Page 26

TILBUD TI

FØRSTEHJÆLPSKURSUS FØRSTEHJÆLP V/ HJERTESTOP Ungdomsskolen afvikler, som én af de første i landet, førstehjælpskursus for alle elever i folkeskolen, så ingen forlader folkeskolen UDEN førstehjælpsbevis. Kurset varer 4 timer og vil foregå i jeres klasse. Samme tilbud er gældende til alle friskoler mod betaling.

TEAMBUILDING/FRILUFTSDAG

Trænger din klasse til at blive rystet sammen, så kan ovennævnte tilbud aftales mellem Ungdomsskolen og klasselæreren/skolen. Desuden råder Ungdomsskolen over en masse grej og udstyr støttet af Friluftsrådet og TRYG, samt ekspertise til at sammensætte en helt særlig friluftsdag/-tur for klassen, gruppen eller årgangen. Sig hvad I ønsker – en overnatningstur, kajak-introduktion, felt-biologi eller bare hardcore-action. Kontakt Ungdomsskolen for en helt speciel oplevelse. Ovennævnte tilbud kan aftales mellem Ungdomsskolen og klasselæreren/skolen.

ACTION-DAG PÅ VANDET FOR 6. OG 7. KLASSE Kunne I tænke jer en HELT FANTASTISK dag på Klosterfjorden, med masser af gang i den. Der vil være oplevelser og instruktion i kajak og på SUP (Paddleboard) og en tur efter Ungdomsskolens RIB-båd på tube. Hvis vinden er til det, får I også mulighed for at windsurfe. Alle får udleveret våddragt og redningsvest. En dag med masser af grin og aktiviteter på fjorden.

26

Profile for Ungmors

Ungdomsskolen Mors katalog 2019/2020  

Ungdomsskolen Mors katalog 2019/2020  

Profile for ungmors
Advertisement