__MAIN_TEXT__

Page 1

D E U K K E PU K 1/2

NIEUWS & HET TEAM

DE UKKE PUK JAARGANG 2020, UITGAVE 1

PAG

PAG

HET NIEUWS OVER DE UKKE PUKKE RACE

NOVEMBER 2012

MM FANZONE 3/4 &FOTO’S EN MEER

SPONSORED BY SMILING BUMPY RACING TEAM

NIEUWE SPONSOR UKKE PUKKE RACE - SEIZOEN 2020

COLOFON

STOCKCAR F1 TWO SEATER SMILING BUMPY RACING TEAM

REDACTIE:

Baarlo, februari 2020 - Na ruim 2 jaar als sponsor ‘van Giesbergen Aanhangwagen Service’, waarvoor onze

FOTOGRAFIE:

grote dank, heten wij vanaf 2020 onze nieuwe sponsor van harte welkom ‘Stockcar F1 Two-Seater Smiling Bumpy Racing’ team. De grote man achter dit team is eigenaar van diverse heritage Stockcar F1 bolides Kurt Willems uit het Duitse Schalbruch. De Stockcar F1 Two-Seater zal mede de Ukke Pukke race op diverse circuits promoten met niemand minder dan vijfvoudig Wereldkampioen Rien Rutjens #15 ‘Smiling Bumpy’achter het stuur.

Marcel Bol +31 (0)6 20 59 85 46 mbol@paddock14.nl

Tony Sempels, Eric Bol, Rene Smeets, Stan Libuda, Arno van Heijster, Ed Jacobs, Victor Feder, ThreeWide en Marcel Bol.

AANLEVERADRES REDACTIE: mbol@paddock14.nl (Foto’s in hoge resolutie aanleveren via www.wetransfer.com of www.transferxl.com) Beeldmateriaal en kopij dient vrij van rechten aangeleverd te worden. Eventuele verplichte naamsvermelding van de fotograaf of auteur dient bij aanlevering expliciet te worden gemeld. Bij verzuim komen kosten voor rekening van de aanbieder. De artikelen worden doorgaans gepubliceerd in de elektronische versie van Paddock14. Paddock14 behoudt zich ten aanzien van de inhoud van deze uitgave zowel het auteursrecht voor conform artikel 15 lid 1 sub 4 van de Auteurswet als het databankrecht.

MEER INFO!

www.paddock14.nl/Stocckarf1TwoSeater of via facebook www.facebook.com/StockcarF1TwoSeater

DE KIDS STAAN WEER KLAAR VOOR NIEUW RACE SEIZOEN

WAAR EN WANNEER IN ACTIE..... In 2020 gaan we proberen op diverse circuits met de Ukke Pukke aan de start te verschijnen. Wanneer en op welke datums maken we binnenkort bekend. In ieder geval zullen we op Raceway Venray op alle datums aan de start komen m.u.v. van het Euro Nascar weekend op 11 en 12 juli. Diverse Ukke Pukkers hebben hun leeftijd bereikt en stappen over naar o.a. de MiniStox of Stockcar F2 Junioren. Trots zijn we op Wout Hoffmans #248 winnaar van de GoldCup Stockcar F2 Junioren 2019. Ook deze jonge coureur is begonnen in de Ukke Pukke. En zo zullen er nog meer gaan volgen. Succes allemaal. Maar wij verwelkomen ook de nieuwe Ukke Pukkers die dit jaar voor het eerst aan de start zullen verschijnen. We gaan met ons allen een mooi Ukke Pukke seizoen tegemoet. Tot snel.

www.racewayvenray.com/ukkepukke of via facebook www.facebook.com/ukkepukkerace

. . . THE CHILDREN ARE OUR FUTURE IN OVAL RACING . . .

DE UKKE PUK - UITGAVE 1

MEER INFO!

1


D E U K K E PU K HET NIEUWS OVER DE UKKE PUKKE RACE

* HET TEAM

DE UKKE PUK JAARGANG 2020, UITGAVE 1

NOVEMBER 2012

* NIEUWS

SPONSORED BY SMILING BUMPY RACING TEAM

HET TEAM

WAT EN WIE IS HET UKKE PUKKE TEAM Vaak krijgen we de vraag waar bestaat het Ukke Pukke team nu uit. Bij deze zullen we het kort uitleggen. Promotor/Pers/Media: Marcel Bol Crew: Bryan Bol, Dylan Bol, Ron Bosch en Sabine Bleumink Mascotte: Marcel Strijbos alias The Snowmen (sneeuwman), Marcel Miep Miep TOP supporters: Chantal Bradwolff en kids, Martien Bosch, Carmen Boldy, Fans van MM Fanzone Tony Sempels, Gudrun Strouhal DF1 RACING, Jos Reijnen, Patricia Wolbrink Reijnen en kids, Jessie Hartwig, Franziska Hartwig, Andrea Wilken, Carlo Coolen, Jennifer Maas, Bernd Klein, Bianca Van Boxtel, Peter Stappers, Hans-Jürgen Hummen en alle fans van MM Fanzone Fotografen: Eric Bol, Rene Smeets, Stan Libuda, Arno van Heijster, Mario vd Rijt, Durk Osinga, Michael Großgarten, Frank Reipen en de fotografen van ThreeWide.de Daarnaast hebben we een gehele fangroep achter ons staan middels Fans van MM Fanzone. Met deze fans gaan we buiten de Ukke Pukke races en oval races ook andere leuke dingen doen. Zo zijn we in 2019 o.a. naar de Formule 1 in Spa geweest, DF1 Nascar Racing Team bezocht tijdens hun finaleraces op het circuit van Zolder (B) van de NASCAR Whelen Euro Series en bij de PreProoog in Eersel waar de DAKAR kannonnen zich presenteerde. Dit jaar gaan we dit opnieuw doen en uitbreiden met o.a. karten, gezellige BBQ en veel meer. Ook zullen we gezamelijk de Stockcar F1 Two-Seater supporten en waar kan promoten. Ons motto en doel blijft met ons allen de kids een warm hard toedragen in hun passie OVAL RACING. En wie weet welke grote kampioenen hieruit voort komen. Op naar een mooi 2020 en dat we veel lol en plezier mogen hebben op en buiten de circuits.

UKKE PUKKE NIEUWS

OVERSTAP TEUN JANSEN . . .

DE UKKE PUK - UITGAVE 1

Ja wie kent Teun Jansen nu niet. Vanaf het begin van de Ukke Pukke was ie erbij samen met zijn vader Rudie Jansen. Begonne met motor aangedreven skelter en vervolgns in de F3 Stockcars. Dit jaar anno 2020 gaat Teun zijn passie verplaatsen van de F3 Stockcar naar de Radio Controlled Stockcar Racing bij SRP De Peeldrivers te Ysselsteyn. Deze hebben ook hun thuisbasis op Raceway Venray. We wensen Teun heel veel succes en we zullen de gehele familie zeker weer op de oval circuits zien. Succes Teun.

2

. . . THE CHILDREN ARE OUR FUTURE IN OVAL RACING . . .


D E U K K E PU K HET NIEUWS OVER DE UKKE PUKKE RACE

* MM FANZONE

DE UKKE PUK JAARGANG 2020, UITGAVE 1

NOVEMBER 2012

* FOTO’S

SPONSORED BY SMILING BUMPY RACING TEAM

SUPPORTERS EN FANS VAN DE UKKE PUKKE

MM FANZONE & FANS VAN MM FANZONE

MM staat voor Marcel Strijbos en Marcel Bol of ook wel de 2 MM’s voor Miep Miep. Ja het is onze vaste mascotte van de Ukke Pukke race. Onze sneeuwman staat voor iedereen klaar. Maar iedereen wil ook maar al te graag met hem op de foto van jong tot oud. Als hij niet aanwezig is krijgen we al vragen of ie ziek is of op vakantie is. Ook de coureurs zijn dol op onze sneeuwman. Men kan je afvragen wie heeft nu geen foto samen met de Sneeuwman. Maar ook buiten de Ukke Pukke zijn we actief om het oval racen en de Ukke Pukke te promoten. In 2019 zelfs met een eigen fanclub gestart genaamd, “Fans van MM Fanzone”. Deze heeft ook een besloten groep op facebook waar alle foto’s en nieuws te vinden zijn. Zo zijn we met fans regelmatig onderweg. Onderstaand enkele foto’s van onze Sneeuwman en fans… MEER INFO!

Facebook www.facebook.com/MMFanzone

FOTO’S

FANS VAN ONZE SNEEUWMAN

DE UKKE PUK - UITGAVE 1

. . . THE CHILDREN ARE OUR FUTURE IN OVAL RACING . . .

3


D E U K K E PU K HET NIEUWS OVER DE UKKE PUKKE RACE

* CHAMPS

DE UKKE PUK JAARGANG 2020, UITGAVE 1

NOVEMBER 2012

* COUREUR

SPONSORED BY SMILING BUMPY RACING TEAM

WOUT HOFFMANS

VAN UKKE PUK TOT WINNAAR GOLDCUP Wout Hoffmans is op Raceway Venray begonnen samen zijn zus Lieke in de Ukke Pukke klasse destijds met een kart en F3 Stockcar. Vervolgens profesioneel gaan karten waar hij vele overwinningen en kampioenschapts titels behaalde. Daarna toch weer terug naar het Oval Racen bij de Junioren op het Midland Circuit Lelystad en op Circuit De Polderputten in Ter Apel. Daarnaast veel overtochten naar Engeland gemaakt waarbij hij kennis maakte met de BriSCA MiniStox. Zowel in Engeland als in Nederland kwam Wout aan de start in deze raceklasse. In 2019 tevens aan de start met een bloedmooie Stockcar F2 waar hij in oktober op Raceway Venray de GoldCup Stockcar F2 Junioren 2019 titel binnehaalde in een zinderende race. Namens het Ukke Pukke team wensen we Wout, Lieke en de gehele familie Hoffmans veel succes.

GROTE FAN

TONY SEMPELS, ASCAR COUREUR

DE UKKE PUK - UITGAVE 1

Tony Sempels uit het Belgisc het Zolder is al vroeg met het race virus in aanmerking gekomen. Op Circuit Zolder was hij altijd te vinden als fotograaf en verslaggever van diverse coureurs en teams voor de nationale en regionale pers. Na het zien van de V8 Oval Series op Raceway Venray was hij verkocht. Diverse gesprekken vonden plaats met circuit eigenaar Harrie Maessen. Na het behalen van zijn rookie test werd de ASCAR gekocht en voorzien van de juiste beletteringen en logo’s van zijn sponsoren. Nu in 2020 word zijn oranje ASCAR geheel voorzien van een nieuwe look, frisse kleuren en opvallende beletteringen van al zijn sponsoren..... Meer info! Zie zijn facebook pagina of kom hem zien racen op Raceway Venray. Wij van het Ukke Pukke team en alle fans van MM Fanzone wensen Tony en zijn team heel veel succes.

4

. . . THE CHILDREN ARE OUR FUTURE IN OVAL RACING . . .

Profile for ukkepukmagazine

De Ukke Puk - Jaargang 2020, Editie 1  

De Ukke Puk - Jaargang 2020, Editie 1 Het nieuws over de Ukke Pukke, Stockcar F1 Two-Seater en Fans MM Fanzone. www.paddock14.nl | www.bdj...

De Ukke Puk - Jaargang 2020, Editie 1  

De Ukke Puk - Jaargang 2020, Editie 1 Het nieuws over de Ukke Pukke, Stockcar F1 Two-Seater en Fans MM Fanzone. www.paddock14.nl | www.bdj...

Advertisement