Page 8

ÚJ KÖNYVPIAC

8

AZ

5.

OLDAL FOLYTATÁSA

www.ujkonyvpiac.hu 5 perces mesék Rarity álma végre megvalósulhat, és üzletet nyithat Canterlotban! Ám akkora a siker, hogy nem győzi a megrendeléseket teljesíteni… Sárkányföldön új fejedelmet választanak, mégpedig azt, aki megszerzi a tűzpiros jogart. A kis Spike is jelentkezik, nagy kalandjában pedig barátai Rarity és Twilight Sparkle is segítik. Hogyan vendégelik meg a pónik messziről érkező vendégeiket, a jakokat? Mindezt megtudhatod, ha elolvasod ezt a négy új, elbűvölő mesét.

My Little Pony 64 oldal, kötött, 2499 Ft Indul a gőzös Matricás foglalkoztató

Vidám kutyusok Matricás foglalkoztatókönyv A virgonc kutyusok mókára vágynak! Fogd a mancsodba ezt a foglalkoztatókönyvet – téged is vár sok feladvány, játék és színező! A több mint 250 matricával és kipattintós melléklettek akár órákon keresztül tudsz majd játszani! 16 oldal, fűzött több mint 250 matricával és kipattintós melléklettel! 999 Ft TERICUM KIADÓ KFT 1136. Bp. Hollán Ernő u. 9. Tel.: 453-0927 • E-mail: tericum@tericum.hu www.tericum.hu DINAH JEFFERIES Monszun előtt

Segíts Thomasnak és barátainak! Találd meg mindazt, amire szükségük lehet egy mozgalmas napon! Miközben felragasztod a matricákat, megismered a többi mozdonyt, az állomást, a cirkuszt és még a Kövér Ellenőrrel is találkozol! Thomas a gőzmozdony 16 oldal, fűzött, 1199 Ft

Eliza, a fiatal fényképésznő férje halála után a brit kormány megbízásából egy indiai uralkodó palotájába érkezik. A jóképű Dzsáj herceggel rengeteg időt tölt együtt, de sokáig ellenállnak szívük hívó szavának. Vajon bele kell törődniük a sorsba?

A csodálatos törpfurulya Jubileumi képregény kötet, benne 2 törpös törpénettel. Először magyarul a legelső történet, amelyben a törpök felbukkantak 1958-ban. Vajon sikerül-e megakadályozni, hogy egy különleges furulya rossz emberek kezébe kerüljön. És mi köze ehhez az egészhez Janónak és Bíbicének? És mellette az a történet, amely az 50. évfordulóra született, és elmeséli, hogyan is keletkezett az a bizonyos különleges furulya.

ANNA SNOEKSTRA Hasonmás Rebecca a tinédzserek felhőtlen életét éli, de egy idő után hátborzongató dolgok kezdenek történni vele, majd egy napon eltűnik. Sok évvel később felbukkan egy fiatal nő, aki azt állítja, hogy ő Rebecca, és elhatározza, hogy kideríti az igazságot.

Lélekvesztő Könyvek 140x 200 mm, 264 oldal fűzött, 3570 Ft BEA JOHNSON Zero Waste otthon Kevesebb hulladék, egyszerűbb élet!

Légy a Rubik-kocka bajnoka! A Rubik-kocka a világ leghíresebb logikai játéka. A zavarba ejtő bűvös tárgy több mint negyven éve tartja izgalomban a világot. A gyártó jól követhető ábrákkal illusztrált útmutatója egyaránt szól kezdőknek és profiknak: ismerteti azt a módszert, amellyel bárki elboldogul, és azt a technikát is, amellyel tökélyre fejlesztheti a tudását.

Logikai játékok Agytorna gyerekeknek 60 kihívás a csavaros rejtvények rajongóinak Már nem okoz gondot a Rubikkocka kirakása? Tedd próbára az eszedet könyvünk csavaros fejtörőivel! Több tucat észbontó feladat vár, a Rubik’s kimondottan gyerekeknek készült fejtörői, ahol csakis a logika segíthet! Készen állsz?

Rubik’s 2499 Ft Cuki cicák Matricás foglalkoztatókönyv Elérkezett a játék ideje az öszszes csacska macska számára! Fogd a mancsodba ezt az érdekes foglalkoztatókönyvet, mert téged is vár sok feladvány, játék és színező! A több mint 250 matricával és kipattintós melléklettek akár órákon keresztül tudsz majd játszani! 16 oldal, fűzött, több mint 250 matricával és kipattintós melléklettel! 999 Ft

142x197 mm, 376 oldal kötött, védőborítóval, 3970 Ft MANDY BAGGOT Őrült görög nyár Ellennek bejött az élet: álommunkája van, és a barátja nemrég megkérte a kezét. Csakhogy a mesevilág váratlanul darabokra hullik. A lány Korfu szigetére utazik bánatában. Napsütés, tenger, soksok bonyodalom és egy szexi idegen. Kell ennél több?

TRIVIUM KIAD Ó (82-es PAVILON) 1112 Menyecske u. 3. Tel: 248-1263 • E-mail: konyvek@triviumkiado.hu www.triviumkiado.hu ŐSZENTSÉGE A DALAI LÁMA– DR.H.CUTLER A boldogság művészete Kézikönyv az élethez A pszichológus és a láma beszélgetése: hogyan lehet a keleti és nyugati hitelveket ütköztetni vagy összeegyeztetni. Elveit a 2500 éves hagyományok, a józan ész, a problémák iránti érzékenység és szeretet vezérli. A minden napi félelmeink, a depressziónk, leküzdésének módját közli. B/5, 244 oldal, kötött, 3990 Ft CHARLOTTE LUCAS A tökélet es boldog év Boldogság 365 napra

Bea Johnson kultikus könyve 20 nyelven jelent meg eddig, és végre magyarul is olvasható! A hulladékmentes életmód koronázatlan királynője praktikus, kipróbált megoldásokat oszt meg velünk, hogy életünk teljesebb és egészségesebb legyen.

Rubik’s 80 oldal, fűzött, 1999 Ft

Frances Mayes hirtelen ötlettől vezérelve megvesz egy üresen álló villát a toszkán Cortonában. Átéléssel és humorral számol be a felújítás viszontagságairól, az elvadult birtok rendbehozataláról, a toszkán konyháról és a bájos olasz életstílusról.

140x200 mm, 360 oldal fűzött, 3970 Ft

142x197 mm, 360 oldal kötött, védőborítóval, 3970 Ft

Hupikék Törpikék 96 oldal, fűzött, végig színes oldalakkal, 2999 Ft

FRANCES MAYES Napsütötte Toszkána

140x200 mm, 376 oldal, fűzött, 3970 Ft JIM ROBBINS Azok a csodálatos madarak A szárazföldi gerincesek közül egyetlen állat sem él a Földön olyan változatosságban mint a madarak. Ez a könyv ezekről a csodálatos teremtményekről szól, akik ökológiai és spirituális szempontból is komoly értéket képviselnek az emberiség számára. 140x200 mm, 328 oldal fűzött, 3970 Ft

ÍRÓPALÁNTA NYÁRI TÁBOR Ha gyermeked elmúlt 7 és még nincs 16 éves, ha szeret olvasni, írni, netán rajzolni is, akkor itt a helye nálunk! Mi vár itt rá? – íráskészség-fejlesztés, sok-sok kreatív, inspiráló feladattal, – ifjúsági egyéniségépítő és képességfejlesztő mentor, aki segít rátalálni a gyermek írói egyéniségére, – találkozhatnak egy kortárs íróval, kérdezhetnek és tanulhatnak tőle, – ellátogatunk egy kiadóba, ahol a gyermekek megismerkedhetnek az alkotói munka rejtelmeivel, képet kapnak a kiadó és a szerző kapcsolatáról, és bekukkanthatnak a kulisszák mögé.

„A tökéletes boldog év” elragadó történet egy gyászoló nőről, egy válaszúthoz érkező férfiról, a vágyakról, az álmokról és arról, hogy milyen sokat ér életünk minden pillanata. Lehetséges-e egyáltalán boldogságot ajándékozni valaki másnak? Mi is az élet értelme? 135x200 mm, fűzött, 3590 Ft

Az Új Könyvpiac könyvheti melléklete Kiadja: Lafferton és Társa Kft. Szerkesztőség: 1043 Budapest, Bocskai u. 26. Tel.: 210-9933, Fax: 210-9935 • www.ujkonyvpiac.hu Felelős kiadó: Lafferton Kálmán ügyvezető HU ISSN 1215-5551 Nyomdai munka: Pauker Nyomda Felelős fezető: Vértes Gábor ügyvezető Helyszín: Julianna Református Általános Iskola 1071 Budapest, Rottenbiller u. 43. Időpont: I. turnus: 2018. június 25-29., hétfőtől péntekig 9:00-tól 16:00-ig II. turnus: 2018. július 2-6., hétfőtől péntekig 9:00-tól 16:00-ig Korosztály: 1-8. osztályos (befejezett 1. osztálytól) Bővebb információ és jelentkezés: www.katicakonyvmuhely.com Keress mindent az Ünnepi Könyvhéten,

a 109 számú pavilonnál!

Könyvheti katalógus – 2018  
Könyvheti katalógus – 2018  
Advertisement