálat organikus kertészethez: szerves trágyák, természetes kártevők és betegségek ellen védő termékek

Új, hatékony és biztonságos védelem a rágcsálókkal szemben

A leghatékonyabb rágcsálócsapdák különböző helyzetekhez és környezetekbe

6 11 14 19


ORGANIK-kal Plantella ORGANIK • • • • • •

100% szerves trágya, 30%-kal nagyobb terméshozam a legjobb indító trágya talajelőkészítéshez ültetés/vetés előtt, vagy konyhakerti növények, gyümölcsfák, szőlő, dísznövények és pázsit kiegészítő trágyázásához hatóideje (locsolástól függően) 4-6 hónap könnyen kezelhető granulált forma hőkezelt, kórokozó-mentes, nincsen szaga, nincs benne gyom alacsony dózis: 7,5 kg/35 m2 vagy 20kg/100 m2

Kiszerelés: 7,5 kg, 25 kg, 500 kg Big-Bag Szállítási csomagolás: 7,5 kg – 120 db; 20 kg - 50 db

Használati útmutató: A Plantella Organikot évente legalább kétszer alkalmazzuk: kora tavasszal és ősszel. Kora tavasszal, amikor a talajnak nagy tápanyag készlettel kell rendelkeznie a serkenő növények számára, a talaj előkészítésékor indító trágyaként használjuk minden konyhakerti-, kertészeti- és szántóföldi növény számára. Ősz elején a kifáradt talaj tápanyag készletét frissítjük az Organikkal. Ezzel a szerves trágyával egyszerűen táplálhatjuk a növényeket egész éves fejlődési ciklusukon át: februártól – novemberig.

Organikkal táplált paprika

A Plantella Organikkal trágyázott paprika szára lényegesen bujábban növekszik, s ezen több, nagyobb méretű, tömörebb, egészségesebb termés található, aminek szebb a színe és vastagabb a húsa. A termés 7 nappal korábban érik.

25 kg = 750 kg hagyományos istállótrágyának felel meg

Granulált formájának köszönhetően az Organik rendkívül könnyen kezelhető: egyszerűen szórjuk rá a talajra és locsoljuk meg. Javasoljuk, hogy dolgozza be az Organikot a talajba, mert így gyorsabban kerül a trágya a gyökérzet közelébe, a hatás azonnali, sokkal intenzívebb és sokkal kisebb a tápanyag veszteség is.

8

Organikkal nem kezelt paprika

ÚJ

CSOMAGOLÁSBAN


trágyázzuk a talajt!

Trágyázzunk úgy, mint az igazi szakemberek!

Hosszantartó hatású granulált szerves trágya minden növényi kultúra számára

Összehasonlítás más mutrágyák tápanyagtartalmával

N

Hatékonyság éves szinten N P2O5

K2O

CaO

MgO

Szerves vegyület

kg/t

kg/t

kg/t

kg/t

kg/t

kg/t

%

Szarvasmarha trágya

5

3,5

2,5

6

5

2

17,5

Birkatrágya

8

5,6

3

7

4

2

20

Lótrágya

6

4,2

3

6

3

1,5

22,5

Sertéstrágya

5,5

2,5

3

5

4,5

1,5

27,5

Csirke trágya

22

15,4

24

14

40

4,5

36

Plantella Organik*

50

50

30

20

90

10

67

Típusú trágya

Forrás: Irányelvek a trágyázás a szántó és legelo. 10. változatlan kiadás, Institute for Agricultural Ecology, Biogazdálkodás és Talajvédelmi, Freising-Weihenstephan, 2012. * feldolgozott

Természetes szakértők


A szebb virágokért és levelekért használjon Plantella VIRÁG és LEVÉL tápoldatot! Plantella VIRÁG Plantella LEVÉL

A Plantella VIRÁG kiváló minőségű folyékony tápoldat, amely alkalmas minden fajta virágos szobanövény, ablakban, erkélyen nevelt növény és kerti növény rendszeres tápoldatozására.

Kiszerelés: 500 ml, 1 l Szállítási csomagolás: 12 db

ÖSSZETÉTELE EGYEDÜLÁLLÓ, mivel tápanyagai olyan vitaminokban és algakivonatban gazdagok, melyekre a növényeknek a virágzás során szükségük van. A Plantella LEVÉL a zöld növények számára kifejlesztett, vitaminokban gazdag speciális tápszer, amely biztosítja minden nem virágos dísznövény kiegyensúlyozott tápanyagellátását. A Plantella VIRÁG és LEVÉL tápoldattal nevelt növények nagyobb gyökértömeggel rendelkeznek, ezért a levélzetük dúsabb, s maguk a levelek is tömörebbek, élénkebb zöld színűek és jobban tűrik a stresszt.

Az eredmények már egy hónap múlva láthatók!

A kísérletek bebizonyították, hogy már a tápszer egy hónapos használata is jobb eredményeket hoz, mint egyéb tápszerek hasonló idejű alkalmazása. A legszembeötlőbb különbség a virágok esetében mutatkozik - a Plantella Virággal való tápoldatozás során a növényeknek lényegesen több virágrügyük ill. viráguk fejlődik ki. A dísznövényeket tavasz elejétől késő őszig hetente öntözzük, télen pedig háromhetente egyszer. A levéltrágyázáshoz ugyanannyi tápszert használjunk, és kéthetente egyszer permetezzük be vele a leveleket a nap hűvösebb szakában, amikor a levél pórusai nyitva vannak.

Lényegesen több virág képződik a Plantellával, összehasonlítva a konkurenciával

0,7 0,6 0,5 04 0,3 0,2 0,1 0 10

% Virágok

Plantella UNIVERZÁLIS MŰTRÁGYA Kiszerelés: 1l · Minden típusú virághoz, levélhez, növényhez alkalmazható, összetétel optimális, mikroelemeknek megfelelő növekedést, dús virágzást biztosítanak. Mivela nitrogén különböző formában van jelen, ezért tovább fejti ki hatását. A hozzáadott mérőkupak megkönnyíti az adagolást.


ÚJ

CSOMAGOLÁSBAN

Plantella UNIVERZÁLIS TÁPRUDACSKÁK Leírás: minden szoba- és balkonnövény fajtának megfelelő műtrágya Adagolás: 1 rudacska / 12 cm átmérőjű cserépbe Előnyök: • minden szoba- és balkonnövény fajtának megfelelő • egyszerű használat • egy rudacska egy hónapra elegendő Kiszerelés: 30 db Szállítási csomagolás: 25 db

Plantella IDEAL VIRÁG ÉS KERTI FÖLD A jó minőségű föld kiválóan alkalmas minden fajta szobanövény, erkélyen nevelt növények, fűszernövények és zöldségek ültetésére és átültetésére használjuk, hiszen a tőzegek ideális kombinációjával optimális víz-levegő rendszert biztosít. · A bioaktív agyag a talajban elősegíti a gyökereknek azt a képességét, hogy felszívják a napi szükséges vizet és tápanyagokat. · A növényi biorostok javítják a talaj szerkezetét és az aktivitást a talajban, valamint lehetővé teszik a gyökérzet gyors megújúlását és fejlődését. · Hosszú hatástartamú tápanyagokat tartalmaz a növények 4-6 héten át tartó kezdeti fejlődéséhez, valamint aktivátorokat a buja növekedésre és gazdag virágzásra. Kiszerelés: 10 l Szállítási csomagolás: 225 db

ÚJ

Plantella MUSKÁTLI MŰTRÁGYA Kiszerelés: 500 ml, 1l · A muskátli a dús virágzáshoz különleges tápszert igényel. Plantella Muskátli tápszert alkalmazzunk kéthetente.

Plantella ORCHIDEA PEZSGŐTABLETTA

A pezsgőtablettában lévő tápanyag kedvezően befolyásolja az orchideák növekedését és virágzását. Az orchideák gyökérzete egyenletesen fejlődik ez által a növények ellenálló képességei javulnak. · 80 g (20 db tabletta, 4g/tabletta) A pezsgőtabletta előnyei : • Pontosan adagolható, kiváló vízoldóság • Egyszerű használata • Az elkészített tápoldat nem igényel keverést • Egyszerű használata és tárolása Gyüjtő csomag: 24 db

Természetes szakértők


Még a növényeknek is van ízlésük! Plantella SPECIÁLIS MŰTRÁGYA RHODODENDRONOKRA Ásványi alapú speciális táppor, amely biztosítja az erőteljes növekedést, a gazdag virágzást és a növények egészséges kinézetét.

Plantella SPECIÁLIS MŰTRÁGYA ÖRÖKZÖLDEKRE Speciális ásványi alapú trágya a tűlevelűek egészséges fejlődéséhez és a szebb, ellenállóbb tűlevelekhez.

Plantella SPECIÁLIS MŰTRÁGYA EPERRE A bogyósgyümölcsűekhez való, ásványi alapú speciális trágya elősegíti az egészséges növekedést és a gazdagabb termés kialakulását.

Plantella SPECIÁLIS MŰTRÁGYA DISZNÖVÉNYEKRE Ásványi alapú speciális trágya dísznövényekhez, elősegíti az egészséges növekedést, a virágzást és a gazdagabb termés kialakulását.

Plantella SPECIÁLIS MŰTRÁGYA RÓZSAKRA Ásványi alapú speciális trágya rózsákhoz, elősegíti a gyors növekedést, a szép virágzást.

Plantella SPECIÁLIS MŰTRÁGYA A ZÖLDSÉGFÉLÉK TRÁGYÁZÁSÁHOZ Plantella Speciális trágya zöldségfélékhez. A csúcsminőségű kristály 1 perc alatt 100%ban oldódik, és ez háromféle alkalmazást tesz lehetővé: öntözést, levélen keresztül történő trágyázást és szórást.

KRISTÁLYOS KISZERELÉS = Plantella SPECIÁLIS MŰTRÁGYA A ZÖLDSÉGFÉLÉK TRÁGYÁZÁSÁHOZ Ásványi alapú speciális trágya az egészséges növekedés, a megbízható termőképesség és a bőséges termés érdekében.

12

HÁROMFÉLE HASZNÁLAT: · LOCSOLÁS · A LEVELEK PERMETEZÉSE · TALAJRA TÖRTÉNŐ KISZÓRÁS


Itt az ideje a fák tavaszi védelmének! Bio Plantella RAGACSOS CSÍKCSAPDA Amikor a kártevők az élelem utáni kutatás során a földről a fák lombjába vándorolnak, akkor inváziójuknak gátat vethetünk egy ragadós szalaggal, melyet a gyümölcsfák, a bokrok és a díszfák törzse köré ragasztunk, a támasztókarót is körülfogva vele. A kártevők beleragadnak e ragacsos csapdába, és nem érik el céljukat. Így meg tudjuk védeni gyümölcsfáink koronáját az olyan kártevőktől, mint az ékköves faaraszoló hernyó, a téli araszoló és más araszolók, az almabimbólikasztó ormányos vagy a hangyák … A szalag 5 m hosszú és megfelelően széles, a rajta lévő rovarfogó ragasztó pedig víz- és hőálló. Rendkívül ragadós, tehát az igen kisméretű gyümölcskártevőket is csapdába ejti. A szalag mindkét oldala ragadós, használata pedig egyszerű, mivel szilikonpapírba van csomagolva. A SZALAGOT KI KELL CSERÉLNI, HA TELE LETT KÁRTEVŐKKEL. Kiszerelés: 5 m / csomag Szállítási csomagolás: 26 csomag / karton

ÚJ

CSOMAGOLÁSBAN

TERMÉSZETESEN, HATÉKONYAN, EGÉSZSÉGESEN!

Természetes szakértők


Bio Plantella RAGADÓS LAP Bio Plantella KISMÉRETŰ RAGADÓS LAP Levéltetvek, virágtripszek, üvegházi molytetvek és más növényi kártevők mechanikus irtására alkalmas gyümölcsösökben, zöldségeskertekben és dísznövényeken. Az egyszerűen használható sárga színű lap erősen vonzza a kártevőket, melyek csapdába esnek a rajta lévő ragadós bevonaton. A lapok felfüggesztő dróttal rendelkeznek, és szilikonpapírba vannak csomagolva, mely megóvja a ragasztóanyagot a túl gyors kiszáradástól, ha a lapokat nem használják fel azonnal. A lapok között lévő szilikonpapír azt is megakadályozza, hogy használat közben a kezünkhöz ragadjanak. Egy közepes méretű fára 5 – 10 sárga lapot akasztunk fel közvetlenül a virágzás után. Amikor a lapokat már teljesen ellepték a tetvek és egyéb kártevők, akkor újakra cseréljük őket. A Bio Plantella Sárga lapokat virágzás után használjuk. A repülő rovarok elleni védelem során is hatékonyan alkalmazhatók.

14

A Bio Plantella Sárga lapokat a zöldségeskertben és a díszkertben is használhatjuk. A mini sárga lapokat az alacsony vetemények közé, a díszkertbe vagy a cserepes virágokra akaszthatjuk fel (egy külön műanyag pálca van rájuk erősítve, melyet a földbe szúrunk). Kiszerelés: 10 db / csomag Szállítási csomagolás: 45 csomag / karton

Sárga lapocska a rovarok ellen pillangó alakban!


Természetesen, hatékonyan, egészségesen! Bio Plantella FLORA PERMET A Bio Plantella Flora Permet természetes piretrin alapú rovarirtószer levéltetvek, molytetvek és tripszek ellen (alkalmazható gyümölcsösökben, zöldséges kertekben szoba-és dísznövényeken). A nyári hónapokban a molytetű nagy károkat okozhat a dísznövényeken és a zöldségféléken. A molytetű és annak lárvái kiszívják a növények nedveit és ezáltal a levelek elsárgulnak. A kártevők támadása miatt különböző gombás fertőzések alakulhatnak ki a növényeken, ezáltal a fotoszintézis nem működik megfelelően, a termés akár 40%-kal is csökkenhet. A legjobb hatást és a védekezést akkor tudjuk elérni, ha a készítményt 3-5 naponta alkalmazzuk úgy, hogy lemossuk a növényeket (a levelek mindkét oldalát ). A Bio Plantella Flora Permet már alkalmazásra kész termék. A várakozási idő igen rövid: 4-7 nap. A készítmény a fény hatására gyorsan elbomlik. Jellemzői: rovarirtószer koncentrátum és használatra kész formában; a készítmény természetes piretrin alapú; tetvek, molytetvek és tripszek elleni védekezésre alkalmazható szobanövényeken, üvegházakban és szabadföldön. Előnyei : • Rövid várakozási idő • Széleskörű hatás • Dalmátvirágból készült Kiszerelés: Rovarirtó oldat: 500 ml permetezővel Szállítási csomagolás: A kész termék 12db/karton

Bio Plantella VITA • • • •

250 ml Teljesen természetes, vitamin tartalmú összetevőkkel. Serkenti a gyökérrendszer képződését. Növeli a növények ellenálló képességét, a kártevők, szárazság, jégeső által okozott károkkal szemben. • Egyszerű használata és adagolása a mérőkupak.

Természetes szakértők


Hatásos a kártevők ellen Effect UNIVERZÁLIS ROVARIRTÓSZER – AEROSOL

Leírás: Az Effect Aerosol kompakt rovarirtószer azonnali hatást fejt ki a legyek és szúnyogok ellen, hatásos továbbá molyok, muslicák valamint mászó rovarok (csótányok, hangyák) ... ellen. Használható nyitott és zárt térben is. Foltmentes, nagyon hatásos, gyors és egyszerű használat, 5 másodpercnyi permetezés 20 m2 –nyi területre elegendő Előnyök: • PBO hozzáadása nélkül (a rovarirtószer napfény hatására gyorsan felszívódik, ezért kevesebbet kell szellőztetni),- hármas működés: • azonnali hatás • az illatanyag véd és • a helyiséget kellemesen felfrissíti • foltmentes • nagyon hatásos • gyors és egyszerű használat • 5 másodpercnyi permetezés 20 m2 - nyi területre elegendő Kiszerelés: aerosol 400 ml (320 ml + 80 ml GRATIS) Szállítási csomagolás: 24 db

Effect UNIVERZÁLIS ROVARIRTÓSZER (SZÓRÓFEJJEL) MINDENFAJTA KÁRTEVŐ ROVAR ELLEN

Leírás: A kontakt, hosszantartó hatású rovarirtószer a kártékony repülő és mászó rovarok (legyek, szúnyogok, molyok, muslicák, atkák, csótányok, svábbogarak stb.) minden fajtájának irtására szolgál. Felhasználható lakóhelyiségekben, pincékben, éléskamrákban, erkélyeken, kempingekben, valamint egyéb nyitott és zárt helyiségekben, ahol a kártékony rovarok jelen vannak. A készítmény nem fényérzékeny, kellemes illata van, és nem hagy foltot maga után. Előnyök: • Kontakt hatás • Hosszantartó hatás • Biztonságos használat • Kellemes illat, nem hagy foltot • Nem fényérzékeny Kiszerelés: 500 ml Szállítási csomagolás: 24 db

Effect a hatékony CSÓTÁNY CSAPDA

Leírás: A csapdát a hatékony és hosszú távú csótány elleni védelemre használjuk, különösen a svábbogár (Blattella germanica) és a konyhacsótány (Blatta orientalis) esetében. A csapda a csótányok felderítésére és megsemmisítésére használatos, a rovartalanítás eredményességének megállapítására is alkalmas Előnyök: • Teljeskörű természetes védelem • Hatékony, hosszantartó védelem • Veszélytelen az emberekre és melegvérű állatokra • Egyszerű használat • Illatmentes • Nem tartalmaz rovarirtószert Kiszerelés: 1 csali Szállítási csomagolás: 24 db

16


Effect HANGYAIRTÓ POR TERMÉSZETES HATÓANYAGGAL

Leírás: Az Effect »hangyairtó por« hatékonyan véd minden hangyafaj és egyéb mászó rovar ellen (a fáraóhangyák ellen is). Azonnal hat. Hatóanyaga természetes, és gyorsan lebomlik, ezért a hangyairtó por kertben is használható. Előnyök: • Természetes alapú hatóanyag, ezért kertben is használható • Azonnali hatás • Gyorsan lebomlik Kiszerelés: 50 g Szállítási csomagolás: 20 db

Effect FARACID+ FÁRAÓHANGYÁK ELLEN (SZÓRÓFEJJEL)

Leírás: Kontakt, tartós hatású, speciális és hatékony szer a fáraóhangyák ellen, amely akár 3 hónapig is hatásos marad. A Faracid nem fényérzékeny, nem párolog, és nem hagy foltot maga után. Tartós hatása lehetővé teszi, hogy a hangyák visszatérjenek fészkükbe, és ott megfertőzzék a többi egyedet is. Lakótérben és szabadban való használatra egyaránt alkalmas. Előnyök: • Késleltetett hatású, elpusztítja az egész fészket • Tartós hatása miatt akár 3 hónapig is védelmet nyújt • Nem fényérzékeny • Nem párolog, nem hagy foltot Kiszerelés: 500 ml Szállítási csomagolás: 12 db


Effect DARÁZSIRTÓ AEROSZOL Az Effect darázsirtó aeroszol két különböző hatóanyagot tartalmaz. Ily módon hatékonyan elpusztítjuk a darazsakat és egyben hosszan tartó megelőző védekezést biztosít. Használata: elegendő, ha a darázsfészket 3-4 m távolságról, 5-10 másodpercig befujjuk. Előnyei: • azonnal elpusztítja a darazsakat és egyben hosszabb ideig fejti ki a hatását • a hatóanyag megakadályozza a darazsak visszatelepedésüket • egyszerű és biztonságos használata, a készítmény kellemes illatot fejt ki a környezetünkben Csomagolás: 400 ml, 750 ml Gyüjtő csomagolás: 24 db

Effect MICROTECH CS Mászó rovarok ellen hatásos. Mindenfajta csótányok, hangyák ellen. Mikrokpszulált hatónyaga révén azonnali és hosszantartó hatást biztosít. Hatásos hat hónapig. A mikrokapszulák hatóanyaga a membránon keresztül feszínre tör és a hatóanyag rátapad a rovarokra. A termék előnyei: • Hosszantartó hatás hat hónapig. • Mikrokapszulás h atóanyaga ellenáll a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek. • A mikrokapszulált hatóanyagot a rovarok bejuttatják a fészkükbe, így kipusztítják a teljes populációt. • Megelőzésre is alkalmazható. Kiszerelés: 100 ml Szállítási csomagolás: 30 darab/karton, 1.080 darab/raklap

18


Effect – KONYHAI MOLYLEPKE -CSAPDA

Leírás: Az élelmiszereket megtámadó mindenfajta konyhai moly ellen használható természetes védelem céljából. Hosszú távú mechanikai hatással rendelkezik, az emberekre és a melegvérű állatokra nézve biztonságos, szagtalan, és nem tartalmaz rovarirtószert. Előnyök: • Teljeskörű természetes védelem • Hatékony, hosszantartó védelem • Veszélytelen az emberekre és melegvérű állatokra • Egyszerű használat • Illatmentes • Nem tartalmaz rovarirtószert Kiszerelés: 1 ragadós dobozka és 1 feromon tartalmú kapszula Szállítási csomagolás: 24 db

Effect – HÁZI LÉGYFOGÓ MÉZZEL, A1, A4-ES LAP

Effect – LÉGYFOGÓ LAP EFFECT – LÉGYFOGÓ SZALAG

Előnyök: • könnyű használhatóság • kedvező ár • emberek és melegvérű állatok számára veszélytelen. • korlátlan ideig felhasználható • a hozzáadott méz még jobban csalogatja a legyeket

Légyfogó tekercs: Az egész tekercs kb. 40.000 legyet tud megfogni.

Leírás: Az Effect házi légyfogó hatékony és teljesen természetes mechanikai védelmet nyújt a legyek ellen. A hozzáadott méz illata erősen vonzza a legyeket. Alkalmazható lakásokban, nyaralókban, lakókocsikban, stb. Az emberekre és a melegvérű állatokra nézve egyaránt biztonságos.

Kiszerelés: A1, A4-es lap Szállítási csomagolás: 20 db

Leírás: A Légyfogó papírtekercs és a Nagy légyfogó lap hatékony mechanikus védelmet nyújtanak a legyek ellen. Rovarirtóként és diagnosztikai eszközként is használatosak istállókban, melegházakban, raktárhelyiségekben, gyümölcsösökben, állattenyésztő farmokon és az élelmiszeriparban. Alkalmazásukat minden olyan helyen ajánljuk, ahol a rovarok okozta kellemetlenségeket a környezet vegyi terhelése nélkül szeretnénk kiküszöbölni. A fehér alap a rányomtatott legyek rajzával nagyon vonzó a rovarok számára.

Kiszerelés: 1 db 20 cm x 10m-s tekercs. Nagy légyfogó lap: egy lap kb. 4.000 legyet tud megfogni. Kiszereles: 4 lap/csomag.


BIOTOLL Környezetkímélõ védekezés a rovarok ellen! Biotoll UNIVERZÁLIS ROVARIRTÓ

Leírás: hosszú hatású rovarirtó permetszer szárnyas rovarok (legyek, szúnyogok, molyok, muslicák, stb.) és mászó rovarok (hangyák, ezüstös pikkelykék, csótányok, bolhák, tetvek, stb.) ellen lakótérben és éléskamrákban Előnyök: • hatékony védelemet nyújt • biológiailag lebomlik • nem hagy foltot és szagmentes Kiszerelés: 500 ml (szórófejjel vagy anélkül) Szállítási csomagolás: 12 db (szórófej nélkül), 12 db (szórófejjel)

Biotoll NEO-PERMIN DARÁZSIRTÓ POROZÓSZER

Biotoll NEOPERMIN ROVARIRTÓ POROZÓSZER

Előnyök: • hatékony védelemet nyújt • alkalmazásra kész állapotban kerül forgalomba • az emberek és más melegvérűek számára biztonságos • enyhe illatú • nem gyúlékony

Előnyök: • alkalmazásra kész állapotban kerül forgalomba • enyhe illatú, nem gyúlékony • magas hatásfokú csövekben is, mert merőleges felületeken megtapad • a rovarnak nem kell lenyelnie a szert, hogy hasson • elegendő, ha a rovar átmászik a poron

Leírás: rovarirtó porozószer darazsirtásra és fészkeik beporzására

Kiszerelés: 170 g Szállítási csomagolás: 20 db

20

Leírás: rovarirtó porozószer hangyák, poloskák, csótányok, bolhák, tetvek, és más mászó élősdiek ellen lakótérben és éléskamrákban

Kiszerelés: 100 g, 1000 g Szállítási csomagolás: 40 db


Rágcsálók elleni védelem Biotoll - Ratimor RÁGCSÁLÓIRTÓ PÉP

Biotoll - Ratimor PARAFIN BLOKK

Leírás: lágy, pépes állagú rágcsálóirtó csalétek, bromadiolon aktív hatóanyaggal, házi egerek, szürke- és fekete patkányok irtására Adagolás: 20-25 g házi egereknek, 100-150 g patkányoknak

Rágcsálóirtó szer, parafin blokk formában, patkányok és egerek ellen Adagolás: 20-25g egérirtáskor, 100-150g patkányirtáskor

Előnyök: • különösen alkalmas abban az időszakban, amikor a rágcsálóknak elegendő természetes táplálékuk van • attraktáns adalékanyaga illatával vonzza a rágcsálókat • késleltetett mérgező hatása miatt nagyon eredményes Kiszerelés: 125 g, 250 g, 500 g, 1,5 kg Szállítási csomagolás: 125 g, 250g – 20 db, 500 g – 14 db

Előnyök: • különleges nedvességtűrő • hozzáadott vonzóanyagok a rágcsálók számára • késleltetett hatású, ezért nagyon hatékony a rágcsálóirtásban

– rágcsálóirtók Biotoll - Ratimor GRANULÁTUM (PELLET) Leírás: pellet alakú préselt granulátum, rágcsálóirtó csalétek, bromadiolon aktív hatóanyaggal, házi egerek, szürke- és fekete patkányok irtására Adagolás: 20-25 g házi egereknek, 100-150 g patkányoknak Előnyök: • nagy gabonatartalma miatt a rágcsálók különösen szeretik • atraktáns adalékanyaga illatával vonzza a rágcsálókat • késleltetett mérgező hatása miatt nagyon eredményes Kiszerelés: 200 g Szállítási csomagolás: 10 db

Ratimor RAGADÓS EGÉR- ÉS PATKÁNYFOGÓ LAP · Méregmentes. · Kellemetlen szagoktól mentes. · Mogyoró aromát tartalmaz. · Könnyen használható. · Használatra kész állapotban. · Alkalmas beltéri használatra, pincékben, kerékpár beállókban, raktárakban, konyhákban és minden kereskedelmi épületben, különösen ott, ahol a rágcsálóirtó csalétkek használata korlátozott.


Glodacid PLUS RÁGCSÁLÓIRTÓ PÉP Leírás: lágy, pépes állagú rágcsálóirtó csalétek, brodifakum aktív hatóanyaggal, házi egerek, szürke- és fekete patkányok irtására Adagolás: 15 g házi egereknek, 45 g patkányoknak Előnyök: • kis adagokban is nagyon hatékony • alacsony kockázat más fajok számára • különösen alkalmas abban az időszakban, amikor a rágcsálóknak elegendő természetes táplálékuk van • attraktáns adalékanyaga illatával vonzza a rágcsálókat Kiszerelés: 125 g, 250 g, 500 g Transzport csomagolás: 125 g – 20 db, 250 g – 20 db, 500 g - 14 db

Effect RODENT RÁGCSÁLÓIRTÓ PÉP

Előnyök: • Difenakummal, a legújabb és legbiztonságosabb aktív hatóanyaggal • Bizonyítottan a leghatékonyabb formula • Biztonságosabb az emberek és a háziállatok számára • A rágcsálókat vonzó íz és illat, már kis dózisban is hatékony (20g-os egérnek már 0,9g, egy 250g-os patkánynak már 9g elegendő) • Bitrexet (undort keltő anyagot) tartalmaz Kiszerelés: 125g, 250g Szállítási csomagolás: 20 db

22

Effect RODENT RAGACSOS RÁGCSÁLÓIRTÓ LAP Hatékony mechanikus eszköz a rágcsálók ellen! A termék előnyei: • Nem tartalmaz mérget • Egyszerű és biztonságos alkalmazása • Szagtalan. • Használatra kész Csomagolás: 2 db lap Gyüjtő csomagolás: 40 db


Az Unichem az alapításakor az első olyan magánvállalkozás volt, mely a növények és az otthonok védelmére gyártott termékeket. Büszkék vagyunk arra, hogy a gyártás a vállalat saját fejlesztésein alapul. Anyaországunkban piacvezetők vagyunk, és abszolút vezető szerepet töltünk be a természetes növényvédelem terén. A gyártás az ISO 9001 és 14001 minőségbiztosítási szabványoknak megfelelően történik.

Unichem Leányvállalatok Export országok


hu.unichem.si

2017/2018

UNICHEM GAIA Kft. 1172 Budapest, Cinkotai út 26, Magyarország T/F: +361 2597 466 E: info@unichemgaia.hu

Unichem Termékkatalógus 2017 / HU  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you