Page 1

ÚJPEST SZÍNHÁZ 2017 őtavasz


TARTALOMJEGYZÉK

TARTALOM 04 KÖSZÖNTŐ 06-18 NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK 06 HÓKIRÁLYNŐ mesejáték 08 POM POM MESÉI bábjáték 10 KACOR KIRÁLY zenés bábjáték 12 CSIPKERÓZSIKA zenés mesejáték 14 AZ EZEREGYÉJSZAKA MESÉI zenés bábjáték 16 A SZÉP ÉS A SZÖRNYETEG zenés mesejáték 18-26 BÉRLETES ELŐADÁSOK 18 A NAGY ÉKSZERÉSZ komédia 20 LÚDAS MATYI népi, zenés játék 22 AZ UTOLSÓ HŐSSZERELMES vígjáték 24 A CSÚNYA LÁNY kisoperett 26 JEGYINFORMÁCIÓK

3


4

KÖSZÖNTŐ

Kedves Olvasóink! Joggal állíthatjuk, hogy Újpesten egyre többen járnak színházba. S ennek örülni kell. Ez a tény egy több éves folyamat eredménye. Ma már egyre szélesebb réteget tudunk megszólítani előadásainkkal, s a nézői érdeklődés egyre inkább arra sarkall bennünket, hogy bátran merjünk egyre több produkcióval próbálkozni. Persze bőven van tennivaló, de az elgondolt irány kifejezetten jó. Visszatekintve az elmúlt őszi évadra, nagy sikere volt mindkét bábelőadásnak, melyet a Polgár Centrumban láthattak a legkisebbek szüleikkel. A kis bóklászó sün és a Vuk kalandjai nevetést csaltak a gyerekek arcára. Az Ady Endre Művelődési Ház színháztermében szülők, gyerekek élhették át Csukás István: Süsü, a sárkány kalandjait, élvezhették a Hófehérke és a hét törpe című klasszikus mese történetét, gyönyörködhettek a Noir Színház látványt is fontosnak tartó Aladdin című produkciójában. A felnőtt közönség se maradt előadás nélkül. Szeptemberben Michael Stewart: Szeretem a feleségem című darabbal kezdtük a színházi évadot, s folytattuk Orbók Attila: Nem válok el! című vígjátékkal. Az Újpest Színház őszi bérletes előadásaira gyorsan fogytak a jegyek. A Felvidéki Rock Színház vendégszereplését vastapssal jutalmazta a közönség. Heltai Jenő: Az édes teher című előadását a nagy sikerre való tekintettel kétszer is bemutattuk. Jól szórakozott a közönség Heltai Jenő: A néma Levente és Marcel Achard: A bolond lány című krimi-vígjátékon is. Előadásainkra kevés 14-18 éves jár. Nehéz megszólítanunk ezt a korosztályt. Jó elgondolásnak tartjuk, hogy a GlobART társulat minden évben egy-egy produkciójával vonzóvá teszi ennek a rétegnek is a színházba járást. A Magyar Kultúra Napján bemutatott Pivarnyik Anikó: Ajtók című színjáték az emberi kapcsolatok nehézségeiről szólt fiatalnak, idősnek egyaránt. Érezni lehet, az emberek vidámságra, nevetésre vágynak, s erre is jó eszköz a színház. Karinthy Frigyes is megírta: „Nevetés. Az egyetlen dolog a világon, ami nem nevetséges.”


KÖSZÖNTŐ

5

Ennek szellemében terveztük a 2017-es színházi évadot. Az Éless-Szín előadásában láthatjuk Karinthy Frigyes-Majoros István: A nagy ékszerész című komédiáját, valamint a Váci Dunakanyar Színháztól, Neil Simon: Az utolsó hősszerelmes című vígjátékát. Érdekesnek ígérkezik a Sziget Színház Lúdas Matyi című produkciója, melyben egy népi, zenés játék keretében gondoljuk újra Lúdas Matyi örökérvényű történetét. Az előadás egyúttal színházi felidézés, utalás az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra, szabadon asszociálva a zsarnokság elleni lázadásra és a mindenkori elnyomó rendszerekre. Az évadot A csúnya lány című vidám kisoperett bemutatásával zárjuk, a Mandala Dalszínház előadásában. A legkisebbeknek bábelőadásokat szervezünk: Pom Pom meséjét, a Kacor király történetét és az Ezeregyéjszaka meséit mutatjuk be a Polgár Centrumban. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek színházi előadáson is találkozzanak a világirodalom klasszikus történeteivel. A Turay Ida Színház előadásában láthatják a nézők Charles Perrault: Csipkerózsika és Jean Cocteau: A szép és a szörnyeteg című zenés mesejátékát. A Noir Színház előadásában újra bemutatjuk Hans Christian Andersen: Hókirálynő című mesejátékát. Ismét izgulhatunk Kay és Gerda kalandjain, s reménykedünk, hogy a szeretet minden bajon átsegíti a gyerekeket. „A nevetés és a mosoly kapuk és ajtók, melyeken át sok jó dolog be tud lopakodni egy emberbe.” - írta Christian Morgenstern német író és költő. Bízom benne, hogy az előadásainkra jegyet váltók valóban átélhetik a nevetés és a mosoly jótékony hatását. A színházi jegyekre és bérletekre vonatkozó kedvezmények továbbra is élnek, erről érdeklődjenek az Ady Endre Művelődési Házban! Jöjjenek minél gyakrabban előadásainkra, éljék át a tartalmas szórakozás szép perceit!

„Találkozzunk többször!” Wintermantel Zsolt Újpest polgármestere


6

NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

Noir Színház

HANS CHRISTIAN ANDERSEN: HÓKIRÁLYNŐ

mesejáték egy részben

Bemutató: 2017.02.11. 10h


NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

7

RENDEZŐ: IVÁNYI ÁRPÁD HANGKEVERÉS: CSUTORÁS BÁNK PRODUKCIÓS FOTÓK: SALLAK DÓRA KOREOGRÁFUS: SALLAK PETRA LÁTVÁNY: IVÁNYI ÁRPÁD JELMEZ: VERÉB DIA PRODUCER: FÁBIÁN GÉZA Szereposztás: Kay: Csató Gábor Gerda: Dömök Edina Manó: Illyés Viktor Hókirálynő: Takács-Kiss Zsuzsanna Nagymama/Minerva: Weisz Ildikó

Kay és Gerda nagymamájukkal élnek együtt nagy szeretetben. Egy nap a gonosz, hidegszívű Hókirálynő meglátogatja Kayt és magával viszi az országába, az örök jég birodalmába. Gerda azonban nem nyugszik bele, hogy elveszítette Kayt. Megígéri nagymamájának, ha addig él is, felkutatja a Hókirálynő birodalmát és visszahozza a fiút szülőházába.

Jegyár: 1 - 9. sor: 1900 Ft 10 - 15. sor: 1600 Ft 16 - 19. sor: 1300 Ft Kedvezmények: Újpest Kártya 10% Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4.


8

NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

Aranyszamár Színház

CSUKÁS ISTVÁN: POM POM MESÉI bábjáték egy részben

Bemutató: 2017.02.18. 15h


NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

9

Szereplők: Baranyai Anita: Festéktüsszentő Hapci Benő, Priszcilla, Órarugógerincű Felpattanó, Madárkereskedő Krista Anita: Pom Pom, Lesbőltámadó Ruhaszárítókötél Érsek-Csanádi Gyöngyi: Gombóc Artúr, Madárvédő Golyókapkodó, Radírpók, Rendőr Ki ne ismerné Pom Pom-ot és barátait, Órarugógerincű Felpattanót, Festéktüsszentő Hapci Benőt, Madárvédő Golyókapkodót, Radírpókot, vagy épp a szeretetreméltó, kerekded Gombóc Artúrt! Azt viszont kevesen tudják, hogy egy kövér madár is lehet szerelmes, vagy, hogy milyen gonoszságokra vetemedhet egy megátalkodott Lesbőltámadó Ruhaszárítókötél? Szerencsére Pom Pom mindig ott terem, ahol szükség van rá, és a problémák varázslatos módon megoldódnak körülötte. Humoros és tanulságos történet barátságról, önbecsülésről és arról, hogy igazából mindannyiunkban rejlik valamilyen egyedülálló képesség, ám boldogok csak akkor leszünk, ha megtanuljuk azt mások hasznára fordítani. Óvodásokhoz, kisiskolásokhoz és felnőttekhez egyaránt szól Csukás István meséje, ezúttal bábokkal, élőszereplőkkel és sok-sok zenével 50 percben.

Jegyár: 1200 Ft Kedvezmények: Újpest Kártya 10%

Újpest Színház - Polgár Centrum, Kamaraterem 1042 Budapest, Árpád út 66.


10

NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

MESEERDŐ BÁBSZÍNHÁZ: KACOR KIRÁLY zenés bábjáték egy részben

Bemutató: 2017.03.11. 15h


NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

11

ZENE: MOCSKONYI GERGELY SZEREPLŐK: KACOR KIRÁLY, RÓKA KOMA, NYULAK, SÜNI, MÓKUSKA ELŐADJÁK: PAPP ÁGNES ÉS LINDNER LÁSZLÓ

Mihez kezd egy falánk macska, ha elkergeti a gazdaasszonya? Erről szól az ismert népmese saját bábszínpadi feldolgozása. A hagyományos paravános előadás 45 percben vidám szórakozást ígér kicsiknek és nagyoknak.

Jegyár: 1200 Ft Kedvezmények: Újpest Kártya 10%

Újpest Színház - Polgár Centrum, Kamaraterem 1042 Budapest, Árpád út 66.


12

NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

Turay Ida Színház

CHARLES PERRAULT: CSIPKERÓZSIKA zenés mesejáték egy részben

Bemutató: 2017.03.25. 10h


NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

13

RENDEZŐ: NYÍRŐ BEA Szereposztás: Csipkerózsika: RÁRÓSI ANITA Király: ZSOLNAY ANDRÁS Királynő: BORBÉLY KRISZTINA Királyfi: PÁSZTOR MÁTÉ Szakácsnő: NYÍRŐ BEA Udvari bolond: FAGGYAS ALEXANDRA Kukta: KIRÁLY KITTI Továbbá: tündérek, szolgák, öregasszony

Talán nincs is a világon olyan gyermek, aki ne ismerné Csipkerózsika szívet gyönyörködtető történetét, melyet egy francia meseíró, Charles Perrault írt le először, az 1600-as évek végén. A kis hercegnőt születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány. Az átok szerint mielőtt nagykorú lesz a lány, egy mérgezett tű szúrása végez vele. A jószívű tündérek mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába. Csipkerózsika 100 éves álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel. Az előadást klasszikus díszletben és jelmezben vitték színre, és többek között Csajkovszkij: Csipkerózsika című balett zenéje teszi örök élménnyé az előadást. Jegyár: 1 - 9. sor: 1900 Ft 10 - 15. sor: 1600 Ft 16 - 19. sor: 1300 Ft Kedvezmények: Újpest Kártya 10% Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4.


14

NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

MASZK BÁBSZÍNHÁZ: AZ EZEREGYÉJSZAKA MESÉI

zenés bábjáték egy részben

Bemutató: 2017.04.08. 15h


NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

15

HAVAS ZSOLT: BÁBSZÍNÉSZ, BÁB- ÉS DÍSZLETTERVEK HAVAS NELLI: TEXTILTERVEZŐ IPARMŰVÉSZ, BÁB ÉS JELMEZ KIVITELEZÉSE LELLEI PÁL: BÁBOK, DÍSZLETEK MECHANIKÁJA PIVARNYIK LÁSZLÓ: ZENE SZŰTS ISTVÁN: ZENE HAVAS EDINA: DRAMATURG

Az Ezeregyéjszaka csodákkal teli, varázslatos, titokzatos meséiből készült darab különlegességét a keleti mesék jellegzetes motívumai adják: dzsinnek, repülőszőnyeg, a speciális látványvilág, mint például arany vízesés, türkizkék sziklák, zenélő fa és egy mindent látó, beszélő madár. Nagy bábokkal, árnyjátékkal, UV trükkökkel készült előadás - mind az óvodás, mind a kisiskolás korosztálynak ajánljuk.

Jegyár: 1200 Ft Kedvezmények: Újpest Kártya 10%

Újpest Színház - Polgár Centrum, Kamaraterem 1042 Budapest, Árpád út 66.


16

NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

Turay Ida Színház

JEAN COCTEAU: A SZÉP ÉS A SZÖRNYETEG

zenés mesejáték

Bemutató: 2017.04.29. 10h


NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK - Hétvégi Matiné gyerekeknek

17

RENDEZŐ: NYÍRŐ BEA ZENESZERZŐ: GYŐRI PÉTER Szereposztás: Szépség: RÁRÓSI ANITA Szörnyeteg: BÁCSATYAI GERGELY I. testvér: BORBÉLY KRISZTINA II. testvér: FAGGYAS ALEXANDRA Apa: MERK LÁSZLÓ Gérald: PÁSZTOR MÁTÉ Tündér: NYÍRŐ BEA

A történet régi, mégis időtlen: egy kis francia falucskában él egy káprázatosan szép és okos leány, Belle, akit üldöz szerelmével a jóképű, de durva lelkű, törtető Gérald. Egy napon Belle apját rabságba ejti a környék kastélyában lakó, rettegett szörnyeteg, és váltságdíjként” a leányt kéri. Belle gon“ dolkodás nélkül feláldozza magát, és önként besétál a szörny csapdájába. Ahogy telnek a napok, úgy ismeri és szereti meg egyre jobban a taszító külső mögött jólelkűnek és nemesnek bizonyuló herceget. Csodálatos zene, káprázatos jelmezek és lélegzetelállító díszlet teszi felejthetetlenné előadást. Jean Cocteau meséje alapján írta Nyírő Bea. Jegyár: 1-9. sor: 1900 Ft 10-15. sor: 1600 Ft 16-19. sor: 1300 Ft Kedvezmények: Újpest Kártya 10%

Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4.


18

BÉRLETES ELŐADÁSOK - Új bemutatók 2017 Tavasz

Éless-Szín

KARINTHY FRIGYES - MAJOROS ISTVÁN: A NAGY ÉKSZERÉSZ komédia 3 felvonásban

Bemutató: 2017.02.25. 19h


BÉRLETES ELŐADÁSOK - Új bemutatók 2017 Tavasz

19

RENDEZŐ: ÉLESS BÉLA ZENE: KOKAVECZ IVÁN DÍSZLET: HARMATI ISTVÁN és ÉLESS BÉLA JELMEZTERV: ROMÁNYI NÓRA KIVITELEZÉS: NAGY IMRE A RENDEZŐ MUNKATÁRSA: KABÓDI SZILVIA és KICKINGER GÁBOR Szereposztás: Betörő: BODOR GÉZA Öreg betörő: URMAI GÁBOR Gyáros: HELLER TAMÁS Lány: KONDÁKOR ZSÓFI Cégvezető: BEREGI PÉTER Menyasszony: MADÁR VERONIKA Rendőrfelügyelő: KERTÉSZ PÉTER Hölgyek: NYERTES ZSUZSA,VALLER GABRIELLA Mama: GÉCZY DOROTTYA/FELFÖLDI ANIKÓ Doktor: ÉLESS BÉLA Suvix: GYŐRI LÁSZLÓ A nagy ÉKSZERÉSZ…, hogy kicsoda Ő?! Közép - Kelet Európa legügyesebb és leggazdagabb tolvaja, aki - egyúttal, s ez sem meglepő - ékszerkereskedő. Aki ingyen, betörések révén jut hozzá a legértékesebb áruhoz, s a legmagasabb áron adja tovább. Erre mondjuk pestiesen: „Nem semmi!” A GYÁROS Közép - Kelet Európa talán legmegszállottabb szerencsejátékosa, már lepusztította cége bankszámláját, s most kifeszült idegekkel várja a BETÖRŐT, hiszen nagyon kellene már egy befektető… ÉS…megjön Ő, a nagy ékszerész. Találkozásukkal elindul az események szinte befolyásolhatatlan sorozata, s mindenkiről sok minden kiderül.

Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4.


20

BÉRLETES ELŐADÁSOK - Új bemutatók 2017 Tavasz

Sziget Színház

FAZEKAS MIHÁLY: LÚDAS MATYI népi, zenés játék 2 felvonásban

Bemutató: 2017.03.17. 19h


BÉRLETES ELŐADÁSOK - Új bemutatók 2017 Tavasz

21

RENDEZŐ: PINTÉR TIBOR KOREOGRÁFUS: NÁDASDY ANDRÁS ÉS PATUZZI MÓNIKA DISZLET ÉS LÁTVÁNY: DOMJÁN GÁBOR Szereposztás: Mesélő: PINTÉR TIBOR Lúdas Matyi: MOHÁCSI MÁRK Lúdas Matyi szerelme: BECZ BERNADETT Döbrögi: MONORI BALÁZS Ispán: VÁRFI SÁNDOR Hajdú: BENCZE SÁNDOR Galiba: SZABÓ DOROTTYA Biri nénje: PAPADIMITRIU ATHINA/LŐRINCZ ANDREA Nézze újra a magyar filmtörténet megunhatatlan alkotását élőben! A Sziget Színház népi, zenés játék keretében gondolta újra Lúdas Matyi örökérvényű történetét. Kaland, izgalom, románc, humor és persze minden korosztály számára érvényes tanulságok várják a nagyérdeműt.

Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4.


22

BÉRLETES ELŐADÁSOK - Új bemutatók 2017 Tavasz

Váci Dunakanyar Színház

NEIL SIMON: AZ UTOLSÓ HŐSSZERELMES

vígjáték 3 felvonásban

Bemutató: 2017.04.08. 19h


BÉRLETES ELŐADÁSOK - Új bemutatók 2017 Tavasz

23

RENDEZŐ: BAKOS-KISS GÁBOR DRAMATURG: DEÉS ENIKŐ LÁTVÁNY: BAKOS-KISS GÁBOR FORDÍTOTTA: ELBERT JÁNOS Szereposztás: Barney Cashman: MAGYAR ATTILA Elaine Navazio: MOLNÁR GYÖNGYI Bobbi Michele: PATAKI SZILVIA Jeanette Fisher: PIKALI GERDA Barney Cashman, a tisztességes és hű férj úgy dönt, enged évek óta tartó, csillapíthatatlan kíváncsiságának, és egyetlen felejthetetlenül romantikus délutánra próbára teszi saját magát; házasságtörésre készül. A körülményes figura titokban édesanyja lakására hívja az áhított nőt. Tervez, kalkulál, kombinál. Mesterien készíti elő az izgalmas eseményt, ám mindenre ő sem gondolhat, az egyetlen délutánból zűrzavaros légyottok sora születik. A téma pikáns, a helyzetek fordulatokkal telik, a feszültséggel pedig az idő szűke játszik, hiszen a lakás csak néhány órára az övék.

Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4.


24

BÉRLETES ELŐADÁSOK - Új bemutatók 2017 Tavasz

Mandala Dalszínház

VADNAI LÁSZLÓ - MÁRKUS ALFRÉD - HARMATH IMRE:

A CSÚNYA LÁNY

kisoperett 3 felvonásban

Bemutató: 2017.05.13. 19h


BÉRLETES ELŐADÁSOK - Új bemutatók 2017 Tavasz

25

RENDEZŐ: MIKÓ ISTVÁN ZENEI ÁTDOLGOZÁS: SUHA KÁLMÁN DÍSZLET: DOBOS LÁSZLÓ Szereposztás: Éva: CSERJÉSI BEATRIX Sziszi: VAJNÁROVICS VIKTÓRIA Irma: PONCZ EDINA/NAGY FRUZSINA Bogdán Artúr: MIKÓ ISTVÁN/KOVÁCS ATTILA Dr. Kornidesz Tamás: BÓDIS GÁBOR Kelemen: BENCZE ISTVÁN Walter: BACSKAI ZSOLT Az öreg úr: BENKŐ PÉTER/PAPP GYÖRGY Prímás: SUHA KÁLMÁN Pincér, Portás: BÁNHIDI PÉTER Egy válóperes ügyvéd Dr. Kornidesz Tamás, aki imádja a nőket, a házasság köteléke elől viszont kényszeresen menekül. Munkáját komolyan véve kizárólagosan csúnya lányokat foglalkoztat titkárnőként, nehogy elcsábuljon. Így ismerhetjük meg a „csúnya lány” álarca mögé bújó Fóthy Éva kisasszonyt, aki egyszer elbűvölő szépségként női bájait, máskor csúnya Katóként csavaros eszét használja fel ahhoz, hogy meghódítsa ügyvédünk szívét.

Újpest Színház, Nagyszínpad Ady Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4.


26

JEGYINFORMÁCIÓK

JEGYEK:

BÉRLETEK:

1 - 9. SOR: 2200 FT

1 - 9. SOR: 8000 FT

10 - 15. SOR: 1900 FT

10 - 15. SOR: 7000 FT

16 - 19. SOR: 1600 FT

16 - 19. SOR: 6000 FT

KEDVEZMÉNYEK: ÚJPEST KÁRTYA 10% ÚJPEST KÁRTYA 10% NYUGDÍJAS IGAZOLVÁNY 10% NYUGDÍJAS IGAZOLVÁNY 10% DIÁKIGAZOLVÁNY 10% DIÁKIGAZOLVÁNY 10%

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. JEGYÉRTÉKESÍTÉS: Ady Endre Művelődési Ház 1043 Budapest, Tavasz u. 4. ujkk.hu 06-1-231-6000, ady.info@ujkk.hu jegy.ujkk.hu


Újpest Színház a középpontban A színház támogatója Újpest Önkormányzata

Kiadja az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. 1042 Budapest, István út 17-19. 06-1-231-7070 ujkk.hu ujkk@ujkk.hu Felelős kiadó: Kovács Bence ügyvezető igazgató Felelős szerkesztő: Kókai István Tervezés, tördelés: Mácsár Tamás, Kókai István Megjelenik 3000 példányban Nyomda: Biró Family Nyomda és Könyvkiadó 1046 Budapest, Nádor u. 26. Felelős vezető: Biró Krisztián

Kövessen minket facebookon is:

facebook.com/ujkk.hu facebook.com/ujpestszinhaz


ÚJPEST SZÍNHÁZ 2017 TAVASZ - PROGRAMFÜZET NEM BÉRLETES ELŐADÁSOK 2017.02.11.

10.00

HÓKIRÁLYNŐ

2017.02.18.

15.00

POM POM MESÉI

2017.03.11.

15.00

KACOR KIRÁLY

2017.03.25.

10.00

CSIPKERÓZSIKA

2017.04.08.

15.00

AZ EZEREGYÉJSZAKA MESÉI

2017.04.29.

10.00

A SZÉP ÉS A SZÖRNYETEG

BÉRLETES ELŐADÁSOK 2017.02.25.

19.00

A NAGY ÉKSZERÉSZ

2017.03.17.

19.00

LÚDAS MATYI

2017.04.08.

19.00

AZ UTOLSÓ HŐSSZERELMES

2017.05.13.

19.00

A CSÚNYA LÁNY

2017

Újpest Színház Bemutatók 2017 Tavasz  

Újpest Színház 2017 Tavasz - Műsorfüzet

Újpest Színház Bemutatók 2017 Tavasz  

Újpest Színház 2017 Tavasz - Műsorfüzet

Advertisement