Page 11

Olvasnivalók szentestére

Agatha Christie

CSILLAG BETLEHEM FELETT

MAGYAR KARÁCSONY

A krimi koronázatlan királynője ezúttal egy tőle szokatlan kötettel viszi otthonába a különleges meglepetést. Gyilkosságok és nyomozás helyett a szeretet és a megbocsátás történeteit olvashatjuk novelláiban.

Karácsonyi elbeszélések a legnagyobb magyar írók tollából, a középkortól napjainkig.

2200 Ft

236 oldal, keménytáblás

Bess Streeter Aldrich

1300 Ft

80 oldal, keménytáblás

ÉS LÁMPÁST ADOTT KEZEMBE AZ ÚR Romantikus regény az Amerikába bevándorló európai családokról, akik keserves munkával teremtettek maguknak új otthont. Nagy és egyszerű igazságok rejtőznek meg soraiban, hangulatok és érzések, melyekre mindig emlékezni 2200 Ft fogunk.

KARÁCSONYI LEGENDÁSKÖNYV A magyar és a világirodalom legszebb novellái elevenítik meg a betlehemi éjszaka csodáját, s keltik életre a szentesték gyermeki vágyakat betöltő varázsát. 224 oldal, keménytáblás

234 oldal, puhafedeles

1900 Ft

Rónay György életmű-sorozat

Janet E. Smith – Christopher Kaczor

ÉLETBE VÁGÓ KÉRDÉSEK

ESTI GYORS

Bioetika katolikus szemmel Bioetikai és orvosi etikai kérdésekre vonatkozó általános igazságok katolikus szemmel. Fordította: Sallai Gábor 2400 Ft

A regény egy idős gyógyszerész, 2800 Ft Kerekes Kálmán élettörténetét, tragikus sorsát tárja fel: az önvád és lelkiismeretfurdalás, félelem és gyanakvás között eltelt éveket: egy kijelentése ugyanis egy házaspár életébe került.

224 oldal, puhafedeles

320 oldal , keménytáblás

Joseph-Marie Verlinde

A TILTOTT TAPASZTALAT Az asramtól a monostorig A szerző az apró árnyalatokat tiszteletben tartva, egyszerű szóhasználattal elemzi a nagy keleti bölcsességeket, és Krisztus igazságával veti össze azokat. Teszi ezt katolikus szerzetesként, aki felszentelése előtt a keleti vallások beavatottja volt, jó ismerője az ezoterikus tanoknak és 2800 Ft New Age irányzatoknak.

Nők imakönyve

200 oldal , keménytáblás

1600 Ft

240 oldal, puhafedeles

5800 Ft

KÉPES BIBLIA 1–2.

Fésűs Éva

Egész oldalas színes képekben és rövid, nagybetűs szövegekben elevenednek meg az ó- és újszövetségi események. 6–10 éves korig ajánljuk.

AZ EZÜSTHEGEDŰ

1160 oldal, keménytáblás, színes rajzokkal

WWW.SZITKONYVEK.HU

A FÉNY FELÉ

Ismert és kevésbé ismert szentek és boldogok imái, bölcs gondolatai, világszerte tisztelt férfiak szavai, levelei feleségükhöz, leányukhoz… mind egy-egy sugár, mely megvilágítja lelkünk éjszakáját és segít elindulni a földi sötétségből – a Fény felé.

3200 Ft

65 kis történet, 6-8 éves gyermekek számára. A mesék hősei a gyerekek szívéhez közel álló állatok, akik tanulságos történeteken keresztül nevelik észrevétlenül az olvasót. 236 oldal, keménytáblás

Szent István Társulat vevoszolgalat@stephanus.hu

Téli Könyvvásár 2017  
Téli Könyvvásár 2017  
Advertisement