Page 7

UIT maart/mei

Inhoud 8

78

Op stap met ....

Summer Dance

De favoriete plek van René Martijn.

12 Novotel

www.uitmagazine.com UIT, een magazine voor levensgenieters over kunst & cultuur, wonen, lifestyle, eten & drinken en ondernemen Verschijnt eens per drie maanden in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Vinkeveen, Badhoevedorp, Abcoude en Amsterdam-Buitenveldert Uitgever/hoofdredacteur Eduard Herkes eduard@uitmagazine.com Sales & Marketing Eveline Steenaart evelinesteenaart@xs4all.nl Laura Verhage laura.verhage@casema.nl Evelien ter Hoeven e.terhoeven@eefenco.nl Marketing Trudy Steenkamp trudy@uitmagazine.com Vormgeving InDruk-Zaandam Martin Scheveers martin@indruk-zaandam.nl Cover ontwerp en art direction 100procentHilde.nl Aan dit nummer werkten mee: Guus Bauer, Ron Blaauw, John ten Boer (fotografie), Tom van Eijk, Evelien ter Hoeven, Jeroen Kuin, Hilde Leusink, Nienke van Maris, Marlous van Merkenstein, Claudia Otten (fotografie), Michel Penterman, Guy van der Reijden, Arnoud van Soest, Eveline Steenaart, Laura Verhage, Mary Wienema en Olaf van den Wildenberg Voor tips, suggesties en reacties: redactie@uitmagazine.com Adverteren Voor adverteren: info@uitmagazine.com of neem contact op met Eduard Herkes, 06-4848.7960 Druk Senefelder Misset Disclaimer Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder toestemming van de uitgever. Herkes Media is niet aansprakelijk voor eventuele, inhoudelijke fouten.

Dansen aan het strand van de Westeinderplas terwijl top dj’s knallen!

82

Het Novotel in Amsterdam vlakbij de RAI, met haar 611 kamers het grootste hotel van de stad, heeft een ingrijpende facelift achter de rug.

‘t Deurtje

16

90

Jettie Paerl

Ze is net negentig geworden, een mooi moment om te combineren met het werk van haar in 1985 overleden echtgenoot Cees Bantzinger. In Museum Jan van der Togt is daarom een klein, intiem overzicht te zien.

18 Concert Zuidas

Het heeft even geduurd, maar Restaurant ’t Deurtje in Ouderkerk aan de Amstel heeft sinds eind mei een terras aan het water.

AJOC

Een nieuwe tent, een extra buitenpodium, straattheater en een lichtgevende bar.

5

Editorial

24

Horeca Nieuws

Op vrijdag 17 juni is het Gustav Mahlerplein op de Zuidas voor even een concertzaal als het VU Orkest er optreedt.

28

26

Shoppen in Abcoude

Amstel Zomer Festival

Column Michel Penterman

62 64

Voor de achtste keer vindt het Amstel Zomer Festival in Ouderkerk aan de Amstel plaats.

Column Guy van der Reijden

32

Column Tom van Eijk

Theater Aalsmeer

Column Ron Blaauw

Dankzij de inspanningen van theaterliefhebber René Martijn en de zijnen krijgt Aalsmeer eindelijk een theater. Op 23 september gaan de deuren open.

56 Boeken

70 74 76

Lifestyle

84

Culinair

88

In deze rubriek bespreekt Peter de Rijk alleen boeken die hij de moeite waard vindt.

Olaf

60

Agenda

Autotest

Adressen

Wie een auto koopt, wil weten of ie lekker rijdt. Motorinhoud, aantal kleppen, acceleratie, het is leuk, maar je vraagt je toch vooral of die auto bij jou past. Een auto is tenslotte vooral lifestyle.

66 Zussies

Kleine meisjes worden groot. ZUSSIES Kids Fashion in Aalsmeer gaat voortaan verder als ZUSSIES.

72 Ondernemer

92 98

GEWONNEN! Elke Veldkamp uit Amstelveen heeft het schilderij van Luc Houweling gewonnen. Lezers van het UIT magazine maakten hierop kans wanneer ze het magazine meenamen naar de expositie van de beeldend kunstenaar in het landhuis Wester-Amstel, die van 21 april tot en met 8 mei plaatsvond.

Er is niets mooiers dan iets starten.

7

UitMAgazine nr 12  
UitMAgazine nr 12  

UitMagazine over Amstelveen

Advertisement