Page 59

PARK TENNIS

PARK Tennis

NIEUWS PARK Tennis opent haar deuren op landgoed “Oostermeer” te Amstelveen..

Amstelveen is een tennispark rijker: PARK Tennis.. PARK Tennis ligt langs de Amstel op het landgoed “Oostermeer” midden in de beschermde natuur. Het park is ideaal gesitueerd tussen Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam. Bij PARK Tennis is tennissen naast een sportieve uitdaging ook een geweldige beleving door de unieke ligging.

Wat houdt dit abonnement voor u in? • • • •

Alles op PARK Tennis is nieuw; de gravelbanen (conform KNLTB-eisen), netten en het paviljoen dat uitgerust is met een gezellige bar en comfortabele douche en kleedruimte. Niet overbodig om te noemen is het heerlijke lounge terras waar de hele dag de zon op schijnt. Omgeven door prachtig groen en water kun je hier in alle rust genieten van een heerlijke kop koffie of iets anders naar wens. Wat houdt het lidmaatschap voor u in? Om de speciale sfeer die dit tennispark uitstraalt te waarborgen bieden wij een select aantal tennisliefhebbers de mogelijkheid om in te schrijven op een seizoenabonnement.

• •

tarief € 99,- per seizoen (geldig van 2 april tot 1 oktober 2011). 1 uur privé-les van een van onze professionele tennisleraren. 3 keer kosteloos een introducé meenemen. speelrecht met een toeslag van € 5,- per persoon per uur. (maximum van 2 betalende personen). vrij parkeren voor de ingang. telefonisch of online reserveren.

(Losse baanhuur zonder PARK Abonnement à € 25,- per uur mogelijk). We ontvangen u graag op PARK Tennis! met vriendelijke groet, PARK Tennis

Bezoekadres: (vrij parkeren) PARK Tennis Bankrasweg 12 t/o 1183 TP Amstelveen I: www.parktennis.nl E: info@parktennis.nl M: 06 54 606 661

UitMAgazine nr 12  

UitMagazine over Amstelveen

UitMAgazine nr 12  

UitMagazine over Amstelveen

Advertisement