Page 1

RECRE'ART: Creaci贸 de titelles amb material reciclat Vols venir a donar vida a materials de reciclatge? Naixeran personatges. Afloraran marionetes, sorgiran historietes que donaran peu a un espectacle experimental i grupal. 3, 2, 1... Obrint les comportes de l'imaginari!!


DESCRIPCIÓ DEL TALLER: A base de material de reciclatge construirem personatges de tot tipus seguint, intuitivament, les pròpies tècniques per aconseguir-ho. Es proposaran jocs d'interacció i dramatització per tal de donar vida a les noves creacions. Això ajudarà a fer créixer una història comú que donarà lloc a un espectacle experimental.

OBJECTIUS:

• ecològics: = sensibilitzarem al i la participant vers l'ecologia. = revaloraritzarem els objectes oblidats de casa. = reflexionarem sobre l'abús del consum. = es tractarà la temàtica ecològica de manera lúdica i lliure d'avorriment.

• educatius: = aprendrem diferents tècniques de construcció tot investigant segons la pròpia intuició. = desenvoluparem habilitats comunicacicatives per tal de proposar i solucionar en comú. = fomentarem l'intercanvi d'opinions. = treballarem des del respecte de les identitats individuals i afavorirem la cohesió grupal.


• d'expressió dramàtica: = analitzarem les dinàmiques de moviment dels objectes per tal de personificar-los. = investigarem des del nostre cos i observarem els de la resta. = fomentarem l'exploració de la manipulació d'objectes i podrem atorgar vida als mateixos. = buscarem diferents qualitats de la veu i les diverses sensibilitats dels personatges. = crearem personatges, escenografies i efectes que conformaran finalment un espectacle grupal i experimental.

PARTICIPANTS: S'ofereix el taller RECRE'ART a nens i nenes d'entre 4 i 10 anys amb moltes ganes de passar-ho bé.

MATERIAL: Aportarem tant les i els participants com la tallerista, tot tipus de material per a que sigui reciclat i sol•licitarem la participació dels centres cívics/entitat/particular l'aportació de material bàsic (tisores, cola, paper pinotxo, pintures i pinces). SESSIONS: A convenir.


JUSTIFICACIÓ: Proposo aquest taller ja que em diverteixo creant i de la mà de la quitxalla és sempre un viatge espectacular. La meva proposta neix des de la sensibilitat cap a la natura i en la transmissió d'aquests valors a l'àmbit social. Divulgant la tècnica de construcció mitjançant el reciclatge i l’investigació del moviment, podrem dur a terme una dramatització/interpretació lúdica on la imaginació serà la nostra millor eina i podrem descobrir així, el plaer de crear.

GALERIA: Creacions en el Parc de Nadal de Tàrrega 2011.


CONTACTE:

Lorena Makarena. :: Cia. Ultravaiolet ::

T. 615134800. Correu: dansaterapia@gmail.com Bloc: www.ultravaiolet.blogspot.com espectacles, CV...)

(mĂŠs

tallers,

Sessions terapèutiques: www.dansa-terapia.blogspot.com Web: www.mesclanimics.com (Teatre de Carrer).

RECRE'ART. Creacio de Titelles amb material Reciclat.  

A base de material de reciclatge construirem personatges de tot tipus seguint, intuitivament, les propies tecniques per aconseguir-ho. Es pr...

RECRE'ART. Creacio de Titelles amb material Reciclat.  

A base de material de reciclatge construirem personatges de tot tipus seguint, intuitivament, les propies tecniques per aconseguir-ho. Es pr...

Advertisement