Page 12

A 26 ÉVES

KARĂ CSONYI AJĂ NLATA

Berti M. Bagdi:

Demet AltÄąnyeleklioÄ&#x;lu:

Angyalokkal szĂĄrnyalĂłk

Mihrimah, HĂźrrem lĂĄnya

Ebben a spirituålis szerelmi regÊnyben betekintÊst nyerhetßnk hŹ őrangyalaink kulisszatitkaiba. Megismerhetjßk a Mennyei Panteon Ês a SÜtÊt DÊmonok Birodalmånak hÊtkÜznapjait Ês ållandó harcåt a lelkekÊrt. KÊt hősnő kßzd a fÊnyÊrt Ês az igaz szerelemÊrt: Lili, az emberlåny, aki folyamatosan keresi helyÊt a FÜldÜn, Ês Violet, aki emberből vålt angyallå az Égben.

A TV sorozatul szolgåló Szulejmån sorozat újabb kÜtetÊben megismerhetjßk Mihrimah-t, Szulejmån szultån Ês Êlete szerelme, Hßrrem szÊpsÊges lånyåt. Anyja felesÊgßl kÊnyszeríti a jóval idősebb Rßsztem pasåhoz. EzÊrt nagy årat fizetett. à m Mihrimah erős, mint az anyja, szenvedÊlyes, mint az apja. NevÊt beírta a tÜrtÊnelembe Ês ezzel megerősíti a női uralkodók korszakåt.

Robert Lawson:

Ahmet Ăœmit:

Arthur Golden:

OdaĂĄt

Dervis kapu

Egy gĂŠsa emlĂŠkiratai

Egy fiatal nő nyomoz egy A New Yorkban Êlő Anthony 700 Êvvel ezelőtti, misztikus egyik nap håtborzongató gyilkossågban, ami kapcsofelfedezÊst tesz: senki nem latban åll apja eltŹnÊsÊvel. A hallja, nem låtja őt. A teljesen dervisek vårosåba visszatÊrÜsszezavarodott fÊrfi a sajåt ve egy fÊrfi kßlÜnÜs gyŹrŹholttestÊt megpillantvån råvel ajåndÊkozza meg, amelyÊbred, hogy mår meghalt. ből időnkÊnt vÊr szivårog. Egy lelki utazås veszi kezdeKaren kutatni kezd, kÜzben tÊt, ahol a mennyorszåg titkai egyre tÜbbet tud meg a szúfeltårulnak, melynek a vÊge, fik titkairól. A tÜrÜk kortårs hogy szabadon Êlhet‌ Odaåt. irodalom nagymesterÊnek remekmŹve. A lÊlek útja c. kÜnyv szerzőjÊnek újdonsåga.

AyĹže Kulin:

Laurent Gounelle:

A hat Oscar-dĂ­jat nyert film alapjĂĄul szolgĂĄlĂł kĂśnyv a vilĂĄgon mindenhol vezeti a bestseller listĂĄkat. LĂŠlegzetelĂĄllĂ­tĂł tĂśrtĂŠnet egy titokzatos vilĂĄgrĂłl. Egy japĂĄn gĂŠsa ĂŠletĂŠbe enged bepillantani, mely tele van harccal a fĂŠrfiak meghĂłdĂ­tĂĄsĂĄĂŠrt, ahol a szerelem csak illĂşziĂł, ahol a szĂźzessĂŠg a legmagasabb ĂĄron kel el.

John Gray PhD:

Aylin, egy rendkívßli nő Êlete A benned rejlő kincs

TĂşl Marson ĂŠs VĂŠnuszon

Libai hercegnő pszichológus, Alice, a sikeres kommunivilågmegvåltó hippi Ês az amekåciós tanåcsadó hazamegy, rikai hadsereg ezredese. Aylin ahol talålkozik gyerekkori a tÜrÜk tårsadalom legfelsőbb baråtjåval JÊrÊmie-vel, aki kÜreiből szårmazik, Pårizsban katolikus pap lett. JÊrÊmie talålkozik egy arab herceggel, lelki vålsågba kerßl, azzal aki felesÊgßl veszi, de nem bolszembesßl, hogy alig jårnak dog. Bejårja a vilågot, sikeres templomba az emberek. Az pszichiåter, lesz, a hadseregbe ateista Alice segít neki: sajåt is belÊp. TÜrtÊnet egy vakmerő módszereivel megvizsgålja a nőről, akinek ÊletÊt szakmai szentmise „marketingjÊt� Ês sikerek, szerelmek, vålåsok, csalódåsok kísÊrik. råjÜn, hogy våltoztatni kell!

A XXI. szåzadi pårkapcsolati szakÊrtő vilågsikerŹ kÜnyve utån (A fÊrfiak a Marsról, a nők a VÊnuszról jÜttek), mely 50 millió pÊldånyban kelt el, folytatja a fÊrfiak Ês nők kÜzti kßlÜnbsÊgek Ês hasonlósågok elemzÊsÊt. Az Êletből veszi a pÊldåt, gyakorlatokkal segít jobban megismerni Ünmagunkat Ês a partnerßnket. Tanåcsait megfogadva harmonikusabbå tehetjßk kapcsolatunkat.

$QpSV]HUĹ?6]XOHMPiQ79VRUR]DWN|Q\YYiOWR]DWDL

KedvezmÊnnyel megrendelhetők: www.triviumkiado.hu LPOZWFL!USJWJVNLJBEPIVt5FMGBY   GBDFCPPLDPNUSJWJVNLJBEP

Téli Könyvvásár 2017  
Advertisement