__MAIN_TEXT__

Page 1

ULTRA EVER DRY HRVATSKA PREDSTAVLJANJE TVRTKE


SUPERHIDROFOBNI NANO PREMAZ NA BAZI NANOTEHNOLOGIJE JEDINI U HRVATSKOJ!


ŠTO RADI?

Ultra Ever Dry® je revolucionaran, superhidrofoban i oleofoban nano premaz za dugotrajnu i kvalitetnu zaštitu svih vrsta materijala. Pogodan je za unutarnje i vanjske površine. Zbog svojih izrazitih svojstava pogodan je za održavanje visoke razine kvalitete u različitim uvjetima i na duže vrijeme.


KAKO RADI?

Donji premaz veže se za većinu materijala i djeluje kao baza, stvara stalan materijal za gornji premaz, dok u interakciji s njime stvara fino teksturiranu geometriju. Ta površina je sastavljena od uzoraka geometrijskih oblika i milijardama međuprostora. Postoje “visoke točke” na površini koje pomažu da se stvori niska površina energija što kod kapljica vode uzrokuje da dodiruju vrlo mali postotak premaza. Vodu u kapi koja ne dodiruje te “visoke točke” drži na okupu intermolekuralna kohezivna sila molekula vode.


Ultra Ever Dry® Hrvatska prodaje i implementira inovativna rješenja za dugotrajnu i kvalitetnu zaštitu od vlage i prljavšine. Jedini je proizvod ovog tipa na hrvatskom tržištu i najdjelotovorniji je u zaštiti od blata, cementa, ulja i masnoća, boja na bazi ulja, korozije, leda itd. Jedini smo ovlašteni distributeri na području Hrvatske i regije.

O NAMA


PRIMJENA ZAŠTITA OD VODE I VLAGE

Odbija vodu i vlagu sa svih površina. Idealan je u zaštiti unutarnjih i vanjskih zidova od vode i vlage, podruma, ravnih krovova, kuća i stanova.

ZAŠTITA OD BOJE

Zbog svog oleofobnog djelovanja štiti površine od boja. Idealan je u primjenama u tiskarama.

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Štiti metal, čelik, željezo zbog svog superhidrofobnog djelovanja od nastanka korozije.


ZAŠTITA OD LEDA I SOLI

U zimskim mjesecima najbolja je zaštita od leda, a Vaše automobile zaštititi će od soli.

ZAŠTITA OD URINIRANJA

Djeluje u zaštiti od amonijaka te je odličan u zaštiti javne rasvjete i javnih površina , zgrada od uriniranja i mokraće.

ZAŠTITA OD BLATA

Čuva površine radnih strojeva, alata, kamiona i svih ostalih površina koje su u doticaju sa blatom.


ZAŠTITA BETONA

ZAŠTITA OD KISELINA I BAZA

ZAŠTITA AUTOMOBILA

U Europi i Americi već se godinama koristi u građevinskoj industriji kao površinska zaštita betona i kamena, ali i u održavanju građevinskih strojeva čistima.

Ultra Ever Dry vodoodbojan premaz štiti i od sumporne kiseline, klorovodične kiseline i baza.

Nano premaz uz koji više nećete trebati autopraonicu. Može se nanositi na podvozje automobila, lak i felge automobila i odbija svu vodu, blato i led.


ZAŠTITA ELEKTRIČNIH UREĐAJA

U radnim okruženjima elektro instalacije često dođu u dodir sa vodom i dođe do nastanka korozije i kvara.Premaz smanjuje kvarove, produljuje radni vijek i štiti od nastanka korozije.

ZAŠTITA TENDI, CERADA, ŠATORA

Koristi se za zaštitu šatora, kamperica , ugostiteljksih tendi i cerada od vode i prljavštine.

ZAŠTITA RADNE OPREME

Za sve oni koji su u stalnom doticaju sa vodom i koji znaju koliko prodiranje vode može predstavljati problem. Služi za zaštitu radne opreme, odjeće, rukavica i radnih odijela.


ZAŠTITA PLOVILA

ZAŠTITA OD ULJA I MASNOĆA

ODRŽAVANJE ĆISTOĆE

Vodoodbojan nano premaz služi za zaštitu vanbrodskog motora, podvozja kao i same površine brodova, čamaca ili kanua od soli, vode, prljavštine i hrđe!  

Pokazao se izvrsnim i za zaštitu od ulja i masnoća. Pripada oleofobnim nano premazima , što znači da odbija gotovo sve tekućine na bazi ulja , odnosno tekućina koje imaju manju površinsku napetost od vode. Pomaže pri spriječavanju nakupljanja gruda papira u mokrim dijelovima proizvodne linije i spriječava nepotrebne zastoje proizvodne linije. Ukoliko u svojoj tvornici ili postrojenju imate problema sa prodorom vode koja kvari Vaše radne strojeve i opremu idealno smo rješenje.


PRODAJA IMPLEMENTACIJA IZLAZAK NA TEREN

ULTRA EVER DRY HRVATSKA


KARNISTAR 1L JE DOSTATAN ZA 6M2

ULTRA EVER DRY HRVATSKA


ZA DUGOTRAJNU I KVALITETNU ZAÅ TITU!

ULTRA EVER DRY HRVATSKA


SIGURNOSNO TEHNIÄŒKI LIST

ULTRA EVER DRY HRVATSKA


PRATITE NAS 00385 91 6222 552 info@ued-hrvatska.com www.ued-hrvatska.com

Profile for Ultra Ever Dry Hrvatska

Ultra Ever Dry Hrvatska - hidroizolacija - zaštita od vode i vlage  

Ultra Ever Dry je superhidrofoban nano premaz koji služi za hidroizolaciju i impregnaciju svih površina. Odličan je u zaštiti od vode i vlag...

Ultra Ever Dry Hrvatska - hidroizolacija - zaštita od vode i vlage  

Ultra Ever Dry je superhidrofoban nano premaz koji služi za hidroizolaciju i impregnaciju svih površina. Odličan je u zaštiti od vode i vlag...

Advertisement