Page 16

DANSEHOLDET UNDERVISER: MICHELLE NØRSKOV Onsdag den 2. oktober 2019 Ungdomsskolen, Tranevej 2, 7900 Nykøbing Mors 19.00-20.00 (Onsdage)

Kunne du tænke dig at være en del af et fedt og sjovt fællesskab og lære at bruge din krop på en ny måde? Så er dette dansehold lige noget for dig! Vi griner, får sved på panden og udfolder os selv rytmisk. Vi arbejder med show dance, som er et mix af forskellige danse-genrer og du behøver ikke at have danset før. Bare du har lyst! Resultatet af vores fede dansetimer, bliver serier, som vi viser til forskellige arrangementer. Tag veninderne med og DANS!

UNG I DANMARK UNDERVISER: MORSØ UNGDOMSSKOLE OG MORSØ STÆRKE UNGE (MSU) Opstart oplyses senere!

Her er holdet for dig, der gerne vil blive lidt klogere på den danske kultur, værdier og normer. Du bliver introduceret til den danske ungdomskultur, ligesom andre unge viser og fortæller dig, hvilke muligheder du har her på Mors. Du lærer om alle de uskrevne normer og regler, der er i det danske samfund, vi snakker om ligestilling, religionsfrihed, ytringsfrihed, og hvad det betyder, når man er borger i Danmark. Du bliver introduceret for de muligheder af fritidsaktiviteter, der er på Mors. Vi laver mad sammen, hygger og lærer hinanden at kende på tværs af forskellige kulturer.

16

Profile for Ungmors

Ungdomsskolen Mors katalog 2019/2020  

Ungdomsskolen Mors katalog 2019/2020  

Profile for ungmors
Advertisement