Page 27

Az Oxford University Press ajánlata: Headway 5E Elementary Student's Book With Online Practice – 8230 Ft Headway 5E Elementary Workbook With Key – 5430 Ft

A Headway sorozat 5. átdolgozott kiadása a mai modern beszélt nyelvi ismeretek elsajátításához nyújt átfogó tananyagot. A szerzők, Liz és John Soars, az angol nyelvtanítás mesterei. A Headway sorozat 5. kiadása tökéletes összhangban fejleszti a nyelvtani, írásbeli és szövegértési készségeket. A könyv megtartotta a sorozat korábbi világhírű, megbízható módszertanát, azonban teljesen új szövegekkel, témákkal és digitális anyagokkal aktualizálták. A munkafüzet a könyv leckéihez kapcsolódó, további gyakorló feladatokat kínál a diákoknak. Minden könyv tartalmaz egy kódot, mely segítségével online elérhető a könyv anyaga és további gyakorló feladatok megoldásokkal, így otthon átismételhető minden lecke. Iskolai, nyelviskolai és egyéni tanuláshoz egyaránt ajánlott. Szinte minden szinten kapható, most az upper intermediate van előkészületben.

English File 4E Pre-Intermediate Student's Book With Online Practice – 8785 Ft English File 4E Pre-Intermediate Workbook With Key – 5430 Ft

Megjelent a világ egyik legnépszerűbb sorozatának új kiadása az English File 4. Edition. Az Oxford Impact Study felmérése alapján tízből kilenc tanár szerint az English File sorozat bizonyítottan jól fejleszti a tanulók beszédkészségét. Megújult a könyv tartalma: olyan vadonatúj szövegeket, modern, érdekes témákat tartalmaz, melyekről anyanyelvükön is szívesen olvasnának a tanulók. Az érdeklődés felkeltésével motiválja a tanulókat a témák alapos megismerésére. A Video listening és a hozzá kapcsolódó feladatok, pl. interaktív video (record yourself tasks) a kiejtési problémák megoldásában nyújt segítséget. Gazdag tanári kézikönyv korlátlan online Teacher’s Resource Center hozzáféréssel készült, így a tananyaghoz kapcsolódó tesztek, szószedetek, fénymásolható feladatlapok, megoldókulcs, audio és video anyagok és audio scriptek érhetőek el. Online practice hozzáférés a diákoknak a tankönyvben és a tanároknak a tanári kézikönyvben.

Oxford Exam Trainer B1 Felkészülés A középszintű angol érettségire – 5200 Ft Rézműves Zoltán, Brigit Viney, Gareth Davies

Új felkészítő könyv a középszintű érettségi vizsgára, a 2017-től érvényben lévő vizsgaszabályzatnak megfelelően B1 szinten. Bemutatja mind a 10 érettségi témakört, és külön fejezetben foglalkozik az új, „Gazdaság” témakörrel. Az Oxford Exam Trainer lehetővé teszi, hogy a tanóra keretén belül a diákok számukra motiváló és érdekes témákon keresztül készüljenek az idegen nyelvi érettségire. A tankönyv készségekre bontva, és a vizsgaleírásban szereplő témakörökhöz kötve gyakoroltatja be a vizsgán előforduló feladattípusokat. Mind a 12 fejezet a témakör szókincsének átismétlésével és begyakorlásával kezdődik. A kötet legvégén fejezetenként (azaz érettségi témakörönként) csoportosított, kétnyelvű szószedet található. Újdonság, hogy a kötet nyelvtani ismétlést és gyakorlatokat is tartalmaz a nyelvhelyesség részben, illetve a könyv végén elhelyezett Grammar reference mellékletben. A rugalmas tananyag megengedi, hogy a fejezeteket, de akár a leckéket is igény szerint, tetszőleges sorrendben végezzék el.

Oxford Angol Nyelvtan +Cd-Rom+megoldókulcs – 4989 Ft

Az Oxford Angol Nyelvtan magyar nyelven nyújt megbízható segítséget az angol nyelv tanulásához. Különösen hasznos a nyelvvizsgára vagy az érettségi vizsgára készülők számára, hiszen áttekinti és gyakoroltatja az angol nyelvtan minden területét. Megoldó kulcsos és kulcs nélküli változatban is kapható. Használható középiskolákban és nyelvtanfolyamokon kurzuskönyvek kiegészítőjeként, de hasznos segítője lehet azoknak is, akik otthon, egyéni tanulás során kívánják nyelvtudásukat fejleszteni. Példákkal illusztrált magyar nyelvű magyarázatokat tartalmaz. Bőséges gyakorlási lehetőséget ad mind a magyarázatokat követő feladatok, mind pedig a rendszeresen beiktatott ismétlő leckék révén.

Oxford Academic Vocabulary Practice B1 With Key – 5095 Ft Oxford Academic Vocabulary Practice B2-C1 With Key – 5095 Ft

A sorozat szókincse az Academic Word Listából és az Oxford Corpus of Academic English-ból származik. A Corpus egy 85 millió szós korpusz az akadémiai forrásokból, amelyet az Oxford University Press angol nyelven fejlesztett ki. A Corpus bemutatja, hogyan használják a szavakat a fizikai tudományok, az élettudományok, a társadalomtudományok és a humán tudomány négy fő témakörében. Több mint 250 gyakorlat nyújt segítséget a tanuláshoz és a gyakorláshoz. 650 kulcs szó az írásbeli feladatok megoldásához, 650 szavas szótár található a könyv végén, felhasználási útmutatóval, javaslattal a szavak akadémiai szintű alkalmazásához. B1 és B2-C1 szinten kaphatók. A könyvek önálló és csoportos tanuláshoz is jól használhatóak.

Librotrade Kft. 1173 Budapest, Pesti út 237. Tel: 254-0273 Fax: 257-7472 E-mail: books@librotrade.hu www.librotrade.hu

A könyvek megvásárolhatók:

OXFORD Bookshop Könyvesbolt 1052 Budapest, Gerlóczy utca 7. Tel: 318-8633 E-mail: info@oupbooks.hu www.oupbooks.hu

Profile for Tibor Benjámin Szabó

2019. I. szám  

2019. I. szám  

Profile for ukp_digi
Advertisement