Page 1

Årets

Get-to-gether Är det möjligt att må fantastiskt bra? Vill du inspireras av föreläsare som lyckats? Vill du få egna verktyg och kunskap att nå dit du vill?

Utveckling pågår! Inspirationshelg 17-18 mars 2018 Party på slottet, mingel, goda möten och inspiration.

Välkommen - Nu kör vi!


”Från blackout till mental tränare” - Mimmi Hammar

”Utveckling kräver förändring” - Lili Öst

Min resa till certifierad mental tränare började med en blackout under en konsert i Visby 1991. Jag hade aldrig tidigare upplevt en sån kontrollförlust på scenen och började intressera mig för hur och varför detta kunde ske. Jag gick kurser i mental träning hos musikern Kjell Fageús och kände med tiden att jag själv ville gå samma väg som honom, dvs att hjälpa musiker att bli sina egna mentala tränare, med Uneståhls metod som utgångspunkt. Jag vänder mig till musikstuderande på både gymnasium och högskolor och kommer att berätta om detta arbete men även dela med mig av min egen resa. Dessutom kommer jag att stämma upp i sång och i trombonspel på Siv (min trombon).

Samtiden och framtiden förändras i snabb takt och för att kunna hålla jämna steg och samtidigt må bra, behöver även vi utvecklas. För att kunna utvecklas behöver vi förändra hur vi ser på saker. Många gånger försöker man skapa en förändring i livet, i sina relationer, på företaget eller i organisationen genom att GÖRA något annat. Men om man fortsätter att tänka, känna och se världen på samma sätt - blir inte effekten av vårt förändrade görande lika kraftfullt som det skulle kunna vara, eftersom vi cementerar vårt oönskade tillstånd genom våra låsta tanke- och känslomönster.

”Från rullator till springskor världen över” - Lisa Lundin

”Kärlek och kommunikation – Ska det vara så förbaskat svårt?” - Eva Bergander

Följ Lisa Lundins hälsoresa som på några år gett resultat över det vanliga. Med MSdiagnos och tidigare övervikt på långt över 100 kg kändes mycket helt hopplöst. Med egen drivkraft och nycklar som mental träning, hypnos och NLP har allt vänt. Drömmar förvandlades till mål och förändringar i kost, rörelse och mindset har blivit vardag. Att genomföra en tjejklassiker fanns inte på världskartan, men är nu vardag. Det lilla vi gör i vardagen, för oss själva, ger enorm kraft på sikt och i vårt hela system. Vad vi än vill uppnå så fixar vi det. HUR verktygen hypnos och mental träning har använts kommer presenteras och kan inspirera dig och även många som är fast i kroniska diagnoser eller tillstånd att själva ta kommandot i sitt liv.

”Framgångsresan” - Tea Guttsman Tea har mer än 7 års erfarenhet av att arbeta som jurist och mer än 20 års erfarenhet av hästar. Hon är utbildad i hästkommunikation som hon använder för att hjälpa barn genom skilsmässa och vårdnadstvister. Tea är en entreprenör och grundare av företaget Barnens Juristbyrå, specialiserade på familjerätt med inriktning på barnens bästa. Tea tillhandahåller holistiska lösningar, effektiva framgångs strategier och kommunikations verktyg för familjer i kris och som förbereder sig inför vårdnadstvist i domstol. Tea kommer berätta om hennes resa från botten till toppen, hur man kan resa sig och vad som krävs. Hon kommer att beskriva hur hon arbetar idag, om framtida målbilderna och vad som driver henne framåt. Tea’s vision är att skapa en bättre värld för barn, familjer och djur.

Är du nyfiken på dig själv i relationen till andra? En stund full av skratt, upplevelser, insikter och nya “hjärnspår”. Eva Berlander föreläser med humor och värme om hur vi är skapta för att leva i kontakt. Hur vi med mjukhet kan lära oss ett nytt sätt att kommunicera och skapa verkliga möten. Var med på denna spännande kväll där Eva Berlander guidar oss genom ”landskapet” av olikhet, konflikter, respekt, interpersonell neurobiologi och kärlek! Hon inspirerar oss att med stor empati och värme ”titta på” oss själva och våra nära relationer. Med sin unika närvaro visar hon hur vi kan HURRA för konflikter och hur vi i dialog – behöver “gå isär” för att kunna vara ihop.

”Mitt liv är mitt, men hur fasen gör man?” - Annette Ask Är du redo för en mental kick? En sån där riktigt aha-upplevelse, där poletten verkligen trillar ner. Mentalträning, tanketräning eller personlig utveckling, kärt barn har många namn. Det spelar mindre roll vad man väljer att kalla det, då det egentligen är vanlig gympa! Fast för insidan förstås. Mental gympa! Vår insida är lika träningsbenägen som vår kropp och potentialen är ENORM! Det gäller bara att komma på, hur fasen gör man? Annette, en energisk, inlevelsefull och inom ämnet erfaren kommunikatör, tar ett tungt ämne och gör om det, för att citera Annette själv, till “salt och peppar“. Dvs lättsamt och begripligt för alla! Med engagemang, inlevelse, fantastiska metaforer och inte minst kistan, som är till bredden fylld med spännande accessoarer.


Föreläsningspaket

Lördag 09.00 - 10.00 • Kaffe & Registrering 10.00 - 10.15 • Lars-Eric Uneståhl hälsar välkommen 10.15 - 11.15 • Mimmi Hammar 11.15 - 11.30 • Fika 11.30 - 12.30 • Lisa Lundin 12.30 - 14.00 • Lunch 14.00 - 15.00 • Tea Guttsmann 15.00 - 15.30 • Fika 15.30 - 17.30 • Lili Öst 17.30 - 18.00 • Aktuellt & Avtackning av Pia Hellertz 19.00 -

• Festmiddag

Söndag 10.00 - 11. 00 • Anette Ask 11.00 - 11. 30 • Fika 11.30 - 13.00 • Eva Berglander 13.00 - 14.15 • Lunch 14.15 - 15.15 • Elene och Lars-Eric Uneståhl

Lördag & Söndag

Endast Lördag

Endast Söndag

Paket 1 2000 kr + moms inkl. Föreläsningar, fika, lunch & festmiddag på Örebro slott Totalt: 2500 kr inkl. moms

Paket 2 1400 kr + moms inkl. Föreläsningar, fika, lunch & festmiddag på Örebro slott Totalt: 1750 kr inkl. moms

Paket 3 1200 kr + moms inkl. Föreläsningar, fika & lunch Totalt: 1500 kr inkl. moms

Eventuell avbokning sker kostnadsfritt fram till 4 veckor innan eventet. Avbokning 2-4 veckor innan eventet debiteras med 50% av kostnaden. Avbokning senare än 2 veckor innan eventet debiteras 100 % av kostnaden.


Anm채l dig p책 www.slh.nu under fliken event. Kom ih책g att ange eventuella allergier. Vid fr책gor, ring eller maila: 019-332233, info@slh.nu

Vårevent 17-18 /3 2018  
Vårevent 17-18 /3 2018  

Inspirationshelg i Örebro!